SR > Nyheter

Wednesday, 21 November, 21:31

SR - 30 jul 18 kl. 21:53

Fler inställda flyg väntas hos SAS - kritiseras av fackförbundI helgen ställde SAS 25 flyg och fler inställda avgångar väntas den kommande veckan, det rapporterade SVT Nyheter idag. Mellan april och juni ställdes totalt 700 flygningar in och fackförbundet Svensk Pilotförening är kritiska..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SAS, SVT Nyheter, Svensk Pilotförening

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, inställda, flyg, väntas, hos, SAS, kritiserasav , fackförbund
SR - 25 feb 16 kl. 05:56

Inställda flyg väntas efter ny konflikt

Vid midnatt trädde nya konfliktåtgärder i kraft i Svensk Pilotförenings strid om ett kollektivavtal för ett bemanningsföretag...Totalt berörs 900 piloter i ett antal flygbolag..

UNT - 08 feb 14 kl. 05:31

Inställda flyg i snöigt Japan

Kraftigt snöfall ställde till det för trafiken i Tokyo och andra delar av Japan tidigt i dag. Omkring 300 flygningar och ett antal tågavgångar ställdes in. Mer snö väntas under dagen, uppemot 20 centimeter i Tokyo.

DI - 11 mar 15 kl. 15:42

Fortsatt inställda flyg för Norwegian

Den elva dagar långa strejken är över. Men först om ett par dagar väntas flygtrafiken fungerar fullt ut igen. "Besättningen och flygen är inte där de ska vara", säger Charlotte Holmbergh Jacobsson vid Norwegian..

Sydsvenskan - 31 dec 15 kl. 11:38

Inställda flyg i snöigt Turkiet

Hundratals avgångar till och från Turkiet ställs in på torsdagen och på fredag sedan Istanbuls två flygplatser täckts av snö. Dessutom tvingas skolor hålla stängt och läget på vägarna beskrivs som kaotiskt.Turkish Airlines har ställt in 265 avgångar till och från Atatürk-flygplatsen och 37 från Sabihia Gökcen.

Helsingborgs Dagblad - 31 dec 15 kl. 11:38

Inställda flyg i snöigt Turkiet

Hundratals avgångar till och från Turkiet ställs in på torsdagen och på fredag sedan Istanbuls två flygplatser täckts av snö. Dessutom tvingas skolor hålla stängt och läget på vägarna beskrivs som kaotiskt.Turkish Airlines har ställt in 265 avgångar till och från Atatürk-flygplatsen och 37 från Sabihia Gökcen.

SR - 14 mar 17 kl. 06:59

Inställda flyg till New York på grund av ovädret

Vinterstormen Stella väntas i dag dra in över stora delar av den amerikanska östkusten med snöfall upp på 60 centimeter, ett av de värsta vinterovädren på många år..

Västerbottens Folkblad - 14 jun 16 kl. 08:15

Alla SAS-flyg är inställda

Flygstrejken fortsätter och inga SAS-kärror väntas lämna marken från Umeå i dag. Pilotstrejken går in i på femte dagen. Även i dag är samtliga SAS-avgångar inställda på Umeå flygplats.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 18:25

Inställda tåg - bussar ersätter

Klockan 21-03 är tågen mellan Malmö och Växjö/Kalmar via Hässleholm inställda. Anledningen är ett växelfel i Höör som behöver repareras.
Trafikverket meddelar via ett pressmeddelande att de norrgående tågen ersätts med bussar från Eslöv hela vägen till Växjö och Kalmar medan resande i de södergående tågen hänvisas till nästa lämpliga avgång från Hässleholm mot Lund, Malmö och Danmark.

Expressen - 01 jul 15 kl. 16:11

Inställda tåg på grund av signal- och växelfel

Just nu pågår förseningar och inställda tåg mellan Emmaboda och Kalmar. Tågen väntas rulla igen först vid åttatiden i kväll..

GöteborgsPosten - 22 jul 15 kl. 05:00

Inställda tåg månaden ut

Inställda tåg och förseningar väntas månaden ut i Göteborg. Alexandra Ekrot, 34, jobbpendlar till Alingsås.- I måndags tog det två timmar att åka hem, säger hon..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Handelskonflikten mellan Kina och USA trappas upp

Handelskonflikten mellan USA och Kina ser ut att trappas upp. I en ny rapport till den amerikanska kongressen konstateras att Kina inte gjort någonting för att möta USA:s krav på mer ”rättvisa” villkor i handeln mellan länderna..

SR - 2 timmar sedan

Jemenmöte hålls i Sverige

Fredssamtal om kriget i Jemen ska hållas i Sverige i början av december. Det säger USA:s försvarsminister Jim Mattis sedan FN-sändebudet Martin Griffiths träffat företrädare för Huthirebellerna i Jemens huvudstad Sanaa..

SR - 3 timmar sedan

Olagligt trålfiske svårt att bevisa

Havs- och Vattenmyndigheten har inte gått vidare rättsligt mot fiskebåtar som misstänks för att ha fiskat i zoner med trålförbud..

SR - 3 timmar sedan

Byggbolag drar sig ur moskébygge efter brottsmisstankar

Byggbolaget NCC drar sig ur ett planerat bygge av en moské i Rinkeby i Stockholm efter att nyckelpersoner bakom finansieringen har häktats, misstänkta för grov ekonomisk brottslighet..

SR - 3 timmar sedan

KD: alliansen bör enas om budgetförslag i utskott

M och KD kommer inte att lägga ett gemensamt budgetförslag i riksdagen. Men Kristdemokraterna vill att alliansen tillsammans ska försöka ändra delar i övergångsregeringens budget..

SR - 4 timmar sedan

Spänt inför möte mellan May och Juncker

Ikväll möts Storbritanniens premiärminister Theresa May och EU-kommissionens ordförande Jean Claude Juncker för att få ihop de sista detaljerna inför söndagens brexitmöte..

SR - 4 timmar sedan

Första dykningarna vid miljöfarliga vraket

Undersökningarna som försvarets dykare har gjort av vraket Skytteren är ett steg på vägen mot att tömma vraket på olja..

SR - 5 timmar sedan

Bakgrund: Därför är Jemen en av vår tids värsta katastrofer

En av de värsta humanitära katastroferna i modern tid. Eller ett helvete på jorden som, Sveriges Radios korrespondent Johan-Mathias Sommarström uttryckte det. Han var på plats i Jemen tidigare i år och så här sa han om sina upplevelser i en krönika då..

SR - 6 timmar sedan

Ekonomiprofessorn: Nödvändigt av Ikea att fokusera på digital handel

Att Ikea varslar många och planerar att anställa på nytt är ett logiskt steg för att klara omställningen från analog till digital handel, säger Ulf Johansson, professor i företagsekonomi vid Lunds Universitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.