Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 17 October, 11:28

Liknande nyheter

Taggar: 30 deltogvid , abborrtävling
YLE - 22 maj 16 kl. 20:31

Pasi Koivu vann deltävling i nationell toppserie i frisbeegolf i Ekenäs

Pasi Koivu från Heinola knep segern i den första deltävlingen i Grip-EQ tour 2016 i frisbeegolf på söndagen (22.5) i på banan i Västerby i Ekenäs. Ekenäsklubben EIF Discgolfs Marcus Råberg kom på en delad sjätte plats.

Magazin24 - 18 sep 13 kl. 17:00

Lokala framgångar i folkracetävling

Flera personer från vår region deltog i helgen som gick i en lagtävling i folkrace.  I helgen som gick deltog några personer från regionen i en tvådagars-tävling i folkrace som gick av stapeln i Borlänge. Tävlingen är en lagtävling, men de enskilda individerna i laget åker var sina lopp och får poäng för det.

YLE - 08 aug 16 kl. 13:46

Motorbåtstävling lockar också festprissarna till Hangö

Poker Run-träffen för stora starka motorbåtar i Hangö tävlar i popularitet med det traditionella seglingsevenemanget Hangö regatta. Också Poker Run samlar en lång svans av människor som kommer till sommarstaden för att festa. De stora motorbåtarna samlades nu för elfte året i Hangö kring evenemanget Poker Run.

YLE - 13 jul 17 kl. 13:48

Alice Adolfsson vann Åbo handelskammares tävling med Pargas-video

Tjugo tonåringar deltog i juni i Åbo handelskammares Youtube-skola. De deltog också i en videotävling och nu har vinnaren korats. Alice Adolfsson kammade hem segern med videon "Meidän Parainen" (Vårt Pargas).

YLE - 05 jan 14 kl. 22:24

Bröderna Stenström deltog i Swedish Cup i luftgevärsskytte

Raseborgs Skyttars Robin och Joni Stenström deltog i dagarna tre i Swedish Cup. Skyttetävlingarna för luftvapen hölls i Sävsjö i Sverige. Framgångarna blev varierande för bröderna Stenström.

Nyan - 18 maj 16 kl. 09:01

Stortävling på hemmaplan

RIDSPORT. 27 ekipage deltog när islandshästföreningen Álenskurs ordnade nationell tävling på Ålandstravet.
Åländska islandshästföreningen Álenskurs ordnar i regel två tävlingar per säsong; en på våren och en på hösten.

Barometern - 06 okt 13 kl. 20:17

Nilsson sexa i stortävling

De missade snöpligt finalen i Falsterbo horse show.
I Flyinge gick det bättre för Angelica Nilsson och hästen Final Chapter PS. Ekipaget slutade sexa.

Barometern - 06 okt 13 kl. 20:17

Nilsson sexa i stortävling

De missade snöpligt finalen i Falsterbo horse show.
I Flyinge gick det bättre för Angelica Nilsson och hästen Final Chapter PS. Ekipaget slutade sexa.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Lydnadstävling för Sverigeeliten

Under söndagen arrangerade Kristinehamns brukshundklubb en rankingtävling där de bästa ekipagen i Sverige, inom lydnad, deltog. – Totalt deltog 27 ekipage, det kommer tävlande från hela Sverige, från Åre i norr till Helsingborg i söder, säger tävlingsledaren Lillemor Edström..

BT - 03 dec 14 kl. 14:41

Modestudent från Borås till final i stor internationell tävling

Andreas Eklöf är studenten som ser till att Textilhögskolan för första gången är representerad i H&M Design Award. Med sin masterkollektion har han gjort så stort intryck på juryn att han får åka till London någon gång de närmaste veckorna för att visa upp sig igen. – Det är jätteroligt och ett kvitto på att det som vi gör på Textilhögskolan funkar, säger Andreas Eklöf.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Filmrecension: Rekonstruktion Utøya

Ännu en film om Utøya, orkar man? Ja, det gör man. Det gör ont men det är verkligen värt att se den här mycket speciella dokumentären - som har ett så "lyckligt slut" det nog går att få i det här fallet.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nya "Roseanne" dödar Roseanne med överdos

Roseanne, huvudpersonen i den klassiska amerikanska komediserien "Roseanne" har skrivits ut ur handlingen genom att hon dött av en överdos smärtstillande medel. Det står klart sedan nya tv-serien "The Conners" haft premiär.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Karin Pihl: Valet i Bayern säger mycket om Europa

Valresultatet blev en chock. De tidigare så starka CSU och SPD rasade och i stället ökade De Gröna. Detta indikerar en ny politisk tid i Europa..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

SD släpper fram restalliansen – ställer krav på besparingar

Moderaterna, Kristdemokraterna och Liberalerna vill styra Hässleholm i minoritet kommande mandatperiod och kommer att söka stöd för det i kommunfullmäktige. .

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Polisen masstopsar för att hitta bilbrännare

Polisen i Göteborg topsar 30 män för att försöka hitta de gärningsmän som tände eld på ett 60-tal bilar i västra Göteborg, främst i kvarteren runt Frölunda torg, i mitten på augusti. - Vi har säkrat dna-profiler från flera personer. Fast ingen av dessa finns i våra register.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Färre gamla på sjukhus i onödan

På landets sjukhus finns ett stort antal patienter, ofta gamla människor, som befinner sig på sjukhus trots att de är utskrivningsklara. Orsaken är oftast att kommunerna inte lyckas ordna boenden.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Tid för en modern arbetsrätt

Stefan Löfven (S) är beredd att se över arbetsrätten i syfte att locka till sig C och L. Men riktningen är bra, och oavsett vem som får bilda regering borde frågan komma högt upp på agendan..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Danske Banks vd-förslag får nobben

Danske Bank ville se Jacob Aarup-Andersen som ny vd för banken. Nej, säger dock den danska finansinspektionen och anger för lite erfarenhet som skäl till att Aarup-Andersen inte är kvalificerad.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kort besked från Löfven: Bra samtal

Statsminister Stefan Löfven ville inte säga något om regeringsbildningen när han lämnade EU-nämnden på förmiddagen. - Vad gäller regeringsbildningen har jag inga andra kommentarer än i går. Det har inte hänt något sedan i går kväll när jag lämnade riksdagsgruppen.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Duplantis nominerad till årets friidrottare

Den svenska Europamästaren i stavhopp Armand Duplantis kan få två priser av Europeiska friidrottsförbundet (EAA), skriver Svenska friidrottsförbundet i ett pressmeddelande.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.