SR > Nyheter

Saturday, 16 February, 23:05

SR - 30 jul 18 kl. 21:53

Fler inställda flyg väntas hos SAS - kritiseras av fackförbundI helgen ställde SAS 25 flyg och fler inställda avgångar väntas den kommande veckan, det rapporterade SVT Nyheter idag. Mellan april och juni ställdes totalt 700 flygningar in och fackförbundet Svensk Pilotförening är kritiska..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SAS, SVT Nyheter, Svensk Pilotförening

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, inställda, flyg, väntas, hos, SAS, kritiserasav , fackförbund
SR - 25 feb 16 kl. 05:56

Inställda flyg väntas efter ny konflikt

Vid midnatt trädde nya konfliktåtgärder i kraft i Svensk Pilotförenings strid om ett kollektivavtal för ett bemanningsföretag...Totalt berörs 900 piloter i ett antal flygbolag..

UNT - 08 feb 14 kl. 05:31

Inställda flyg i snöigt Japan

Kraftigt snöfall ställde till det för trafiken i Tokyo och andra delar av Japan tidigt i dag. Omkring 300 flygningar och ett antal tågavgångar ställdes in. Mer snö väntas under dagen, uppemot 20 centimeter i Tokyo.

DI - 11 mar 15 kl. 15:42

Fortsatt inställda flyg för Norwegian

Den elva dagar långa strejken är över. Men först om ett par dagar väntas flygtrafiken fungerar fullt ut igen. "Besättningen och flygen är inte där de ska vara", säger Charlotte Holmbergh Jacobsson vid Norwegian..

Sydsvenskan - 31 dec 15 kl. 11:38

Inställda flyg i snöigt Turkiet

Hundratals avgångar till och från Turkiet ställs in på torsdagen och på fredag sedan Istanbuls två flygplatser täckts av snö. Dessutom tvingas skolor hålla stängt och läget på vägarna beskrivs som kaotiskt.Turkish Airlines har ställt in 265 avgångar till och från Atatürk-flygplatsen och 37 från Sabihia Gökcen.

Helsingborgs Dagblad - 31 dec 15 kl. 11:38

Inställda flyg i snöigt Turkiet

Hundratals avgångar till och från Turkiet ställs in på torsdagen och på fredag sedan Istanbuls två flygplatser täckts av snö. Dessutom tvingas skolor hålla stängt och läget på vägarna beskrivs som kaotiskt.Turkish Airlines har ställt in 265 avgångar till och från Atatürk-flygplatsen och 37 från Sabihia Gökcen.

SR - 14 mar 17 kl. 06:59

Inställda flyg till New York på grund av ovädret

Vinterstormen Stella väntas i dag dra in över stora delar av den amerikanska östkusten med snöfall upp på 60 centimeter, ett av de värsta vinterovädren på många år..

Västerbottens Folkblad - 14 jun 16 kl. 08:15

Alla SAS-flyg är inställda

Flygstrejken fortsätter och inga SAS-kärror väntas lämna marken från Umeå i dag. Pilotstrejken går in i på femte dagen. Även i dag är samtliga SAS-avgångar inställda på Umeå flygplats.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 18:25

Inställda tåg - bussar ersätter

Klockan 21-03 är tågen mellan Malmö och Växjö/Kalmar via Hässleholm inställda. Anledningen är ett växelfel i Höör som behöver repareras.
Trafikverket meddelar via ett pressmeddelande att de norrgående tågen ersätts med bussar från Eslöv hela vägen till Växjö och Kalmar medan resande i de södergående tågen hänvisas till nästa lämpliga avgång från Hässleholm mot Lund, Malmö och Danmark.

Expressen - 01 jul 15 kl. 16:11

Inställda tåg på grund av signal- och växelfel

Just nu pågår förseningar och inställda tåg mellan Emmaboda och Kalmar. Tågen väntas rulla igen först vid åttatiden i kväll..

GöteborgsPosten - 22 jul 15 kl. 05:00

Inställda tåg månaden ut

Inställda tåg och förseningar väntas månaden ut i Göteborg. Alexandra Ekrot, 34, jobbpendlar till Alingsås.- I måndags tog det två timmar att åka hem, säger hon..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Favoriten höll för trycket i Melodifestivalen

Storfavoriten Jon Henrik Fjällgren höll för trycket och tog sig vidare till final. Han får sällskap av Lina Hedlund. – Jag är så glad!

SR - 3 timmar sedan

Tre påkörda vid Gula västarna-protest

Tre personer har blivit påkörda när Gula västarna protesterade i Rouen i norra Frankrike..

SR - 3 timmar sedan

Våldsamma protester vid Albaniens parlament

Tusentals personer har slutit upp i protester utanför det albanska parlamentet i Tirana med krav om premiärminister Edi Ramas avgång..

SR - 3 timmar sedan

Fler inom vården förlorade legitimationen

Förra året drogs 64 vårdlegitimationer in, en stor ökning jämfört med året innan..

SR - 5 timmar sedan

Vänsterpartiet debatterar slopat krav på EU-utträde

Vänsterpartiet har möte i Norrköping idag för att diskutera sin valplattform inför valet i maj till EU-parlamentet.

SR - 5 timmar sedan

Samarbete ledord på splittrat möte

Under säkerhetskonferensen i München har allianser mellan länder och samarbete varit återkommande honnörsord..

SR - 5 timmar sedan

UD ger ny version om Gui Minhai-mötet

Utrikesdepartementet ändrar nu sin version om fallet med svenska Kina-ambassadören Anna Lindstedts hemliga möten i Stockholm om den svenske fängslade förläggaren Gui Minhai..

SR - 6 timmar sedan

Uppmanar EU att lämna Iran-avtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanade idag EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

SR - 7 timmar sedan

Långlyssning: ”Det är i det närmaste fullt kaos”

I veckan briserade vad som beskrivits som ett nytt rosornas krig hos Socialdemokraterna i Göteborg. Vad handlar det om och hur kommer det att sluta?.

SR - 7 timmar sedan

Ungern kallar upp svensk ambassadör

Sveriges ambassadör i i Ungerns huvudstad kallades i fredags upp till ungerska utrikesdepartementet, det bekräftar svenska UD för Ekot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.