GT > Nyheter

Tuesday, 11 December, 05:15

GT - 10 aug 18 kl. 13:01

JUST NU: Lastbil har blåst av väg – föraren till sjukhus"Stormen Johanne" drar in över Västsverige.Nedfallna träd ställer till det i trafiken på många håll. En person har skadats i samband med röjning efter att ett träd fallit över en väg i Lilla Edets kommun och fick föras med ambulans till sjukhus. I Karlstad fick en kvinnlig bilist ett träd över bilen under färd. I Marstrand rasade en stor björk över Sven-Olof Markles bil.
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, Johanne, Västsverige, Lilla Edets, Karlstad, Marstrand, Sven-Olof Markles, Orust

Dela artikeln

1641 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Lastbilhar , blåstav , väg, förarentill , sjukhus
Dagens PS - 07 apr 17 kl. 15:59

Lastbil körde in i folkmassa i Stockholm

Enligt uppgifter till bland annat Aftonbladet ska alltså ett fordon, en lastbil från Spendrups, ha rammat folk mitt i centrala Stockholm. Platsen uppges vara Drottninggatans gågata och två eller tre människor ska i skrivande stund ha dödats och flera andra människor skadats. Dagens PS pratade med en person som befann sig nära händelsernas centrum när de första rapporterna kom in.

Nyheter Väst - 22 mar 14 kl. 00:41

Farlig bogsering av lastbil, Kungälv.

En lastbil bogserar en annan lastbil på E6 södergående mellan Uddevalla och Kungälv. Polisen stoppar ekipaget då det ej fanns baklysen. Det var vid 23:00 tiden som en patrull i den ideella organisationen Trafficsec uppmärksammade hur en lastbil bogserade en annan lastbil på E6 södergående efter Uddevalla.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Totalstopp på väg 154 efter krock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 17 aug 11 kl. 15:25

JUST NU: Krock vid Annelundsmotet

En personbil och en lastbil ska ha krockat vid Annelundsmotet i Borås, enligt SOS-alarm. Oklart om någon person På motorvägen mellan Annelundsmotet och Hultamotet ska en lastbil och en personbil ha krockat, uppger SOS-alarm. Just nu är det oklart hur pass omfattande olyckan är.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Trafiken flyter igen på väg 154 efter seriekrock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 28 aug 13 kl. 12:16

Just nu: Lastbil har vält på Kungsgatan - trafikproblem väntas

En mindre lastbil välte vid lunchtid på Kungsgatan i Borås. Chauffören blev mycket chockad. Varför lastbilen har vält är ännu okänt, men den kommer att orsaka stora trafikproblem enligt räddningstjänsten.

BT - 28 aug 13 kl. 12:16

Just nu: Lastbil har vält vid Annelundsmotet - långa köer

En mindre lastbil välte vid lunchtid på Kungsgatan i Borås. Chauffören blev chockad. Se tv-klipp från olyckan inne i artikeln.

BT - 05 dec 13 kl. 19:47

Stormen välte lastbil

Stormvarning, inställda tåg och flyg, avstängda broar och uppmaningar att stanna inomhus. Vinterovädret Sven drog in över Sverige i dag. Norr om Ystad blåste en lastbil omkull och blockerar E65.

SN - 03 apr 14 kl. 20:21

Just nu: Lastbil har vält på E4 – totalstopp i trafiken

Just nu ligger en vält lastbil tvärs över E4:an mellan Tystberga och Nyköping. Det är totalstopp på E4:an i södergående riktning då lastbilen ligger mitt över vägen..

BT - 09 apr 14 kl. 16:23

Just nu: Lastbil har tappat container

En lastbil har tappat en container i rondellen vid ackumulatortanken. Se bilder längst ner i artikeln! Enligt polisen är det begränsad framkomlighet i riktning mot Knalleporten.

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 14 kl. 13:15

JUST NU: Lastbil brinner på E18

En lastbil ska just nu brinna på E18 vid Björkåsmotet, i höjd med Segerstad..

Fler nyheter från GT

GT - 7 timmar sedan

Zazzis ord – efter finalen av ”Biggest Loser VIP”

Alexandra Zazzi, 52, tog sig hela vägen till final i ”Biggest Loser VIP”.Där föll hon på målsnöret – trots att hon tappat hela 25 kilo.Men Zazzi var ändå sprudlande glad efteråt.

GT - 8 timmar sedan

Systrarna räddade brinnande man från våldsam eldsvåda

En man i 60-årsåldern skadades allvarligt när en våldsam eldsvåda utbröt i en villa i Mölnlycke.Men om det inte hade varit för tre unga människors rådiga ingripande, hade det förmodligen slutat ännu värre. – Det var så mycket eld och rök.

GT - 9 timmar sedan

Nykomlingen värvar kvalhjälten från rivalen

Han sköt Halmstads BK till allsvenskan 2016.Nu lämnar Marcus Mathisen HBK – för allsvenskt spel i rivalen Falkenbergs FF.– Jag tycker att han har kvalitéer för att kunna spela på hög nivå i allsvenskan, säger FFF:s sportchef Håkan Nilsson till Falkenbergs hemsida..

GT - 9 timmar sedan

Tusentals hushåll utan tv efter kabelfel

Tusentals av Comhems kunder i Göteborg står utan tv, bredband och telefoni efter ett kabelfel. Telnors och Tele 2:s kunder är också drabbade. – Det jag vet är att det rör sig om ett kabelfel, säger Fredrik Hallstan, pressinformatör hos Comhem..

GT - 12 timmar sedan

Skåpbil och personbil i krock – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter en olycka i Kungälv.En skåpbil och en personbil är inblandade i olyckan..

GT - 19 timmar sedan

Man åtalas efter att ha skjutit mot SD-politiker

I somras besköts en buss som riksdagsledamoten Sara-Lena Bjälkö, SD, färdades i.En man i 25-årsåldern har nu åtalats.– Det har inte gått att styrka att det funnits något politiskt motiv, den misstänkte har hävdat att det var en "fyllegrej", säger åklagare Lars-Göran Wennerholm..

GT - 20 timmar sedan

Voltad bil blockerar E45 – helt avstängt

En singelolycka har ägt rum mellan Ale och Lilla Edet.En bil ligger på sidan och blockerar E45.– Vi har stängt av hela vägen, säger Andreas Wennberg vid Södra Bohusläns räddningstjänst.

GT - 20 timmar sedan

Fem topprestauranger – som inte kostar skjortan

Göteborg vimlar av härliga restauranger och skickliga kockar.När du inte känner för dyraste finkrogen finns flera toppenställen på mellannivå.Här är fem favoriter – när gästerna själva sätter betyg på Tripadvisor..

GT - Igår: 05:00

Patienter ska inte trilla mellan stolarna

Människor med ett tungt missbruk och grav psykisk ohälsa är svåra att behandla. Det behövs vård och stödinsatser under lång tid. Vi måste satsa på socialmedicinska mottagningar för att göra vården och insatser tillgänglig nära patienten i hemkommunen, skriver Janette Olsson (S)..

GT - Igår: 20:57

Efter jobbiga svackan: ”Var kassaskåpssäker”

Efter två raka förluster är Alingsås tillbaka i vinnarspåret. – Vi spelar vår handboll fullt ut. Kassaskåpssäker seger, säger tränaren Mikael Franzén.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.