Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 14 December, 08:43

Liknande nyheter

Taggar: Malmöfestivalenär , igång
Trelleborgs Allehanda - 16 aug 12 kl. 16:36

Full rulle på Malmöfestivalen

Foto: Tom Wall
Stickningen går som en röd tråd genom årets Malmöfestival. Där annars även älskare av konst, musik och cykling kommer att få sitt.
Hemslöjden firar 100 år i år, vilket fått Malmöfestivalen att lägga extra krut på handarbete.

Sydsvenskan - 15 aug 14 kl. 10:55

Malmöfestivalen i siffror – och modellera

Bild: Jenny Rydqvist 64 matstånd, 7 större serveringar och 5 musiktält som serverar mat finns det i år på festivalen.
65 marknadsstånd finns uppställda under hela festivalen. Under en dag finns ytterligare 14 som deltar i en Fair Trade- och ekologisk marknad på Baltzarsgatan.

Sydsvenskan - 14 aug 15 kl. 04:00

Kan inte alla få uppträda på Malmöfestivalen?

Jag är en Malmöbo som har sysslat med musik i 35 år i olika konstellationer. Jag har uppträtt på krogar i Sverige och Danmark. I dag sjunger jag covers på egen hand.

Skånskan - 05 apr 18 kl. 10:22

DJ-superstjärna till Malmöfestivalen

Swedish House Mafia tillhörde toppen av dj-scenen.
Nu kommer en tredjedel av den nyligen återförenade maffian, Steve Angello, till Malmöfestivalen.Angello kommer att avsluta hela festivalen, som går av stapeln mellan 10:e och 17:e augusti, med att försöka förvandla hela Stortorget till en danskluvv.

Skånskan - 09 jun 16 kl. 14:25

Kulturakterna till Malmöfestivalen

Kultur och Nöje Kultur
Jonas Hassen Khemiri pratar om kärlek och relationer, Cirkus Cirkör bjuder på hisnande akrobatik, Skådespelaren Stina Ekblad uppträder med Petri sångare och MSO och Kristoffer Jonzon håller i Grease-sing-along. Det är bara några av punkterna på Malmöfestivalens kulturprogram.– Målet har som vanligt varit att erbjuda ett så brett program som möjligt som passar alla åldrar, säger Isabella Posse Boquist, kulturbokare på Malmöfestivalen.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 10:02

Nya artister klara för Malmöfestivalen

Festival Malmöfestivalen släpper fyra nya artister inför årets festival. ERWP.fif(0)Fyra stora svenska artister ur olika generationer är klara för Malmöfestivalen.

Skånskan - 23 jun 16 kl. 17:42

Operan flyttar ut på Malmöfestivalen igen

Kultur och Nöje Kultur
Även i år flyttar Malmö opera ut på Malmöfestivalen. Den stora konstgräsmattan rullas ut framför scenen på Stortorget och publiken får njuta av en konsertant version av Figaros bröllop och Rickard Söderberg med vänner som bjuder på sånger från kommande säsongs föreställningar.– Det blev en sådan succé förra året.

Skånskan - 06 jul 16 kl. 11:31

Ytterligare 18 artister klara för Malmöfestivalen

Kultur och Nöje En dryg månad innan Malmöfestivalen är nu större delen av programmet klart. Idag presenteras 18 nya artister.De nya artisterna: Ane Brun (NO)
Tillbaka med ny skiva och stort band.

Skånskan - 20 jul 18 kl. 09:22

Thåström till Malmöfestivalen

Nöje Årets musikprogram till Malmöfestivalen är nu komplett.Elva nya akter till Malmöfestivalen presenterades under fredagen. Festivalen äger rum mellan den 10 till 17 augusti.

Skånskan - 14 aug 18 kl. 19:07

Grillförbudet borta för Malmöfestivalen

MAlmö Årets festival fick en mild doftstart eftersom grillförbudet satte stopp för all form av grillning. Nu är det dock fritt fram att grilla igen.Klockan 16 på måndagen hävdes grillförbudet på Malmöfestivalen.

Skånskan - 05 jul 16 kl. 09:15

Malmöfestivalen skärper säkerheten

Malmö Den senaste tiden har sexuella övergrepp på festivaler uppmärksammats stort. Men Malmöfestivalen beslöt att skärpa säkerheten redan förra sommaren.Rena våldtäkter, tafsande och andra former av sexuella övergrepp har stått i fokus för diskussionen i samband med festivaler som Bråvalla och Putte i Parken.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

The Cure släpper snart nya albumet

Den brittiska rockgruppen The Cures nya album är inte långt borta, skriver Billboard. Det avslöjar bandets sångare och frontman Robert Smith i det amerikanska radioprogrammet "Feedback". – Jag har lyssnat på några av de här nya banden och träffat så mån.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Kanadensisk landslagsmålvakt till Vittsjö

Vittsjö förstärker den damallsvenska truppen..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Handeln väntas hålla emot

Trots en väntad vikande konjunktur spås hushållens köpvanor hålla ekonomin uppe..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Postnord hoppas på digital brevlåda

Tomt i brevlådan – och Postnord får det allt tuffare. Nu hoppas nya Sverigechefen Annemarie Gardshol på Postnords digitala brevlåda för att rädda ekonomin när brevintäkterna sinar. Brevmängderna i Sverige har minskat med 46 procent sedan millennieskifte.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Inga fler gripna i terrorärendet

Mannen som gripits misstänkt för förberedelse, alternativt stämpling, till terroristbrott är fortfarande anhållen. Enligt Säkerhetspolisen har inga fler personer frihetsberövats. Mannen greps vid ett av flera tillslag som Säpo tillsammans med polisen ge.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tre månader sedan valet – detta har hänt

Det har nu gått tre månader sedan valet och ännu har Sverige inte fått en ny regering. Försöken att lösa de politiska knutarna fortsätter – detta är vad som hittills har hänt. 9 september: Val.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Löfven prövas av riksdagen – nederlag väntar

I dag röstas Stefan Löfven (S) sannolikt ner som statsministerkandidat av riksdagen. Om så sker kommer talmannen Andreas Norlén att fortsätta sina försök att hitta en kandidat som kan tolereras av riksdagen. Företrädare för fem riksdagspartier, (M, KD,.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Socialdirektör: Personalens välmående grundar en bra verksamhet

Svar till Elisabeth Krantz, insändare i Sydsvenskan 12 december 2018..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Musikhjälpen i Lund spurtar med stjärnfylld finalhelg

David Batra, Tingsek och Tove Styrke, Magnus Krunegård, Familjen och Silvana Iman – alla spelar de hos Musikhjälpen i helgen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stor på turné efter ”Så mycket bättre”

Efter succéhösten väljer rapparen Stor att packa ner sina uppmärksammade tolkningar från säsongens "Så mycket bättre" för att bege sig ut på de svenska vägarna. Under våren besöker han 14 städer med sin turné "E4CUTT" och första stoppet blir Västerås de.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.