Sydsvenskan > Sport

Monday, 10 December, 12:08

Liknande nyheter

Taggar: Kraftigt, åskväder, drogöver , Skåne
Västerbottens Folkblad - 24 jul 18 kl. 22:10

Kraftigt åskväder i länet

Ett kraftigt åskväder drog på tisdagskvällen fram över fjälltrakterna och delar av inlandet. Åskvädret hade vid 22-tiden sin tyngdpunkt över bland annat Dorotea, Vilhelmina, Storuman och Sorsele kommuner. Ett hundratal blixtar hade då registrerats.

YLE - 14 jul 14 kl. 14:57

Åskväder drog över Vasa

Ett häftigt åskväder drog sig över Vasa under eftermiddagen. Under en halv timme regnade det kraftigt i Vasa centrum vilket orsakade att vattenbrunnar svämmade över. Meteorologiska institutet hade tidigare under dagen varnat för kraftigt åskväder.

Expressen - 07 jul 14 kl. 15:45

SMHI varnar för ett kraftigt åskväder i syd

SMHI varnar för ett mycket kraftigt åskväder i Sydvästra Sverige. Räknar med hundratals blixtnedslag, hagel och kraftigt regn..

DN - 07 jul 14 kl. 15:51

SMHI varnar för kraftigt åskväder

SMHI varnar för mycket kraftigt åskväder i sydvästra Sverige, längs ett band som sträcker sig från Vänern ner till Skåne. ”Det är redan mycket åska i området. I samband med det får man väldigt kraftigt, skyfallsliknande nederbörd där även hagel kan vara inblandat”, säger Eva Strandberg, meteorolog på SMHI..

YLE - 12 aug 17 kl. 17:42

Kraftfullt åskväder drog över södra och östra Finland

Sommarens troligen kraftigaste åskväder har dragit in över sydkusten. På Finska viken och i huvudstadsregionen samt i Östra Nyland varnades det för lokalt farligt kraftiga åskbyar. Människor i berörda områden har uppmanats att hålla sig inomhus och båtförare har varnats för synnerligen kraftiga vindbyar och uppmanats att söka sig till landområden.

YLE - 03 jul 16 kl. 12:59

Kraftigt åskväder når Finland – så här förbereder du dig

Meteorologiska Institutet varnar för möjligtvis farligt väder i Östra Finland som kan förbereda sig för åskskurar och mycket kraftiga åskbyar under dygnet. Åskväder och regn väntas även i andra delar av landet. De områden där det varnas för åskskurar och kraftiga åskbyar på över 20 meter per sekund är landets östra delar, Kajanaland, Lapplands östra delar samt Koillismaa.

YLE - 26 jun 13 kl. 14:23

Kraftigt åskväder närmar sig

Åskväder är att vänta i synnerhet i landets södra och mellersta delar på torsdagen. Åskfronten närmar sig från Sverige.
- Det kommer att mullra till ordentligt, säger meteorologen Ari-Juhani Punkka vid Meteorologiska institutet.

Dalarnas tidningar - 06 aug 13 kl. 21:29

Omfattande åskväder över Dalarna

Ett kraftigt åskväder drog in över Dalarna under tisdagskvällen och hundratals blixtar registrerades..

Norrtelje Tidning - 03 aug 14 kl. 12:54

Kraftigt åskväder under morgonen

Under söndagsmorgonen drog ett rejält åskväder med lokala skurar in över kommunen..

Expressen - 13 jun 18 kl. 15:32

Översvämning på skola efter kraftigt åskoväder

Ett kraftigt åskväder drog in över Länghem i Tranemo kommun under onsdagseftermiddagen.Den stora regnmängden har resulterat i att skolan och församlingshemmet på orten har drabbats av översvämningar.– Vi är där och pumpar vatten för fullt, säger Fredrik Ivansson, inre befäl på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 22:17

Kraftigt åskväder över Göteborg

Ett intensivt åskoväder drog på måndagskvällen in över Göteborg. Räddningstjänsten har även fått in flera larm om bränder i Göteborgsområdet till följd av ovädret..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Trotjänaren får sparken från Villarreal

Villarreal har börjat La Liga-säsongen svagt och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket efter 15 omgångar. Nu har "den gula ubåten", som klubben kallas, valt att avskeda sin tränare Javi Calleja. "Klubben vill tacka tränaren för hans arbete, instäl.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Sverige tar ett jättekliv mot extraval

Annie Lööf drev liberala krav som inte ens Moderaterna gillar..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Laleh inleder konsertsäsongen på Sofiero nästa sommar

Kommer till slottsparken den 28 juni..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stig Isaksson

Stig Isaksson, känd Eslövsprofil, har gått ur tiden i en ålder av 95 år. Hans närmaste är hustrun Inga samt barnen Eivor, Bengt och Mats med familjer..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

EU-domstol: London kan ångra sig om brexit

Storbritannien kan på egen hand ångra sig om brexit, fastslår EU-domstolen i ett rekordsnabbt utslag. "När en medlemsstat har meddelat sin avsikt att lämna EU till EU:s stats- och regeringschefer, som Storbritannien har gjort, så har också medlemsstaten.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kulturpris till Szenfeld och Mühlrad

Designers Bea Szenfeld är årets mottagare av TCO:s kulturpris. Hon får priset på 50 000 kronor för "ett konstnärskap som obekymrat rör sig mellan konst och mode och är unikt i sitt formspråk", som en del av motiveringen lyder. Priset har delats ut sedan.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fiskebåt på grund – kan sjunka

En fiskebåt har gått på grund utanför Stångholmen i Lysekil. Fyra personer befann sig ombord men ingen ska ha kommit till skada. Polisen larmade strax efter klockan fyra på måndagsmorgonen, skriver Bohusläningen.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Besked från Löfven

I dag väntas Stefan Löfven (S) träffa talmannen Andreas Norlén för att avrapportera läget i regeringsförhandlingarna. Därefter väntas talmannen kommentera nästa steg i regeringsbildningen – statsministeromröstningen om Löfven. Det första möjliga tillfäl.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Misstänkt bombman hade konflikt med polisen

Den man som har delgivits misstanke för att ha skickat en skarp bomb till polisen i den norska orten Ski har länge varit i konflikt med polisen. – Orsaken för häktningen är framför allt att han skulle kunna påverka andra inblandade. Och så länge han säg.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Toppolitiker rasar mot curling-EM: ”Detta är orimligt”

Jan Björklund (S) reagerar starkt när han får veta effekterna av curling-EM..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.