GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 10 December, 12:49

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, bilari , olycka, väg, stängdesav
Sydsvenskan - 29 mar 12 kl. 15:53

Fyra bilar i olycka på Yttre Ringvägen

Fyra bilar är inblandade i en olycka som spärrar Yttre Ringvägen i riktning mot Danmark..

GT - 20 nov 15 kl. 07:58

Fyra bilar i olycka – två i diket: "Svinhalt"

Fyra bilar har varit inblandade i en olycka på riksväg 40, i höjd med Jönköpings flygplats – två har hamnat i diket. Ingen person ska vara allvarligt skadad. – Det är svinhalt på vägen, säger Lasse Johansson, Jönköpingspolisens presstalesperson..

Expressen - 09 maj 16 kl. 08:25

Fyra bilar i olycka i centrala Göteborg

Fyra bilar är inblandade i en olycka vid Järntorget i centrala Göteborg. Skadeläget är oklart. – Vi håller på och sopar upp där, säger Hans-Olof Allgulin, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg..

BT - 22 aug 16 kl. 07:14

Fyra bilar i olycka – väg 41 avstängd

En olycka med fyra bilar inblandade inträffade på riksväg 41 utanför Borås på måndagsmorgonen..

Expressen - 09 dec 16 kl. 15:18

Olycka på RV 45 med fyra bilar

En olycka har inträffat på riksväg 45 strax söder om Frändefors norr om Vänersborg.– Fyra bilar var inblandade varav en lastbil. Två personer har förts till sjukhus, berättar Tony Karlsson, inre befäl vid Räddningstjänsten i Norra Älvsborg..

Expressen - 10 jul 17 kl. 15:36

JUST NU: Lastbil och fyra bilar i olycka på E6

En lastbil och fyra bilar är inblandade i en olycka på måndagen.Två personer är lindrigt skadade, enligt räddningstjänsten.– Vägen kommer behöva stängas av, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisens ledningscentral..

GT - 22 feb 18 kl. 07:38

Fyra bilar i olycka – ambulans på väg

Fyra bilar har på torsdagsmorgonen varit inblandade i en olycka på E20.Skadeläget är oklart.– Räddningstjänst och ambulans är på väg, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson..

GöteborgsPosten - 11 aug 18 kl. 15:59

Fyra bilar i olycka – vägen avstängd

Fyra bilar är inblandade i en olycka på riksväg 40 i riktning mot Göteborg. Vägen har stängts av vid olyckan. Skadeläget är oklart för de inblandade..

Expressen - 24 jul 15 kl. 15:00

Fyra bilar inblandade i olycka på länsväg 509

En sammanstötning med fyra inblandade bilar har skett på Länsväg 509 i höjd med Sälgsjön i Gävleborgs län. – Det är någon mindre sammanstötning, fyra bilar är inblandade, säger Fredrik Nilsson, vakthavande befäl på Polisen Gävleborg..

Expressen - 14 feb 16 kl. 14:11

Fyra bilar i stor krock – fyra till sjukhus

En masskrock har inträffat på Gamlestadsvägen i Göteborg – fyra personer har förts till sjukhus. – Det är fyra bilar som ska var inblandade i en olycka, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i Region Väst. Räddningstjänsten har fått klippa upp en av bilarna..

GT - 14 feb 15 kl. 13:38

Fyra bilar kolliderade i Tingstadstunneln

Fyra bilar kolliderade vid 12.30-tiden på lördagen i Tingstadstunneln, Göteborg. I det västra röret, i södergående riktning, är det mycket svårframkomligt för tillfället.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

GP granskar: Vapnens väg till Göteborg

Granater i chokladburkar, nedgrävda vapen i trädgårdsland och priser som drivs upp. Ju fler skottlossningar i Göteborg desto mer pengar gör smugglarna på Balkan. Vapen från forna Jugoslavien fortsätter att skörda liv i stadens gängkrig och skjutningar.

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Väskan sprack av tyngden från vapnen

En väska med tätt inpackade kulsprutor och pistoler från Balkan hittades i en buss på väg till Sverige. Men den misstänkte sa sig inte känna till att det fanns vapen i den tunga väskan. Just nu förvaras beslaget på Tullverket i Göteborg i väntan på att det ska förstöras..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Här är vapnen som stoppades på väg till kriminella i Sverige

GP:s granskning visar att vapen fortsätter strömma in till Sverige trots skärpta vapenlagar och utökat samarbete med länderna på Balkan. Här är sex uppmärksammade beslag av vapen som stoppats i Balkanländerna eller i Sverige..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Sexhärvan sväller – idrottsanställd häktad misstänkt för barnvåldtäkter

Mannen är heltidsanställd inom idrottsrörelsen och har varit aktiv i flera föreningar och olika sporter ute i distriktet.
Nu sitter han häktad, misstänkt för sexuella övergrepp mot barn. Kontakterna ska, enligt vad GP erfar, ha skapats under tjänsteutövningen..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Risk för explosion efter våldsam villabrand

En fullt utvecklad brand härjade i en villa utanför Mölnlycke under söndagen. Den hotade att sprida sig till intilliggande fastigheter.
En man i 60-årsåldern räddades ur huset av grannar och fördes till sjukhus.

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Stora störningar i tågtrafiken – hundratals drabbade

Under söndagskvällen har det varit stora störningar i tågtrafiken på grund av ett signalfel söder om Hallsberg. Mellan Göteborg och Stockholm var tågen runt två timmar försenade, enligt SJ.
– Det är stora förseningar, säger Sara Lindström vid Trafikverkets pressjour..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Stora störningar i tågtrafiken

Under söndagskvällen har det varit stora störningar i tågtrafiken på grund av ett signalfel söder om Hallsberg. Bland annat påverkas tåg mellan Göteborg och Stockholm.
– Det är stora förseningar, säger Sara Lindström vid Trafikverkets pressjour..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

De värnar om växternas värde i julens drycker

Årets julutställning på Botaniska berättar om juldrycker ur ett botaniskt perspektiv.
– Vi lyfter fram växterna som ingår i de utvalda juldryckerna och visar hur beroende vi är av växtvärlden, säger Stina Weststrand, vetenskaplig intendent vid Botaniska..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Levande julkrubba i Biskopsgården

En änglakör, ett tjugotal ideella skådespelare samt en kamel, en åsna och ett antal får åkte på en miniturné bland annat till Biskopsgården på söndagen för att berätta om julens budskap.
Det handlar om Betlehem och Jesu födelse i dramaföreställningen Levande julkrubba..

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Kvinna omhändertagen efter demonstration i Brunnsparken

Under eftermiddagen pågick en demonstration i Brunnsparken. Ett stort antal personer samlades på platsen. Enligt polisen handlade sammankomsten om protester mot undertecknande av ett kommande FN-avtal.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.