Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 21 August, 22:22

Kristianstadsbladet - 11 aug 18 kl. 22:26

Rock och Rolandz – och lite fuldansAlla som diggar 50- och 60-talsrock och dansband fick sitt lystmäte i Tivoliparken på lördagskvällen. Kvällen började med The Boppers och fortsatte med Rolandz och frontfiguren Roland Järverup – alias komikern Robert Gustafsson..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Rolandz, Tivoliparken, The Boppers, Roland Järverup, Robert Gustafsson

Dela artikeln

74 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rockoch , Rolandzoch , lite, fuldans
Blekinge Läns tidning - 16 jul 18 kl. 15:41

Här ska Rolandz dansa fuldans

Här ska Rolandz dansa fuldans, Anastacia bjuda på amerikansk pop och Robert Wells leverera show. Festivalens mittpunkt är redo att rocka loss..

Länstidningen i Jämtland - 06 jul 17 kl. 18:00

Mycket rock och lite dans för 35-åriga Dundermarknaden

Blanda en stor del rock'n'roll med en av landets mest populära Youtubegrupp och lite styrdans. Voilà – årets nöjesrecept för Dundermarknaden som kör i gång torsdag 6/7..

Corren - 26 maj 18 kl. 20:00

De arrangerar fuldans på slottet

Vadstena Dans & Nöjen kommer i sommar att erbjuda publiken Rolandz sommarturné "Fuldans Tour" plus danser i Vadstena Folkets Park..

Expressen - 24 feb 18 kl. 20:30

Robert Gustafssons galna fuldans med Rolandz

Robert Gustafssons showade loss på Melodifestivalens scen tillsammans med sitt dansband Rolandz.I en silverglänsande cape skakade han rumpa, juckade och gjorde en piruett till låten "Fuldans"..

SVT - 26 feb 18 kl. 16:15

Rolandz Fuldans delar dansbandsvärlden

Robert Gustafssons dansband Rolandz har gått vidare till final i melodifestivalen. Med låten Fuldans delar dansbandsvärlden. – Det är som om jag skulle gå in och göra en gigantisk parodi på att vara författare i Babel, säger dansbandsexperten Thomas Deutgen..

SmålandsPosten - 24 feb 18 kl. 21:41

Mariette och Rolandz till final

Dansbandet Rolandz och deras "Fuldans" är vidare till final i Melodifestivalen. Med ett bidrag kantat av glitter och ”ett jävla hålligång” vann schlagerdebutanterna i Rolandz det svenska folkets hjärtan. Med sig till Friends arena den 10 mars får de Mariette och hennes "For you"..

YA - 24 feb 18 kl. 21:30

Mariette och Rolandz till final

Dansbandet Rolandz och deras "Fuldans" är vidare till final i Melodifestivalen. Med ett bidrag kantat av glitter och ”ett jävla hålligång” vann schlagerdebutanterna i Rolandz det svenska folkets hjärtan. Med sig till Friends arena den 10 mars får de Mariette och hennes "For you"..

Kristianstadsbladet - 19 apr 18 kl. 22:27

"Fuldans” i Tivoliparken

Det lär bli ”fuldans” i Tivoliparken i augusti. Då kommer dansbandet Rolandz med Robert Gustafsson i spetsen för en konsert och samma kväll spelar The Boppers..

Corren - 22 jul 18 kl. 11:54

BILDEXTRA: Folkfest och fuldans i Vadstena

Stora, små, unga och gamla – den dansanta publiken var blandad när Rolandz bjöd upp till fuldans på Vadstena slott under lördagskvällen..

GöteborgsPosten - 24 feb 18 kl. 21:37

Mariette och Rolandz till final i Melodifestivalen

Dansbandet Rolandz och deras "Fuldans" är vidare till final i Melodifestivalen. Med ett bidrag kantat av glitter och ”ett jävla hålligång” vann schlagerdebutanterna det svenska folkets hjärtan. Med sig till Friends arena den 10 mars får de Mariette och hennes "For you"..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Skåningarna blir fler – nu börjar 90-talisterna yngla av sig på allvar

Från 1,344 miljoner invånare i år till 1,487 miljoner år 2027. Så väntas Skånes befolkning öka, enligt Region Skåne..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Utsålt för Outlaw – ”Hello, det är jag som är Sam”

Det är slutsålt när Sam Outlaw på tisdagskvällen gästar Kristianstad för tredje gången, vilket innebär 150 personer på Biljardkompaniet. ”Rätt skönt i en liten stad som Kristianstad. Han har skapat sig en publik här”, säger David Andersson i Kulturföreningen Äntligen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Välgörenhet: Kul på hjul drog in rejäl slant till Världens barn

4000 kronor. Så mycket – och drygt det – har Automobile Club Christianstad (ACC) kunnat skänka till Världens barn, tack vare Kul på hjul..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Troligt att hela Lekholmens förskola stängs

Efter vattenläckan på Lekholmens förskola är risken överhängande att fukten sprids längs med sand på betongplattan till andra delar av fastigheten. Mycket pekar mot att hela förskolan måste stängas..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Hemvändare besökte hembygdsdagen i Önnestad – ”Detta är ju vår barndomsby”

Söndagens hembygdsdag blev en gemytlig tillställning. Ett gäng glada hemvändare hade en återträff i byn och gästade parken under eftermiddagen..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

”Vi jobbar intensivt för att få våra medlemmar att rösta på S”

”Vi jobbar intensivt för att få 50 procent av våra medlemmar att rösta på Socialdemokraterna”, sa LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson när han besökte Kristianstad på tisdagen..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Skogsbrand i Lönsboda –cirka en hektar brinner

Det första larmet om en skogsbrand i Lönsboda kom in till SOS klockan 14.21. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Knarkbrev skickades från Spanien

Tre brev med cannabis skickades från Spanien till en adress i Kristianstads kommun. Där bodde en 39-åring, som åtalats för narkotikasmuggling..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

C4 Shopping ändrar namn

Om en månad slås portarna till det nya köpcentret upp – nu ändrar man namnet. C4 Shopping kommer i fortsättningen att heta ”C4”, kort och gott. .

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Vad tränar du helst?

På lördag invigs Kristianstads nya padelbanor. Kristianstadsbladet frågade därför vilken form av träning folk gillar mest..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.