SVT > Inrikes

Thursday, 18 October, 18:50

SVT - 10 aug 18 kl. 11:42

Oväder, regn och åska i stora delar av landetKraftiga vindbyar över västkusten har fått Way out west att skjuta upp dagens insläpp till festivalen. Samtidigt drar åska och riklig nederbörd genom landet, både i norr och söder. Det hittills varma och torra sommarvädret är på väg att byta skepnad..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Way

Dela artikeln

167 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväder, regnoch , åskai stora delar av , landet
Sydsvenskan - 22 jul 13 kl. 14:37

Semesterväder i hela landet

Det fortsätter att vara soligt och fint väder i södra halvan av landet under helgen, medan den norra får ostadigt väder veckan ut. Men från början av nästa vecka sträcker sig högtrycket även över norra Sverige. Det blir alltså lämpligt semesterväder i hela landet, enligt SMHI..

GT - 26 jul 14 kl. 16:02

Regn, åska och hagel drabbar Västsverige

Den soldränkta rekordhettan i Västsverige byts under lördagseftermiddagen ut mot regn, åska och på vissa ställen till och med hagel. Här är meteorologernas prognos i väst, timme för timme. – Värmen och fuktigheten kommer att leda till tung nederbörd, säger Cecilia Villanger, meteorolog på vädertjänsten Storm..

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 16 kl. 11:54

SMHI om juli: Regn, åska och blåst

SMHI flaggar för regn, åska och blåst..

SVT - 20 dec 17 kl. 20:16

Väder-Nils: Busväder i hela landet – tänk på halkan

Det blir busväder i hela landet till julhelgen, så tänk på att vara extra försiktigt när du beger dig ut på vägarna..

Skånskan - 20 sep 18 kl. 11:08

Sol, regn, åska och blåsigt i helgen

Skåne Helgens väder blir blåsig, med inslag av både regn och åska, men varmast lär det bli under fredagen. Sedan blir det mer höstlikt väder som väntar.Fredagen bjuder på blåsigt väder.

Expressen - 30 apr 18 kl. 16:39

Efter regn, åska och snö kommer solsken – och redan till helgen

Valborg ser ut att regna, åska och snöa bort på flera håll i landet.Men efter regn kommer solsken sägs det, och nog stämmer det – redan till helgen dessutom.– Det kommer upplevas som varmt i hela landet, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

Kristianstadsbladet - 18 jul 18 kl. 09:38

Väder: Regn på väg – men inte tillräckligt

Sommarvädret som medfört torka i hela landet ser ut att fortsätta. Korta skurar med åskinslag är det enda som väntas. – Och blixtar vill vi ju inte heller ha när det är torrt, säger Lovisa Andersson, meteorolog på SMHI..

NT - 25 jul 13 kl. 18:20

Oväder med åska och hagelstorm

Ett kraftigt regn- och åskoväder orsakade översvämningar. Och på E4:an blev det stopp i trafiken på grund av "hagel stora som golfbollar"..

Nerikes Allehanda - 03 aug 17 kl. 17:03

Regn, åska och blåst drar in över länet – Meteorologen: "Ruskigt väder"

Under sena torsdagseftermiddagen kommer regnet att falla över stora delar av länet.
Det dåliga vädret tar inte slut där – till helgen kommer nämligen åska och blåst..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 18 kl. 11:43

Väder: Mer åska på väg in över Blekinge

Sommarhettan är över. I veckan väntas mer regn och under tisdagsmorgonen åska. Men torkan sitter långt ner i marken..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Sverige förbereder sig för värsta brexit

Nu intensifieras de svenska förberedelserna för om britterna kraschar ut ur EU. – Sannolikheten för att det blir en hård brexit har definitivt ökat, säger handelsminister Ann Linde (S)..

SVT - 1 timme sedan

SVT:s politikreporter: ”Ingenting ska uteslutas i det här läget”

Än syns inget ljus i tunneln för en potentiell ny regering. Just nu har Stefan Löfven (S) i uppdrag att försöka få fram ett alternativ som kan tolereras av riksdagen. Men vad händer om han misslyckas?

SVT - 3 timmar sedan

Unicefs ordförande: ”Hon var en stark röst för barnens rätt”

– Lisbet Palme har ägnat hela sitt yrkesliv åt barnens rättigheter. Hon var en stark röst. Det säger Maj-Inger Klingvall, ordförande för Unicef Sverige..

SVT - 4 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Hade många fina samtal med Lisbeth Palme”

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven möter nyheten om Lisbeth Palmes bortgång genom att hylla henne i ett skriftligt meddelande. ”Det är med stor sorg jag tagit emot beskedet om Lisbeth Palmes bortgång” skriver han, rapporterar TT..

SVT - 4 timmar sedan

C-toppen trött på interna kritiken: Rättning i ledet

Centerpartiet har fått hård kritik efter att de inte velat släppa fram en regering bestående av enbart Moderaterna och Kristdemokraterna. Nu anklagar Centerpartiets andre vice ordförande, Fredrick Federley, ytterkanterna i de andra partierna för att vilja splittra Alliansen..

SVT - 5 timmar sedan

Lisbeth Palme har avlidit

Lisbet Palme, tidigare statsminister Olof Palmes änka, har avlidit efter en tids sjukdom, meddelar familjen rapporterar TT..

SVT - 6 timmar sedan

SAS varnar: Får du det här sms:et – radera det direkt!

Många människor har under torsdagen fått ett sms som påstås vara från SAS. Enligt meddelandet firar flygbolaget sin födelsedag med att generöst strössla gratisresor över svenska folket. Men – bakom löftet om äventyr ovan molnen döljer sig en ren bluff..

SVT - 7 timmar sedan

Grönt ljus för åtal mot Lundintoppar

Regeringen godkänner Åklagarmyndighetens ansökan om att väcka åtal mot Lundin Petroleums ordförande och vd för grovt folkrättsbrott i Sudan. Det uppger Justitiedepartementet för Ekot..

SVT - 9 timmar sedan

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Drygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Klockan 14:30 sänder SVT Nyheter direkt där SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på dina frågor.

SVT - 9 timmar sedan

Reportrarna om bankavslöjandet: Det finns ett antal frågor kvar

Några av världen största banker har använt sig av ett avancerat upplägg för att komma åt Europas skattemedel. Hör SVT:s ekonomireporter Knut Kainz Rognerud och TT:s reporter Ola Westerberg berätta hur det gått till och vad som händer nu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.