Expressen > Opinion

Monday, 20 August, 20:24

Expressen - 10 aug 18 kl. 05:00

Du är skyldig väljarna ett svar, KristerssonDe gamla Moderaterna är tillbaka. Anställningstryggheten ska försämras genom att "modernisera" turordningsreglerna i las.Men exakt vad det innebär vill Ulf Kristersson (M) inte berätta - trots att fyra miljoner svenskar påverkas, skriver Ylva Johansson (S)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Moderaterna, Ulf Kristersson, Ylva Johansson

Dela artikeln

1850 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du är skyldig, väljarnaett , svar, Kristersson
Alliansfritt Sverige - 01 aug 14 kl. 12:21

Vill Ask bry sig om polisen kan hon inte gömma sig varje gång det blir jobbigt

Justitieminister Beatrice Ask (M) skrev tidigare i veckan en debattartikel som enbart handlade om motståndarna. Hon ägnade en hel artikel åt att säga hur dåliga Miljöpartiet och även de rödgröna skulle vara för polisen. Pajkastning är förstås roligt.

Nyan - 17 okt 16 kl. 05:36

Företagare kräver ett svar från Paf

Varför är ingen intresserad av att gottgöra de företagare som drabbades i förskingringshärvan?

Det undrar Erik Rustner och Stig Grönlund.

– Ingen anser sig ens skyldig att ge oss ett svar.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 20:22

Polis gör sig skyldig till förargelseväckande beteende


Att ta en kisspaus ute på stan innebär böter för förargelseväckande beteende. Men gäller det även polisen? För flera semesterfirare innebär sommaren många park- och krogbesök.

Expressen - 11 okt 16 kl. 06:42

MP ska kräva svar av M: "Är svaret skyldig"

Pressen är hård på vice statsminister Isabella Lövin, MP, inför partiledardebatten. Hon har ställt in siktet på sin huvudmotståndare - Anna Kinberg Batra, M. – Hon är svaret skyldig till vad Moderaterna tänker göra för att leva upp till Paris-avtalet, säger hon..

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 06:31

Nyckelfrågor som kräver svar

I?går inledde överåklagare Björn Ericson i Malmö sina förhör för att utröna om Håkan Juholt gjort sig skyldig till trolöshet mot huvudman. Också partiet söker svar.

SVT - 14 feb 14 kl. 16:18

Thailands regering skyldig risbönderna 25 miljarder

Trycket på den thailändska regeringen ökar nu och den här gången kommer kritiken från de egna väljarna, landets ris-bönder. Ett av regeringens vallöften var nämligen att man skulle köpa enorma mängder ris från bönderna, för att hjälpa dom ur fattigdom..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

BT - 15 jun 11 kl. 16:11

Hellre ansvar än inga svar

Det är tur för Fredrik Reinfeldt att Håkan Juholt är en så god retoriker. Annars hade debatten dem emellan blivit än mer ojämn än den nu blev. Nu kunde Håkan Juholt slå tillbaka med fiffiga formuleringar som åtminstone för stunden dolde att han blev svaret skyldig på avgörande punkter: Var finns den egna politiken?

Världen Idag - 19 mar 14 kl. 00:00

Ulf Ekman skyldig förklara sig

Det diskuteras om Ulf Ekman, har skyldighet att förklara sig för alla dem som följt hans undervisning i 30 år. Självklart har han det! Församlingsmedlemmarna fick chansen att ställa frågor i ett slutet möte.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Det är S som ska svara – tänker ni ge SD mer makt?

Det är dags för Socialdemokraterna, partiet med en allt hårdare politik och retorik, att bekänna färg. Hur kommer ni att agera i SD-frågan om ni inte får mandat att styra landet på egen hand? skriver Centerns partisekretare Michael Arthursson..

Expressen - 7 timmar sedan

Skyll inte det kontantlösa samhället på bankerna

Det är orimligt att ansvaret för kontanthanteringen ligger på de stora bankerna. Det är en viktig del av vår infrastruktur – och bör därför självklart subventioneras och upprätthållas av staten, skriver Bankomats vd Nina Wenning..

Expressen - 15 timmar sedan

Sexbrotten mot stadens elever är alarmerande

Kartläggningen av sexuella trakasserier i skolan stoppades av den styrande S-majoriteten. Samma styre som "löste" problemen med trakasserier på Eriksdalsbadet genom att flytta på kvinnorna till en egen pool. Det är att inte ta problemen på allvar, skriver Lotta Edholm (L)..

Expressen - Igår: 10:54

Ohederliga, ogrundade anklagelser från Baksi

En enkel sökning på nätet hade visat Kurdo Baksi vilken min inställning till mänskliga rättigheter är, skriver riksdagskandidaten Muharrem Demirok (C) i en replik..

Expressen - Igår: 05:00

Desperat S har tappat kontrollen över vården

I detta akuta läge lovar S att sätta kniven i de fyrtio procent av vårdcentralerna som drivs privat. Konsekvensen kan bli en storskalig vårdinfarkt. Vårdcentralerna är sjukvårdens främsta försvarslinje.

Expressen - I förrgår: 05:00

Domen är ett hån mot de flesta muslimer i Sverige

I yrkeslivet måste det vara självklart att man anpassar sig till de normer som råder och skakar hand.DO borde skrotas – eller byta namn till Fundamentalistombudsmannen, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 17 aug 18 kl. 05:00

Vänsterns fanbärare har inte rent mjöl i påsen

Sången om rättvisa och frihet som Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet sjunger är falsk, hävdar tidigare partimedlemmen Magnus Utvik.Han listar fyra punkter som V måste genomföra:"Ett förverkligande leder troligen till slutet för partiet"..

Expressen - 16 aug 18 kl. 05:00

Så döljs arbetslösheten hos Sveriges nyanlända

Sverige har redan i dagens högkonjunktur stora problem med arbetslöshet bland nyanlända. Frågan är hur stor krisen kommer att bli när konjunkturen vänder? skriver Nima Sanandaji och Erik Sjölander..

Expressen - 14 aug 18 kl. 17:30

Kan man bränna bilar är man vuxen nog att straffas

Bilar brinner, maskerade män bär på molotov cocktails, människor skriker och smällar dånar mellan bostadshusen. En scen från en krigszon? Nej, det här är faktiskt Sverige 2018.

Expressen - 14 aug 18 kl. 05:00

Det kontantlösa samhället ställer till stora problem

Utvecklingen mot det kontantlösa samhället drivs främst av bankerna som drar in stora pengar på kortavgifter. Samtidigt ställer det till rejäla problem för många äldre, problem som inte får viftas bort som grinig teknikfientlighet utan måste tas på allvar, skriver Jöran Rubensson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.