YA > Lokalt

Tuesday, 23 October, 04:07

YA - 11 aug 18 kl. 15:46

Sommarläger med hårda kastSjälvförsvarsträning, domarregler och en hel del judolekar står på schemat när Wemmenhögs Budoförening samlas för sommarläger..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Wemmenhögs Budoförening

Dela artikeln

49 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sommarlägermed , hårda, kast
YLE - 11 jun 13 kl. 04:43

Lika många anmälda till metodistläger som tidigare

Metodisternas sommarläger är lika populära som tidigare år trots de uppdagade pedofilifallen från 1960-talet till 1990-talet. Det nya regelverket för pastorer, barn och ungdomsledare tillämpas redan sen ett år tillbaka. En regel säger att en pastor eller ledare inte ska träffa ett barn i enrum utan att det alltid ska finnas en annan vuxen med.

Nyheter 24 - 20 jun 12 kl. 10:41

SSU:are känner sig hotade efter SD-uttalande


"SSU bär samma drag som medförde deras norska partikamraters död". SD-politikern Patrik Ohlssons citat har lett till att många är oroade inför SSU:s sommarläger. STOCKHOLM.

Kristianstadsbladet - 26 jun 14 kl. 06:48

Läxorna har bytts ut mot bad och fotboll

Foto: Bosse Nilsson
Under våren har de jobbat hårt med läxor. Nu får de sin belöning: Ett tvådagars sommarläger på Ivö camping.
Under stoj och skrik hoppar de i, en efter en, nere på badplatsen.

BT - 23 jul 14 kl. 16:35

En vecka med fotbollen i fokus

En del väljer stranden när solen gassar. Andra ger sig ut på planen och kickar boll. Värmen under årets sommarläger på Vävarevallen avskräcker inte deltagarna.

Sydsvenskan - 13 aug 13 kl. 06:30

Härligt att höra

Amerikanska radioinstitutionen This American Life fyllde 500 avsnitt den här sommaren. Programmet, där ett enda avsnitt tar fyra månader att producera, betraktas i radiokretsar som själva fyren för kvalitetsjournalistik. Detaljernas storhet står i centrum när programledaren Ira Glass varje vecka slussar lyssnaren genom den amerikanska vardagen.

BT - 25 okt 14 kl. 22:04

Största stjärnan flyttar hem

Han är basketvärldens tveklöst största stjärna. Fyra raka NBA-finaler, två titlar och en mängd utmärkelser. Ändå väljer han att lämna storlaget Miami Heat och flytta tillbaka till det betydligt mer blygsamma Cleveland Cavaliers.

BT - 25 okt 14 kl. 22:04

Största stjärnan flyttar hem

Han är basketvärldens tveklöst största stjärna. Fyra raka NBA-finaler, två titlar och en mängd utmärkelser. Ändå väljer han att lämna storlaget Miami Heat och flytta tillbaka till det betydligt mer blygsamma Cleveland Cavaliers.

YLE - 27 nov 15 kl. 13:42

Lojo investerar stort i nästa år

Lånebördan ökar med 10 miljoner euro år 2016 då staden investerar för över 25 miljoner euro. Det är framförallt byggnader som måste renoveras. Den största investeringen är 5,5 miljoner euro för ett skolcampus i Routionmäki.

BT - 22 jul 12 kl. 00:30

Norge valde öppenheten

Det blir inget sommarläger på Utöya utanför Oslo. På ön finns alltför många minnen och samlingspunkten, kafébyggnaden mitt på ön, ska rivas. Men AUF-ungdomarna kommer ändå att samlas på läger för att prata politik.

BT - 17 feb 14 kl. 07:39

Inget snack - vi är bäst i världen

Stafett är stafett, säger den dubbelt guldleende svensken. Estafeta jest estafeta, jublar ryssen. Relais est realis, hojtar fransmannen.

Fler nyheter från YA

YA - 11 timmar sedan

Inga extra insatser från kommunens sida efter nazisters skadegörelse

Högerextrema lappar och nazistiskt klotter har vid flera tillfällen drabbat Skurup den senaste tiden. Enligt kommunens säkerhetsansvarige är läget inte unikt. ”Det ser ut såhär på många håll, tyvärr”, säger Malin Ekblad..

YA - 19 okt 18 kl. 10:10

Nya medborgare välkomnas vid ceremoni

På tisdag den 23 oktober klockan 16.30–19 välkomnar Skurups kommun nya medborgare vid en speciell ceremoni..

YA - 18 okt 18 kl. 21:03

Stor insyn och trist utsikt när bostadsbolaget klippte ner häckarna

120 centimeter – så höga ska alla häckar hos Skurupshem vara. Men för Eva Engvall på Idrottsvägen i Abbekås är den nya låga häcken en katastrof. Stor insyn från förbipasserande och en sorgligt utsikt över områdets soptunnor..

YA - 17 okt 18 kl. 00:01

Lappad gata kan asfalteras nästa höst

Parkgatan i Rydsgård har genom ett flertal olika arbeten förvandlats till något av ett lapptäcke. Men en förbättring av gatan blir det inte förrän tidigast nästa höst..

YA - 17 okt 18 kl. 10:29

Mystiska bollar flöt i land längs kusten

Cirka tusen små bollar har hittats längs sydkusten. Kustbevakningen har ingen förklaring och Trelleborgs kommuns miljöinspektör är förbryllad..

YA - 17 okt 18 kl. 09:55

Julgranar för offentlig utsmyckning sökes

Har du en gran i din trädgård som lämpar sig som julgran och som du inte vill ha längre? Då har du chansen att låta granen uppfylla sitt juliga öde och pryda en offentlig plats i kommunen..

YA - 16 okt 18 kl. 11:29

Drograttfull stoppad med knivbeväpnad man i bilen

Tidigt på tisdagsmorgonen patrullerade en polispatrull i Skurup. En bil på Kyrkogatan togs in för kontroll eftersom polisen misstänkte att föraren var påverkad..

YA - 15 okt 18 kl. 10:41

Brott: Två ungdomar anhållna efter mopedrånet

På söndagseftermiddagen blev två pojkar rånade på sina mopeder vid återvinningsstationen i Skurup. Fyra misstänkta rånare eftersöktes av polis och hundpatrull och alla hittades. Två av dem sitter nu anhållna..

YA - 13 okt 18 kl. 15:19

Stol stör trafiken på väg E65

YA - 12 okt 18 kl. 12:50

Församlingen utsattes för klotter

Under natten mellan torsdag och fredag har Skivarps församling utsatts för skadegörelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.