Expressen > Opinion

Tuesday, 21 August, 10:28

Expressen - 12 aug 18 kl. 05:00

Kristersson prioriterar flyg till Las Vegas före klimatetDe senaste tre åren har varit de varmaste någonsin. För två år sedan utrotades det första däggdjuret av klimatförändringar.Men för Ulf Kristersson (M) är färre direktflyg till Vegas ett större problem än klimathotet, skriver Gustav Fridolin (MP)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Las Vegas, Ulf Kristersson, Vegas, Gustav Fridolin

Dela artikeln

1121 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, prioriterar, flygtill , Las, Vegas, före, klimatet
SvD - 16 okt 15 kl. 08:34

Las-debatten i M: "Finns det dramatik ligger den framför oss"

I går kväll fick partistyrelsen stöd för sin linje om att inte röra Las i nuläget. Moderaternas ekonomiskpolitiske talesperson Ulf Kristersson hoppas att linjen håller i debatten och beslutet i dag när ombuden ska rösta. – I den mån det finns dramatik så ligger den framför oss, säger Ulf Kristersson på en pressträff på morgonen..

VBL - 19 feb 13 kl. 09:51

Bombprat försenade flyg från Las Palmas

Flygbolaget Norwegians flyg från Las Palmas till Helsingfors-Vanda flygplats försenades några timmar på tisdagsmorgonen på grund av att en passagerare hade talat om en bomb..

DI - 08 feb 18 kl. 05:17

Ulf Kristersson redo ta i med hårdhandskarna om las

Moderaterna vill få med parterna på en uppgörelse om arbetsrätten och enligt Ulf Kristersson skulle en valseger göra det lättare för partiet att sätta kraft bakom orden..

Expressen - 10 aug 18 kl. 05:00

Du är skyldig väljarna ett svar, Kristersson

De gamla Moderaterna är tillbaka. Anställningstryggheten ska försämras genom att "modernisera" turordningsreglerna i las.Men exakt vad det innebär vill Ulf Kristersson (M) inte berätta - trots att fyra miljoner svenskar påverkas, skriver Ylva Johansson (S)..

BT - 16 okt 15 kl. 14:45

M-förslag: Reformera las

Moderaternas partiledning blev överkörd av partistämman. En majoritet av ombuden valde att stödja förslaget om att lagen om anställningsskydd (las) ska reformeras. – Man ska inte dramatisera detta, säger partiets ekonomiskpolitiske talesperson Ulf Kristersson..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 18 kl. 17:56

Norwegian lägger ned Las Vegas-flyg

Norska Norwegian lägger ned direktflyget från Arlanda till Las Vegas i USA. – Vill man flyga till Las Vegas får man flyga via London Gatwick i stället, och som det ser ut nu kommer flygen till San Francisco att försvinna från oktober och under vintermån.

Kristianstadsbladet - 08 dec 13 kl. 03:25

Snö i Las Vegas


Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. På lördagen var hundra tusentals hushåll utan ström, vägarna blockerades av nedfallna träd och flygpassagerare tvingades sova på flygplatserna när mer än 400 flyg ställdes in. Elbolagen hoppas att de flesta ska ha fått strömmen tillbaka på söndagskvällen.

UNT - 08 dec 13 kl. 03:25

Snö i Las Vegas

Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. Hundratusentals hushåll saknar ström, vägar blockeras av nedfallna träd och mer än 400 flyg har ställts in. Till och med Las Vegas väntas få snö.

BT - 08 dec 13 kl. 03:27

Snö i Las Vegas

Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. På lördagen var hundra tusentals hushåll utan ström, vägarna blockerades av nedfallna träd och flygpassagerare tvingades sova på flygplatserna när mer än 400 flyg ställdes in. Elbolagen hoppas att de flesta ska ha fått strömmen tillbaka på söndagskvällen.

Nya Wermlands Tidningen - 11 apr 14 kl. 19:11

Fortsatt flyg till Las Palmas

Norwegians linje mellan Karlstad och Las Palmas finns inte med bland de sträckor som bolaget hittills presenterat inför vintersäsongen 2014/2015. Men linjen kommer att vara kvar, försäkrar flygbolaget..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Sverige ska med i Nato och Turkiet kastas ut

Vi behöver Nato för att garantera tio miljoner svenskars frihet och vi vill att Nato ska bli en mer liberal organisation. Samtidigt har Turkiet – efter år av islamisering – inget i försvarssamarbetet att göra, skriver L-topparna Allan Widman och Fredrik Malm..

Expressen - 17 timmar sedan

Det är S som ska svara – tänker ni ge SD mer makt?

Det är dags för Socialdemokraterna, partiet med en allt hårdare politik och retorik, att bekänna färg. Hur kommer ni att agera i SD-frågan om ni inte får mandat att styra landet på egen hand? skriver Centerns partisekretare Michael Arthursson..

Expressen - 21 timmar sedan

Skyll inte det kontantlösa samhället på bankerna

Det är orimligt att ansvaret för kontanthanteringen ligger på de stora bankerna. Det är en viktig del av vår infrastruktur – och bör därför självklart subventioneras och upprätthållas av staten, skriver Bankomats vd Nina Wenning..

Expressen - Igår: 05:00

Sexbrotten mot stadens elever är alarmerande

Kartläggningen av sexuella trakasserier i skolan stoppades av den styrande S-majoriteten. Samma styre som "löste" problemen med trakasserier på Eriksdalsbadet genom att flytta på kvinnorna till en egen pool. Det är att inte ta problemen på allvar, skriver Lotta Edholm (L)..

Expressen - Igår: 10:54

Ohederliga, ogrundade anklagelser från Baksi

En enkel sökning på nätet hade visat Kurdo Baksi vilken min inställning till mänskliga rättigheter är, skriver riksdagskandidaten Muharrem Demirok (C) i en replik..

Expressen - I förrgår: 05:00

Desperat S har tappat kontrollen över vården

I detta akuta läge lovar S att sätta kniven i de fyrtio procent av vårdcentralerna som drivs privat. Konsekvensen kan bli en storskalig vårdinfarkt. Vårdcentralerna är sjukvårdens främsta försvarslinje.

Expressen - 18 aug 18 kl. 05:00

Domen är ett hån mot de flesta muslimer i Sverige

I yrkeslivet måste det vara självklart att man anpassar sig till de normer som råder och skakar hand.DO borde skrotas – eller byta namn till Fundamentalistombudsmannen, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 17 aug 18 kl. 05:00

Vänsterns fanbärare har inte rent mjöl i påsen

Sången om rättvisa och frihet som Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet sjunger är falsk, hävdar tidigare partimedlemmen Magnus Utvik.Han listar fyra punkter som V måste genomföra:"Ett förverkligande leder troligen till slutet för partiet"..

Expressen - 16 aug 18 kl. 05:00

Så döljs arbetslösheten hos Sveriges nyanlända

Sverige har redan i dagens högkonjunktur stora problem med arbetslöshet bland nyanlända. Frågan är hur stor krisen kommer att bli när konjunkturen vänder? skriver Nima Sanandaji och Erik Sjölander..

Expressen - 14 aug 18 kl. 17:30

Kan man bränna bilar är man vuxen nog att straffas

Bilar brinner, maskerade män bär på molotov cocktails, människor skriker och smällar dånar mellan bostadshusen. En scen från en krigszon? Nej, det här är faktiskt Sverige 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.