Expressen > Opinion

Tuesday, 22 January, 13:11

Expressen - 12 aug 18 kl. 05:00

Kristersson prioriterar flyg till Las Vegas före klimatetDe senaste tre åren har varit de varmaste någonsin. För två år sedan utrotades det första däggdjuret av klimatförändringar.Men för Ulf Kristersson (M) är färre direktflyg till Vegas ett större problem än klimathotet, skriver Gustav Fridolin (MP)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Las Vegas, Ulf Kristersson, Vegas, Gustav Fridolin

Dela artikeln

2297 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, prioriterar, flygtill , Las, Vegas, före, klimatet
SvD - 16 okt 15 kl. 08:34

Las-debatten i M: "Finns det dramatik ligger den framför oss"

I går kväll fick partistyrelsen stöd för sin linje om att inte röra Las i nuläget. Moderaternas ekonomiskpolitiske talesperson Ulf Kristersson hoppas att linjen håller i debatten och beslutet i dag när ombuden ska rösta. – I den mån det finns dramatik så ligger den framför oss, säger Ulf Kristersson på en pressträff på morgonen..

VBL - 19 feb 13 kl. 09:51

Bombprat försenade flyg från Las Palmas

Flygbolaget Norwegians flyg från Las Palmas till Helsingfors-Vanda flygplats försenades några timmar på tisdagsmorgonen på grund av att en passagerare hade talat om en bomb..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 18 kl. 17:56

Norwegian lägger ned Las Vegas-flyg

Norska Norwegian lägger ned direktflyget från Arlanda till Las Vegas i USA. – Vill man flyga till Las Vegas får man flyga via London Gatwick i stället, och som det ser ut nu kommer flygen till San Francisco att försvinna från oktober och under vintermån.

DI - 08 feb 18 kl. 05:17

Ulf Kristersson redo ta i med hårdhandskarna om las

Moderaterna vill få med parterna på en uppgörelse om arbetsrätten och enligt Ulf Kristersson skulle en valseger göra det lättare för partiet att sätta kraft bakom orden..

Expressen - 10 aug 18 kl. 05:00

Du är skyldig väljarna ett svar, Kristersson

De gamla Moderaterna är tillbaka. Anställningstryggheten ska försämras genom att "modernisera" turordningsreglerna i las.Men exakt vad det innebär vill Ulf Kristersson (M) inte berätta - trots att fyra miljoner svenskar påverkas, skriver Ylva Johansson (S)..

BT - 16 okt 15 kl. 14:45

M-förslag: Reformera las

Moderaternas partiledning blev överkörd av partistämman. En majoritet av ombuden valde att stödja förslaget om att lagen om anställningsskydd (las) ska reformeras. – Man ska inte dramatisera detta, säger partiets ekonomiskpolitiske talesperson Ulf Kristersson..

SmålandsPosten - 03 sep 18 kl. 04:00

Kristersson har rätt om flyg

SVT klarade manglingen av moderatledaren Ulf Kristersson i torsdags på ett bra sätt. Ändå skvallrade utfrågarnas minspel om att de - verkligen - inte förstod hur någon rimligen kunde vara motståndare till flygskatten. Men Kristerssons resonemang håller, och nya siffror om flygskattens effekter visar detta på ett övertydligt sätt..

Sydsvenskan - 24 maj 11 kl. 21:00

Inställda flyg trots lugnare vulkan

Foto: Patrick Persson
Trots att vulkanen är lugnare.
? Höjden på molnet är omkring två kilometer så det har minskat dramatiskt, säger Thorir Hrafnsson, talesman för Islands krismyndighet, till AFP.

Kristianstadsbladet - 08 dec 13 kl. 03:25

Snö i Las Vegas


Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. På lördagen var hundra tusentals hushåll utan ström, vägarna blockerades av nedfallna träd och flygpassagerare tvingades sova på flygplatserna när mer än 400 flyg ställdes in. Elbolagen hoppas att de flesta ska ha fått strömmen tillbaka på söndagskvällen.

UNT - 08 dec 13 kl. 03:25

Snö i Las Vegas

Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. Hundratusentals hushåll saknar ström, vägar blockeras av nedfallna träd och mer än 400 flyg har ställts in. Till och med Las Vegas väntas få snö.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Varför ska folket betala för SVT:s flyktingsmugglare?

Att SVT betalar rättegångskostnaden för sina tre medarbetare som dömts för flyktingsmuggling är uppseendeväckande. Vilken paragraf i sändningstillståndet menar SVT:s ledning sanktionerar detta? frågar sig de moderata riksdagsledamöterna Jan Ericsson och Lars Beckman..

Expressen - Igår: 06:15

Är det ens möjligt att stoppa gula västarna?

De gula västarna har sett vad Facebook kan åstadkomma – när en flod av både smittsamma och dödsbringande sanningar matas ut. Vem ska hålla ihop ett samhälle om tusentals motstridiga krafter utan ansvar och struktur ger sig ut i explosivt våld? skriver Helena Rivière..

Expressen - I förrgår: 07:15

Min bok förvanskades av statens åsiktspolis

Det som hände med min bok "Det stora könsexperimentet" riskerar att vara toppen av ett isberg, där man accepterar synnerligen odemokratiska värderingar från tjänstemän. Bara de kommer från rätt håll – från de förment goda, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 19 jan 19 kl. 07:10

Därför behöver Sverige ett medborgarskapstest

Min upplevelse är att svenskar hellre talar om individuella skillnader än om delade värderingar, och att ni har utvecklat en ironisk distans till många av era ritualer.Ett medborgarskapstest för invandrare erbjuder Sverige en chans att anpassa sig till framtiden, skriver amerikanske gästprofessorn Mark S Weiner, författare till boken "Klanvälde"..

Expressen - 18 jan 19 kl. 11:58

Äpplet fick mogna – sen föll det i Löfvens hand

Tålmodig, stryktålig, lugn, utan att låta sig provoceras men med väderkornet bestämt riktat mot statsminsiterposten har Löfven väntat ut de andra, till dess äpplet mognat och fallit i hans hand.Särskilt två omständigheter är av intresse för att förstå de borgerligas nederlag, skriver statsvetaren Leif Lewin..

Expressen - 18 jan 19 kl. 06:00

Sjöstedts pipande stoppar inte Löfven

S kan faktiskt tala sanning när de försvarar uppgörelsen. Höga marginalskatter på arbetsinkomster är inte bra, arbetsrätten behöver anpassas till nya förhållanden och hyresregleringen försvårar bostadsbristen, skriver S-profilen Kjell-Olof Feldt..

Expressen - 17 jan 19 kl. 06:00

SD sprider myter om anhöriginvandringen

SD försöker som vanligt skrämmas med prat om stora, framtida flyktingströmmar. Men det stämmer inte. Överenskommelsen förväntas leda till en marginell ökning av antalet anhöriginvandrare.

Expressen - 16 jan 19 kl. 17:35

Ni ger inflytande till partiet som fick pengar av Sovjet

Även om kommunism inte uttryckligen finns med i Vänsterpartiets namn längre, är idéerna och värderingarna fortfarande desamma.Blev L och C lurade eller gick de medvetet med på att ge extrempartiet inflytande? skriver Benjamin Dousa..

Expressen - 16 jan 19 kl. 06:15

Elbristen hotar välfärden – nu krävs mer kärnkraft

Man kan inte lägga ner kärnkraftverken med den ena handen och öka elanvändningen till en växande befolkning med den andra. Naiva önskedrömmar och bristen på konsekvenstänk börjar nu krocka med verkligheten, skriver Joakim Karlsson (M)..

Expressen - 15 jan 19 kl. 06:15

C:s anhöriginvandring är det sista vi behöver

Om uppgörelsen mellan S, MP, C och L blir verklighet offras S-löftet om en ordnad migrationspolitik.Resultatet blir givetvis kraftigt ökade volymer. Det är olyckligt ur flera perspektiv, skriver SD:s Paula Bieler och Jonas Andersson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.