Skånskan > Opinion

Tuesday, 21 August, 14:21

Skånskan - 11 aug 18 kl. 14:31

Lastbil i brand på väg 11En lastbil brinner på riksväg 11 mellan Sjöbo och Veberöd. Lastbilshytten är övertänd och branden har även spridit sig till bilens tank. Räddningstjänsten håller på att bekämpa branden och försöker undvika att den sprider sig. Texten uppdateras. .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sjöbo, Veberöd

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lastbili , brand, väg11
Skånskan - 5 timmar sedan

Personbil och lastbil i kollision

Tomelilla Det råder just nu stora trafikstörningar på Malmövägen efter en trafikolycka som inträffade strax före klockan åtta på tisdagen.Polis, räddningstjänst och ambulans åker till Malmövägen i Tomelilla med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter har en personbil och en lastbil kolliderat vid Malmövägen/Västerleden.

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Lastbil och personbil i krock

En personbil och en lastbil har krockat på E6 i höjd med Olskroksmotet. Olyckan orsakar stora trafikstörningar – tre av fyra körfält har stängts av..

GT - 3 timmar sedan

Lastbil och personbil i krock på E6

En lastbil och en personbil har kolliderat på E6 i höjd med Olskroksmotet.Flera körfält har stängts av till följd av olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil och bil i krock på E6

En bil och en lastbil har krockat på E6 vid Glumslövs backar.Polis är på väg till platsen..

UNT - 2 timmar sedan

Larm: Lastbil i diket

En lastbil har kört av vägen mellan Forsby och Djurby i Enköping..

BT - 30 minuter sedan

Förare bor i kraschad lastbil utmed R40

Sedan i lördagsnatt har två ryska chaufförer bott i sin kraschade lastbil utmed riksväg 40 nordost om Borås. ”Det är kallt och vi har fått mat av lokalbefolkningen”, säger en av förarna..

Västerbottens Folkblad - 30 jun 14 kl. 08:01

Brand i lastbil

Det brinner i en lastbil på depåvägen i Umeå. Under morgonen fick SOS in ett larm om en brand i en lastbil på depåvägen i Umeå. Räddningstjänsten har åkt ut till platsen.

Västerbottens Folkblad - 05 nov 15 kl. 21:22

Lastbil i brand

Ett larm om en lastbil som i brand på E4 har inkommit. Enligt larmet som har inkommit ska en lastbil brinna efter E4 i södergående riktning i höjd med Bureå. Uppdatering följer..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 17 kl. 10:13

Lastbil i brand – väg avstängd

En brinnande lastbil har skapat totalstopp på riksväg 73 vid Nynäshamn, rapporterar Aftonbladet. – Vi har en brand i en lastbil som är lastad med pellets på väg 73 vid Nynäshamn. Branden har börjat i hytten eller i dragbilen.

BT - 27 dec 17 kl. 10:13

Lastbil i brand - väg avstängd

En brinnande lastbil har skapat totalstopp på riksväg 73 vid Nynäshamn, rapporterar Aftonbladet. - Vi har en brand i en lastbil som är lastad med pellets på väg 73 vid Nynäshamn. Branden har börjat i hytten eller i dragbilen.

Kristianstadsbladet - 27 dec 17 kl. 10:13

Lastbil i brand - väg avstängd

En brinnande lastbil har skapat totalstopp på riksväg 73 vid Nynäshamn, rapporterar Aftonbladet. - Vi har en brand i en lastbil som är lastad med pellets på väg 73 vid Nynäshamn. Branden har börjat i hytten eller i dragbilen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Borttappad kvarleva överlämnades

lund Tack vare en slump kunde skelettet från en aboriginsk man hittas i Lunds univeritets samlingar. Efter mycket forskning och undersökning kunde universitetet lämna över kvarlevan till sitt rätt land, Australien.Det var en mycket formell begravningsceremoni som hölls i den gamla biskopshuset i centrala Lund under tisdagen.

Skånskan - 1 timme sedan

Höst på Victoria med ny flygel

Nästa vecka, fredag 31 augusti, drar höstsäsongen i gång på Victoriateatern i Malmö. På programmet finns bland annat flygelinvigning med Per Tengstrand, Caroline af Ugglas, klassisk lundarock och besök av grönländska sångaren Nive Nielsen och hennes band The Deer Children.Först ut på Victoriateatern i höst, 31 augusti, är den brittiska trion The Shackelton Trio som spelar musik influerad av den brittiska, amerikanska och skandinaviska folktraditionen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya valplakatsabotage

ESLÖV Liberalerna har fått sina valaffischer nerrivna på tre orter i Eslövs kommun.
Valplakaten stod på Stora Torg i Marieholm, Karl Axels väg i Harlösa samt på Kvarngatan i Eslöv. Skylt, stativ och ramar är skadade på alla ställena.

Skånskan - 2 timmar sedan

Vandaler på tågstationen

MARIEHOLM Trafikverket har polisanmält att någon vandaliserat vid pågatågsstationen i Marieholm. En informationsskylt som visar tågtider och en stolpe med sångnummer var förstörda.
Skadegörelsen ägde rum torsdag 19 juli..

Skånskan - 2 timmar sedan

Fimpar brann på balkong

ESLÖV Grannen kastar fimpar som landar på kvinnas balkong. Hon har nu polisanmält beteendet.
Det handlar om en fastighet vid Stora Torg i Eslöv.

Skånskan - 2 timmar sedan

Dieselstöld på Preem

ESLÖV Någon har stulit diesel från en fordonstank på Preem vid Kvarngatan i Eslöv.
Stölden har skett tisdag kväll till morgon. Det var en lastbil som parkerat där som drabbades.

Skånskan - 2 timmar sedan

Vittnen söks till misshandel

HÖÖR Enligt ett vittne som ringde till polisen misshandlades en man av sju män på Nya Torggatan i Höör vid 17.50-tiden på tisdagen. Men när polispatrullen kom dit fanns varken den misshandlade eller gärningsmännen kvar – polisen vill gärna ha in uppgifter om någon annan sett något av händelsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tjörnarps BIF av med traktor

TJÖRNARP Någon stal mellan söndag middag och måndag kväll Tjörnarps boll- och idrottsförenings traktor. Den stod parkerad i en carport på Idrottsvägen i Tjörnarp.
Den som tog traktorn bytte batteri på den innan den kördes iväg.

Skånskan - 3 timmar sedan

Cyklist i trafikolycka

Malmö En trafikolycka där en personbil och en cyklist är inblandade inträffade vid tio-tiden på tisdagsförmiddagen i Södra Innerstaden.Polis åkte till Södra Förstadsgatan för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon har skadats i samband med trafikolyckan..

Skånskan - 4 timmar sedan

Jas-plan har störtat i Blekinge

Ronneby Ett Jas-plan har kraschat utanför Ronneby efter en fågelkollision, uppger Försvarsmakten för Aftonbladet. – Ja, det kan vi bekräfta. Det är en fågelkollision.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.