Expressen > Opinion

Tuesday, 23 October, 02:38

Expressen - 12 aug 18 kl. 05:00

Kristersson prioriterar flyg till Las Vegas före klimatetDe senaste tre åren har varit de varmaste någonsin. För två år sedan utrotades det första däggdjuret av klimatförändringar.Men för Ulf Kristersson (M) är färre direktflyg till Vegas ett större problem än klimathotet, skriver Gustav Fridolin (MP)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Las Vegas, Ulf Kristersson, Vegas, Gustav Fridolin

Dela artikeln

2299 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, prioriterar, flygtill , Las, Vegas, före, klimatet
SvD - 16 okt 15 kl. 08:34

Las-debatten i M: "Finns det dramatik ligger den framför oss"

I går kväll fick partistyrelsen stöd för sin linje om att inte röra Las i nuläget. Moderaternas ekonomiskpolitiske talesperson Ulf Kristersson hoppas att linjen håller i debatten och beslutet i dag när ombuden ska rösta. – I den mån det finns dramatik så ligger den framför oss, säger Ulf Kristersson på en pressträff på morgonen..

VBL - 19 feb 13 kl. 09:51

Bombprat försenade flyg från Las Palmas

Flygbolaget Norwegians flyg från Las Palmas till Helsingfors-Vanda flygplats försenades några timmar på tisdagsmorgonen på grund av att en passagerare hade talat om en bomb..

DI - 08 feb 18 kl. 05:17

Ulf Kristersson redo ta i med hårdhandskarna om las

Moderaterna vill få med parterna på en uppgörelse om arbetsrätten och enligt Ulf Kristersson skulle en valseger göra det lättare för partiet att sätta kraft bakom orden..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 18 kl. 17:56

Norwegian lägger ned Las Vegas-flyg

Norska Norwegian lägger ned direktflyget från Arlanda till Las Vegas i USA. – Vill man flyga till Las Vegas får man flyga via London Gatwick i stället, och som det ser ut nu kommer flygen till San Francisco att försvinna från oktober och under vintermån.

Expressen - 10 aug 18 kl. 05:00

Du är skyldig väljarna ett svar, Kristersson

De gamla Moderaterna är tillbaka. Anställningstryggheten ska försämras genom att "modernisera" turordningsreglerna i las.Men exakt vad det innebär vill Ulf Kristersson (M) inte berätta - trots att fyra miljoner svenskar påverkas, skriver Ylva Johansson (S)..

BT - 16 okt 15 kl. 14:45

M-förslag: Reformera las

Moderaternas partiledning blev överkörd av partistämman. En majoritet av ombuden valde att stödja förslaget om att lagen om anställningsskydd (las) ska reformeras. – Man ska inte dramatisera detta, säger partiets ekonomiskpolitiske talesperson Ulf Kristersson..

SmålandsPosten - 03 sep 18 kl. 04:00

Kristersson har rätt om flyg

SVT klarade manglingen av moderatledaren Ulf Kristersson i torsdags på ett bra sätt. Ändå skvallrade utfrågarnas minspel om att de - verkligen - inte förstod hur någon rimligen kunde vara motståndare till flygskatten. Men Kristerssons resonemang håller, och nya siffror om flygskattens effekter visar detta på ett övertydligt sätt..

Kristianstadsbladet - 08 dec 13 kl. 03:25

Snö i Las Vegas


Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. På lördagen var hundra tusentals hushåll utan ström, vägarna blockerades av nedfallna träd och flygpassagerare tvingades sova på flygplatserna när mer än 400 flyg ställdes in. Elbolagen hoppas att de flesta ska ha fått strömmen tillbaka på söndagskvällen.

UNT - 08 dec 13 kl. 03:25

Snö i Las Vegas

Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. Hundratusentals hushåll saknar ström, vägar blockeras av nedfallna träd och mer än 400 flyg har ställts in. Till och med Las Vegas väntas få snö.

BT - 08 dec 13 kl. 03:27

Snö i Las Vegas

Vinterstormar med arktisk kyla har drabbat de amerikanska delstaterna Texas och Arkansas. På lördagen var hundra tusentals hushåll utan ström, vägarna blockerades av nedfallna träd och flygpassagerare tvingades sova på flygplatserna när mer än 400 flyg ställdes in. Elbolagen hoppas att de flesta ska ha fått strömmen tillbaka på söndagskvällen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 20 timmar sedan

Reglera människors flygresor i en motbok

Det behövs långt mer än subventionerade elcyklar för att rädda planeten. Samtidigt beter vi oss som alkoholister som inte kan sluta.Ge varje person ett flygkonto med ett begränsat antal flygtimmar per år, skriver miljöaktivisten Paula Grossman..

Expressen - Igår: 07:15

Lärare: Allt kan inte handla om era barns diagnoser

Så fort det kommer kritik mot barn eller föräldrar med normbrytande beteende i skolan, står NPF-grupperna i farstun och ropar hej.Snälla, ta inte över alla debatter om ordning och reda, skriver läraren Ola Alfredsson..

Expressen - I förrgår: 07:15

S talar inte sanning om antisemitismen

Lars Adaktusson (KD) listar exemplen på att Ingvar Carlsson och partitopparna förskönar S-historien och tränger undan snedstegen. .

Expressen - 19 okt 18 kl. 06:30

Miljardnota: Så gömmer S de nyanlända i låtsasjobb

Istället för att ohämmat spendera miljarder av skattebetalarnas pengar på att gömma undan människor i låtsasjobb måste vi ta bort de hinder som försvårar för människor att få anställning, skriver Gulan Avci (L). .

Expressen - 18 okt 18 kl. 19:00

Rädda oss från Unni Drougges genusfascism

Unni Drougge bevisar att det inte alls är en garanti att ett tredje världskrig inte skulle kunna äga rum om det bara var kvinnor som styrde världen.Att kastrera män kan aldrig vara lösningen, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 18 okt 18 kl. 06:30

Lägg inte skulden för antisemitismen på S

Som vänner till Israel är vi djupt bekymrade över i vilken riktning landet håller på att utvecklas.Samtidigt förgiftas samhällsklimatet av tonläget i debatten, skriver ex-statsministern Ingvar Carlsson med flera tunga S-profiler..

Expressen - 17 okt 18 kl. 16:18

Eberhard tjänar pengar på antifeministisk gubbröra

Hade genusvetenskapen varit relevant skulle män födas utan penis. Ungefär så kan psykiatern David Eberhards uppgörelse med "genusflummet" sammanfattas.Oj, vad synd det är om killarna plötsligt – det är ju skitjobbigt att vara ett svin, skriver författaren Unni Drougge..

Expressen - 17 okt 18 kl. 06:30

Gui Minhai måste släppas – använd kungen mot Kina

Vi kan inte låta den svenske medborgaren Gui Minhai fortsätta att plågas i fångenskap dag efter dag. Ge instruktioner till kungen att verka för en omedelbar frigivning, skriver Kurdo Baksi och Magnus Fiskesjö på årsdagen av gripandet..

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sig

Vad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..

Expressen - 16 okt 18 kl. 06:30

Din självupptagenhet kan bli en dödlig drog

En genomsnittlig person beräknas ta 25 000 selfies under en livstid. Mycket tyder på att detta inte är ett helt sunt beteende. Här är tre frågor du måste ställa dig innan du lägger ut en bild, skriver beteendeterapeuten Patrik Wincent från "Lyxfällan"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.