YLE > Finland

Tuesday, 22 January, 14:26

Liknande nyheter

Taggar: I nattfinns det en , chansatt se , stjärnfall, meteorregnet Perseiderna lyser nu som starkast

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Elbilen och smällkylan: Körsträckan kan halveras när kölden knäpper - ladda så ofta du kan

Elbilen är en riktigt prima vinterbil om man ser på köregenskaper. Man behöver inte heller oroa sig för att den inte startar då det är smällkallt ute. Men det gäller att se till att hålla batterierna laddade om man vill vara säker på att ha ström nog för att nå sin destination..

YLE - 1 timme sedan

Förrädiska isar gömmer sig under snötäcket i Ekenäs skärgård

Håll dig borta från isen om du är ovan och inte känner till isförhållandena, hälsar Skåldöbon Niklas Wikström. Isen är porös och tjockleken kan variera mycket från plats till plats..

YLE - 1 timme sedan

Frusna rör tvingade S:t Karinselever att flytta från barackerna till fritidscenter

Den hårda kylan ställde till det i S:t Karins svenska skola på tisdagen. Ett fruset rör ledde till att det blev riktigt kallt i ett klassrum – vilket i sin tur resulterade i att fjärdeklassarna fick tillbringa eftermiddagen i ett fritidscenter. Men nu är värmen tillbaka..

YLE - 4 timmar sedan

Sanna Marin vikarierar Antti Rinne fram till slutet av februari - "Antti är fortfarande vår statsministerkandidat"

Socialdemokraternas partiledning har kommit fram till att partiets viceordförande Sanna Marin tar över under Antti Rinnes sjukledighet. Som Svenska Yle berättade igår är Rinne sjukskriven till slutet av februari. Marin kommer att ersätta Rinne på tillställningar där Rinne skulle ha deltagit..

YLE - 2 timmar sedan

Riksdagens revisionsutskott sågar integrationspolitiken och kräver förändringar - ansvaret ska flyttas över till kommunerna

Riksdagens revisionsutskott riktar skarp kritik mot den nuvarande integrationspolitiken och kräver att nästa regering ändrar i integrationslagstiftningen. Utskottet är enigt i sitt betänkande..

YLE - 2 timmar sedan

Nu ska Esboskolorna servera vegansk mat – Eleverna positivt inställda: ”Fel att djur ska dö för min skull”

Esbo stad börjar senast i början av mars servera veganmat i grundskolor och gymnasier. Veganmaten serveras till de elever och studerande som på förhand har har anmält sig som veganer..

YLE - 2 timmar sedan

Kollektivtrafikenkäten: Raseborgarna tar bilen till jobbet – högst på önskelistan finns anslutande bussar till tåg

Merparten av de över 1400 personer som svarade på staden Raseborgs kollektivtrafikenkät uppger att de åker bil till jobbet, eller tar bilen till bussen eller tåget som tar dem till jobbet..

YLE - 10 timmar sedan

Fågelvänner vill locka storkar att häcka i Östnyland med konstgjorda bon: ”Om jag var en stork skulle jag trivas bra här”

Fyra konstgjorda bon finns snart på plats i Östnyland för pionjärsinnade storkpar. Lediga boningar står att finna i Sannäs, Pirlax, Strömsberg och på Labby gård..

YLE - 4 timmar sedan

Sanna Marin vikarierar Antti Rinne fram till slutet av februari

Socialdemokraternas partiledning har kommit fram till att partiets viceordförande Sanna Marin tar över under Antti Rinnes sjukledighet. Som Svenska Yle berättade igår är Rinne sjukskriven till slutet av februari. Sanna Marin kommer att ersätta Antti Rinne på tillställningar där Rinne skulle ha deltagit..

YLE - 4 timmar sedan

Undersökning: Att privatpersoner kan återupplivning är viktigt - var fjärde drabbad är vid liv efter en månad

I Finland får ungefär 4 000 personer akut hjärtstopp varje år. Ifall privatpersoner kan genomföra återupplivningsförsök förbättras den drabbades chanser betydligt, visar en färsk dansk undersökning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.