Expressen > Opinion

Monday, 21 January, 19:18

Expressen - 10 aug 18 kl. 05:00

Du är skyldig väljarna ett svar, KristerssonDe gamla Moderaterna är tillbaka. Anställningstryggheten ska försämras genom att "modernisera" turordningsreglerna i las.Men exakt vad det innebär vill Ulf Kristersson (M) inte berätta - trots att fyra miljoner svenskar påverkas, skriver Ylva Johansson (S)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Moderaterna, Ulf Kristersson, Ylva Johansson

Dela artikeln

1862 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du är skyldig, väljarnaett , svar, Kristersson
Alliansfritt Sverige - 01 aug 14 kl. 12:21

Vill Ask bry sig om polisen kan hon inte gömma sig varje gång det blir jobbigt

Justitieminister Beatrice Ask (M) skrev tidigare i veckan en debattartikel som enbart handlade om motståndarna. Hon ägnade en hel artikel åt att säga hur dåliga Miljöpartiet och även de rödgröna skulle vara för polisen. Pajkastning är förstås roligt.

Nyan - 17 okt 16 kl. 05:36

Företagare kräver ett svar från Paf

Varför är ingen intresserad av att gottgöra de företagare som drabbades i förskingringshärvan?

Det undrar Erik Rustner och Stig Grönlund.

– Ingen anser sig ens skyldig att ge oss ett svar.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 20:22

Polis gör sig skyldig till förargelseväckande beteende


Att ta en kisspaus ute på stan innebär böter för förargelseväckande beteende. Men gäller det även polisen? För flera semesterfirare innebär sommaren många park- och krogbesök.

Expressen - 11 okt 16 kl. 06:42

MP ska kräva svar av M: "Är svaret skyldig"

Pressen är hård på vice statsminister Isabella Lövin, MP, inför partiledardebatten. Hon har ställt in siktet på sin huvudmotståndare - Anna Kinberg Batra, M. – Hon är svaret skyldig till vad Moderaterna tänker göra för att leva upp till Paris-avtalet, säger hon..

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 06:31

Nyckelfrågor som kräver svar

I?går inledde överåklagare Björn Ericson i Malmö sina förhör för att utröna om Håkan Juholt gjort sig skyldig till trolöshet mot huvudman. Också partiet söker svar.

SVT - 14 feb 14 kl. 16:18

Thailands regering skyldig risbönderna 25 miljarder

Trycket på den thailändska regeringen ökar nu och den här gången kommer kritiken från de egna väljarna, landets ris-bönder. Ett av regeringens vallöften var nämligen att man skulle köpa enorma mängder ris från bönderna, för att hjälpa dom ur fattigdom..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

BT - 15 jun 11 kl. 16:11

Hellre ansvar än inga svar

Det är tur för Fredrik Reinfeldt att Håkan Juholt är en så god retoriker. Annars hade debatten dem emellan blivit än mer ojämn än den nu blev. Nu kunde Håkan Juholt slå tillbaka med fiffiga formuleringar som åtminstone för stunden dolde att han blev svaret skyldig på avgörande punkter: Var finns den egna politiken?

Världen Idag - 19 mar 14 kl. 00:00

Ulf Ekman skyldig förklara sig

Det diskuteras om Ulf Ekman, har skyldighet att förklara sig för alla dem som följt hans undervisning i 30 år. Självklart har han det! Församlingsmedlemmarna fick chansen att ställa frågor i ett slutet möte.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 13 timmar sedan

Är det ens möjligt att stoppa gula västarna?

De gula västarna har sett vad Facebook kan åstadkomma – när en flod av både smittsamma och dödsbringande sanningar matas ut. Vem ska hålla ihop ett samhälle om tusentals motstridiga krafter utan ansvar och struktur ger sig ut i explosivt våld? skriver Helena Rivière..

Expressen - Igår: 07:15

Min bok förvanskades av statens åsiktspolis

Det som hände med min bok "Det stora könsexperimentet" riskerar att vara toppen av ett isberg, där man accepterar synnerligen odemokratiska värderingar från tjänstemän. Bara de kommer från rätt håll – från de förment goda, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - I förrgår: 07:10

Därför behöver Sverige ett medborgarskapstest

Min upplevelse är att svenskar hellre talar om individuella skillnader än om delade värderingar, och att ni har utvecklat en ironisk distans till många av era ritualer.Ett medborgarskapstest för invandrare erbjuder Sverige en chans att anpassa sig till framtiden, skriver amerikanske gästprofessorn Mark S Weiner, författare till boken "Klanvälde"..

Expressen - 18 jan 19 kl. 11:58

Äpplet fick mogna – sen föll det i Löfvens hand

Tålmodig, stryktålig, lugn, utan att låta sig provoceras men med väderkornet bestämt riktat mot statsminsiterposten har Löfven väntat ut de andra, till dess äpplet mognat och fallit i hans hand.Särskilt två omständigheter är av intresse för att förstå de borgerligas nederlag, skriver statsvetaren Leif Lewin..

Expressen - 18 jan 19 kl. 06:00

Sjöstedts pipande stoppar inte Löfven

S kan faktiskt tala sanning när de försvarar uppgörelsen. Höga marginalskatter på arbetsinkomster är inte bra, arbetsrätten behöver anpassas till nya förhållanden och hyresregleringen försvårar bostadsbristen, skriver S-profilen Kjell-Olof Feldt..

Expressen - 17 jan 19 kl. 06:00

SD sprider myter om anhöriginvandringen

SD försöker som vanligt skrämmas med prat om stora, framtida flyktingströmmar. Men det stämmer inte. Överenskommelsen förväntas leda till en marginell ökning av antalet anhöriginvandrare.

Expressen - 16 jan 19 kl. 17:35

Ni ger inflytande till partiet som fick pengar av Sovjet

Även om kommunism inte uttryckligen finns med i Vänsterpartiets namn längre, är idéerna och värderingarna fortfarande desamma.Blev L och C lurade eller gick de medvetet med på att ge extrempartiet inflytande? skriver Benjamin Dousa..

Expressen - 16 jan 19 kl. 06:15

Elbristen hotar välfärden – nu krävs mer kärnkraft

Man kan inte lägga ner kärnkraftverken med den ena handen och öka elanvändningen till en växande befolkning med den andra. Naiva önskedrömmar och bristen på konsekvenstänk börjar nu krocka med verkligheten, skriver Joakim Karlsson (M)..

Expressen - 15 jan 19 kl. 06:15

C:s anhöriginvandring är det sista vi behöver

Om uppgörelsen mellan S, MP, C och L blir verklighet offras S-löftet om en ordnad migrationspolitik.Resultatet blir givetvis kraftigt ökade volymer. Det är olyckligt ur flera perspektiv, skriver SD:s Paula Bieler och Jonas Andersson..

Expressen - 14 jan 19 kl. 06:15

Gads artiklar visar varför afghaner måste få stanna

De ensamkommande ungdomar jag mött är nyfikna och sökande och ju närmare oss de lever, desto bättre. Vi behöver bra journalister som stöder ungdomarnas berättelser om vad de har att återvända till, skriver Carin Flemström, ordförande för Haninge frivilliga familjehem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.