SVT > Inrikes

Tuesday, 14 August, 13:16

SVT - 10 aug 18 kl. 12:31

Trafikverket svar efter kritiken: ”Det kan bli ännu bättre”Trafikverket tar till sig av den kritik som SJ riktar mot dem efter sommarens många tågstrul. Samtidigt som de redan har kommit en bit på vägen när det till exempel kommer till bättre planering och styrning av banarbeten som kan orsaka förseningar, kan man alltid sikta högre, menar Trafikverkets presschef Pär Gustafsson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SJ, Trafikverkets, Pär Gustafsson

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikverket, svarefter , kritikenDet kan bli , ännubättre
Norrtelje Tidning - 21 jun 17 kl. 04:00

Trafikverket om kritiken mot nya dragningen av väg 77: "Finns många intressekonflikter"

Under året genomför Trafikverket undersökningar inför den planerade dragningen av väg 77. Christina Eklööf, projektledare berättar om de fortsatta planerna och bemöter kritiken från de boende.
– Det finns mycket intressekonflikter i det här projektet, säger hon..

NSD - 31 aug 17 kl. 07:00

Trafikverket svarar på kritiken

"Jag tycker att resultatet – en säkrare E4 – är bra" säger Ingvar Mosesson, projektledare vid Trafikverket, apropå kritiken..

Blekinge Läns tidning - 11 jun 18 kl. 03:30

Projektledare tar kritiken med ro

Projektledare Lars Nilosjö från Trafikverket tar kritiken med ro. – De får finna sig i detta även om det är jobbigt, säger han..

Alingsås tidning - 25 nov 17 kl. 06:00

Ett år utan svar på utmaning om Arelid

Ett år utan svar.
I november förra året utmanade Elisabeth Mila, föreståndare för Villa Arelid, Alingsås kommun enligt utmaningsrätten. Men ännu har ärendet inte handlagts.

BT - 13 okt 13 kl. 20:03

Demokraterna väntar på svar

Demokraterna har begärt att skuldtaket ska gälla till mars eller april nästa år, enligt partiets andreman i senaten, Dick Durbin. Men inget svar har ännu kommit från Republikanerna. Världsbanken varnar för att USA är inne på en farlig väg när politikerna åter har misslyckats med att lösa dödläget i budgetstriden.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 06:30

Trafikverket: Tågbanan blir en förlustaffär

Utredning. Simrishamnsbanan blir en betydande förlustaffär om den byggs. Det säger Trafikverkets kalkyl för en ny järnväg mellan Malmö och östra Skåne.

Skånskan - 09 feb 16 kl. 06:00

Trafikverket vill inte sänka fart vid skola

Barsebäcksby Trafikverket vill inte sänka hastigheten utanför Barsebäck Montessoriskola.
Då tar kommunen till ett udda grepp för att få ner hastigheten – att utöka tätorten så att den hamnar inom området där kommunen själv bestämmer över hastigheten.– Vi kan bara uppmana Trafikverket att vidta åtgärder på sin väg.

Barometern - 24 sep 14 kl. 08:31

Krav på svar om cykelvägen

Boende kräver besked om cykelvägen till Timmernabben. Trafikverket har varken sagt ja eller nej än men kommunen hoppas på byggstart 2015. – Vi hoppas och ligger på Trafikverket.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 14:40

Trafikverket har inga svar på tågkaoset

Hässleholm Hässleholm, Lund och Malmö är hårdast drabbade av kaoset i tågtrafiken. De skånska ropen på kraftfulla åtgärder tycks klinga ohörda hos Trafikverket.På måndagen mötte kollektivtrafiknämnden i Region Skåne ledningen för Trafikverket Syd, Lennart Andersson och Kennet Fridolin, för att få svar på frågan om det finns någon plan för att reda ut problemen med den spårbundna infrastrukturen i länet.

SN - 21 jan 17 kl. 05:00

Kommunens svar efter kritiken mot resecentrum

Trafik Det kommer att finnas både kort- och långtidsparkeringar vid Nyköpings resecentrum. I detaljplaneförslaget hittas korttidsparkeringar intill entrén på Norra Bangårdsgatan. Långtidsparkeringar hittas utmed järnvägen på norra sidan.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

SD presenterar nya klimatförslag

Klockan 13 presenterar Sverigedemokraterna nya förslag på klimat- och energiområdet ur kommande valmanifest..

SVT - 45 minuter sedan

Inte hängt med i nyhetsflödet i sommar – här är får du en snabbkoll

Skogsbränder i Sverige och världen, instängda pojklaget i thailändska grottan och Fotbolls-VM. Har du inte hängt med i nyhetsflödet under din semester? Här sammanfattar SVT Nyheter några av de största händelserna..

SVT - 1 timme sedan

Torkan – bra för undervattenskogarna

Sommarens torka har bidragit till historiskt klart vatten och gynnsamma förhållanden för västkustens undervattenskogar. Detta tack vare att snabbväxande alger inte fått någon näring. – På 40 år har vi bara uppmätt bättre sikt en gång tidigare och då var siktdjupet 16 meter så det är nästan rekord, berättar Kerstin Johannesson, professor i marin ekologi vid Göteborgs Universitet..

SVT - 5 timmar sedan

Fler döda i MC-olyckor hittills i år än samma period förra året

Enligt Transportstyrelsens preliminära siffror var 19 procent av alla omkomna i trafiken januari – juli 2018 MC-förare. Det är den högsta procentenheten sedan 2013. Samtidigt har det totala antalet omkomna MC-förare ökat till 33 från 22 samma period 2017.

SVT - 9 timmar sedan

Kristersson (M): ”Det gör mig faktiskt rasande”

Ett 80-tal bilar skadades av bränder och stenkastning i Göteborg och Trollhättan under måndagskvällen. Flera politiker reagerade starkt i sociala medier under natten. ”I praktiken har Sverige tolererat detta alldeles för länge.

SVT - 14 timmar sedan

Han tog nyblivne Europamästaren Duplantis till Sverige

Sex meter och fem centimeter. Det var där ribban låg när supertalangen Armand Duplantis i svenska färger blev europeisk mästare i stavhopp. Men hade det inte varit för Jonas Anshelm, landslagsledare för juniorlandslaget, hade han kanske hoppat för USA..

SVT - 19 timmar sedan

Eldningsförbud hävs runt om i landet

Brandrisken har minskat tack vare lågtrycket, men är inte borta. Samtidigt som lusten att grilla kanske avtar hävs förbudet att grilla på egen tomt i fler län..

SVT - Igår: 11:03

Läkare: Läkarbrist äventyrar patientsäkerheten

Läget inom primärvården och på vårdcentralerna i landet är just nu mycket ansträngt. På grund av läkarbrist inom vissa specialistområden blir det svårare att ställa rätt diagnoser i tid och enligt Marina Tuutma, orförande för svenska distriktsläkarföreningen, äventyrar det rådande läget patientsäkerheten..

SVT - Igår: 09:03

Stor enighet när partierna debatterade brott och straff

I SVT debatt debatterades det igår om brottslighet och gängkriminalitet. På plats fanns representanter från Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Moderaterna och Sverigedemokraterna, och enligt SVT:s Elisabeth Marmorstein var det egentligen bara Vänsterpartiet som stack ut..

SVT - Igår: 06:36

Bostadsbristen i landet allt värre – ”Unga har inte råd”

Den svåra bostadsbristen i Sverige är på väg förvärras ytterligare enligt Boverket. Ändå har bostadsfrågan lyst med sin frånvaro i valrörelsen. Men i dag kommer utspel och förslag från både regeringslägret och allianssidan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.