Expressen > Nyheter

Thursday, 18 October, 03:48

Expressen - 10 aug 18 kl. 09:16

Pappa lämnade barn i varm bil tills det dog – friasEn kanadensisk pappa skulle lämna sin sex månader gamla bebis på ett daghem. I stället glömde han barnet, som dog av värmen i bilen.Nu har en åklagare i Montreal bestämt sig för att fria honom från alla brottsanklagelser..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Montreal

Dela artikeln

1187 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappa, lämnade, barni , varm, bil, tillsdet , dog, frias
NT - 20 jan 12 kl. 12:50

Åtalad pappa: "Vi älskar barn"

Kärnfamiljen, mamma, pappa och nio barn, framstod som idealisk. Nu ställs fadern inför rätta för grova övergrepp, rapporterar danska Politiken..

Barometern - 02 dec 13 kl. 23:05

Pappa misshandlade sina barn

En 57-årig pappa till fem barn åtalas nu för att ha misshandlat dem vid flera tillfällen.
Barnen, som är mellan 3 och 17 år, har under ett års tid fått lida både fysiskt och psykiskt.
Pappan har bland annat dunkat sin 9-åriga dotters huvud i ett trappräcke, slagit den äldre pojken i huvudet och dragit en av döttrarna i håret.

Barometern - 25 feb 14 kl. 16:27

Pappa slog sina barn

Pappan misshandlade tre av sina barn. Sedan han blivit polisanmäld försökte han förmå dem att ta tillbaka sina uppgifter. På tisdagen lämnade åklagaren in en stämningsansökan mot mannen, som är i 40-årsåldern och hemmahörande i Mönsterås kommun.

Nyheter 24 - 08 apr 12 kl. 17:36

Spermabanksägare blev pappa till 300 barn


Klinken hade endast ett fåtal donatorer för att försäkra kunder om intelligenta och friska barn. Förutom ägaren var flera vänner välkomna att donera sin sperma. LONDON.

UT - 07 nov 14 kl. 11:42

Ulricehamns meste pappa har tio barn

Den pappa som i morgon på fars dag, i alla fall i teorin, har störst firarpotential i Ulricehamns kommun är en man med tio barn. Pappan med tio registrerade faderskap ligger ändå i lä jämfört med den man i Sverige som har flest barn. En man i Malmö har 19 faderskapsregistreringar på sig.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 13 kl. 21:17

Fransk pappa lämnade lyftkran

En fransk pappa som, upprörd över att ha blivit nekad umgänge med sin son, tillbringat fyra dagar uppe i en byggkran i Nantes klättrade på måndagen ned igen. Den 42-årige fadern, som blev av med umgängesrätten efter anklagelser om kidnappning av sonen, hade ursprungligen sagt att han inte tänkte klättra ned förrän domstolens utslag i vårdnadstvisten dras tillbaka..

BT - 18 feb 13 kl. 21:45

Fransk pappa lämnade byggkran

En fransk pappa som, upprörd över att ha blivit nekad umgänge med sin son, tillbringat fyra dagar uppe i en byggkran i Nantes klättrade på måndagen ned igen. Den 42-årige fadern, som blev av med umgängesrätten efter anklagelser om kidnappning av sonen, hade ursprungligen sagt att han inte tänkte klättra ned förrän domstolens utslag i vårdnadstvisten dras tillbaka. Efter att ha kommit ned på marken sade han att hans kamp var "långt ifrån" över.

Expressen - 05 maj 13 kl. 21:33

Pappa och två barn dödade i tågolycka

En pappa och hans två barn omkom i våldsam tågolycka på Västjylland i Danmark under söndagsförmiddagen. Bilen de färdades i krossades av det framrusande tåget på en obevakad järnvägsövergång..

UNT - 08 aug 15 kl. 19:21

Pappa och två barn skadade av däck

En pappa och hans två små barn finns bland de skadade efter en olycka vid en show med monstertruckar, då ett däck lossnade och flög ut bland publiken..

GT - 14 maj 16 kl. 17:57

Pappa och tre barn i vattenskoterolycka

En lustfylld tur med en vattenskoter höll på att ta en ände med förskräckelse, när en pappa och hans tre barn slog runt i den iskalla Vättern – Det är rejält kallt i vattnet, omkring fem grader, säger Christer Sjöstedt vid räddningstjänsten i Jönköping..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Polisen utreder misstänkt överfall i Sollefteå

Ett misstänkt överfall på en person har skett i stadsparken i Sollefteå, skriver polisen på sin hemsida.Polisen utreder händelsen och har undersökt platsen.Polisen är för tillfället mycket förtegen om händelsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Sverige med i EU:s stora krisövning: "Drar erfarenheter"

Svåra kriser hanteras bäst i samarbete med andra. Nu har EU:s hittills största övning i krishantering precis avslutats i Rumänien – där deltagare från Sverige och 33 andra länder deltog. – Vi drar mycket erfarenheter av detta, säger Peter Holmström, samverkansofficer vid MSB.

Expressen - 7 timmar sedan

TV: Se Brottscentralen 17 oktober

 .

Expressen - 3 timmar sedan

En gripen för grovt brott i Östersund

Polisen utreder ett grovt brott utanför Östersund, skriver myndigheten på sin hemsida.En person är gripen.Polisen är förtegen kring händelsen..

Expressen - 4 timmar sedan

Sigrid Rausing om sin brors tystnad – efter Evas död

Hans Kristian Rausing blev fri från droger efter hustrun Evas död. Nu berättar systern, Sigrid Rausing, om sin brors missbruk och hur det förändrade hans personlighet.  – Efter hennes död blev det en otrevlig tystnad, säger hon under sitt framträdande på Internationella författarscenen på Kulturhuset i Stockholm.

Expressen - 4 timmar sedan

Nytt värmerekord: Aldrig varit varmare så sent på året

Värmen som kom in under helgen har fortsatt på onsdagen. I småländska Målilla uppmättes hela 21,4 grader på eftermiddagen. Något som är rekord – aldrig tidigare har det varit så varmt så långt in på hösten, skriver SVT.

Expressen - 4 timmar sedan

Två bilar i allvarlig krock – kvinna svårt skadad

En allvarlig trafikolycka har inträffat i Sandviken på onsdagskvällen. – Två bilar är inblandade i en våldsam kollision. En är svårt skadad, säger Ivan Åslund, RLC-befäl på polisen i region Mitt.

Expressen - 4 timmar sedan

Systern om Hans Rausings tystnad efter fruns död

Hans Rausing blev fri från droger efter hustrun Evas död. Nu berättar systern, Sigrid Rausing, om sin brors missbruk och hur det förändrade hans personlighet.  – Efter hennes död blev det en otrevlig tystnad, säger hon under sitt framträdande på Internationella författarscenen på Kulturhuset i Stockholm.

Expressen - 4 timmar sedan

Kronprinsessans möte med tre av ledarna i Mellanöstern

AMMAN/BEIRUT. Kronprinsessan Victoria träffar tre viktiga ledare i Mellanöstern på en och samma dag. Jordaniens kung Abdullah, Libanons president Michel Aoun och Libanons premiärminister Saad Hariri.

Expressen - 5 timmar sedan

SD-toppen Jomshof: Utlys folkomröstning om invandring

Regeringen bör snarast utlysa en folkomröstning om invandringspolitiken. Det föreslår Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof i en riksdagsmotion.Han hänvisar till Ungerns premiärminister Viktor Orbán som i brev har frågat medborgarna vad de tycker om invandringspolitiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.