Expressen > Nyheter

Sunday, 24 March, 10:46

Expressen - 10 aug 18 kl. 10:20

JUST NU: Träd har blåst omkull över vägbanorDet blir rejält blåsigt i Västsverige under fredagen, när SMHI har utfärdat en klass 1-varning för mycket hårda vindbyar.Kollektivtrafiken stängs av och räddningstjänsten förväntar sig många larm.– Det kommer nog trilla in en del ärenden under dagen, uppger räddningstjänsten Storgöteborg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Västsverige, SMHI, Storgöteborg

Dela artikeln

2034 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Trädhar , blåst, omkullöver , vägbanor
Expressen - 22 feb 17 kl. 16:40

JUST NU: Lastbil blåste omkull

En lastbil välte under onsdagseftermiddagen på väg 13 utanför Klippan.Ekipaget uppges ha blåst omkull i den hårda vinden..

YLE - 22 maj 15 kl. 15:22

Laestadianernas tält blåste omkull på Söderfjärden

Ett 150 meter långt matserveringstält har blåst omkull i den starka vinden på Söderfjärden i Korsholm. Ingen skadades, men Suviseurat räknar med materiella förluster. Vinden blev kraftig på fredag eftermiddag, och den slog till hårt på den öppna och vindkänsliga Söderfjärden i Korsholm där Suviseurat just nu ställer i ordning inför sommarens möte.

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 11 kl. 11:30

Anrik stapel vräktes omkull

Foto: Claes Nyberg
Den gamla klockstapeln vid Klörups häkte ligger i ruiner. Men processen för att bygga upp den igen har inletts.
Klockstapeln som har anor från 1700-talet tillhör Klörups häkte som är kulturminnesmärkt.

Expressen - 27 jul 13 kl. 21:39

Förhandlingarna kan sparkas omkull

Förhandlingarna mellan militären och islamisterna i Egypten kan sparkas omkull av en våldsbejakande falang inom Muslimska Brödraskapet. Militären har tidigare förklarat att de inte tänker släppa efter på kontrollen i landet - och den mer moderata grenen av Brödraskapet kan nu få det svårare att förhandla. ?

Corren - 24 nov 18 kl. 10:03

Larm: Mopedist har kört omkull

SOS Alarm har just fått ett larm om att en mopedist kört omkull i Lundby-området i Mjölby..

Barometern - 31 jul 13 kl. 08:07

Livsmedelsbutik riskerar gå omkull

Butikstelefonen är uppsagd och varuleveranserna har stoppats. Lisas lanthandel i Gullabo går inte på?högvarv den här sommaren.

Nerikes Allehanda - 14 jun 14 kl. 13:43

Just nu: Olycksdrabbad Vätternrunda

Flera cyklister har kört omkull vid Hammarsundsbron utanför Askersund. Just nu är det stopp i södergående riktning..

Nerikes Allehanda - 14 jun 14 kl. 13:43

Just nu: Minst fem till sjukhus i Vätternrundan

Flera cyklister har kört omkull vid Hammarsundsbron utanför Askersund. Minst fem personer har förts till sjukhus. Just nu är det stopp i södergående riktning..

Dalarnas tidningar - 30 jun 17 kl. 12:34

JUST NU: Blåst orsakar stora störningar i länet – mobilt häststall blåste omkull utanför Avesta

Just nu är det blåsigt i Dalarna, något som lett till att flera träd blåst ner och orsakat störningar i bland annat tåg- och vägtrafiken. Dessutom blåste ett mobilt stall i By utanför Avesta ner – mitt under pågående hästtävling..

Nyheter 24 - 24 maj 11 kl. 19:57

Just nu: Skånederbyt avbrutet


Rasmus Jönsson gav Helsingborg ledningen efter en halvtimmes spel. Då slängdes knallskott in från Malmö-klacken och en man tog sig in och knuffade till Helsingborgsmålvakten Pär Hansson. MALMÖ.

Aftonbladet - 04 jun 11 kl. 12:59

JUST NU: Tromber i norra Sverige

Norrbotten och Västerbotten drabbade?Träden nära blåsa omkull.?.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

KD-toppen röstade nej till SD-samtal

Behcet Barsom, 53, är en av fem personer i Kristdemokraternas partistyrelse som röstade nej till att samtala med Sverigedemokraterna.  Regionpolitikern var elva år när han och familjen flydde Turkiet och fann ett nytt hem i Sverige och Örebro. – Inom kristdemokratin är jag unik och ovärderlig.

Expressen - 30 minuter sedan

Man förföljde kvinna hem – misstänks för våldtäkt

En kvinna i 20-årsåldern upptäckte en främmande man som förföljde henne hem, natten till söndagen. Mannen, som är 25 år, ska sedan ha följt efter henne in i trapphuset – och sedan överfallit kvinnan i bostaden, skriver SVT. 25-åringen är nu misstänkt för försök till våldtäkt, misshandel och grovt hemfridsbrott..

Expressen - 45 minuter sedan

Viveca Lärn, 74: Därför har jag lämnat tre makar

Viveca Lärns 75:e födelsedag närmar sig – 75 år av såväl stora framgångar som hårda prövningar.
Nu lyfter hon på locket och berättar om rastlösheten, viktnedgången, ensamheten, sorgen efter sonen – och om anledningen till att hon valt att lämna tre äkta makar.– Varje gång var det jag som ville skiljas, säger den framgångsrika författaren, som nu väljer att avsluta sin skrivargärning med den självbiografiska romanen ”Sladdisen”..

Expressen - 1 timme sedan

Två journalister får årets Kim Wall-stipendium

Kim Walls minne hedras i år med att det delas ut inte ett – utan två – stipendier till kvinnliga journalister som arbetar i hennes anda.– Det här är saker Kim gärna hade velat skriva. När hon nu inte kan åka ut i världen och skriva så ger det här mening för oss, säger hennes mamma Ingrid Wall till TT..

Expressen - 1 timme sedan

TV: Beths hyllning till räddningsarbetarna

”Chockad över hur fantastiska människor har varit”.

Expressen - 1 timme sedan

Stora störningar för tågen efter signalfel

Ett omfattande signalfel vållade stora bekymmer för järnvägstrafiken genom Sydsverige på söndagsförmiddagen.Tågen rullar återigen men förseningar är att vänta..

Expressen - 1 timme sedan

De drömmer om Sverige – men möter en mardröm

ATEN-LESBOS. Drömmen om Sverige lever. Men mardrömmen blir oftare verklighet.

Expressen - 1 timme sedan

Bestäm dig: Ska DU stötta svensk polis – eller inte?

Den resa som svensk polis har gjort sedan Den Stora Omorganisationen 2015 är fullkomligt sanslös i ett Sverige som förändrats nästan i sina grundvalar på några år. Från min horisont har de senaste åren satt det mesta på prov i vårt land och vi har varit med om de mest märkliga ting. Och fort gick det.

Expressen - 1 timme sedan

Mamman födde sex barn – på nio minuter

Fantastiska Thelma Chiaka måste ha slagit någon form av världsrekord. Inom loppet av bara nio minuter satte hon inte mindre än sex barn till världen, skriver Daily Mail. .

Expressen - 2 timmar sedan

Militärfordon i krock under övning

Två militärfordon, en bandvagn och en lastbil, har kolliderat på länsväg 716 mellan Orrträsk och Klinten i närheten av Kalix, rapporterar P4 Norrbotten. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.