Skånskan > Opinion

Tuesday, 22 January, 13:12

Skånskan - 11 aug 18 kl. 10:52

Solen skiner på The HeadlinesDen skånska gripen syns på The Headlines skivomslag men det är Tyskland som länge varit bandets starkaste marknad och bandmedlemmarna är spridda över Europa.
På måndag blir det dock hemmaplansspelning på Malmöfestivalen för bandet som vädrar morgonluft för sin typ av poppig punk.Trots den tidiga låten I’m so bored with the USA skulle en hel våg av amerikanska band, med Rancid i spetsen, anamma The Clashs snärtiga och allsångsvänliga punk i kombination med råheten hos gatpunkband som Sham 69 och Vice Squad. Det är i den traditionen The Headlines arbetar. Bandet är vid det här laget något av veteraner.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
The Headlines, Tyskland, Europa, Malmöfestivalen, USA, Rancid, The Clashs, Sham, Vice Squad, Jake Lundtofte, Kerry Bomb, Lund, The Levellers, Jake, Skype, Italien, Kerry, Jakes, Peter, Clash, Kina, Ryssland, Kanada, Japan, MetallicaNapster, Åland, Malmö, Köpenhamn, Folk, Sum, Day, Sverige, Lastkaj

Dela artikeln

107 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Solen, skiner, The, Headlines
Nyan - 18 apr 17 kl. 18:00

The Headlines nya finns på Spotify

Malmöbandet The Headlines, med åländska Cim Dahlblom på bas, släpper sin nya cd In The End i dagarna. Låtarna kan redan streamas på Spotify. (pd).

Expressen - 26 maj 11 kl. 13:26

Carl Bildt: "Solen skiner på den här delen av vårt Europa"

Den misstänkte krigsförbrytaren Ratko Mladic har gripits. Det får Carl Bild att twittra: "Solen skiner på den här delen av vårt Europa.".

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 14:21

Solen skiner hela helgen

Foto: ADAM IHSE/TT
Det soliga och varma vädret fortsätter hela helgen, men det är bara delar av Skåne som officiellt fått sommar ännu.
Solen skiner i hela Skåne på fredagseftermiddagen, sedan de sista molnen gett vika, och varmluft strömmar upp söderifrån med stigande temperaturer som följd. Varmast i landet hade Hunnestorp på Hallandåsen vid 13-tiden med 19,8 grader, men Hästveda placerar sig på andra plats med 18,9 grader.

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 14 kl. 14:27

Solen skiner hela helgen

Foto: ADAM IHSE/TT
Det soliga och varma vädret fortsätter hela helgen, men det är bara delar av Skåne som officiellt fått sommar ännu.
Solen skiner i hela Skåne på fredagseftermiddagen, sedan de sista molnen gett vika, och varmluft strömmar upp söderifrån med stigande temperaturer som följd. Varmast i landet hade Hunnestorp på Hallandåsen vid 13-tiden med 19,8 grader, men Hästveda placerar sig på andra plats med 18,9 grader.

GöteborgsPosten - 10 jul 15 kl. 10:19

Solen skiner (kanske) bara i dag

Solen skiner nästan bara på oss i Västsverige i dag, fredag. Och långvarigt blir det inte..

Blekinge Läns tidning - 12 maj 16 kl. 22:00

Forskaren: Vi mår bättre när solen skiner

I Sverige finns så många olika skiftningar i vädret att det kan upplevas som både nyckfullt och oförutsägbart. Men när väl solen skiner, vinden mojnar och luftfuktigheten är låg - då mår vi så gott, både psykiskt och fysiskt. Och det är inte bara som vi inbillar oss.

Jönköpingsnytt - 02 mar 17 kl. 10:02

”Solen skiner på oss även inne”

Tre topplag avklarade på rad i Kinnarps Arena.
Tre stabila segrar och stort självförtroende för närvarande.
- Solen skiner både ute och inne i arenan, säger HV-tränaren Johan Lindbom med tanke på den senaste tidens stabila spel..

YLE - 17 maj 15 kl. 15:19

Solen skiner alltid i Sjundeå!

Molnen hänger tunga och mörka över Sjundeå. Regnet är påväg. Det är inte riktigt där ännu, men alla kan se att det är påväg.

The Local - 18 okt 17 kl. 16:28

Swedish sport headlines hit gender equality milestone

Sweden's most high-profile sportswomen have hit the headlines as much as their male counterparts in the past year, a first for Swedish sport journalism..

Nyhetskanalen - 15 nov 11 kl. 10:32

Solen skiner men kanske bara i dag

November kan vara en månad helt utan solsken. Men i dag skiner solen på de flesta delarna av landet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Känd sångare misstänks för våldtäkt

Världen Sångaren Chris Brown, som tidigare dömts för att ha misshandlat sin före detta flickvän Rihanna, har gripits misstänkt för våldtäkt i Paris.Enligt nyhetsbyrån AP, som hänvisar till poliskällor, har Chris Brown och två andra personer gripits sedan en kvinna polisanmält att hon utsatts för en våldtäkt. En av de andra personerna uppges vara Chris Browns livvakt och anmällan ska vara inlämnad i Paris 17:e arrondisement i den nordvästra delarna av staden.

Skånskan - 1 timme sedan

Skadskjuten hyresgäst kastas ut

Malmö Efter att ha blivit skjuten led mannen av såväl fysiska skador som psykiska problem som gjorde att han inte kunde betala hyran.
Nu kastas han ut av hyresvärden, trots att han vädjat om en återbetalningsplan.Enligt Hem & Hyra som först berättade om fallet har mannen missbrukat narkotika och begått brott.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stal kött – misshandlade personal

Malmö En okänd man stal kött i en livsmedelsbutik på Norra Parkgatan på tisdagsmorgonen. Men han nöjde sig inte med det, han misshandlade även personalen-Larmet om misshandeln kom in till polisen 08.28 på tisdagen med anledning av stölden och misshandeln.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kompositören Philip Glass kommer till Malmö

Musik Den legendariska kompositören Philip Glass gör återbesök på Malmö Live.För två år sedan, när han gjorde sitt enda Sverigebesök, slog Philip Glass publikrekordet på Malmö Live som var fyllt till sista stol. Den 26 maj kommer han tillbaka till Sverige och Malmö Live.

Skånskan - 6 timmar sedan

Knutpunkten som plats och metafor

Navet i Helsingborgs kollektivtrafik är en omdiskuterad plats. Här passerar 40 000 människor varje dag på väg någon annanstans.
Men karaktärerna i pjäsen Knutpunkten står kvar på perrongen i väntan på ett tåg som aldrig tycks komma.

Skånskan - 7 timmar sedan

Centrumledning: svårt att stoppa bilinbrotten

Löddeköpinge Ledningen på Center Syd ökar bevakningen av köpcentrumets parkeringen efter den senaste månadens omfattande inbrottsvåg i bilar. Även polisen ska höja närvaron.
Men centrumchefen Magnus Gibhardt säger samtidigt att inte är helt enkelt att komma till rätta med stölderna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Kommunekologen: Vi tittar på lite olika lösningar

OSBYHOLM
Mikael Ulvholt, kommunekolog i Hörby kommun, tror att byföreningens chanser att rädda kvarndammen är små. Själva kvarnbyggnaden är i privat ägo, men dammluckorna och dammen ligger på kommunal mark. Vad som ska hända med kvarndammen och det tillhörande dämmet har därför blivit en fråga för kommunen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Moderaterna vill att byarna förblir småskaliga

LUND Inom den styrande kvintetten råder vissa skiljaktigheter vad gäller utbyggnaden av Lunds kommun. Moderaterna håller inte med Förnyalund, FNL, om att det är i byarna de största satsningarna ska ske.När partiernas gemensamma manifest presenterades betonade Centern och FNL med eftertryck att utbyggnaden på den goda åkermarken runt Lunds stad ska stoppas.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hundratals bostäder i byn

Södra Sandby Dalbybacken sägs ha samma lutning som sluttningarna i San Francisco. Det blir därför en utmaning att bygga på marken.
Men Lunds kommunala fastighetsbolag, LKF, är redo att satsa.

Skånskan - 8 timmar sedan

Matfusket: 10 ton falskt livsmedel varje månad

MALMÖ Samtliga livsmedelsanläggningar i Malmö kommer att kontrolleras under perioden 2019-2021.
Dessutom fortsätter den samordnade tillsynen, som bland annat har avslöjat 10 ton falska livsmedel per månad i kommunen.– Malmö är unikt genom sina årliga livsmedelskontroller och den samordnade tillsynen tillsammans med anda myndigheter, som polisen, räddningstjänsten, Skatteverket och Arbetsmiljöverket för att nämna några parter, säger Mathias de Maré, avdelningschef för livsmedelskontrollen i Malmö stad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.