Skånskan > Opinion

Thursday, 17 January, 18:26

Skånskan - 11 aug 18 kl. 14:31

Lastbil i brand på väg 11En lastbil brinner på riksväg 11 mellan Sjöbo och Veberöd. Lastbilshytten är övertänd och branden har även spridit sig till bilens tank. Räddningstjänsten håller på att bekämpa branden och försöker undvika att den sprider sig. Texten uppdateras. .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sjöbo, Veberöd

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lastbili , brand, väg11
Uppsalanyheter.se - 22 aug 18 kl. 00:35

Sex bilar och en lastbil i brand på Kvarntorget

Sju fordon varav en lätt lastbil sattes under tisdagskvällen i brand på Kvarntorget i Uppsala. I samband med bränderna ska ett ungdomsgäng ha setts fly från platsen.Sju fordon varav en lätt lastbil sattes under tisdagskvällen i brand på Kvarntorget i Uppsala.

Expressen - 5 timmar sedan

Lastbil körde ner i vattnet

En lastbil med sand och grus har kört ner i vattnet på Rindö i Vaxholm, skriver SVT Nyheter.– Den som vet hur det ser ut där, vet att det är väldigt brant rakt ner och jättehalt, säger Kjell Lindgren, presstalesperson på Stockholmspolisen, till SVT..

UNT - 5 timmar sedan

Buss och lastbil i olycka

En kollision har inträffat vid busshållplatsen Nåsten på väg 55 i närheten av Stenhagens centrum mellan en buss och lastbil..

Expressen - 3 timmar sedan

Skolbuss och lastbil i krock – 20 drabbade

En skolbuss och en lastbil har krockat på E45 utanför Sunne, rapporterar Sveriges Radio Ekot.Enligt polisen befann sig cirka 20 personer på bussen när olyckan inträffade.Bussen har kört av vägen, men alla passagerare ska vara ute ur bussen..

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Körde lastbil med lös last och utan körkort – döms till böter

En man i 35-årsåldern stoppades i maj när han körde lastbil på väg 87 vid Stugun. Mannen körde....

Skånskan - 2 timmar sedan

Lastbil körde ner i vägrenen

Svalöv En lastbil gick av okänd anledning av Böketoftavägen i Kågeröd vid lunchtid i onsdags.
Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till olycksplatsen på Böketoftavägen, nordväst om Kågeröd, för närmare kontroll.
Enligt Trafikverket hade singelolyckan stor påverkan på trafiken och först vid 13.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Lastbil och bil i krock vid Tingstadstunneln

En lastbil och en personbil har krockat strax innan Tingstadstunneln. Olyckan orsakar just nu långe köer i rusningstrafiken..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Lastbil och bil i krock längs Lundbyleden

En lastbil och en personbil har krockat längs Lundbyleden i Göteborg. Olyckan orsakar just nu långa köer i rusningstrafiken..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Lastbil och bil i krock på Lundbyleden

En lastbil och en personbil har krockat på Lundbyleden. Till en början uppstod köer men det kunde snabbt åtgärdas..

Västerbottens Folkblad - 30 jun 14 kl. 08:01

Brand i lastbil

Det brinner i en lastbil på depåvägen i Umeå. Under morgonen fick SOS in ett larm om en brand i en lastbil på depåvägen i Umeå. Räddningstjänsten har åkt ut till platsen.

Västerbottens Folkblad - 05 nov 15 kl. 21:22

Lastbil i brand

Ett larm om en lastbil som i brand på E4 har inkommit. Enligt larmet som har inkommit ska en lastbil brinna efter E4 i södergående riktning i höjd med Bureå. Uppdatering följer..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Gård i Stehag såld till ny ägare

Stehag Julius Andersson, 32 år, har köpt lantbruksfastigheten Värlinge 4:1 i Stehag av säljaren Vivian Axelsdotter Kåse Lunderquist, Magnus Lunderquist och Anne Ulrika Stéen. Köpesumman blev 5 500 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i december 2018. På gården står ett hus med en boyta på 220 kvadratmeter samt 15 hektar åkermarker.

Skånskan - 30 minuter sedan

Växande kommunkris

Det räcker med att öppna en dagstidning nästan var som helst i landet och läsa lokala nyheter. Kommunledning efter kommunledning tvingas till drastiska besparingar, ibland rena tokbesparingar som när en kommun drar in på kaffesötningsmedel till gamlingarna på äldreboenden. Framförallt växer underskotten i den sociala sektorn där utgifterna till stor del är lagbundna t.

Skånskan - 1 timme sedan

Carlos Strandbergs lyxbil i vild biljakt

Lamborghinin körde i omkring 200 km/h från polisen genom centrum i tät trafik. Nu misstänks föraren för flera brott.Det var på onsdagen som flera polispatruller tog upp jakten efter en Lamborghini på Fersens väg efter att föraren vägrat att stanna bilen på polisens uppmaning.

Skånskan - 2 timmar sedan

MFF-spelarna drillas stenhårt

FOTBOLL Efter ett stenhårt träningspass faller spelarna ihop helt slutkörda på planen.
– En riktigt tuff start, säger Eric Larsson om Malmö FF:s första träningsvecka.När MFF-truppen samlades igen efter en dryg månads semesterledighet, så kastades spelarna rakt in i tung träning med många och långa pass.

Skånskan - 3 timmar sedan

Efter fiaskoaffären – nu säljs mögelhuset

HÖRBY Det skandalomsusade huset på Torggatan 3 – som kommunen köpte för 1,5 miljoner kronor 2017 och som i efterhand visade sig vara så fullt av fukt och mögel att det inte gick att bo där – ska säljas.
Det beslöt kommunstyrelsen på måndagen.Det var snabba ryck när kommunen öppnade börsen i juni 2017 och köpte huset på Torggatan för 1,5 miljoner kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

80 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt

Sjöbo Tobias Erlandsson, 29, och Viktoria Lennartsson, 28, är nya ägare till huset på adressen Snogeholmsvägen 1391-64 i Sjöbo. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter. Säljare är Elly Svensson.

Skånskan - 4 timmar sedan

En gripen efter misshandel

Malmö En person har gripits efter att en person misshandlats grovt i en lägenhet tidigare i veckan. Vid lunchtid på torsdagen spärrade polisen av en bostad på Norra Grängesbergsgatan i Malmö.
Anledningen var en grov misshandel som ägt rum tidigare i veckan.

Skånskan - 5 timmar sedan

Misstänkt efter dödsfall har släppt

MALMÖ Natten till i måndags föll en kvinna ut från ett fönster i centrala Malmö och avled av sina skador.
Nu har en 41-årig man, som suttit häktad misstänkt för mord, släppts av åklagaren.Kammaråklagare Lena Körner hade tid på sig till och med klockan 12 på torsdagen att begäran mannen häktad.

Skånskan - 5 timmar sedan

81 kvadratmeter stort hus i Tjörnarp sålt till nya ägare

Tjörnarp Lina Marling och Mathias Nyman, båda 29 år, är nya ägare till huset på adressen Ella 110 i Tjörnarp. Huset är 81 kvadratmeter stort och byggdes 1971. Säljare är Gun och Per Schwerin.

Skånskan - 6 timmar sedan

Olycksfartyg drogs bort från grundet

SVALÖV Fartyget Rix Emerald som gick på grund vid Gråen utanför Landskrona har nu dragits loss.Det var bogserarna Ven och Sund som såg till att fartyget kom bort från grundet under onsdagen och det var dagen innan som kaptenen navigerade fel i det grunda vattnet. Både räddningstjänsten och polisen kom till platsen, men som tur var läckte ingen olja ut från Rix Emerald.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.