SVT Debatt > Opinion

Friday, 17 August, 16:53

SVT Debatt - 10 aug 18 kl. 10:01

Wallström: ”Klara besked. En röst på M är en röst på SD””Nu måste Björklund och Lööf ge besked”, ”En röst på M är en röst på SD” och ”Tänker Centerpartiet och Liberalerna också ta makten tillsammans med SD? Svara nu.” Reaktionerna på Moderaternas utspel om SD-samarbete lät inte vänta på sig..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
SD, Björklund, Lööf, Tänker Centerpartiet, Liberalerna, Moderaternas

Dela artikeln

623 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wallström, Klara, beskedEn , röstpå M är en , röst på SD
Blekinge Läns tidning - 05 dec 16 kl. 18:31

UD, ge klara besked!

Den 13 december ska Karlshamns kommunalråd Per-Ola Mattsson (S), träffa utrikesminister Margot Wallström. Hamnen i Karlshamn måste hantera en affär med Nord Stream, det konsortium som ägs av Gazprom, inför utläggandet av Nord Stream II. Wallström måste vara tydlig med att Karlshamn inte ska göra detta..

SvD - 06 dec 15 kl. 22:40

Wallström utesluter inte militärt stöd mot IS

En militär insats krävs för att bekämpa Isil – men den ryska metoden att bomba oppositionen i Syren är fel. Det sa utrikesminister Margot Wallström (S) i SVT:s Agenda. Däremot lämnades inga klara besked om hur Sverige ska stötta Frankrike som bett Sverige om hjälp i kampen mot terrorister i Syrien..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:25

Israels svar till Wallström: "Djupt tacksamma"

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. - Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:30

Israels kaxiga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:52

Israels kyliga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Expressen - 21 feb 15 kl. 09:48

Wallström vill inte ge besked i Saudifrågan

Flera socialdemokrater kräver att regeringen river upp det militära samarbetsavtalet med Saudiarabien. Men utrikesminister Margot Wallström, S, vill inte ge besked i frågan och när hon frågades ut i TV4 "Nyhetsmorgon" ville hon inte kalla det ett internt motstånd. – Det är inte ett motstånd utan det är faktiskt en yttring, säger Wallström till TV4..

BT - 05 okt 14 kl. 17:59

Wallström försvarar Palestinabesked

Regeringens besked om att erkänna Palestina har väckt starka reaktioner i Israel. Men utrikesminister Margot Wallström tror att fler EU-länder nu kan följa Sverige. Israels utrikesminister Avigdor Lieberman kallar beskedet i Stefan Löfvens regeringsförklaring "förhastat".

Sydsvenskan - 01 apr 16 kl. 11:59

KU-förhören börjar med Wallström

På torsdag i nästa vecka är det dags för årets KU-utfrågningar. Först ut bland ministrarna är utrikesminister Margot Wallström (S). Hon har tre anmälningar mot sig.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 2 timmar sedan

Moderaterna: ”Vi välkomnar Kallbergs åtgärder”

Kallbergs nio förslag vilar på tre teser: riv undan gängens inkomstkällor, bryt upp lojaliteterna och sänk statusen. Flera överlappar med Moderaternas politik, till exempel föreslår vi att det ska vara möjligt att utmäta tillgångar på distans, skriver Anna König Jerlmy (M), Finansborgarrådskandidat i Stockholms stad, i en replik till Jan Kallberg..

SVT Debatt - 3 timmar sedan

SVT: ”Vi är medvetna om att vi inte alltid lyckas”

”De avtal SVT har med produktionsmusikförlag hänvisar till att credit ska ges enligt gällande lagstiftning. I de fall SVT medvetet inte anger upphovsman följer vi alltså lag och avtal”, skriver förhandlingschef Rebecca Barzegar i sin replik..

SVT Debatt - 8 timmar sedan

”Vi tänker inte ge upp för busarna”

”Det måste bli ordentliga påföljder för sånt här. Men vi stannar kvar. Har man bott här i 30 år så ska de inte få köra bort en”, säger Sten Cederquist som nyss hemkommen från sin sommarsemester såg hur bilar brändes på parkeringen utanför hans lägenhet..

SVT Debatt - 3 timmar sedan

”Klara besked: Vi kommer inte att förhandla med SD!”

”Svaret på hur S kommer att göra väntar vi dock fortfarande på. Allt tyder på att S inte kommer att få väljarnas stöd för att regera Sverige i ensamt majestät. Är S då beredda att ta ansvar och diskutera med Alliansen hur Sverige ska styras?

SVT Debatt - 9 timmar sedan

”Regeringen har moralpanik om surrogatmödraskap”

”Idag föds mellan 50 och 80 svenska barn tack vare en värdmoder utomlands. Inom två år väntas dessa barn överstiga antalet barn som tillkommer genom adoptioner från utlandet. Detta är ett faktum, alldeles oavsett vad regeringen tycker i frågan”, skriver Maria Weimer (L) och Barbro Westerholm (L)..

SVT Debatt - 22 timmar sedan

Enkät: ”Det går inte att vara slapphänt och mesig”

Hur återupprättar vi tryggheten efter veckans bilbränder i Västsverige? SVT Opinion har pratat med några av de boende runt Frölunda torg..

SVT Debatt - 23 timmar sedan

Enkät: Så tycker partierna om professorns åtgärder

M och KD vill erbjuda pengar till de som anonymt anmäler illegalt vapeninnehav. S vill att kriminella som vittnar mot andra kriminella ska kunna erbjudas straffrätt. Inget av partierna vill dock tillåta brottsprovokation..

SVT Debatt - Igår: 09:10

Rådström Baastad (S): ”En röst på S är en röst på att hålla SD utanför”

”Socialdemokraterna har gett sitt svar. Det är nu hög tid att Annie Lööf och C också ger väljarna sitt besked: kommer C att leva upp till sin retorik och säga nej till att bilda regering med M och alliansen även om det innebär att regera med stöd av SD?” Det skriver Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad..

SVT Debatt - Igår: 07:00

”SVT: sluta kränk våra konstnärliga rättigheter!”

”När vår ekonomiska utsatthet är så stor blir vår lagstadgade rätt till credit så mycket viktigare. Men denna rättighet kränker SVT nästan dagligen genom att anlita företag vars hela affärsidé går ut på att frånta oss rätten till att namnge våra verk”, skriver tonsättare och kompositörer, verksamma inom film och tv..

SVT Debatt - I förrgår: 12:58

”Att ni har mage att skamma mammor, H&M”

”Tjockisföraktet är så utbrett och förankrat att det är en självklarhet att använda sig av smala modeller när det ska visas underkläder. Jag tror inte ens att de fattar att det är ett fullständigt hån mot målgruppen, det vill säga de som ammar”, skriver författaren Marie Björk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.