SVT Debatt > Opinion

Wednesday, 17 October, 07:13

SVT Debatt - 10 aug 18 kl. 10:01

Wallström: ”Klara besked. En röst på M är en röst på SD””Nu måste Björklund och Lööf ge besked”, ”En röst på M är en röst på SD” och ”Tänker Centerpartiet och Liberalerna också ta makten tillsammans med SD? Svara nu.” Reaktionerna på Moderaternas utspel om SD-samarbete lät inte vänta på sig..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
SD, Björklund, Lööf, Tänker Centerpartiet, Liberalerna, Moderaternas

Dela artikeln

642 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wallström, Klara, beskedEn , röstpå M är en , röst på SD
Blekinge Läns tidning - 05 dec 16 kl. 18:31

UD, ge klara besked!

Den 13 december ska Karlshamns kommunalråd Per-Ola Mattsson (S), träffa utrikesminister Margot Wallström. Hamnen i Karlshamn måste hantera en affär med Nord Stream, det konsortium som ägs av Gazprom, inför utläggandet av Nord Stream II. Wallström måste vara tydlig med att Karlshamn inte ska göra detta..

SvD - 06 dec 15 kl. 22:40

Wallström utesluter inte militärt stöd mot IS

En militär insats krävs för att bekämpa Isil – men den ryska metoden att bomba oppositionen i Syren är fel. Det sa utrikesminister Margot Wallström (S) i SVT:s Agenda. Däremot lämnades inga klara besked om hur Sverige ska stötta Frankrike som bett Sverige om hjälp i kampen mot terrorister i Syrien..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:25

Israels svar till Wallström: "Djupt tacksamma"

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. - Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:30

Israels kaxiga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 17:52

Israels kyliga svar till Wallström

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked om att utse ett speciellt sändebud för att arbete för en lösning av Israel-Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel. – Varför kunde de inte ha kommit tidigare? säger den israeliske utrikesministerns presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Expressen - 21 feb 15 kl. 09:48

Wallström vill inte ge besked i Saudifrågan

Flera socialdemokrater kräver att regeringen river upp det militära samarbetsavtalet med Saudiarabien. Men utrikesminister Margot Wallström, S, vill inte ge besked i frågan och när hon frågades ut i TV4 "Nyhetsmorgon" ville hon inte kalla det ett internt motstånd. – Det är inte ett motstånd utan det är faktiskt en yttring, säger Wallström till TV4..

BT - 05 okt 14 kl. 17:59

Wallström försvarar Palestinabesked

Regeringens besked om att erkänna Palestina har väckt starka reaktioner i Israel. Men utrikesminister Margot Wallström tror att fler EU-länder nu kan följa Sverige. Israels utrikesminister Avigdor Lieberman kallar beskedet i Stefan Löfvens regeringsförklaring "förhastat".

Sydsvenskan - 01 apr 16 kl. 11:59

KU-förhören börjar med Wallström

På torsdag i nästa vecka är det dags för årets KU-utfrågningar. Först ut bland ministrarna är utrikesminister Margot Wallström (S). Hon har tre anmälningar mot sig.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 45 minuter sedan

”Det borde vara av största intresse att rädda en ung människas liv”

”Det är lika synd som skrämmande att den svenska vården idag inte lyckas hjälpa ungdomar som är så pass djupt nere i sitt drogberoende”, skriver Jessica Vikberg, ordförande för riksförbundet Narkotikafritt Samhälle..

SVT Debatt - 18 timmar sedan

”Ni försämrar våra psyken med varje ord ni spyr ur er”

”Att säga att det inte förbättrar vår hälsa att följa kroppsaktivister på sociala medier visar hur lite man förstår. Att säga att vi uppmuntrar fetma gör mig full i skratt, vet ni inte vilket samhälle vi lever i?”, skriver Annika Ström..

SVT Debatt - Igår: 09:38

Ebba Busch Thor: ”Inför en specialenhet inom polisen som arbetar med kränkningar på nätet”

”Kristdemokraterna vill se en specialenhet inom polisen som arbetar med kränkningar på nätet. Redan innan metoo briserade har skrämmande historien spridits om flickor som hängs ut på Instagram, Snapchat och andra sociala medier”, skriver Ebba Busch Thor (KD)..

SVT Debatt - I förrgår: 07:00

”Därför överlever Theresa May brexitförhandlingarna”

”Nu är det allvar. Det är mindre ett halvår kvar till Brexit, och företagen, inte minst små och medelstora företag med begränsade resurser, måste inse detta och följa Brexitslutspelet mer intensivt framöver”, skriver Rickard Ydrenäs..

SVT Debatt - 12 okt 18 kl. 12:19

”Sluta upp med elitismen och läs Condé istället”

”Själv blev jag glad när Alexandra Pascalidou kom med idén om en ny akademi och ett nytt litteraturpris, just i år. Det var lagom uppkäftigt och ett utmärkt sätt att prestigelöst förändra ett problem till en fest”, skriver Gunilla Lundgren..

SVT Debatt - 26 sep 18 kl. 08:07

Om Uppdrag granskning: ”Fallet Safet och sanningen är inte en isolerad händelse”

”Den tragiska händelsen i Gårdsten är uttryck för mycket djupare och mer långtgående problem inom socialtjänsten än vad själva händelsen ger vid handen”, skriver Pia Kjellbom, lektor med inriktning på välfärdsrätt, med anledning av Uppdrag gransknings reportage Safet och sanningen..

SVT Debatt - 11 okt 18 kl. 14:32

”Metoo är ett underkännande av kvinnlig styrka och självförtroende”

För ett år sedan briserade metoo-bomben i Sverige – och tryckvågen känns fortfarande. Men rörelsen hyllas inte av alla: ”Det är en usel kampanj från början till slut”, menar Alexander Bard..

SVT Debatt - 11 okt 18 kl. 13:21

”Släpp namnpubliceringarna och ta itu med det verkliga problemet”

”Jag orkar inte ta en enda diskussion till, om tidningars övertramp eller ansvarstagande när namn publicerades. Vi måste kunna lyfta blicken”, skriver läraren Elinor Holmström..

SVT Debatt - 11 okt 18 kl. 09:30

Montelius: ”Du är en agent i ditt eget liv, Gert Mogens”

Martina Montelius om ett fiktivt möte på ett hotellrum. Om motstridiga signaler, fingrar på upptäckfärd och om medvetenheten om vad man ger sig in på. Om att bli #metoo:ad.

SVT Debatt - 11 okt 18 kl. 07:00

LO: ”Sexuella trakasserier och otrygga anställningar hänger ihop”

”Ett år efter me too gör allt fler kopplingen mellan sexuella trakasserier och otrygga anställningar. Om svenskt Näringsliv på allvar vill göra upp med problemet måste de därför vara beredda att ge kvinnor trygga jobb”, skriver Berit Müllerström, LO:s andre vice ordförande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.