YA > Lokalt

Tuesday, 22 January, 14:17

Liknande nyheter

Taggar: Sommarlägermed , hårda, kast
YLE - 11 jun 13 kl. 04:43

Lika många anmälda till metodistläger som tidigare

Metodisternas sommarläger är lika populära som tidigare år trots de uppdagade pedofilifallen från 1960-talet till 1990-talet. Det nya regelverket för pastorer, barn och ungdomsledare tillämpas redan sen ett år tillbaka. En regel säger att en pastor eller ledare inte ska träffa ett barn i enrum utan att det alltid ska finnas en annan vuxen med.

DN - 22 nov 18 kl. 06:30

Niklas Wahllöf: Det hårda straffet gör knappast ungdomar till bättre människor

När jag var barn åkte jag till marinens sommarläger. Man skulle lära sig gammaldags disciplin och lydnad. Nu hörs samma tongångar i debatten – men straff och angiveri föder bara opposition..

Nyheter 24 - 20 jun 12 kl. 10:41

SSU:are känner sig hotade efter SD-uttalande


"SSU bär samma drag som medförde deras norska partikamraters död". SD-politikern Patrik Ohlssons citat har lett till att många är oroade inför SSU:s sommarläger. STOCKHOLM.

Kristianstadsbladet - 26 jun 14 kl. 06:48

Läxorna har bytts ut mot bad och fotboll

Foto: Bosse Nilsson
Under våren har de jobbat hårt med läxor. Nu får de sin belöning: Ett tvådagars sommarläger på Ivö camping.
Under stoj och skrik hoppar de i, en efter en, nere på badplatsen.

BT - 23 jul 14 kl. 16:35

En vecka med fotbollen i fokus

En del väljer stranden när solen gassar. Andra ger sig ut på planen och kickar boll. Värmen under årets sommarläger på Vävarevallen avskräcker inte deltagarna.

Sydsvenskan - 13 aug 13 kl. 06:30

Härligt att höra

Amerikanska radioinstitutionen This American Life fyllde 500 avsnitt den här sommaren. Programmet, där ett enda avsnitt tar fyra månader att producera, betraktas i radiokretsar som själva fyren för kvalitetsjournalistik. Detaljernas storhet står i centrum när programledaren Ira Glass varje vecka slussar lyssnaren genom den amerikanska vardagen.

BT - 25 okt 14 kl. 22:04

Största stjärnan flyttar hem

Han är basketvärldens tveklöst största stjärna. Fyra raka NBA-finaler, två titlar och en mängd utmärkelser. Ändå väljer han att lämna storlaget Miami Heat och flytta tillbaka till det betydligt mer blygsamma Cleveland Cavaliers.

BT - 25 okt 14 kl. 22:04

Största stjärnan flyttar hem

Han är basketvärldens tveklöst största stjärna. Fyra raka NBA-finaler, två titlar och en mängd utmärkelser. Ändå väljer han att lämna storlaget Miami Heat och flytta tillbaka till det betydligt mer blygsamma Cleveland Cavaliers.

YLE - 27 nov 15 kl. 13:42

Lojo investerar stort i nästa år

Lånebördan ökar med 10 miljoner euro år 2016 då staden investerar för över 25 miljoner euro. Det är framförallt byggnader som måste renoveras. Den största investeringen är 5,5 miljoner euro för ett skolcampus i Routionmäki.

BT - 22 jul 12 kl. 00:30

Norge valde öppenheten

Det blir inget sommarläger på Utöya utanför Oslo. På ön finns alltför många minnen och samlingspunkten, kafébyggnaden mitt på ön, ska rivas. Men AUF-ungdomarna kommer ändå att samlas på läger för att prata politik.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Spabesökare påverkade av narkotika

Strax efter midnatt kallades polisen till Hotell Mossbylund för ett sjukdomsfall. Det visade sig att den sjuka kvinnans sällskap, två män, var påverkade av narkotika. En av dem var dessutom beväpnad..

YA - 2 timmar sedan

Skolskjuts: Skurups taxi tar över efter Ringduvetaxi

Efter som Ringduvetaxi har stora ekonomisk problem väljer nu Bergkvara buss som ansvarar för skolskjutsarna i kommunen att byta underleverantör. Bytet påverkar inte eleverna..

YA - 22 timmar sedan

Klart för ny omgång av ”Öppen arena”

Att hålla arenan öppen under lördagskvällarna blev en succé bland Skurups unga. Nu står det klart att satsningen får en fortsättning, och det med start redan nästa månad..

YA - Igår: 13:18

Skadegörelsen fortsätter i Skivarp

I helgen drabbades ytterligare två bilar av skadegörelse. Från nyårshelgen och framåt har flera bilar i byn blivit förstörda..

YA - Igår: 18:40

Förslag: Ungdomar ska städa stränderna

Kommunen borde anställa ungdomar som under lovtider plockar skräp och håller rent längs kustlinjen. Idén förs fram i ett nytt medborgarförslag..

YA - 19 jan 19 kl. 00:01

Folkets park kan ge plats åt ny förskola

I jakten på en ny förskoletomt har kommunen nu fastnat för området i Folkets park. Men frågan är om styrelsen vill sälja marken..

YA - 19 jan 19 kl. 00:01

På Svanvägen har nya bybor hittat hem

Johnny Dahlgren och hustrun Ingrid lämnade Malmö. Björn Sjöswärd och hans Gunilla kom hela vägen från Uddevalla Nu bor de grannar i nya området Svanen i Abbekås. ”Att flytta hit kändes helt rätt”, säger de..

YA - 18 jan 19 kl. 00:01

En riktig guldgruva för filmskaparna

Det är detaljerna som gör det. Och ska man göra en serie med året 1968 i titeln gäller det att allt är tidsenligt. Till Johannamuseet utanför Skurup kommer filmskapare för att hitta den rätta rekvisitan..

YA - 17 jan 19 kl. 08:33

Skånetrafiken säger upp avtal med Ringduve Taxi

Skånetrafiken säger upp trafikavtalet om färdtjänst och sjukresor med bolaget Ringduve Taxi med omedelbar verkan. I ett pressmeddelande uppger Skånetrafiken att bolaget, med huvudsäte i Skurup, har stora ekonomiska problem och inte längre kan utföra körningar enligt avtal..

YA - 16 jan 19 kl. 13:10

37-åring påträffad med knark och batong – nu åtalas han

När mannen greps av polisen hade han narkotika på sig. Dessutom bar han även batong på allmänplats. Nu åtalas han för båda brotten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.