Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 21 August, 14:22

Liknande nyheter

Taggar: Avtalom , ersättningsbussarhar , sagtsupp
BT - 10 jun 13 kl. 19:58

Fick vänta i tre timmar på ersättningsbussar i Herrljunga

Ett 70-tal SJ-resenärer på väg från Stockholm till Borås strandsattes natten till i dag i Herrljunga. Klockan 02 ? efter tre timmars väntan kom ersättningsbussarna.

Kristianstadsbladet - 05 jan 13 kl. 11:12

Tågstopp: Svårt få tag på ersättningsbussar

Sedan klockan 10.42 på lördagsförmiddagen är det stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Malmö. Enligt Skånetrafikens hemsida är det ett fel på en kontaktledning som gjort att det blivit helt strömlöst på sträckan.

UNT - 12 jul 12 kl. 17:56

Ersättningsbussar beställda av SJ

Efter över två timmars tågstopp mellan Uppsala och Stockholm sätter SJ nu in ersättningsbussar till samtliga resenärer. Detta då det fortfarande saknas prognos för när elfelet kan vara åtgärdat..

Expressen - 07 sep 13 kl. 13:57

Spårvagnsstopp ? få ersättningsbussar

På lördagen drabbades Göteborg av ett stort spårvagnsstopp. 16 hållplatser påverkades - men inga ersättningsbussar fanns till en början att tillgå.

Skånskan - 16 jun 14 kl. 09:17

Försenade ersättningsbussar orsakar köer

Försenade ersättningsbussar över bron skapar långa köer på Hyllie under måndagsmorgonen..

SvD - 03 apr 15 kl. 13:43

Stopp på E4 försenar ersättningsbussar

Ett stopp i trafiken på E4:an mellan Stockholm och Södertälje försenar SJ:s ersättningsbussar. Nu avgår vissa tåg från Södertälje Syd utan att inbokade passagerare hinner fram. Resenärerna hänvisas till senare avgångar..

Skånskan - 15 okt 15 kl. 06:14

Problem i tågtrafik – svårt att få tag i ersättningsbussar

Eslöv Det är stora störningar i tågtrafiken på Södra Stambanan mellan Lund och Eslöv under förmiddagen. Det är en avgrävd kabel i Stångby som ställer till det på sträckan mellan Lund och Eslöv. Därför måste man reducera tågtrafiken på sträckan Pågatågen mellan Lund och Eslöv och omvänt är inställda.

Dalarnas tidningar - 16 aug 16 kl. 18:34

Tåg har spårat ur i Mora – ersättningsbussar har satts in

Ett godståg har spårat ur strax utanför stationsområdet i Mora, vilket påverkar tågtrafiken på sträckan Rättvik-Mora där ersättningsbussar nu satts in..

Expressen - 14 jul 18 kl. 14:15

Kraftiga förseningar efter brist på ersättningsbussar

Det är just nu ont om ersättningsbussar mellan Hässleholm och Lund.Det låga antalet bussar har lett till kraftiga förseningar..

Kristianstadsbladet - 16 jun 14 kl. 12:19

Ersättningsbussar till Kastrup

Ersättningsbussarna som kör mellan Hyllie och Kastrup under tiden Öresundstågen står stilla i strejk, är försenade på måndagen.
Förseningen beror på att hållplatsen där bussarna stannar vid Terminal 3 Plads 5 på Kastrup har begränsad kapacitet. DSB för ett samtal med CPH Airport om att få stanna på en annan hållplats.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

C4 Shopping ändrar namn

Om en månad slås portarna till det nya köpcentret upp – nu ändrar man namnet. C4 Shopping kommer i fortsättningen att heta ”C4”, kort och gott. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Vad tränar du helst?

På lördag invigs Kristianstads nya padelbanor. Kristianstadsbladet frågade därför vilken form av träning folk gillar mest..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Medelålders man misstänkt för mordförsök

En medelålders man har anhållits misstänkt för försök till mord på sin sambo, en kvinna i samma ålder. Kvinnan undkom utan livshotade skador. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Offret blev slagen och sparkad – gärningsmännen gjorde high five

Två män har åtalats för en ”särskilt hänsynslös och rå misshandel”. Offret låg på marken och utsattes för omfattande våld. När misshandeln avbröts av allmänheten gjorde gärningsmännen high five med varandra..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Jas-plan kraschade – pilot har skjutit ut sig

Ett Jas-plan har kraschat norr om Kallinge flygplats under morgonen. Vid klockan 9.45 fick SOS larm om ett haveri vid flygplatsen i Kallinge..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Ekonomi: Postnord höjer julpriset

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Arkelstorpsbor! - berätta om dina tankar inför valet

Mellan klockan 11 till 13 finns krönikören och reportern Lukas Ernryd utanför Ica Nära Arkelstorp..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Politiken kräver svar om fler förskolor är i riskzonen

Efter turerna på Lekholmens förskola kräver tekniska nämnden nu svar från förvaltningen hur många fler byggnader det finns som har samma riskkonstruktion. Samtidigt konstaterar nämndens ordförande Sven Nilsson (C) att fastighetsunderhållet inom kommunen är eftersatt..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Misshandel: Man svingade med kniv i Tivoliparken

Polisen kallades till Tivoliparken med anledning av ett bråk på fredagen. .

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Stort intresse för nya lägenheter – ”Man kan söka tolv"

De 22 nya marklägenheterna mitt inne i Yngsjö är inflyttningsklara först i mars nästa år, men ABK har redan 270 sökande till lägenheterna. Ansökningstiden går ut den 3 september. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.