SVT Debatt > Opinion

Tuesday, 11 December, 05:32

SVT Debatt - 10 aug 18 kl. 10:01

Wallström: ”Klara besked. En röst på M är en röst på SD””Nu måste Björklund och Lööf ge besked”, ”En röst på M är en röst på SD” och ”Tänker Centerpartiet och Liberalerna också ta makten tillsammans med SD? Svara nu.” Reaktionerna på Moderaternas utspel om SD-samarbete lät inte vänta på sig..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
SD, Björklund, Lööf, Tänker Centerpartiet, Liberalerna, Moderaternas

Dela artikeln

641 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wallström, Klara, beskedEn , röstpå M är en , röst på SD
Blekinge Läns tidning - 05 dec 16 kl. 18:31

UD, ge klara besked!

Den 13 december ska Karlshamns kommunalråd Per-Ola Mattsson (S), träffa utrikesminister Margot Wallström. Hamnen i Karlshamn måste hantera en affär med Nord Stream, det konsortium som ägs av Gazprom, inför utläggandet av Nord Stream II. Wallström måste vara tydlig med att Karlshamn inte ska göra detta..

SvD - 06 dec 15 kl. 22:40

Wallström utesluter inte militärt stöd mot IS

En militär insats krävs för att bekämpa Isil – men den ryska metoden att bomba oppositionen i Syren är fel. Det sa utrikesminister Margot Wallström (S) i SVT:s Agenda. Däremot lämnades inga klara besked om hur Sverige ska stötta Frankrike som bett Sverige om hjälp i kampen mot terrorister i Syrien..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:25

Israels svar till Wallström: "Djupt tacksamma"

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. - Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:30

Israels kaxiga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:52

Israels kyliga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Expressen - 21 feb 15 kl. 09:48

Wallström vill inte ge besked i Saudifrågan

Flera socialdemokrater kräver att regeringen river upp det militära samarbetsavtalet med Saudiarabien. Men utrikesminister Margot Wallström, S, vill inte ge besked i frågan och när hon frågades ut i TV4 "Nyhetsmorgon" ville hon inte kalla det ett internt motstånd. – Det är inte ett motstånd utan det är faktiskt en yttring, säger Wallström till TV4..

BT - 05 okt 14 kl. 17:59

Wallström försvarar Palestinabesked

Regeringens besked om att erkänna Palestina har väckt starka reaktioner i Israel. Men utrikesminister Margot Wallström tror att fler EU-länder nu kan följa Sverige. Israels utrikesminister Avigdor Lieberman kallar beskedet i Stefan Löfvens regeringsförklaring "förhastat".

Sydsvenskan - 01 apr 16 kl. 11:59

KU-förhören börjar med Wallström

På torsdag i nästa vecka är det dags för årets KU-utfrågningar. Först ut bland ministrarna är utrikesminister Margot Wallström (S). Hon har tre anmälningar mot sig.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 15 timmar sedan

”Min syster är död för att LKAB prioriterade lönsamheten”

”Jag har länge skjutit ifrån mig insikten om vad som föranledde olyckan. Jag har inte velat förstå. Men det kommer ikapp, och den ekande frågan måste besvaras”, skriver Evelina Markström..

SVT Debatt - 15 timmar sedan

”Julias död ett stort misslyckande för LKAB”

”Vi tänker göra allt vi kan för att en sådan här olycka inte ska kunna ske igen”, skriver Anders Lindberg..

SVT Debatt - 15 timmar sedan

Dödsolyckan i Svappavaara

Den 27 juli i år gav gallergolvet på LKAB:s pelletsverk i Svappavaara vika under 21-åriga Julia Markströms fötter. Julia föll fem meter och hennes liv gick inte att rädda..

SVT Debatt - 18 timmar sedan

Göran Greider: ”Annie Lööf fegar ur”

”Det självklara och legitima i väljarnas ögon borde vara att släppa fram en Löfven-regering – eller att allianspartierna öppet deklarerar att vi accepterar ett beroende av SD för att kunna regera. Men Annie Lööf har inte kunnat välja. Hon har inte klarat av att välja mellan sin avsky för SD och sin avsky för socialdemokratin.

SVT Debatt - 22 timmar sedan

”Den svenska jultraditionen är att förändra menyn: Skippa Skinkan!”

”Julbordet är stadd i förändring. Gamla anrättningar som grisfötter, gädda och blodpannkaka har försvunnit och nya tillkommit, köttbullarna så sent som på 70-talet. Den svenska jultraditionen är alltså att förändra menyn.

SVT Debatt - 06 dec 18 kl. 13:05

EU-förslag: Bedöm vargpopulationen lokalt och regionalt

EU-kommissionen vill skärpa regleringen av vargjakten. Moderaternas Maria Malmer Stenergard kräver att regeringen agerar för att stoppa förslaget. – Här finns en stor risk att makten över den svenska vargjakten flyttas till EU, säger hon till TT..

SVT Debatt - 06 dec 18 kl. 10:38

”Vi lever i den miljöhysteriska tiden”

”Mitt bästa argument för att överleva i denna miljöhistoriska tid är att bara under min livstid har vi klarat två minst lika stora kriser. Men att som SAS vd utlova guld och gröna skogar inom kort gör inget gott”, skriver Viggo Cavling..

SVT Debatt - 06 dec 18 kl. 09:37

”Vi lyfter visst klimatet i regeringsförhandlingarna”

”Vattenfalls kolgruvor. En flygstrategi som utgår från ökad flygtrafik. En infrastrukturplan med gigantiska satsningar på nya motorvägar.

SVT Debatt - 06 dec 18 kl. 06:00

SLU: 60 vargar försvinner spårlöst varje år

Tjuvjakten på varg har ökat med närmare femtio procent och dödar i dag fler vargar än någonting annat. Totalt reduceras stammen med 20 procent årligen till följd av jaktbrott. Det visar en rapport från Sveriges Lantbruksuniversitet..

SVT Debatt - 06 dec 18 kl. 06:00

”Vi behöver statliga rangers i Sverige”

Viltvårdaren Marlen Fuglsang undrar hur många jägare som skulle ”stå där i snödrivan och skjuta våra rovdjur under licensjakt, om det inte var så att de kunde vinna en trofé.”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.