GT > Nyheter

Wednesday, 20 February, 22:17

GT - 10 aug 18 kl. 13:01

JUST NU: Lastbil har blåst av väg – föraren till sjukhus"Stormen Johanne" drar in över Västsverige.Nedfallna träd ställer till det i trafiken på många håll. En person har skadats i samband med röjning efter att ett träd fallit över en väg i Lilla Edets kommun och fick föras med ambulans till sjukhus. I Karlstad fick en kvinnlig bilist ett träd över bilen under färd. I Marstrand rasade en stor björk över Sven-Olof Markles bil.
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, Johanne, Västsverige, Lilla Edets, Karlstad, Marstrand, Sven-Olof Markles, Orust

Dela artikeln

1641 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Lastbilhar , blåstav , väg, förarentill , sjukhus
NT - 10 timmar sedan

Larm: Lastbil har åkt i diket

En lastbil har åkt i diket på länsväg 209 i närheten av Norrköpings flygplats enligt ett larm till SOS..

NT - 10 timmar sedan

Lastbil välte när den körde i diket

En lastbil har åkt i diket på Arkösundsvägen i södergående fil i närheten av Norrköpings flygplats..

YA - 8 timmar sedan

Smitning: Lastbil rev ner två övervakningskameror och körde iväg

Det gick vilt till när en lastbil skulle tanka på bensinmacken vid Svampakorset. Först körde lastbilen in i övervakningskamerorna och sen smet föraren från platsen..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Lastbil i olycka på E6

En lastbil och en personbil har kolliderat på E6. Något som orsakar köer i eftermiddagstrafiken..

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Lastbil och bil i krock

En personbil och en lastbil kolliderade på onsdagskvällen i Ekhagsrondellen vid E4 i Jönköping.
.

Dagens PS - 07 apr 17 kl. 15:59

Lastbil körde in i folkmassa i Stockholm

Enligt uppgifter till bland annat Aftonbladet ska alltså ett fordon, en lastbil från Spendrups, ha rammat folk mitt i centrala Stockholm. Platsen uppges vara Drottninggatans gågata och två eller tre människor ska i skrivande stund ha dödats och flera andra människor skadats. Dagens PS pratade med en person som befann sig nära händelsernas centrum när de första rapporterna kom in.

Nyheter Väst - 22 mar 14 kl. 00:41

Farlig bogsering av lastbil, Kungälv.

En lastbil bogserar en annan lastbil på E6 södergående mellan Uddevalla och Kungälv. Polisen stoppar ekipaget då det ej fanns baklysen. Det var vid 23:00 tiden som en patrull i den ideella organisationen Trafficsec uppmärksammade hur en lastbil bogserade en annan lastbil på E6 södergående efter Uddevalla.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Totalstopp på väg 154 efter krock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 17 aug 11 kl. 15:25

JUST NU: Krock vid Annelundsmotet

En personbil och en lastbil ska ha krockat vid Annelundsmotet i Borås, enligt SOS-alarm. Oklart om någon person På motorvägen mellan Annelundsmotet och Hultamotet ska en lastbil och en personbil ha krockat, uppger SOS-alarm. Just nu är det oklart hur pass omfattande olyckan är.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Trafiken flyter igen på väg 154 efter seriekrock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 28 aug 13 kl. 12:16

Just nu: Lastbil har vält på Kungsgatan - trafikproblem väntas

En mindre lastbil välte vid lunchtid på Kungsgatan i Borås. Chauffören blev mycket chockad. Varför lastbilen har vält är ännu okänt, men den kommer att orsaka stora trafikproblem enligt räddningstjänsten.

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Sävehofdeppen: ”Jag sumpade det för oss”

RIK:s taktiska plan lyckades. Tobias Thulin räddade Sebastian Karlssons skott med bara sekunder kvar. – Nästa gång tar han den inte, säger sävehofaren.

GT - 15 minuter sedan

Alingsås räckte inte till mot mästarlaget

Alingsås startade svagt. Och det blev kostsamt mot svenska mästarna borta. – Vi slarvade och gjorde en massa tekniska fel, säger tränaren Mikael Franzén.

GT - 1 timme sedan

Drama i Partille – RIK starkast

Hett, grinigt och dramatiskt. Sävehof var på väg att äta sig ikapp och förbi, men Redbergslid var vassast i derbyt. .

GT - 3 timmar sedan

Migrationsverket släppte in asylsökande trots Säpovarning

Migrationsverket släppte in den asylsökande – trots Säpos varning att personen kunde utgöra ett hot för Sverige.Två tjänstemän vid verket prickas nu för missen, uppger Göteborgs-Posten. .

GT - 4 timmar sedan

Aktivisten Elin Ersson vill slippa sitt straff

Aktivisten Elin Ersson, 22, hindrade ett plan från att lyfta från Landvetter flygplats för att stoppa utvisningen av en man till Afghanistan i somras.I måndags föll domen: Ersson har gjort sig skyldig till brott och döms till totalt 3 000 kronor i dagsböter.Men hon och hennes ombud är missnöjda.

GT - 4 timmar sedan

Busschaufför slagen i ansiktet – yngling flydde

En busschaufför uppges ha blivit misshandlad av en ung man.Bussen var i höjd med Färgelanda och på väg mot Uddevalla när den ynglingen ska ha slagit chauffören flera gånger i ansiktet.Den misstänkte lämnade därefter platsen..

GT - 6 timmar sedan

Storbråk vid skola – maskerade trängde sig in

Polis har larmats till en gymnasieskola i Göteborg med anledning av ett stort bråk.Ett stort antal ungdomar har trängt sig in i skolan.Polisen har ryckt ut till skolan.

GT - 7 timmar sedan

Provspelaren erkänner: ”Formen är inte perfekt”

GÖTEBORG. Tio år i Barcelona, två i Manchester City.Nu kommer Gai Assulin, 27, närmast från en sejour i Kazakstan.

GT - 8 timmar sedan

Frölundas avbräck: ”Slog upp sin skada”

GÖTEBORG. Frölunda har åkt på ett tungt avbräck inför matchen mot Mora.Backen Jonathan Sigalet, 33, har dragit upp sin gamla skada.

GT - 8 timmar sedan

Baloo, 24, hatar sig själv – nu stoppas hans vård

Baloo Blomqvist, 24, är en man med mörk röst och stort skägg.  Men inte i spegeln. Då är han en person med kvinnliga kurvor och ljus röst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.