SVT Debatt > Opinion

Wednesday, 20 February, 22:31

SVT Debatt - 10 aug 18 kl. 10:01

Wallström: ”Klara besked. En röst på M är en röst på SD””Nu måste Björklund och Lööf ge besked”, ”En röst på M är en röst på SD” och ”Tänker Centerpartiet och Liberalerna också ta makten tillsammans med SD? Svara nu.” Reaktionerna på Moderaternas utspel om SD-samarbete lät inte vänta på sig..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
SD, Björklund, Lööf, Tänker Centerpartiet, Liberalerna, Moderaternas

Dela artikeln

641 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wallström, Klara, beskedEn , röstpå M är en , röst på SD
Blekinge Läns tidning - 05 dec 16 kl. 18:31

UD, ge klara besked!

Den 13 december ska Karlshamns kommunalråd Per-Ola Mattsson (S), träffa utrikesminister Margot Wallström. Hamnen i Karlshamn måste hantera en affär med Nord Stream, det konsortium som ägs av Gazprom, inför utläggandet av Nord Stream II. Wallström måste vara tydlig med att Karlshamn inte ska göra detta..

SvD - 06 dec 15 kl. 22:40

Wallström utesluter inte militärt stöd mot IS

En militär insats krävs för att bekämpa Isil – men den ryska metoden att bomba oppositionen i Syren är fel. Det sa utrikesminister Margot Wallström (S) i SVT:s Agenda. Däremot lämnades inga klara besked om hur Sverige ska stötta Frankrike som bett Sverige om hjälp i kampen mot terrorister i Syrien..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:25

Israels svar till Wallström: "Djupt tacksamma"

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. - Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:30

Israels kaxiga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:52

Israels kyliga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Expressen - 21 feb 15 kl. 09:48

Wallström vill inte ge besked i Saudifrågan

Flera socialdemokrater kräver att regeringen river upp det militära samarbetsavtalet med Saudiarabien. Men utrikesminister Margot Wallström, S, vill inte ge besked i frågan och när hon frågades ut i TV4 "Nyhetsmorgon" ville hon inte kalla det ett internt motstånd. – Det är inte ett motstånd utan det är faktiskt en yttring, säger Wallström till TV4..

BT - 05 okt 14 kl. 17:59

Wallström försvarar Palestinabesked

Regeringens besked om att erkänna Palestina har väckt starka reaktioner i Israel. Men utrikesminister Margot Wallström tror att fler EU-länder nu kan följa Sverige. Israels utrikesminister Avigdor Lieberman kallar beskedet i Stefan Löfvens regeringsförklaring "förhastat".

Sydsvenskan - 01 apr 16 kl. 11:59

KU-förhören börjar med Wallström

På torsdag i nästa vecka är det dags för årets KU-utfrågningar. Först ut bland ministrarna är utrikesminister Margot Wallström (S). Hon har tre anmälningar mot sig.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 13 timmar sedan

”Sätt Swedbank framför en uppvisning inspirerad av Hamlet”

”Låt bankmännen tro att de ska in i finkulturens rum och skåda underhållning, de kommer att överraskas när ridån går upp och de får skåda en iscensättning inspirerad av Hamlet; hur en bank vägrar greppa moral och etik, hur den ständigt begår brottslig verksamhet”, skriver Sundell..

SVT Debatt - 12 timmar sedan

”Denna skenande utveckling är ett av de största hoten”

”De senaste dagarna har det pratats ganska mycket om samhällets sårbarhet, att vi skulle klara ett större elavbrott eller någon annan typ av samhällsstörning ganska dåligt. ”Delvis har det att göra med nedrustningen av det civila försvaret, som har pågått en längre tid”, menar zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer..

SVT Debatt - 12 timmar sedan

”Att bekämpa nationalismen i Europa är att kämpa för demokrati”

”Orbán leder en auktoritär regering som håller på att montera ner den liberala demokratin i landet. Ungern har förvandlats till en stat där maktfördelningen inte längre fungerar”, skriver Jaime Gomez (Fi)..

SVT Debatt - 13 timmar sedan

”Titta på bankerna som Hamlet tittade på sin styvfar”

Låt bankmännen tro att de ska in i finkulturens rum och skåda underhållning, de kommer att överraskas när ridån går upp och de får skåda en iscensättning inspirerad av Hamlet; hur en bank vägrar greppa moral och etik, hur den ständigt begår brottslig verksamhet..

SVT Debatt - Igår: 15:54

”Karl Lagerfeld lämnar oss med en designskatt”

”En modeikon har gått ur tiden i och med Karl Lagerfelds bortgång. Han lyckades bli en färgstark personlighet utan att någonsin synas i färg. Han gjorde också en del kontroversiell uttalanden, bland annat om kända kvinnors kroppar”, säger Zetterström..

SVT Debatt - Igår: 15:33

”Dags att gå från ord till handling för att motverka självmord”

”Vi kan i nuläget konstatera att de insatser som man presenterar inte står i proportion till den växande problematiken gällande psykisk ohälsa”, skriver Per Ramhorn och Clara Aranda från Sverigedemokraterna..

SVT Debatt - Igår: 14:24

”Sociala medier kan trigga självmordstankar”

”Vår ambition är att ingen någonsin ska välja att avsluta sitt liv”, säger Erica Arklöf, som har två familjemedlemmar som försökt ta sina liv..

SVT Debatt - Igår: 14:02

”Det behövs en samlad brottsofferlag i Sverige”

”En ny brottsofferlag skulle utgöra grund för att säkerställa en implementering av EU:s Brottsofferdirektiv i praktiken – oavsett var brottsoffret bor och var i landet brottet sker”, skriver Sven-Erik Alhem..

SVT Debatt - Igår: 13:00

”Ingen blir frisk av att söka jobb de är för sjuka för”

”När frågan lyfts det senaste året är det främst av allianspartier och Sverigedemokrater, som gång på gång röstat för att återinföra stupstocken och sänka ersättningsnivåerna vilket gör livet ännu tyngre för sjuka”, skriver företrädare för tre organisationer..

SVT Debatt - Igår: 11:30

”Låt proffsen ta hand om IS-återvändarna”

”Politiker kan inte, igen, vara så oförberedda och tro att det går att förändra tankekulturen hos återvändarna genom att ge dem bostäder och jobb”, skriver Rusz..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.