YA > Lokalt

Tuesday, 21 August, 10:27

Liknande nyheter

Taggar: Sommarlägermed , hårda, kast
YLE - 11 jun 13 kl. 04:43

Lika många anmälda till metodistläger som tidigare

Metodisternas sommarläger är lika populära som tidigare år trots de uppdagade pedofilifallen från 1960-talet till 1990-talet. Det nya regelverket för pastorer, barn och ungdomsledare tillämpas redan sen ett år tillbaka. En regel säger att en pastor eller ledare inte ska träffa ett barn i enrum utan att det alltid ska finnas en annan vuxen med.

Nyheter 24 - 20 jun 12 kl. 10:41

SSU:are känner sig hotade efter SD-uttalande


"SSU bär samma drag som medförde deras norska partikamraters död". SD-politikern Patrik Ohlssons citat har lett till att många är oroade inför SSU:s sommarläger. STOCKHOLM.

Kristianstadsbladet - 26 jun 14 kl. 06:48

Läxorna har bytts ut mot bad och fotboll

Foto: Bosse Nilsson
Under våren har de jobbat hårt med läxor. Nu får de sin belöning: Ett tvådagars sommarläger på Ivö camping.
Under stoj och skrik hoppar de i, en efter en, nere på badplatsen.

BT - 23 jul 14 kl. 16:35

En vecka med fotbollen i fokus

En del väljer stranden när solen gassar. Andra ger sig ut på planen och kickar boll. Värmen under årets sommarläger på Vävarevallen avskräcker inte deltagarna.

Sydsvenskan - 13 aug 13 kl. 06:30

Härligt att höra

Amerikanska radioinstitutionen This American Life fyllde 500 avsnitt den här sommaren. Programmet, där ett enda avsnitt tar fyra månader att producera, betraktas i radiokretsar som själva fyren för kvalitetsjournalistik. Detaljernas storhet står i centrum när programledaren Ira Glass varje vecka slussar lyssnaren genom den amerikanska vardagen.

BT - 25 okt 14 kl. 22:04

Största stjärnan flyttar hem

Han är basketvärldens tveklöst största stjärna. Fyra raka NBA-finaler, två titlar och en mängd utmärkelser. Ändå väljer han att lämna storlaget Miami Heat och flytta tillbaka till det betydligt mer blygsamma Cleveland Cavaliers.

BT - 25 okt 14 kl. 22:04

Största stjärnan flyttar hem

Han är basketvärldens tveklöst största stjärna. Fyra raka NBA-finaler, två titlar och en mängd utmärkelser. Ändå väljer han att lämna storlaget Miami Heat och flytta tillbaka till det betydligt mer blygsamma Cleveland Cavaliers.

YLE - 27 nov 15 kl. 13:42

Lojo investerar stort i nästa år

Lånebördan ökar med 10 miljoner euro år 2016 då staden investerar för över 25 miljoner euro. Det är framförallt byggnader som måste renoveras. Den största investeringen är 5,5 miljoner euro för ett skolcampus i Routionmäki.

BT - 22 jul 12 kl. 00:30

Norge valde öppenheten

Det blir inget sommarläger på Utöya utanför Oslo. På ön finns alltför många minnen och samlingspunkten, kafébyggnaden mitt på ön, ska rivas. Men AUF-ungdomarna kommer ändå att samlas på läger för att prata politik.

BT - 17 feb 14 kl. 07:39

Inget snack - vi är bäst i världen

Stafett är stafett, säger den dubbelt guldleende svensken. Estafeta jest estafeta, jublar ryssen. Relais est realis, hojtar fransmannen.

Fler nyheter från YA

YA - 12 timmar sedan

Pedagoger fick knuff i maträtt riktning

Under måndagen fick pedagoger, måltidspersonal, tjänstemän och politiker en knuff i maträtt riktning när det under dagen bjöds på kick off med föreläsningar, klimatsmart lunch och fika för alla sinnen..

YA - 21 timmar sedan

Företagsbilar utsatta av inbrott

Två företagsbilar har utsatts för stöld och inbrott under veckan som gått. Ett stort antal verktyg har försvunnit..

YA - 21 timmar sedan

Flera fall av skadegörelse i helgen

På flera ställen runt om i Skurup har personer råkat ut för skadegörelse i helgen. Bland annat har någon klottrat en röd kniv med sprayfärg på ett uterum..

YA - I förrgår: 16:59

Skördedag med minnen fina som snus

Skördedagen utanför Slimminge väckte många minnen. Om såväl forna tiders arbete på lantbruk som första snuset. Byalaget gladdes åt den stora uppslutningen.

YA - 18 aug 18 kl. 00:01

Rekordsommar för ålafiskaren i Mossby

Bästa sommaren någonsin. Ålafiskaren och fiskrökaren Per Persson har jobbat intensivt och sålt lax, röding, räkor och annat som aldrig förr. – Många dagar har jag börjat jobba tre på morgonen och slutat först vid 10-tiden på kvällen, säger han..

YA - 17 aug 18 kl. 00:01

Scoutloppis för 38:e året

Nu på söndag, den 19 augusti, är det återigen dags för Rydsgårds scoutkårs stora loppmarknad. Nytt för i år är att det arrangeras prylmarknad helgen efter där allmänheten kan hyra bord och sälja saker..

YA - 17 aug 18 kl. 00:01

Trädgårdsgatan vill få in människor i samhället

En av dem börjar tandläkarutbildning, en annan får jobb som rörmokare, en tredje läser språk. Bilden av vad som händer de som flytt till Sverige bör nyanseras. – De flesta jag möter är engagerade personer som inte vill något hellre än att få ett jobb eller studera.

YA - 16 aug 18 kl. 21:00

Här kandiderar inte Kristdemokraterna

Så sent som 2017 fanns KD fortfarande som ett aktivt parti i Skurups kommun, men inte längre. Till kommunalvalet 2018 har de inte hittat medlemmar som är beredda att ställa upp..

YA - 16 aug 18 kl. 00:01

Vilken är din viktigaste valfråga?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.