Expressen > Opinion

Tuesday, 23 October, 14:11

Expressen - 10 aug 18 kl. 05:00

Du är skyldig väljarna ett svar, KristerssonDe gamla Moderaterna är tillbaka. Anställningstryggheten ska försämras genom att "modernisera" turordningsreglerna i las.Men exakt vad det innebär vill Ulf Kristersson (M) inte berätta - trots att fyra miljoner svenskar påverkas, skriver Ylva Johansson (S)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Moderaterna, Ulf Kristersson, Ylva Johansson

Dela artikeln

1862 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du är skyldig, väljarnaett , svar, Kristersson
Alliansfritt Sverige - 01 aug 14 kl. 12:21

Vill Ask bry sig om polisen kan hon inte gömma sig varje gång det blir jobbigt

Justitieminister Beatrice Ask (M) skrev tidigare i veckan en debattartikel som enbart handlade om motståndarna. Hon ägnade en hel artikel åt att säga hur dåliga Miljöpartiet och även de rödgröna skulle vara för polisen. Pajkastning är förstås roligt.

Nyan - 17 okt 16 kl. 05:36

Företagare kräver ett svar från Paf

Varför är ingen intresserad av att gottgöra de företagare som drabbades i förskingringshärvan?

Det undrar Erik Rustner och Stig Grönlund.

– Ingen anser sig ens skyldig att ge oss ett svar.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 20:22

Polis gör sig skyldig till förargelseväckande beteende


Att ta en kisspaus ute på stan innebär böter för förargelseväckande beteende. Men gäller det även polisen? För flera semesterfirare innebär sommaren många park- och krogbesök.

Expressen - 11 okt 16 kl. 06:42

MP ska kräva svar av M: "Är svaret skyldig"

Pressen är hård på vice statsminister Isabella Lövin, MP, inför partiledardebatten. Hon har ställt in siktet på sin huvudmotståndare - Anna Kinberg Batra, M. – Hon är svaret skyldig till vad Moderaterna tänker göra för att leva upp till Paris-avtalet, säger hon..

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 06:31

Nyckelfrågor som kräver svar

I?går inledde överåklagare Björn Ericson i Malmö sina förhör för att utröna om Håkan Juholt gjort sig skyldig till trolöshet mot huvudman. Också partiet söker svar.

SVT - 14 feb 14 kl. 16:18

Thailands regering skyldig risbönderna 25 miljarder

Trycket på den thailändska regeringen ökar nu och den här gången kommer kritiken från de egna väljarna, landets ris-bönder. Ett av regeringens vallöften var nämligen att man skulle köpa enorma mängder ris från bönderna, för att hjälpa dom ur fattigdom..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 17:02

Wallström gav väljarna chans att tvivla på henne

Skandalen i Kommunal skadar hela arbetarrörelsen – inklusive Stefan Löfven och hans regering.När Margot Wallström på fredagen drogs in svarade hon med att gå till stenhård motattack."Jag är arg och besviken!

BT - 15 jun 11 kl. 16:11

Hellre ansvar än inga svar

Det är tur för Fredrik Reinfeldt att Håkan Juholt är en så god retoriker. Annars hade debatten dem emellan blivit än mer ojämn än den nu blev. Nu kunde Håkan Juholt slå tillbaka med fiffiga formuleringar som åtminstone för stunden dolde att han blev svaret skyldig på avgörande punkter: Var finns den egna politiken?

Världen Idag - 19 mar 14 kl. 00:00

Ulf Ekman skyldig förklara sig

Det diskuteras om Ulf Ekman, har skyldighet att förklara sig för alla dem som följt hans undervisning i 30 år. Självklart har han det! Församlingsmedlemmarna fick chansen att ställa frågor i ett slutet möte.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Låt dig inte vilseledas av Rebecca Weidmo Uvell

Det ska vara lätt att välja rätt. Miljömärkta produkter gör riktig nytta, skriver Miljömärkning Sverige och Naturskyddsföreningen i ett svar till Rebecca Weidmo Uvell..

Expressen - 7 timmar sedan

Utan oss hade mannen fortsatt sprida barnporr

Bakom den här typen av tung kriminalitet hittar vi allt mer sofistikerade kriminella gäng som arbetar internationellt.Brott bekämpas bäst tillsammans – det vore ett historiskt misstag att kasta bort det unika vi byggt upp, skriver Solweig Wollstad och Cecilia Thorfinn från Eurojust..

Expressen - Igår: 06:30

Reglera människors flygresor i en motbok

Det behövs långt mer än subventionerade elcyklar för att rädda planeten. Samtidigt beter vi oss som alkoholister som inte kan sluta.Ge varje person ett flygkonto med ett begränsat antal flygtimmar per år, skriver miljöaktivisten Paula Grossman..

Expressen - I förrgår: 07:15

Lärare: Allt kan inte handla om era barns diagnoser

Så fort det kommer kritik mot barn eller föräldrar med normbrytande beteende i skolan, står NPF-grupperna i farstun och ropar hej.Snälla, ta inte över alla debatter om ordning och reda, skriver läraren Ola Alfredsson..

Expressen - 20 okt 18 kl. 07:15

S talar inte sanning om antisemitismen

Lars Adaktusson (KD) listar exemplen på att Ingvar Carlsson och partitopparna förskönar S-historien och tränger undan snedstegen. .

Expressen - 19 okt 18 kl. 06:30

Miljardnota: Så gömmer S de nyanlända i låtsasjobb

Istället för att ohämmat spendera miljarder av skattebetalarnas pengar på att gömma undan människor i låtsasjobb måste vi ta bort de hinder som försvårar för människor att få anställning, skriver Gulan Avci (L). .

Expressen - 18 okt 18 kl. 19:00

Rädda oss från Unni Drougges genusfascism

Unni Drougge bevisar att det inte alls är en garanti att ett tredje världskrig inte skulle kunna äga rum om det bara var kvinnor som styrde världen.Att kastrera män kan aldrig vara lösningen, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 18 okt 18 kl. 06:30

Lägg inte skulden för antisemitismen på S

Som vänner till Israel är vi djupt bekymrade över i vilken riktning landet håller på att utvecklas.Samtidigt förgiftas samhällsklimatet av tonläget i debatten, skriver ex-statsministern Ingvar Carlsson med flera tunga S-profiler..

Expressen - 17 okt 18 kl. 16:18

Eberhard tjänar pengar på antifeministisk gubbröra

Hade genusvetenskapen varit relevant skulle män födas utan penis. Ungefär så kan psykiatern David Eberhards uppgörelse med "genusflummet" sammanfattas.Oj, vad synd det är om killarna plötsligt – det är ju skitjobbigt att vara ett svin, skriver författaren Unni Drougge..

Expressen - 17 okt 18 kl. 06:30

Gui Minhai måste släppas – använd kungen mot Kina

Vi kan inte låta den svenske medborgaren Gui Minhai fortsätta att plågas i fångenskap dag efter dag. Ge instruktioner till kungen att verka för en omedelbar frigivning, skriver Kurdo Baksi och Magnus Fiskesjö på årsdagen av gripandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.