Expressen > Opinion

Thursday, 17 January, 17:51

Expressen - 11 aug 18 kl. 18:30

Nej, partierna kommer inte lösa problemen i år hellerSällan har de politiska partierna framstått som så hjälplösa inför samhällsproblemen som i denna valrörelse. Båda viljan och förmågan att styra landet sviktar..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

2895 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nej, partiernakommer inte , lösa, problemeni , år, heller
Helsingborgs Dagblad - 29 aug 14 kl. 14:41

Så vill partierna lösa problemen på akuten

De här problemen – och lösningarna – ser politikerna..

Barometern - 31 okt 17 kl. 17:05

Primärvård får nya miljoner - så vill partierna lösa problemen

Primärvården och personalen, det är två tunga områdena i landstingets budget för 2018. Det är samtliga partier överens om, även om de har vitt skilda förslag på hur problemen ska lösas..

Expressen - 29 aug 18 kl. 16:04

Så vill partierna lösa problemen i vården

Vården är en av väljarnas viktigaste frågor inför valet den 9 september, visar flera opinionsmätningar.Frågan har tagit stor plats i debatten – men vad vill egentligen partierna?Här svarar alla riksdagspartier på tre frågor om vården..

Sydsvenskan - 10 aug 14 kl. 05:30

Så vill partierna lösa problemen på akuten

Vi frågade alla partier i regionfullmäktige:
Vilka problem ser ni på Skånes akutmottagningar? Och hur vill ni lösa dessa problem?.

DN - 13 mar 18 kl. 11:26

”Partierna ser inte problemen med kommunala revisionen”

REPLIK DN DEBATT 5/3. Vi delar Henry Bäcks uppfattning att något måste hända med den kommunala revisionen om förtroendet ska kunna upprätthållas eller återupprättas, skriver Ola Eriksson och Torbjörn Tagesson..

Supermiljöbloggen - 06 sep 18 kl. 10:31

Partigranskningen: Vad vill partierna göra för miljön?

Funderar du fortfarande över vilket parti du ska rösta på? Här sammanfattar vi våra våra längre partigranskningar, som grundligt går igenom hur partiernas miljöpolitik ser ut. Let's go supermiljöval 2018!.

HBL - 11 okt 14 kl. 16:58

Sipilä: Partierna bör lägga inbördes kamp åt sidan

Den viktigaste faktorn i kreditvärderaren Standard & Poor's rapport är enligt Centerns ordförande Juha Sipilä att man tvivlar på Finlands kapacitet att fatta beslut.– Det här är naturligtvis en stor orsak till oro om de tvivlar på att vi kan genomföra reformer, säger Sipilä till FNB. Sipilä anser att partierna bör sträva efter att tillsammans lösa det strukturpaket som regeringen framförde för drygt ett år sedan och genomföra social- och hälsovårdsreformen.

News55 - 14 mar 16 kl. 10:25

”Bankerna ska ta sitt ansvar” – Så tycker partierna om kontanthantering på bankerna

News55 har tidigare skrivit om kravet från fem pensionärsorganisationer – bland annat PRO och SPF Seniorerna – att tvinga bankerna hantera kontanter. Men regeringens Betaltjänstutredning har meddelat att det inte finns någon anledning till ytterligare lagstiftning för att säkra kontanternas bevarande som betalningsmedel. Till News55 sade riksdagsledamoten Håkan Svenneling (V) att regeringen gör för lite.

YLE - 12 jul 16 kl. 21:03

Mikael Jungner: Kris för demokratin om inte partierna förnyas

Ideologins "bäst före"-datum har löpt ut för länge sedan. Partierna måste ställa om sig. Det säger Mikael Jungner i Björneborg.

Supermiljöbloggen - 22 dec 14 kl. 09:14

Anders Wijkman: ”Nu kan partierna ta revansch”

Debatten inför nyvalet innehåller många olika dimensioner. Mest har det hittills handlat om vem som har ansvaret – eller skulden – för att det över huvud taget blir nyval. Men långt viktigare är naturligtvis att granska och diskutera de sakfrågor kring vilka partierna ska bygga sin valrörelse.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 22 timmar sedan

Flygskatten blir kvar efter Annie Lööfs U-sväng

Annie Lööf och Jan Björklund släpper igenom flygskatten. Det är bara att applådera..

Expressen - Igår: 12:41

Löfven håller i ratten, men vem är det som kör?

Stefan Löfven får regera vidare. Men det politiska rävspel som nu tar vid riskerar att undergräva förtroendet för politiken..

Expressen - Igår: 20:52

Mays storförlust kan föra Storbritannien närmare EU

Parlamentets nej till utträdesavtalet kan leda till en bättre brexit. EU borde öppna stora famnen för britterna..

Expressen - Igår: 18:24

Vad ska S+MP+C+L göra åt unga kvinnors rädsla?

Unga svenska kvinnor upplever inte att de kan röra sig fritt. En Löfven II-regering kommer inte att ta de tuffa beslut som behövs för att ta tillbaka gatorna..

Expressen - I förrgår: 06:45

Allt ska utredas - utom migrationspolitiken

Ordet utredning nämns 38 gånger i S-C-L-MP-överenskommelsen. Men migrationslagen vill man göra mer generös på studs. Inget nytt under solen, alltså.

Expressen - 14 jan 19 kl. 15:03

Skyll inte kaoset på Jonas Sjöstedt

Det går inte att banna vänsterledaren Jonas Sjöstedt för att han sätter klackarna i backen. Sverige behöver ett fungerande regeringsunderlag - inte krystade upplägg som gör alla parter olyckliga..

Expressen - 14 jan 19 kl. 06:30

Sverige är farligt naivt inför Kinas makt

Svenska myndigheter måste inse att Kina inte skiljer på privata företag och Folkets befrielsearmé. Naiviteten kan stå oss dyrt..

Expressen - 13 jan 19 kl. 19:00

Sluta tjafsa om fläsk i skolmaten

Fläsktjafset trivialiserar och vulgariserar den verkligt ödesmättade frågan om vad som krävs för nationell sammanhållning..

Expressen - 12 jan 19 kl. 19:30

Generalmajor: "Vi kunde knappt försvara Sverige"

Nästa år skulle Sveriges armé bestå av två brigader, men enligt arméchefen blir det bara en. Det är på tok för lite. – Den minsta lilla tröskeln för att ha en trovärdig förmåga att möta ett begränsat angrepp mot Sverige vore mellan fyra och sex brigader, plus styrkor i Stockholm och på Gotland, säger generalmajor Karlis Neretnieks i Ledarsnack..

Expressen - 11 jan 19 kl. 20:01

Fem skäl mot Lööf & Löfven

Det räcker inte att vara emot SD för att regera Sverige. Löfven II riskerar att bli ett olyckligt och dyrt resonemangsäktenskap..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.