GT > Nyheter

Tuesday, 14 August, 13:16

GT - 10 aug 18 kl. 13:01

JUST NU: Lastbil har blåst av väg – föraren till sjukhus"Stormen Johanne" drar in över Västsverige.Nedfallna träd ställer till det i trafiken på många håll. En person har skadats i samband med röjning efter att ett träd fallit över en väg i Lilla Edets kommun och fick föras med ambulans till sjukhus. I Karlstad fick en kvinnlig bilist ett träd över bilen under färd. I Marstrand rasade en stor björk över Sven-Olof Markles bil.
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, Johanne, Västsverige, Lilla Edets, Karlstad, Marstrand, Sven-Olof Markles, Orust

Dela artikeln

1632 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Lastbilhar , blåstav , väg, förarentill , sjukhus
Dagens PS - 07 apr 17 kl. 15:59

Lastbil körde in i folkmassa i Stockholm

Enligt uppgifter till bland annat Aftonbladet ska alltså ett fordon, en lastbil från Spendrups, ha rammat folk mitt i centrala Stockholm. Platsen uppges vara Drottninggatans gågata och två eller tre människor ska i skrivande stund ha dödats och flera andra människor skadats. Dagens PS pratade med en person som befann sig nära händelsernas centrum när de första rapporterna kom in.

Nyheter Väst - 22 mar 14 kl. 00:41

Farlig bogsering av lastbil, Kungälv.

En lastbil bogserar en annan lastbil på E6 södergående mellan Uddevalla och Kungälv. Polisen stoppar ekipaget då det ej fanns baklysen. Det var vid 23:00 tiden som en patrull i den ideella organisationen Trafficsec uppmärksammade hur en lastbil bogserade en annan lastbil på E6 södergående efter Uddevalla.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Totalstopp på väg 154 efter krock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 17 aug 11 kl. 15:25

JUST NU: Krock vid Annelundsmotet

En personbil och en lastbil ska ha krockat vid Annelundsmotet i Borås, enligt SOS-alarm. Oklart om någon person På motorvägen mellan Annelundsmotet och Hultamotet ska en lastbil och en personbil ha krockat, uppger SOS-alarm. Just nu är det oklart hur pass omfattande olyckan är.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Trafiken flyter igen på väg 154 efter seriekrock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 28 aug 13 kl. 12:16

Just nu: Lastbil har vält på Kungsgatan - trafikproblem väntas

En mindre lastbil välte vid lunchtid på Kungsgatan i Borås. Chauffören blev mycket chockad. Varför lastbilen har vält är ännu okänt, men den kommer att orsaka stora trafikproblem enligt räddningstjänsten.

BT - 28 aug 13 kl. 12:16

Just nu: Lastbil har vält vid Annelundsmotet - långa köer

En mindre lastbil välte vid lunchtid på Kungsgatan i Borås. Chauffören blev chockad. Se tv-klipp från olyckan inne i artikeln.

BT - 05 dec 13 kl. 19:47

Stormen välte lastbil

Stormvarning, inställda tåg och flyg, avstängda broar och uppmaningar att stanna inomhus. Vinterovädret Sven drog in över Sverige i dag. Norr om Ystad blåste en lastbil omkull och blockerar E65.

SN - 03 apr 14 kl. 20:21

Just nu: Lastbil har vält på E4 – totalstopp i trafiken

Just nu ligger en vält lastbil tvärs över E4:an mellan Tystberga och Nyköping. Det är totalstopp på E4:an i södergående riktning då lastbilen ligger mitt över vägen..

BT - 09 apr 14 kl. 16:23

Just nu: Lastbil har tappat container

En lastbil har tappat en container i rondellen vid ackumulatortanken. Se bilder längst ner i artikeln! Enligt polisen är det begränsad framkomlighet i riktning mot Knalleporten.

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 14 kl. 13:15

JUST NU: Lastbil brinner på E18

En lastbil ska just nu brinna på E18 vid Björkåsmotet, i höjd med Segerstad..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Blåvitts besked om trotjänaren

GÖTEBORG. Emil Salomonsson, 29, ser ut att stanna i IFK Göteborg säsongen ut.Därefter kan trotjänaren bli nästa spelare att lämna utan att klubben får betalt.

GT - 15 timmar sedan

Ungdomar identifierade efter stora brandkaoset

På måndagskvällen stod ett 80-tal bilar i brand på olika platser i Västsverige – och på en film från Västra Frölunda i Göteborg syns hur maskerade ungdomar går från bil till bil och anlägger bränder.Polisen misstänker att det var en samordnad attack och ett antal ungdomar som befann sig när oroligheter samtidigt bröt ut i Trollhättan är identifierade.– Vi har haft samtal med dem och en del föräldrar, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson..

GT - 4 timmar sedan

Allt du behöver veta om Nordea Masters

Nordea Masters är Sveriges största golfturnering som i år kommer att spelas på Hills Sports & Golf Club i Mölndal mellan den 16–19 augusti.Här är allt du behöver veta inför sommarens stora golffest..

GT - 7 timmar sedan

Magnus hemtjänst-ilska – efter misären hos pappan

I fyra år städade hemtjänsten hemma hos Magnus Olaussons nu 89-årige pappa.Men när pappan nyligen bytte bostad gjorde familjen en upptäckt som gjorde dem fly förbannade.– Det är inte värdigt en gammal man, säger Magnus.

GT - 8 timmar sedan

Marknadshyror skulle förändra Göteborg

I kväll äger Expressens stora partiledardebatt rum i Göteborg. Då måste Moderaternas Ulf Kristersson förklara sin bostadspolitik med kraftigt höjda hyror. Om M inför marknadshyror riskerar hyrorna att höjas med i genomsnitt 32-50 procent, skriver Anders Ygeman (S) och Ann-Sofie Hermansson (S)..

GT - 15 timmar sedan

Flera bilar i lågor i Frölunda – flera ungdomar flydde platsen

På måndagskvällen står flera bilar i lågor vid Frölunda Torg i Göteborg.Polisen har fått flera larm om bilbränder och ungdomar som setts springa från platsen..

GT - 17 timmar sedan

Övergrepp mot poliser måste straffa sig mer

Attacker mot polis och rättsväsende måste mötas med samhällets fulla styrka. Regeringen saknar helt förslag mot hur attacker mot poliser ska straffa sig mer, skriver Ulf Kristersson (M) och Jonas Ransgård (M)..

GT - 20 timmar sedan

Inför ett sjöfartsråd

Precis som Kristdemokraternas riksdagskandidat Hampus Hagman så riktigt påpekar behöver mer göras för att återuppliva Sverige som stolt sjöfartsnation och skapa ett hållbart samhälle, skriver Rikard Engström, Kenny Reinhold och Mikael Huss vid Blå Tillväxt..

GT - Igår: 12:30

Det går rätt bra för Sahlgrenska just nu

Cecilia Dalman Eek (S) hemfaller åt faktafel om SU:s utveckling, skriver Johnny Bröndt (M) i en replik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.