Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 October, 22:55

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, sänkte, Sovjet, Gigantiskt, stort
BT - 12 nov 13 kl. 17:49

Sverige kränkte smygfilmad flicka

Sverige kränkte en 14-årig flickas rätt till privatliv när den man som smygfilmade henne inte dömdes för detta. Detta meddelas i ett pressmeddelande från den högre instansen i Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna. Det är artikel åtta i Europakonventionen för mänskliga rättigheter som Sverige inte levt upp till, enligt det majoritetsbeslut som den högsta instansen nu tagit.

Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 15:32

Sverige kränkte nakenfilmad flicka


Sverige kränkte en 14-årig flickas rätt till privatliv när den man som smygfilmade henne inte dömdes. Det slår den högre instansen i Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna fast.Det var hennes styvfar som smygfilmade henne i duschen.

BT - 12 nov 13 kl. 15:40

Sverige kränkte nakenfilmad flicka

Sverige kränkte 14-åriga Elisa Södermans rätt till privatliv när den man som smygfilmade henne inte dömdes. Det slår Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna fast. Allt började 2002 då Elisa Söderman hittade en påslagen videokamera i en tvättkorg i badrummet när hon klädde av sig för att duscha.

UNT - 12 nov 13 kl. 15:37

Sverige kränkte nakenfilmad flicka

Sverige kränkte 14-åriga Elisa Södermans rätt till privatliv när den man som smygfilmade henne inte dömdes. Det slår Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna fast..

DN - 12 nov 13 kl. 15:51

EU-domstolen: Sverige kränkte smygfilmads rätt

Sverige kränkte en 14-årig flickas rätt till privatliv när den man som smygfilmade henne inte dömdes för detta. Detta meddelas i ett pressmeddelande från den högre instansen i Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna..

GöteborgsPosten - 12 nov 13 kl. 06:16

Sverige kränkte nakenfilmad flicka

Sverige kränkte 14-åriga Elisa Södermans rätt till privatliv när den man som smygfilmade henne inte dömdes. Det slår Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna fast..

Sydsvenskan - 12 nov 13 kl. 17:31

Sverige kränkte nakenfilmad flicka

Sverige kränkte en flickas rätt till privatliv, när den man som smygfilmade henne inte dömdes. Det slår Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna fast.
.

Sydsvenskan - 12 nov 13 kl. 17:31

Sverige kränkte filmad flicka

Sverige kränkte en flickas rätt till privatliv, när den man som smygfilmade henne inte dömdes. Det slår Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna fast.
.

UNT - 12 nov 13 kl. 16:33

Sverige kränkte nakenfilmad flicka

Sverige kränkte den då 14-åriga Eliza Södermans rätt till privatliv när den man som smygfilmade henne inte dömdes. Det slår Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna fast.-Nu kan jag gå vidare i livet, säger hon..

DN - 11 aug 18 kl. 07:27

Sverige sänkte mäktiga Sovjet: ”Gigantiskt stort”

MALMÖ. Lasse Nilssons stenhårda smash banade väg för skrällen mot Sovjet i Globen sensommaren 1989. Nästan trettio år senare kan han fortfarande bli stoppad på gatan av folk som såg Sverige ta sig till EM-final i volleyboll.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Hamilton får vänta på femte VM-titeln

Kampen om VM-titeln i formel 1 går vidare. Lewis Hamiltons tredjeplats i USA:s GP räckte inte för att få jubla redan nu. Britten hade chansen att säkra sin femte VM-titel i USA:s GP om han lyckades samla åtta poäng mer än Sebastian Vettel, som är den en.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

TFF-profilen: ”Vi är för snälla – borde smälla på mer”

Ny förlust för jumbon..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Modersmålsstöd undersöks i ny utredning

"Språken stöttar varandra", säger Elisabet Mörnerud på Hyllie Parks folkhögskola..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Expert: Sveriges situation riskerar förändras

Trumps utspel om att dra sig ur nedrustningsavtalet med Ryssland riskerar att få konsekvenser även för Sverige. Det nära svenska samarbetet med USA innebär att vi i dag ligger närmare konflikten, säger en expert. – Potentiellt skulle spänningsgraden i E.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tusentals flaskor gin stulna

Totalt 3 600 flaskor gin har stulits i Örebro. Stölden från ett logistikföretag upptäcktes på söndagsmorgonen, rapporterar lokala medier. – Det är någon som tagit sig in genom en grind, upp på en lastkaj och fått upp en carport till ett förvaringsutrymm.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Björnar gick till angrepp – sköts av jägare

I helgen har det rapporterats om två björnar som har skjutits efter att ha angripit älgjägare. – Det är ett större antal attacker i år än tidigare år, säger Benny Gäfvert vid Rovdjurscentret de 5 Stora. Den här hösten har älgjägare vid flera tillfällen.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Hedwall delad tvåa i Indien

Caroline Hedwall spelade upp sig under den avslutande rundan av Europatourtävlingen i golf utanför New Delhi, Indien, och slutade på en delad andraplats. 29-åringen avslutade med sin bästa runda för veckan och noterades för 68 slag, fyra under par, unde.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Deras pappa dog i lastbilskrocken på Östergatan i Ängelholm: ”Han var den bäste, vårt allt”

På ett ögonblick förändrades livet för David och Adam Sustmann Andersen..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Hamnade i vårdkarusell – tog sitt liv

Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) riktar kritik mot Region Jämtland Härjedalen efter att en patient som bollats fram och tillbaka mellan vårdinrättningar tagit sitt liv, skriver SVT Nyheter Jämtland. Patienten sökte ursprungligen psykiatrisk vård p.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Kinas behandling av muslimer – som en orwellsk dystopi

Lars Ellström rapporterar om hur Kina vill "kurera" minoriteter från religion..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.