SVT > Inrikes

Wednesday, 17 October, 23:36

SVT - 10 aug 18 kl. 12:31

Trafikverket svar efter kritiken: ”Det kan bli ännu bättre”Trafikverket tar till sig av den kritik som SJ riktar mot dem efter sommarens många tågstrul. Samtidigt som de redan har kommit en bit på vägen när det till exempel kommer till bättre planering och styrning av banarbeten som kan orsaka förseningar, kan man alltid sikta högre, menar Trafikverkets presschef Pär Gustafsson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SJ, Trafikverkets, Pär Gustafsson

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikverket, svarefter , kritikenDet kan bli , ännubättre
Norrtelje Tidning - 21 jun 17 kl. 04:00

Trafikverket om kritiken mot nya dragningen av väg 77: "Finns många intressekonflikter"

Under året genomför Trafikverket undersökningar inför den planerade dragningen av väg 77. Christina Eklööf, projektledare berättar om de fortsatta planerna och bemöter kritiken från de boende.
– Det finns mycket intressekonflikter i det här projektet, säger hon..

NSD - 31 aug 17 kl. 07:00

Trafikverket svarar på kritiken

"Jag tycker att resultatet – en säkrare E4 – är bra" säger Ingvar Mosesson, projektledare vid Trafikverket, apropå kritiken..

Blekinge Läns tidning - 11 jun 18 kl. 03:30

Projektledare tar kritiken med ro

Projektledare Lars Nilosjö från Trafikverket tar kritiken med ro. – De får finna sig i detta även om det är jobbigt, säger han..

Alingsås tidning - 25 nov 17 kl. 06:00

Ett år utan svar på utmaning om Arelid

Ett år utan svar.
I november förra året utmanade Elisabeth Mila, föreståndare för Villa Arelid, Alingsås kommun enligt utmaningsrätten. Men ännu har ärendet inte handlagts.

BT - 13 okt 13 kl. 20:03

Demokraterna väntar på svar

Demokraterna har begärt att skuldtaket ska gälla till mars eller april nästa år, enligt partiets andreman i senaten, Dick Durbin. Men inget svar har ännu kommit från Republikanerna. Världsbanken varnar för att USA är inne på en farlig väg när politikerna åter har misslyckats med att lösa dödläget i budgetstriden.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 06:30

Trafikverket: Tågbanan blir en förlustaffär

Utredning. Simrishamnsbanan blir en betydande förlustaffär om den byggs. Det säger Trafikverkets kalkyl för en ny järnväg mellan Malmö och östra Skåne.

Skånskan - 09 feb 16 kl. 06:00

Trafikverket vill inte sänka fart vid skola

Barsebäcksby Trafikverket vill inte sänka hastigheten utanför Barsebäck Montessoriskola.
Då tar kommunen till ett udda grepp för att få ner hastigheten – att utöka tätorten så att den hamnar inom området där kommunen själv bestämmer över hastigheten.– Vi kan bara uppmana Trafikverket att vidta åtgärder på sin väg.

Barometern - 24 sep 14 kl. 08:31

Krav på svar om cykelvägen

Boende kräver besked om cykelvägen till Timmernabben. Trafikverket har varken sagt ja eller nej än men kommunen hoppas på byggstart 2015. – Vi hoppas och ligger på Trafikverket.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 14:40

Trafikverket har inga svar på tågkaoset

Hässleholm Hässleholm, Lund och Malmö är hårdast drabbade av kaoset i tågtrafiken. De skånska ropen på kraftfulla åtgärder tycks klinga ohörda hos Trafikverket.På måndagen mötte kollektivtrafiknämnden i Region Skåne ledningen för Trafikverket Syd, Lennart Andersson och Kennet Fridolin, för att få svar på frågan om det finns någon plan för att reda ut problemen med den spårbundna infrastrukturen i länet.

SN - 21 jan 17 kl. 05:00

Kommunens svar efter kritiken mot resecentrum

Trafik Det kommer att finnas både kort- och långtidsparkeringar vid Nyköpings resecentrum. I detaljplaneförslaget hittas korttidsparkeringar intill entrén på Norra Bangårdsgatan. Långtidsparkeringar hittas utmed järnvägen på norra sidan.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Värmerekordet: Aldrig varit så varmt så sent in på året

Efter en bortskämt lång brittsommar står det nu klart att ett värmerekord slagits under ondagen. Aldrig tidigare sedan man började mätningar har det varit så här varmt så sent in på året. – Det är ovanligt att en brittsommar pågår så här länge, säger SVT:s meteorolog Jannicke Geitskaret..

SVT - 3 timmar sedan

Rättsexperten: Tusentals lär få uppehållstillstånd med gymnasielagen

Nästan 12 000 har sökt uppehållstillstånd enligt den nya gymnasielagen. Hittills har 1 401 personer fått avslag eftersom de inte uppfyller kraven. – Vi tror att tusentals kommer att kunna få uppehållstillstånd, säger Johanna Lindblad Ó Duinnin, rättslig expert på Migrationsverket..

SVT - 7 timmar sedan

Snickaren Peter flyttade till Vancouver – för att jobba med cannabis

25-åriga Peter Backlund jobbade som snickare, men bestämde sig för att flytta till Vancouver i Kanada för att jobba med cannabis. I dag jobbar han på en cannabisbutik inriktad på medicinskt bruk. – Innan jag började röka fick jag hela mitt liv lära mig att jag skulle hamna på Plattan med en nål i handen om jag började..

SVT - 9 timmar sedan

Så här gör du för att bli tobaksfri

Är du en av dem som försökt blivit rök- och snusfri om och om igen men aldrig lyckats? Här nedan följer tio tips på hur du kan tänka för att inte återvända till ditt beroende igen..

SVT - 10 timmar sedan

Skarp kritik mot regeringens styrning av sjukförsäkringen

Anseendet för Försäkringskassan har sjunkit, och regeringen har styrt myndigheten så hårt mot att minska sjuktalen att rättssäkerheten äventyras. Det slår Inspektionen för socialförsäkringen fast i en rapport idag..

SVT - 11 timmar sedan

Fortfarande knäpptyst från Löfven om regeringsbildningen

– Ställer ni frågor om regeringsbildningen kommer ni få tråkiga svar, sade Stefan Löfven (S) inför ett samlat pressuppbåd efter mötet med det europeiska rådet. I dag åker statsministern till ett EU-toppmöte i Bryssel..

SVT - 11 timmar sedan

Migrationsverket stoppar utvisning av pojke

Migrationsverket har beslutat att ytterligare utreda en uppmärksammad utvisning av en sexårig pojke till Ukraina. Beslutet fattades under onsdagen eftersom det enligt Migrationsverket finns ”fler omständigheter som behöver utredas närmare”..

SVT - 12 timmar sedan

Fler pappor än mammor röker när de har småbarn

Mammor är bättre än pappor på att fimpa cigaretterna när de blir föräldrar. Ny statistik från Socialstyrelsen visar att antalet spädbarn med rökande pappor knappt har minskat de senaste fem åren..

SVT - 14 timmar sedan

Nordea backar på Stockholmsbörsen

Banksektorn tar stryk när Stockholmsbörsen öppnar. Nordea, som uppges ha brutit mot reglerna för penningtvätt, faller 2,7 procent vid öppning och drar med sig övriga banker..

SVT - 15 timmar sedan

Dejting genom tiderna – kontaktannonsens historia

Från ekonomisk status till mer personliga egenskaper som lyfts fram. Historikern Josefin Englund har forskat kring kontaktannonser och hur de speglar samhällsklimatet i Sverige. Hon har tittat på annonser från sent 1800-tal fram till 1980-talet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.