Expressen > Nyheter

Friday, 14 December, 14:39

Expressen - 10 aug 18 kl. 09:16

Pappa lämnade barn i varm bil tills det dog – friasEn kanadensisk pappa skulle lämna sin sex månader gamla bebis på ett daghem. I stället glömde han barnet, som dog av värmen i bilen.Nu har en åklagare i Montreal bestämt sig för att fria honom från alla brottsanklagelser..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Montreal

Dela artikeln

1184 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappa, lämnade, barni , varm, bil, tillsdet , dog, frias
NT - 20 jan 12 kl. 12:50

Åtalad pappa: "Vi älskar barn"

Kärnfamiljen, mamma, pappa och nio barn, framstod som idealisk. Nu ställs fadern inför rätta för grova övergrepp, rapporterar danska Politiken..

Barometern - 02 dec 13 kl. 23:05

Pappa misshandlade sina barn

En 57-årig pappa till fem barn åtalas nu för att ha misshandlat dem vid flera tillfällen.
Barnen, som är mellan 3 och 17 år, har under ett års tid fått lida både fysiskt och psykiskt.
Pappan har bland annat dunkat sin 9-åriga dotters huvud i ett trappräcke, slagit den äldre pojken i huvudet och dragit en av döttrarna i håret.

Barometern - 25 feb 14 kl. 16:27

Pappa slog sina barn

Pappan misshandlade tre av sina barn. Sedan han blivit polisanmäld försökte han förmå dem att ta tillbaka sina uppgifter. På tisdagen lämnade åklagaren in en stämningsansökan mot mannen, som är i 40-årsåldern och hemmahörande i Mönsterås kommun.

Nyheter 24 - 08 apr 12 kl. 17:36

Spermabanksägare blev pappa till 300 barn


Klinken hade endast ett fåtal donatorer för att försäkra kunder om intelligenta och friska barn. Förutom ägaren var flera vänner välkomna att donera sin sperma. LONDON.

UT - 07 nov 14 kl. 11:42

Ulricehamns meste pappa har tio barn

Den pappa som i morgon på fars dag, i alla fall i teorin, har störst firarpotential i Ulricehamns kommun är en man med tio barn. Pappan med tio registrerade faderskap ligger ändå i lä jämfört med den man i Sverige som har flest barn. En man i Malmö har 19 faderskapsregistreringar på sig.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 13 kl. 21:17

Fransk pappa lämnade lyftkran

En fransk pappa som, upprörd över att ha blivit nekad umgänge med sin son, tillbringat fyra dagar uppe i en byggkran i Nantes klättrade på måndagen ned igen. Den 42-årige fadern, som blev av med umgängesrätten efter anklagelser om kidnappning av sonen, hade ursprungligen sagt att han inte tänkte klättra ned förrän domstolens utslag i vårdnadstvisten dras tillbaka..

BT - 18 feb 13 kl. 21:45

Fransk pappa lämnade byggkran

En fransk pappa som, upprörd över att ha blivit nekad umgänge med sin son, tillbringat fyra dagar uppe i en byggkran i Nantes klättrade på måndagen ned igen. Den 42-årige fadern, som blev av med umgängesrätten efter anklagelser om kidnappning av sonen, hade ursprungligen sagt att han inte tänkte klättra ned förrän domstolens utslag i vårdnadstvisten dras tillbaka. Efter att ha kommit ned på marken sade han att hans kamp var "långt ifrån" över.

Expressen - 05 maj 13 kl. 21:33

Pappa och två barn dödade i tågolycka

En pappa och hans två barn omkom i våldsam tågolycka på Västjylland i Danmark under söndagsförmiddagen. Bilen de färdades i krossades av det framrusande tåget på en obevakad järnvägsövergång..

UNT - 08 aug 15 kl. 19:21

Pappa och två barn skadade av däck

En pappa och hans två små barn finns bland de skadade efter en olycka vid en show med monstertruckar, då ett däck lossnade och flög ut bland publiken..

GT - 14 maj 16 kl. 17:57

Pappa och tre barn i vattenskoterolycka

En lustfylld tur med en vattenskoter höll på att ta en ände med förskräckelse, när en pappa och hans tre barn slog runt i den iskalla Vättern – Det är rejält kallt i vattnet, omkring fem grader, säger Christer Sjöstedt vid räddningstjänsten i Jönköping..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lasse Kronér tillbaka med Doobidoo i SVT

Musikprogrammet ”Doobidoo” är tillbaka i SVT nästa höst.Lasse Kronér gör comeback som programledare, skriver GP.– Det känns jättekul.

Expressen - 15 minuter sedan

Baddarna är tillbaka – hundratals står i kö

Göteborgs kex fyller 130 år och firar med att låta den populära Baddaren göra comeback, lagom till jul.Hundratals personer köade utanför fabriken i Kungälv under fredagen.– Förra gången köade jag i tre timmar, det var värt det, säger Bengt Ahlkvist,75, som står i kö i år igen..

Expressen - 30 minuter sedan

Oväntade mötet med Greta Thunberg: ”Hon är så cool”

Trappan utanför Stadshuset i Malmö fylldes av människor som stöder Greta Thunbergs skolstrejk för klimatet.Då kom 15-åringen själv dit för att uppmärksamma frågan som hon har kommit att bli ansiktet utåt för.– Hon är så liten men ändå så stark i sin övertygelse, säger Elin Hasselberg, 42, som var där med sin dotter..

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: Stor polisinsats i Malmö – polisen förtegen

Ett antal polispatruller har deltagit i en stor insats på Lindängen i Malmö på fredagseftermiddagen.På bilder från platsen syns poliser som ser ut att tillhöra insatsstyrkan.– Vi är på plats för att kontrollera uppgifter om ett eventuellt brott, säger Filip Annas, polisens presstalesperson i region syd.

Expressen - 3 timmar sedan

TV: Lööf: M och S kan inte tolerera varandra

 .

Expressen - 1 timme sedan

Ladda hemma-bidraget skrotas i nya budgeten

Moderaternas och Kristdemokraternas budget för 2019 skrotar två bidrag. Både ladda hemma-bidraget och Klimatklivet reduceras eller plockas bort.– Det här är en katastrof.

Expressen - 1 timme sedan

Inträdesavgiften till museum senareläggs

Den som vill gå in gratis på statliga museer får lite extra tid på sig.Det eftersom förändringarna i fri entré-reformen nu skjuts fram tre månader, till den 1 april, uppger DN.– Vi har lyssnat på berörda personer som basar över de aktuella museerna, uppger Roland Utbult (KD) kulturpolitisk talesperson för tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Bebisen Reuben bets ihjäl av familjens hundar

Nyfödde Reuben McNulty attackerades av familjens två hundar – Staffordshire bullterrierna Fizzy och Dottie.Han fördes med livshotande skador till sjukhus där han kämpat för sitt liv.Reuben förlorade dock kampen och har nu avlidit – knappt en månad gammal..

Expressen - 1 timme sedan

”Centerns enda sätt för att inte tappa ansiktet”

Efter två misslyckade statsministeromröstningar ställs det politiska spelet på sin spets. Vilket blir talmannens nästa steg?Expressens statsvetare Jenny Madestam svarar på frågor om regeringsbildningen – och eventuellt extra val.

Expressen - 1 timme sedan

EU vägrar vika sig för May – förbereder brexit-krasch

EU gör sig förberedda på en "No Deal"-brexit under toppmötet i Bryssel.Theresa May försökte under torsdagen få till en omförhandling – men möttes av ett blankt nej, uppger Daily Mail. – Det är inte öppet för förhandling, säger Europeiska rådets ordförande Donald Tusk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.