Sydsvenskan > IT

Friday, 19 October, 22:44

Liknande nyheter

Taggar: Carl, Holmbergs, armaturfabrik, lever, kvar
Sydöstran - 07 nov 17 kl. 09:50

Carl Eldhs konst lever vidare i utlandet

I går invigdes en August Strindbergs torg i Paris - inför den nygjöts Carl Eldhs klassiska bronsbyst. Men alla känner inte till att Carl Eldh själv också var verksam i Paris..

Expressen - 2 timmar sedan

Prins Carl Philip och Sofia på dysleximässan: Stolt beskyddare

Carl Philip och Sofia – hertigparet av Värmland – besökte under fredagen Dysleximässan i Karlstad.Prinsen, som är Dyslexiförbundets beskyddare, var invigningstalare.– Jag är hedrad över att få tala på mässan och är en stolt beskyddare så att fler barn får hjälp, förklarade Carl Philip enligt NWT..

Nyan - 25 jun 14 kl. 10:08

Pinupkalendrar pop hos Holmbergs

Varför delar Holmbergs Ab ut pinup-kalendrar till sina kunder, undrar en av Nyans läsare.
Det är en gammal tradition och de är populära hos kunderna, säger man vid Holmbergs..

Nyheter 24 - 07 maj 12 kl. 16:38

Arvoden, flyg, taxi och hotell - Så lever riksdagens unga


NYHETER24 GRANSKAR DEL 1. De ska representera ungdomarna i riksdagen, men själva lever det ett liv långt från Sveriges ungas verklighet. STOCKHOLM.

Politikerbloggen - 20 nov 12 kl. 10:30

- Sverige måste våga gå före och stödja palestinierna, Carl Bildt!


DEBATT. Sverige måste våga gå före och stödja palestiniernas strävanden om att få ett eget land baserade på 1967 års gränser och att i FN rösta för att Palestinas status uppgraderas. Det skriver Bodil Ceballos (MP) på TV4/Politikerbloggen.

Skånskan - 03 nov 16 kl. 21:41

Eslövs AI lever farligt i superettan

BORDTENNIS Nästan halvvägs mot slutet lever Eslövs AI:s andralag aningen farligt i superettan, serien under den svenska pingisligan. ERWP.fif(3)Den gångna helgen matchade Eslövs AI B dubbelt hemma i Blomsterbergshallen.

Posh24 - 31 okt 11 kl. 20:00

Prins Carl Philip och September seglar de sju haven!

Både Svenske Prins Carl Philip och popsensationen September var på plats i Alicante i helgen för startskottet av havskappseglingen Volvo Ocean Race. De var med i en av de kortare etapperna av tävlingen, den håller egentligen på i ett år och går runt hela jorden! Carl Philip fanns med på i besättningen för laget Puma Ocean Racing powered by BERG och även på segelbåten ?

YLE - 09 maj 17 kl. 18:33

Kung Carl XVI Gustaf: För oss var han farbror Kekkonen

En figur och en trevlig bekantskap - så beskriver kung Carl XVI Gustaf av Sverige Finlands president Urho Kekkonen, eller ”farbror Kekkonen” som han kallades i kungens familj. I intervjun för SVT Uutiset lyfter kungen också frågan om svenskan i Finland, och hoppas att den kommer att fortleva. I intervjun betonar kungen de många områden där Sverige och Finland har ett fint och fungerande samarbete.

Posh24 - 22 maj 11 kl. 12:09

Prins Carl Philip lever ett fartfyllt liv!

Visst finns det så mycket roligare saker man kan göra som prins än officiella kungauppdrag! Att dejta glamourmodeller och köra snabba bilar, tillexempel. Nej nu ska vi inte vara elaka...

Expressen - 07 jan 15 kl. 15:02

Carl Bildt: "Visar att vi lever i en farligare tid"

Minst tolv människor har skjutits till döds på den franska satirtidningen Charlie Hebdo. Nu kommenterar den förre utrikesministern Carl Bildt saken: – Det här visar att vi nu lever i en farligare tid med utmaningar över ett brett spektrum, säger han..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna gick åt olika håll när handelsveckan avslutades. En av vinnarna var Procter & Gamble som redovisade en kraftigt ökad försäljning under kvartalet. Bolagets aktie steg 8,8 procent och en rad andra företag inom dagligvaruhandeln följde efter,.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nära 30 döda i sydafrikansk trafikolycka

En trafikolycka i norra Sydafrika har krävt minst 27 liv. Olyckan i provinsen Limpopo skedde sedan en lastbil fått punktering och hamnat i motgående körfält. Flera fordon kolliderade, men majoriteten av dödsoffren – 25 människor – färdades i en taximini.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Terrordömd imam släppt från fängelset

Den radikale imamen Anjem Choudary har släppts från högsäkerhetsfängelset Belmarsh i sydöstra London. Han har suttit hälften av sitt fem och ett halvt år långa fängelsestraff för att ha stöttat terrorgruppen IS och ska avtjäna resten utanför murarna men.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Förbud mot barnaga ger mindre tonårsvåld

En liten tillrättavisning har väl ingen dött av? Kanske inte – men i länder där det är tillåtet att slå sina barn förekommer mer våld mellan ungdomar, framför allt bland flickor. Det verkar alltså som om det finns ett samband mellan huruvida så kallad b.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Paviljong började brinna i Slottsparken

På fredagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand i Slottsparken i Malmö..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Klart för dom mot Manafort

Paul Manafort, en av specialutredaren Robert Muellers huvudvittnen i den så kallade Rysslandsutredningen, kommer att få sin dom för bank- och skattebedrägeri den 8 februari..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Återlämnad tavla säljs – värd 180 miljoner

Nyligen återlämnade Moderna museet en tavla till den judiske konsthandlaren Alfred Flechtheims arvingar. Nu ska tavlan säljas på auktion och uppskattas vara värd uppemot 180 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från auktionsfirman Sotheby's, skri.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trafikolycka i Malmö – bil har voltat

Klockan 19.28 kom larm om att två bilar varit inblandade i en olycka i Hindbyrondellen i Malmö..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Svarta vinbär är rena medicinen och bidrar till hållbart samhälle

Eva Kullenberg tycker att alla ska plantera bärbuskar nu i höst..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Biljettkontrollant till resenär: ”Tycker synd om dig för du är jävligt ful”

Skånetrafikens kontrollant hotade och förolämpade resenär – hör inspelningen här..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.