SVT > Utrikes

Tuesday, 22 January, 14:12

SVT - 12 aug 18 kl. 07:11

Mer än 100 stora bränder rasa i USA – brandbekämpare inkalladeAntalet stora terrängbränder som rasar i USA har nu stigit till över 100. Och åskoväder över snustorr mark på många håll innebär att trenden lär fortsätta, enligt myndigheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, än, 100stora , bränder, rasai , USA, brandbekämpare, inkallade
Norrtelje Tidning - 10 dec 17 kl. 20:00

Lars har cyklat genom 100 länder på sju år: "Jag har alltid vetat om att jag nog kommer leva mitt liv annorlunda"

Backpackern Lars Bengtsson kände att han ville ha lite mer frihet i sina resor, så han bestämde sig för att skaffa en långfärdscykel. Tretton år senare har han 100 länder och 105 164 kilometer på cykelsadeln i bagaget, och nya resmål väntar Norrtäljebon. – Jag kanske slutar en dag men så länge jag tycker det är kul kommer jag fortsätta, säger Lars Bengtsson..

Sydsvenskan - 11 apr 16 kl. 15:24

Libyen: Mer än 100 räddade på havet

Mer än 100 flyktingar på väg till Europa med båt har räddats av Libyens kustbevakning. Räddningsinsatsen genomfördes sedan kustbevakningen fått ett larm om att en båt var i nöd i Medelhavet öster om huvudstaden Tripoli.— Vi hittade båten och räddade migranterna, säger talespersonen.

Dagens PS - 13 feb 18 kl. 07:24

YouTube Red ska expandera till 100 länder

YouTubes reklamfria abonnemangstjänst, Red, kommer att expanderas till så många som 100 länder. Det uppgav YouTubes vd Susan Wojcicki under en konferens, skriver Techcrunch. Red lanserades i oktober 2015 och finns i dag i ett fåtal länder, däribland USA, Australien, Nya Zeeland och Mexiko.

YLE - 03 jun 16 kl. 13:06

Paavo Nurmi Games når 100 länder

Årets TV-sändning av friidrottstävlingen Paavo Nurmi Games kommer att kunna ses i 100 länder. Klart sedan tidigare var att sändningen den 29 juni, som produceras av Yle, även kommer att sändas i Eurosport. På fredagen meddelar arrangörerna att Paavo Nurmi Games dessutom kommer att gå i Discoverys sändningar i Nordafrika och Asien/Stillahavsområdet.

Västerbottens Folkblad - 07 sep 13 kl. 08:00

Har besökt över 100 länder under sin livsresa

Som sjöman har Thorbjörn Lindberg, Holmsund, besökt 100 länder i alla världens hörn. 1968 skrev han resedagbok för Folkbladet över en fyra månader lång resa [...].

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 09:31

Mer än 15 länder redo att frysa oljeproduktionen

Rysslands energiminister Alexander Novak uppgav på tisdagen att Ryssland fortsätter att arbeta med att försöka stabilisera oljemarknaden. Mer än 15 länder uppges nu vara redo att frysa sin oljeproduktion, sade han efter att ha haft ett möte med Vladimir Putin och flera toppchefer inom oljeindustrin i Ryssland..

YA - 12 aug 18 kl. 06:05

Mer än 100 stora bränder rasar i USA

Antalet stora terrängbränder som rasar i USA har nu stigit till över 100. Och åskoväder över snustorr mark på många håll innebär att trenden lär fortsätta, enligt myndigheter.(TT).

Blekinge Läns tidning - 12 aug 18 kl. 06:05

Mer än 100 stora bränder rasar i USA

Antalet stora terrängbränder som rasar i USA har nu stigit till över 100. Och åskoväder över snustorr mark på många håll innebär att trenden lär fortsätta, enligt myndigheter.(TT).

Sydsvenskan - 12 aug 18 kl. 06:05

Mer än 100 stora bränder rasar i USA

Antalet stora terrängbränder som rasar i USA har nu stigit till över 100. Och åskoväder över snustorr mark på många håll innebär att trenden lär fortsätta, enligt myndigheter. Över 30 000 brandbekämpare – däribland förstärkningar från Australien och Nya.

Sydöstran - 12 aug 18 kl. 06:05

Mer än 100 stora bränder rasar i USA

Antalet stora terrängbränder som rasar i USA har nu stigit till över 100. Och åskoväder över snustorr mark på många håll innebär att trenden lär fortsätta, enligt myndigheter.(TT).

SmålandsPosten - 12 aug 18 kl. 06:05

Mer än 100 stora bränder rasar i USA

Antalet stora terrängbränder som rasar i USA har nu stigit till över 100. Och åskoväder över snustorr mark på många håll innebär att trenden lär fortsätta, enligt myndigheter.(TT).

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Rysk opinionsundersökning visar rekordlåg förtroendesiffra för Putin

Ryska folkets förtroende för president Vladimir Putin är lägre än någon gång sedan 2006, enligt en ny opinionsmätning. Men Putin behöver knappast traska till arbetsförmedlingen – de andra politikerna tror folket nämligen ännu mindre på, och det med råge..

SVT - 3 timmar sedan

Nära genombrott till tvåårig pojke i borrhål i Malaga

Fyra meter återstår för att nå den tvåårige pojke som fallit över 70 ner i ett borrhål. Det intensiva räddningsarbetet fortsätter och är i slutfasen trots få förhoppningar att hitta pojken vid liv. Ett svenskt företag finns på plats med specialutrustning för att bistå operationen..

SVT - 7 timmar sedan

Ny kraftig jordbävning i Indonesien

En jordbävning i styrka 6.6 har drabbat den Indonesiska ön Sumbawa..

SVT - 9 timmar sedan

Bosnien – flaskhalsen till EU

För de migranter och flyktingar som försöker ta sig in till EU är Bosnien den nya flaskhalsen på fastlandet. Här studsas människor mellan gränser och läger likt ett flipperspel. Så pass att försöken att ta sig över gränsen går under begreppet ”the Game” – spelet.

SVT - 10 timmar sedan

Gerillamedlemmar i fredssamtal söker skyddsgarantier efter bombdåd

Colombianska ELN vill ha garantier från regeringen för att de tio personerna i vänstergerillans delegation ska kunna återvända till hemlandet. Förhandlingarna på Kuba bröt samman till följd av det blodiga dådet mot en polisskola förra veckan..

SVT - 10 timmar sedan

Många döda efter gasexplosion på fartyg i Kertjsundet

Två fartyg fattade eld i Kertjsundet mellan Krimhalvön och Ryssland på måndagen. Minst elva personer har omkommit, uppger ryska myndigheter..

SVT - 10 timmar sedan

Indisk fiskebåt med över 100 migranter försvunnen

En fiskebåt som misstänks ha mellan 100 och 200 migranter ombord från Delhi och delstaten Tamil Nadu i Indien har försvunnit. Enligt indisk polis kan den vara på väg på Nya Zeeland..

SVT - 15 timmar sedan

Ökade spänningar mellan Israel och Iran

Ett ordkrig har brutit ut mellan Israel och Iran efter anklagelser om en missilattack. Israel påstår att Iran ligger bakom en missil som sköts under söndagen, och uppger att det var orsaken till att de attackerade flera iranska mål i Syrien. Iran hotar nu med att utplåna Israel ”från jordens yta”..

SVT - 17 timmar sedan

Intensivt arbete för att rädda tvååring i borrhålet

Fortfarande pågår ett intensivt arbete för att rädda den tvåårige pojke som ramlat ner i ett borrhål i Malaga i Spanien. Ett svenskt företag finns på plats med specialutrustning, men man har stött på nya problem som försvårat arbetet. Efter åtta dagar finns få förhoppningar om att hitta pojken vid liv..

SVT - 20 timmar sedan

Fartyg brinner i Kertjsundet

Två fartyg har fattat eld i Kertjsundet mellan Krimhalvön och Ryssland, enligt det ryska transportdepartementet, rapporterar Reuters. Sammanlagt finns 31 personer ombord på skeppen, bland annat från Turkiet och Indien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.