SVT > Inrikes

Wednesday, 20 February, 23:17

SVT - 10 aug 18 kl. 11:42

Oväder, regn och åska i stora delar av landetKraftiga vindbyar över västkusten har fått Way out west att skjuta upp dagens insläpp till festivalen. Samtidigt drar åska och riklig nederbörd genom landet, både i norr och söder. Det hittills varma och torra sommarvädret är på väg att byta skepnad..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Way

Dela artikeln

167 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväder, regnoch , åskai stora delar av , landet
Sydsvenskan - 22 jul 13 kl. 14:37

Semesterväder i hela landet

Det fortsätter att vara soligt och fint väder i södra halvan av landet under helgen, medan den norra får ostadigt väder veckan ut. Men från början av nästa vecka sträcker sig högtrycket även över norra Sverige. Det blir alltså lämpligt semesterväder i hela landet, enligt SMHI..

GT - 26 jul 14 kl. 16:02

Regn, åska och hagel drabbar Västsverige

Den soldränkta rekordhettan i Västsverige byts under lördagseftermiddagen ut mot regn, åska och på vissa ställen till och med hagel. Här är meteorologernas prognos i väst, timme för timme. – Värmen och fuktigheten kommer att leda till tung nederbörd, säger Cecilia Villanger, meteorolog på vädertjänsten Storm..

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 16 kl. 11:54

SMHI om juli: Regn, åska och blåst

SMHI flaggar för regn, åska och blåst..

SVT - 20 dec 17 kl. 20:16

Väder-Nils: Busväder i hela landet – tänk på halkan

Det blir busväder i hela landet till julhelgen, så tänk på att vara extra försiktigt när du beger dig ut på vägarna..

Skånskan - 20 sep 18 kl. 11:08

Sol, regn, åska och blåsigt i helgen

Skåne Helgens väder blir blåsig, med inslag av både regn och åska, men varmast lär det bli under fredagen. Sedan blir det mer höstlikt väder som väntar.Fredagen bjuder på blåsigt väder.

Expressen - 30 apr 18 kl. 16:39

Efter regn, åska och snö kommer solsken – och redan till helgen

Valborg ser ut att regna, åska och snöa bort på flera håll i landet.Men efter regn kommer solsken sägs det, och nog stämmer det – redan till helgen dessutom.– Det kommer upplevas som varmt i hela landet, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

Kristianstadsbladet - 18 jul 18 kl. 09:38

Väder: Regn på väg – men inte tillräckligt

Sommarvädret som medfört torka i hela landet ser ut att fortsätta. Korta skurar med åskinslag är det enda som väntas. – Och blixtar vill vi ju inte heller ha när det är torrt, säger Lovisa Andersson, meteorolog på SMHI..

NT - 25 jul 13 kl. 18:20

Oväder med åska och hagelstorm

Ett kraftigt regn- och åskoväder orsakade översvämningar. Och på E4:an blev det stopp i trafiken på grund av "hagel stora som golfbollar"..

Nerikes Allehanda - 03 aug 17 kl. 17:03

Regn, åska och blåst drar in över länet – Meteorologen: "Ruskigt väder"

Under sena torsdagseftermiddagen kommer regnet att falla över stora delar av länet.
Det dåliga vädret tar inte slut där – till helgen kommer nämligen åska och blåst..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 18 kl. 11:43

Väder: Mer åska på väg in över Blekinge

Sommarhettan är över. I veckan väntas mer regn och under tisdagsmorgonen åska. Men torkan sitter långt ner i marken..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Rökutveckling intill polisgarage i Malmö

Räddningstjänst ryckte ut för att släcka en mindre brand i närheten av polisens garage i Malmö, som ska ha skett strax innan 22-tiden på onsdagskvällen. – Sannolikt är den anlagd, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen..

SVT - 45 minuter sedan

Extrema solstormar kan slå ut din mobil

Extrema solstormar kan orsaka allvarliga störningar i samhället. Stora delar av Sveriges elförsörjning kan slås ut, och indirekt även mobilnätet. – Samhället blir allt mer sårbart för den här typen av händelser, säger rymdfysikern Urban Brändström..

SVT - 2 timmar sedan

Starka reaktioner på SVT:s Swedbank-avslöjande

Under dagen har det kommit starka reaktioner på SVT:s uppgifter om misstänkt penningtvätt i Swedbank, inte minst från politiskt håll. – Det kan inte accepteras i ett hållbart banksystem, säger finansmarknadsminister Per bolund (MP)..

SVT - 6 timmar sedan

Kulturprofilen: Hovrätten har begått grovt tjänstefel

Under onsdagen togs kulturprofilen Jean-Claude Arnaults överklagande upp i Högsta domstolen. Nu har Svea hovrätt ombetts yttra sig i, efter att Arnault anklagat hovrätten för ”grovt rättegångsfel”, skriver Dagens nyheter..

SVT - 8 timmar sedan

UD:s protest mot Ungern: ”Måste kunna diskutera utan att gå till personangrepp”

Den ungerska ambassaden i Stockholm tog i dag emot Sveriges protest mot det språkbruk som Ungerns vice premiärminister Zsolt Semjen använde om den svenska socialförsäkringsministern Annika Strandhäll i ungersk tv häromdagen. Semjen kallade Strandhäll för ”en stackars sjuk varelse”..

SVT - 11 timmar sedan

Swedbanks svar till upprörda kunder: ”Vi har inget att dölja, se programmet”

I SVT:s granskning framkommer att Swedbank kan ha använts för systematisk penningtvätt i flera år. Flera personer har på sociala medier kommenterat avslöjandet och Swedbank har också valt att svara på kommentarer via Twitter: ”Om du inte redan sett programmet uppmanar vi dig att göra det.”.

SVT - 11 timmar sedan

Nu väntas våren på flera håll i landet

Våren är i antågande på flera håll i landet till helgen. Plusgrader i nästan hela landet väntas och den meteorologiska våren tros komma i södra delarna av landet på fredag..

SVT - 14 timmar sedan

Swedbanks aktie rasar på börsen

När Stockholsmbörsen öppnade klockan 09.00 på morgonen stod det klart att aktien faller 5,6 procent. Raset kommer efter SVT:s avslöjande om misstänkt penningtvätt..

SVT - 14 timmar sedan

Ställ dina frågor om den misstänkta penningtvätten i Swedbank

Swedbank kan ha använts för omfattande och systematisk penningtvätt under närmare ett decennium. Totalt har minst 40 miljarder kronor slussats mellan misstänkta konton i Swedbank och Danske Bank i Baltikum. Det visar en granskning som Uppdrag granskning och SVT Nyheter har gjort.

SVT - 18 timmar sedan

20 februari: Nattens nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.