YA > Lokalt

Monday, 22 October, 20:39

YA - 11 aug 18 kl. 17:23

Brandstationen fick oväntat besök av försvarsministernAtt finansminister Magdalena Andersson (S) skulle titta in på Ystads brandstation under lördagen var egentligen inte inplanerat. Några av brandmännen fick informationen bara timmar innan besöket. ”Det betyder mycket att hon valde att komma just hit, så det var häftigt”, säger Mattias Lundin, brandman..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Ystads, Mattias Lundin

Dela artikeln

41 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandstationenfick , oväntat, besökav , försvarsministern

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Augustpriset jubilerar med skrällkandidater

Augustpriset fyller 30 och firar med en skräll. Fast överraskningsmomentet handlar mindre om vilka som finns med på listan och mer om dem som lämnats utanför..

YA - 4 timmar sedan

Därför finns det lussebullar på butikshyllorna redan nu

Den här veckan når årets första lussebullar många butiker. Men det är inte alltid kundernas efterfrågan som styr den tidiga försäljningen – utan andra krafter. .

YA - I förrgår: 16:13

Historisk skylt återinvigdes i Ystad

Den märkvärdiga historien med biografteatern Scalas 108-år gamla träskylt som låg bortglömd i många år fick på lördagen en värdig avslutning, då skylten återinvigdes med pompa och ståt..

YA - I förrgår: 22:35

Världen: Tåg körde in i festival – minst 50 döda

Ett tåg plöjde in i en stor folkmassa Choura Bazar i närheten av staden Amritsar i norra Indien där en festival pågick. Minst 50 människor omkom..

YA - 19 okt 18 kl. 20:00

Försäljningen av elcyklar rullar på

Sedan årsskiftet har elcykeln sålts en fjärdedel billigare med hjälp elcykelpremien. Igår klockan 15 tog premien slut och priset blir 25 procent högre. Men cykelhandlarna i Ystad är inte oroliga för det..

YA - 19 okt 18 kl. 13:48

Köpfesten är över – elcykelpremien är slut

Klockan 15 på torsdagen tog den populära elcykelpremien slut för den här gången. Och då det varken finns ett regeringsbeslut på en fortsättning – eller ens en ny regering – är det högst osäkert om elcykelköpare kan räkna med en 25-procentig rabatt i framtiden..

YA - 19 okt 18 kl. 08:38

Österlenskt mathantverk prisat i SM – saffransglass från Köpingebro tog guld

Guldmedaljer blev det både till Österlenkryddor och Österlens kött och vilt i Brösarp, när SM i mathantverk arrangerades i Malmö i veckan. .

YA - 18 okt 18 kl. 09:00

TV: Så blir utsikten över Ystad – från hotellets skybar

I maj 2020 står nya Hotell Fritiden klart intill det gamla badhuset. Från skybaren på sjunde våningen kommer det att gå att se ut över hela Ystad..

YA - 17 okt 18 kl. 20:00

Träning: Gymföretag har hittat lokaler i Ystad

Fintess 24 seven blir först ut när Fritidsbadet byggts om. Fyra månader innan hotellet slår upp dörrarna öppnar gymmet. – Gymmet får en helt egen ingång.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.