Sydsvenskan > Sport

Thursday, 18 October, 13:44

Liknande nyheter

Taggar: Kraftigt, åskväder, drogöver , Skåne
Västerbottens Folkblad - 24 jul 18 kl. 22:10

Kraftigt åskväder i länet

Ett kraftigt åskväder drog på tisdagskvällen fram över fjälltrakterna och delar av inlandet. Åskvädret hade vid 22-tiden sin tyngdpunkt över bland annat Dorotea, Vilhelmina, Storuman och Sorsele kommuner. Ett hundratal blixtar hade då registrerats.

YLE - 14 jul 14 kl. 14:57

Åskväder drog över Vasa

Ett häftigt åskväder drog sig över Vasa under eftermiddagen. Under en halv timme regnade det kraftigt i Vasa centrum vilket orsakade att vattenbrunnar svämmade över. Meteorologiska institutet hade tidigare under dagen varnat för kraftigt åskväder.

Expressen - 07 jul 14 kl. 15:45

SMHI varnar för ett kraftigt åskväder i syd

SMHI varnar för ett mycket kraftigt åskväder i Sydvästra Sverige. Räknar med hundratals blixtnedslag, hagel och kraftigt regn..

DN - 07 jul 14 kl. 15:51

SMHI varnar för kraftigt åskväder

SMHI varnar för mycket kraftigt åskväder i sydvästra Sverige, längs ett band som sträcker sig från Vänern ner till Skåne. ”Det är redan mycket åska i området. I samband med det får man väldigt kraftigt, skyfallsliknande nederbörd där även hagel kan vara inblandat”, säger Eva Strandberg, meteorolog på SMHI..

YLE - 12 aug 17 kl. 17:42

Kraftfullt åskväder drog över södra och östra Finland

Sommarens troligen kraftigaste åskväder har dragit in över sydkusten. På Finska viken och i huvudstadsregionen samt i Östra Nyland varnades det för lokalt farligt kraftiga åskbyar. Människor i berörda områden har uppmanats att hålla sig inomhus och båtförare har varnats för synnerligen kraftiga vindbyar och uppmanats att söka sig till landområden.

YLE - 03 jul 16 kl. 12:59

Kraftigt åskväder når Finland – så här förbereder du dig

Meteorologiska Institutet varnar för möjligtvis farligt väder i Östra Finland som kan förbereda sig för åskskurar och mycket kraftiga åskbyar under dygnet. Åskväder och regn väntas även i andra delar av landet. De områden där det varnas för åskskurar och kraftiga åskbyar på över 20 meter per sekund är landets östra delar, Kajanaland, Lapplands östra delar samt Koillismaa.

YLE - 26 jun 13 kl. 14:23

Kraftigt åskväder närmar sig

Åskväder är att vänta i synnerhet i landets södra och mellersta delar på torsdagen. Åskfronten närmar sig från Sverige.
- Det kommer att mullra till ordentligt, säger meteorologen Ari-Juhani Punkka vid Meteorologiska institutet.

Dalarnas tidningar - 06 aug 13 kl. 21:29

Omfattande åskväder över Dalarna

Ett kraftigt åskväder drog in över Dalarna under tisdagskvällen och hundratals blixtar registrerades..

Norrtelje Tidning - 03 aug 14 kl. 12:54

Kraftigt åskväder under morgonen

Under söndagsmorgonen drog ett rejält åskväder med lokala skurar in över kommunen..

Expressen - 13 jun 18 kl. 15:32

Översvämning på skola efter kraftigt åskoväder

Ett kraftigt åskväder drog in över Länghem i Tranemo kommun under onsdagseftermiddagen.Den stora regnmängden har resulterat i att skolan och församlingshemmet på orten har drabbats av översvämningar.– Vi är där och pumpar vatten för fullt, säger Fredrik Ivansson, inre befäl på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 22:17

Kraftigt åskväder över Göteborg

Ett intensivt åskoväder drog på måndagskvällen in över Göteborg. Räddningstjänsten har även fått in flera larm om bränder i Göteborgsområdet till följd av ovädret..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Spanien kan gå om Japan i förväntad livslängd

Spanien kan komma att putta ner Japan från förstaplatsen över länder där medellivslängden är som längst. Den genomsnittliga spanjoren kommer om två decennier att leva till närmare 86 års ålder, enligt nya forskarrön. Goda nyheter för spanjorerna alltså..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Få koll på de viktigaste termerna om brexit

Brexitfolket slänger sig med termer som backstop, övergångsperiod och framtida relation. Men vad betyder de egentligen? Här är TT:s guide till brexit-språket.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bhutans invånare till valurnorna

Under torsdagen öppnade vallokalerna i Bhutan. Det är landets tredje demokratiska val sedan 2008, efter det att kungen lämnat över den verkställande makten. Valet genomförs i två steg.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hamburger-apan tillbaka i regnskogen

Hon har tvingats sitta i karantän sedan hon hittades på en hamburgerrestaurang i Västra Frölunda i slutet av augusti. Men nu har Abuna fått återvända till regnskogen på Universeum i Göteborg. Den lilla goeldisapan blev en riksnyhet när hon stals den 29.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Inget Europaspel för Rubin Kazan

Den ryska fotbollsklubben Rubin Kazan straffas med ett års avstängning från Europaspel av Europeiska fotbollsförbundet (Uefa) för att ha brutit mot reglerna för ekonomisk fairplay, skriver Uefa i ett pressmeddelande. Avstängningen träder i kraft om Rubi.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Positiv diagnos för skadad Gulldén

Handbollsstjärnan Isabelle Gulldén, 29, skadade sig med sju veckor kvar till EM. I Aftonbladet uttalade sig landslagets sjukgymnast Marie Wedberg om skadan och sade att "det handlar om vaden". I värsta fall var det något som kunde ta upp till sex veckor.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Förre gymnastikordföranden gripen

Den tidigare ordföranden i USA:s gymnastikförbund, Steve Penny, har gripits. Han anklagas för manipulation av bevismaterial i samband med skandalen kring landslagsläkaren Larry Nassar som ska ha förgripit sig på över 100 kvinnliga gymnaster. Penny ska h.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Akademien närmar sig nya ledamöter

En hel del pekar på att Svenska Akademien väljer in två nya ledamöter inom kort. Men om det sker vid torsdagskvällens sammanträde återstår att se. Efter förra veckans möte meddelade ledamoten Per Wästberg att två nya ledamöter var aktuella för inval.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Brexitivrare besvikna efter toppmöte

"Ett år till i brexit-limbo?", frågar sig den brittiska tabloiden Daily mail. Det är ingen enkel situation som premiärminister Theresa May vaknar upp till på torsdagen – dagen efter att mångas brexitdrömmar grusats.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

SCB: 6,0 procent arbetslösa

I september var 330 000 personer arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 6,0 procent. Det är en minskning med 2 000 personer eller 0,2 procentenheter jämfört med motsvarande månad 2017, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Sysselsättningen har.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.