GT > Nyheter

Wednesday, 17 October, 04:46

GT - 10 aug 18 kl. 13:01

JUST NU: Lastbil har blåst av väg – föraren till sjukhus"Stormen Johanne" drar in över Västsverige.Nedfallna träd ställer till det i trafiken på många håll. En person har skadats i samband med röjning efter att ett träd fallit över en väg i Lilla Edets kommun och fick föras med ambulans till sjukhus. I Karlstad fick en kvinnlig bilist ett träd över bilen under färd. I Marstrand rasade en stor björk över Sven-Olof Markles bil.
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, Johanne, Västsverige, Lilla Edets, Karlstad, Marstrand, Sven-Olof Markles, Orust

Dela artikeln

1641 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Lastbilhar , blåstav , väg, förarentill , sjukhus
Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Singelolycka med lastbil på Yttre ringvägen

På tisdagskvällen skedde en singelolycka med en lastbil på Yttre ringvägen vid Fredriksberg..

Dagens PS - 07 apr 17 kl. 15:59

Lastbil körde in i folkmassa i Stockholm

Enligt uppgifter till bland annat Aftonbladet ska alltså ett fordon, en lastbil från Spendrups, ha rammat folk mitt i centrala Stockholm. Platsen uppges vara Drottninggatans gågata och två eller tre människor ska i skrivande stund ha dödats och flera andra människor skadats. Dagens PS pratade med en person som befann sig nära händelsernas centrum när de första rapporterna kom in.

Nyheter Väst - 22 mar 14 kl. 00:41

Farlig bogsering av lastbil, Kungälv.

En lastbil bogserar en annan lastbil på E6 södergående mellan Uddevalla och Kungälv. Polisen stoppar ekipaget då det ej fanns baklysen. Det var vid 23:00 tiden som en patrull i den ideella organisationen Trafficsec uppmärksammade hur en lastbil bogserade en annan lastbil på E6 södergående efter Uddevalla.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Totalstopp på väg 154 efter krock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 17 aug 11 kl. 15:25

JUST NU: Krock vid Annelundsmotet

En personbil och en lastbil ska ha krockat vid Annelundsmotet i Borås, enligt SOS-alarm. Oklart om någon person På motorvägen mellan Annelundsmotet och Hultamotet ska en lastbil och en personbil ha krockat, uppger SOS-alarm. Just nu är det oklart hur pass omfattande olyckan är.

BT - 19 feb 13 kl. 08:01

Just nu: Trafiken flyter igen på väg 154 efter seriekrock

Tre personbilar och en mindre lastbil har krockat på väg 154 vid Sexdrega. Inga personer ska ha skadats men det är just nu totalstopp i trafiken i bägge riktningar. Larmet kom in till räddningstjänsten 07.

BT - 28 aug 13 kl. 12:16

Just nu: Lastbil har vält på Kungsgatan - trafikproblem väntas

En mindre lastbil välte vid lunchtid på Kungsgatan i Borås. Chauffören blev mycket chockad. Varför lastbilen har vält är ännu okänt, men den kommer att orsaka stora trafikproblem enligt räddningstjänsten.

BT - 28 aug 13 kl. 12:16

Just nu: Lastbil har vält vid Annelundsmotet - långa köer

En mindre lastbil välte vid lunchtid på Kungsgatan i Borås. Chauffören blev chockad. Se tv-klipp från olyckan inne i artikeln.

BT - 05 dec 13 kl. 19:47

Stormen välte lastbil

Stormvarning, inställda tåg och flyg, avstängda broar och uppmaningar att stanna inomhus. Vinterovädret Sven drog in över Sverige i dag. Norr om Ystad blåste en lastbil omkull och blockerar E65.

SN - 03 apr 14 kl. 20:21

Just nu: Lastbil har vält på E4 – totalstopp i trafiken

Just nu ligger en vält lastbil tvärs över E4:an mellan Tystberga och Nyköping. Det är totalstopp på E4:an i södergående riktning då lastbilen ligger mitt över vägen..

BT - 09 apr 14 kl. 16:23

Just nu: Lastbil har tappat container

En lastbil har tappat en container i rondellen vid ackumulatortanken. Se bilder längst ner i artikeln! Enligt polisen är det begränsad framkomlighet i riktning mot Knalleporten.

Fler nyheter från GT

GT - 5 timmar sedan

Lundqvist hyllar sin radarpartner

5–1 borta mot Ålborg och säkrad gruppseger.Frölundas lagkapten Joel Lundqvist, 36, var nöjd när han klev på bussen i Ålborg och tog sikte mot övernattningen i Fredrikshamn.– Vi skulle ta vinsten och åka hem med gruppsegern.

GT - 6 timmar sedan

Brand på behandlingshem – stor räddningsinsats

Det har börjat brinna på ett behandlingshem i Jönköpings län, skriver JP.Ett 30-tal brandmän bekämpar lågorna..

GT - 7 timmar sedan

Tre assist från Lasch säkrade gruppsegern

Ryan Lasch svingade sitt trollspö tre gånger.3–0 till Frölunda mot Ålborg redan i början på den tredje perioden – och matchen var avgjord.Efter 5–1 mot den danska klubben vann Frölunda sin grupp i CHL..

GT - 7 timmar sedan

”Oskar fick göra vad han ville”

Sävehofs Oskar Sunnefeldt, 20, hade stor lekstuga mot SM-finalisten Malmö.Talangen gjorde hela nio mål när Sävehof vann borta med 25–23.– I första halvlek var det som att det bara gällde att passa Oskar så fick han göra vad han ville, säger lagkamraten Viktor Ottosson till C More..

GT - 7 timmar sedan

Gunhild Stordalen om den udda behandlingen

Gunhild Stordalen vilar upp sig i Mexiko och tar en paus från vardagens stress.Men delstaten Baja California bjuder inte bara på sol och bad.Gunhild Stordalen passar också på att prova en del ”spännande” behandlingar på ett alternativmedicinskt institut.

GT - 8 timmar sedan

Larm om skottlossning – uppgifter om automatvapen

Polisen har fått larm en misstänkt skottlossning i centrala Göteborg.– Det finns uppgifter om två personer på moped som skjutit med något som beskrivs som ett automatvapen. Uppgifterna är inte bekräftade än, men vi har en insats på platsen, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

GT - 10 timmar sedan

Förra Gekås-höjdarna skövlade skog – tvingas böta miljoner

2004 sålde Håkan Janson, Kent Gustafson och Rolf Johansson sina aktier i Gekås Ullared AB. Den sammanlagda vinsten: drygt en halv miljard kronor.Samma år grundade de Marstenen AB – som nu förlorat en kostsam tvist med Falkenbergs kommun.

GT - 12 timmar sedan

JK tar inte upp Demokraternas förtalsanmälan

Justitiekanslern inleder ingen förundersökning efter att Demokraterna anmält en socialdemokratisk politiker i Göteborg för förtal.Det uppger SVT Väst..

GT - 16 timmar sedan

Barriärer ska placeras ut i Göteborgs innerstad

Under hösten kommer Trafikkontoret placera ut skyddsbarriärer i Göteborgs innerstad.Cirka 40 hinder på fyra ton vardera ska placeras ut i huvudsak längs Kungsgatan och Vallgatan.Syftet med barriärerna är att hindra fordon från att få fri framfart i hög hastighet..

GT - 16 timmar sedan

Polisen ryter ifrån efter ungdomarnas livsfarliga lek

I upp emot en veckas tid har ungdomar härjat längs E45 genom att kasta sten på bilar i farten.I helgen exploderade en ruta och en barn i bilen träffades av glassplitter, skriver TTELA.– Det är livsfarligt och kan sluta riktigt allvarligt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.