Skånskan > Opinion

Tuesday, 23 October, 02:38

Skånskan - 11 aug 18 kl. 10:52

Solen skiner på The HeadlinesDen skånska gripen syns på The Headlines skivomslag men det är Tyskland som länge varit bandets starkaste marknad och bandmedlemmarna är spridda över Europa.
På måndag blir det dock hemmaplansspelning på Malmöfestivalen för bandet som vädrar morgonluft för sin typ av poppig punk.Trots den tidiga låten I’m so bored with the USA skulle en hel våg av amerikanska band, med Rancid i spetsen, anamma The Clashs snärtiga och allsångsvänliga punk i kombination med råheten hos gatpunkband som Sham 69 och Vice Squad. Det är i den traditionen The Headlines arbetar. Bandet är vid det här laget något av veteraner.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
The Headlines, Tyskland, Europa, Malmöfestivalen, USA, Rancid, The Clashs, Sham, Vice Squad, Jake Lundtofte, Kerry Bomb, Lund, The Levellers, Jake, Skype, Italien, Kerry, Jakes, Peter, Clash, Kina, Ryssland, Kanada, Japan, MetallicaNapster, Åland, Malmö, Köpenhamn, Folk, Sum, Day, Sverige, Lastkaj

Dela artikeln

107 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Solen, skiner, The, Headlines
Nyan - 18 apr 17 kl. 18:00

The Headlines nya finns på Spotify

Malmöbandet The Headlines, med åländska Cim Dahlblom på bas, släpper sin nya cd In The End i dagarna. Låtarna kan redan streamas på Spotify. (pd).

Expressen - 26 maj 11 kl. 13:26

Carl Bildt: "Solen skiner på den här delen av vårt Europa"

Den misstänkte krigsförbrytaren Ratko Mladic har gripits. Det får Carl Bild att twittra: "Solen skiner på den här delen av vårt Europa.".

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 14:21

Solen skiner hela helgen

Foto: ADAM IHSE/TT
Det soliga och varma vädret fortsätter hela helgen, men det är bara delar av Skåne som officiellt fått sommar ännu.
Solen skiner i hela Skåne på fredagseftermiddagen, sedan de sista molnen gett vika, och varmluft strömmar upp söderifrån med stigande temperaturer som följd. Varmast i landet hade Hunnestorp på Hallandåsen vid 13-tiden med 19,8 grader, men Hästveda placerar sig på andra plats med 18,9 grader.

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 14 kl. 14:27

Solen skiner hela helgen

Foto: ADAM IHSE/TT
Det soliga och varma vädret fortsätter hela helgen, men det är bara delar av Skåne som officiellt fått sommar ännu.
Solen skiner i hela Skåne på fredagseftermiddagen, sedan de sista molnen gett vika, och varmluft strömmar upp söderifrån med stigande temperaturer som följd. Varmast i landet hade Hunnestorp på Hallandåsen vid 13-tiden med 19,8 grader, men Hästveda placerar sig på andra plats med 18,9 grader.

GöteborgsPosten - 10 jul 15 kl. 10:19

Solen skiner (kanske) bara i dag

Solen skiner nästan bara på oss i Västsverige i dag, fredag. Och långvarigt blir det inte..

Blekinge Läns tidning - 12 maj 16 kl. 22:00

Forskaren: Vi mår bättre när solen skiner

I Sverige finns så många olika skiftningar i vädret att det kan upplevas som både nyckfullt och oförutsägbart. Men när väl solen skiner, vinden mojnar och luftfuktigheten är låg - då mår vi så gott, både psykiskt och fysiskt. Och det är inte bara som vi inbillar oss.

Jönköpingsnytt - 02 mar 17 kl. 10:02

”Solen skiner på oss även inne”

Tre topplag avklarade på rad i Kinnarps Arena.
Tre stabila segrar och stort självförtroende för närvarande.
- Solen skiner både ute och inne i arenan, säger HV-tränaren Johan Lindbom med tanke på den senaste tidens stabila spel..

YLE - 17 maj 15 kl. 15:19

Solen skiner alltid i Sjundeå!

Molnen hänger tunga och mörka över Sjundeå. Regnet är påväg. Det är inte riktigt där ännu, men alla kan se att det är påväg.

The Local - 18 okt 17 kl. 16:28

Swedish sport headlines hit gender equality milestone

Sweden's most high-profile sportswomen have hit the headlines as much as their male counterparts in the past year, a first for Swedish sport journalism..

Nyhetskanalen - 15 nov 11 kl. 10:32

Solen skiner men kanske bara i dag

November kan vara en månad helt utan solsken. Men i dag skiner solen på de flesta delarna av landet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

At­ti­tyder kan på­verkas över tid

Un­der min upp­växt fick jag klart för mig att homosexualitet är nå­got ona­tur­ligt och att det där­för gäller att akta sig för homosexuella. Den romska fa­milj som bodde och levde i vår när­het var inte hel­ler så att säga na­tur­lig, i alla fall inte i min barn­doms Mo­ta­la, och där­för varnades jag även för den.
Jag vill tro att jag växte upp un­der täm­li­gen nor­mala för­hål­lan­den.

Skånskan - 1 timme sedan

Al­li­ans­sty­ret i re­gi­onen bör söka sam­för­stånd

Valen på det första re­gi­on­full­mäk­ti­ge­mö­tet ef­ter valet bjöd inte på någ­ra överraskningar. Men det blev ändå tre vo­te­ringar, iscen­satta av Sverigedemokraterna.
Det in­ne­bär en var­nings­sig­nal till Alliansen som nu tar över sty­ret i Re­gi­on Skåne från de röd­gröna i kraft av att val­re­sul­tatet ger dem po­si­tionen som största block.

Skånskan - 5 timmar sedan

Guldgrepp för Rosengård

FC Rosengård kopplade ett litet grepp om SM-guldet genom att vinna med matchens enda mål, 1-0, i den viktiga seriefinalen mot Piteå.
Anja Mittag gjorde segermålet och nu leder FC Rosengård allsvenskan före just Piteå, men bara på målskillnad.– Jag är jätteglad att vi gav oss själva chansen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Taggad publik stöttade Rosengård

Malmö FC Rosengård slog Piteå och har därmed chans på SM-guldet. Gamla IP var full av glada supportrar som inte nöjer sig med silver.Krispig kvällsluft och strålkastarljus.

Skånskan - 6 timmar sedan

SD missade toppost efter blankröstning

ESLÖV Sverigedemokraternas gruppledare i Eslöv Fredrik Ottesen fick inte uppdraget som andre vice ordförande i kommunenstyrelsen efter att två av hans partikamrater valt att rösta blankt under måndagens kommunfullmäktigemöte.Johan Andersson (S) fick förnyat förtroende att fortsätta som kommunstyrelsens ordförande i fyra år till, medan Catharina Malmborg (M) valdes till förste vice ordförande.
Om detta var alla ledamöter eniga, men när det kom till posten som andre vice ordförande i kommunstyrelsen lanserade valkartellen fyra i samverkan – Centerpartiet, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Kristdemokraterna – en motkandidat till Sverigedemokraternas kandidat Fredrik Ottesen, nämligen centerpartisten Madeleine Atlas.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sommarteatern årets kulturpristagare

ystad Sommarteatern Ystad på Åbergs trädgård har tilldelats kommunens kulturpris 2018.
– Hur vi ska fira det har vi inte hunnit tänka på ännu. Nu fokuserar vi oss på manuset för nästa år och att spela på Ystads teater om en månad, säger regissör Hilda Ståhl.

Skånskan - 7 timmar sedan

Centern fortsätter att samverka med S

ystad. Nils-Evert Erlandsson, Centerpartiets ordf – Vi har många frågor tillsammans som vi vill jobba vidare med, säger Eva Bramsvik Håkansson, förste vice ordförande i kommunstyrelsen.Det var i fredags som Socialdemokraterna gick ut med ett pressmeddelande om att partiet skulle gå i opposition, eftersom det hade uppfattat att Centerpartiet valde att gå över till Alliansen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Buss ska inhandlas för bibliotekspengar

Sjöbo Pengarna räcker inte till att bygga om och göra meröppet på Sjöbo bibliotek 2019 – men en buss ska nu köpas in till Malenagymnasiet.
Det har politikerna i familjenämnden beslutat.Kommunen fick i torsdags veta att Halmstad kommun ska sälja en omkring två år gammal buss med dubbelkommando som de inte behöver längre.

Skånskan - 9 timmar sedan

Framtidssäkra barncancervården

Debatt Den medicinska behandlingen inom svensk barncancervård håller världsklass och tack vare framsteg inom forskningen överlever idag 80 procent av de barn som drabbas. För att rädda ett cancersjukt barn krävs långa och tuffa behandlingar. Personalen fattar ständigt livsviktiga beslut.

Skånskan - 9 timmar sedan

Tog sig in i bostad

Bokehall En boende i Bokehall har polisanmält att någon någon gång mellan onsdagen den 17 oktober och lördagen den 20 oktober ska ha tagit sig in i anmälarens bostad.
Det finns inga brytmärken på dörrar eller fönster, så anmälaren misstänker att någon gått in i bostaden med hjälp av nyckel. Vidare ska strömmen ha slagits av och larmet ska ha betett sig underligt, uppger anmälaren i anmälan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.