DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 12:49

DI - 27 jul 18 kl. 17:53

Analyspodden: Varning för oberäknelig TrumpI veckans avsnitt av Analyspodden diskuterar Agnetha Jönsson och Ulf Petersson risken för ett bakslag i förhandlingarna mellan USA och EU om nya tullavgifter. Även duellen mellan Ericson och Nokia avhandlas samt om det inte är dags att sälja av sitt innehav i Avanza..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Analyspodden, Agnetha Jönsson, Ulf Petersson, USA, EU, Ericson, Nokia, Avanza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analyspodden, Varningför , oberäknelig, Trump
Expressen - 17 apr 17 kl. 13:42

Reinfeldt: Trump en oberäknelig president

Han lät bomba mål i Syrien efter kemgasattacken. Kort därefter fälldes jättebomben över IS-tunnlar i Afghanistan. Donald Trump gjorde nyligen också klart för omvärlden: Han är redo att attackera Nordkorea.

BT - 15 jun 12 kl. 08:22

Oberäknelig bostadsmarknad

Prisrörelserna på bostadsmarknaden har varit små de senaste månaderna. Men många mäklare tycker att marknaden blivit mer oberäknelig.
- Vissa objekt säljs snabbt och för väldigt högt pris, för andra tar det lång tid och säljaren får inte ut det pris de tänkt sig, säger Lars-Erik Nykvist, vd på Fastighetsbyrån.

Expressen - 15 jun 12 kl. 10:29

Bomarknaden allt mer oberäknelig

STOCKHOLM. Prisrörelserna på bostadsmarknaden har varit små de senaste månaderna. Men många mäklare tycker att marknaden blivit mer oberäknelig..

Expressen - 26 jun 12 kl. 08:46

Jogi Löws taktik: "Jag vill vara oberäknelig"

DONETSK. Tyskland planerar nya överraskningar i EM-semifinalen på torsdag. Och Italien kan inte räkna med att startelvan läcker ut igen.

Expressen - 02 aug 12 kl. 07:38

"Han är våldsam och helt oberäknelig"

Malmö. Den misstänkte kvinnomördaren är fortfarande försvunnen. Nu har han häktats i sin frånvaro.

Alingsås tidning - 12 apr 13 kl. 19:15

Oberäknelig och sen Washingtonvår  

ÅRSTIDER: Trots den sydliga breddgraden är våren i Washington vanligtvis ganska oberäknelig och i år ovanligt sen. De berömda körsbärsträden, som traditionellt blommar i slutet av mars, nådde istället sin höjdpunkt 8-10 april i år..

Sydsvenskan - 05 okt 14 kl. 11:43

Oberäknelig och underhållande brygd

Musiken från Bengt Bergers Beches Brew, här i Big-version, är rätt enastående, på många sätt. Den är inte ens nära släkt med Miles Davis "Bitches Brew"-album.Visst, Bergers brygd kan också flyta på i längre sjok och många ljud, klanger och rytmiska finesser får bubbla upp.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 15 kl. 13:10

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål. En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

GöteborgsPosten - 03 jan 15 kl. 13:06

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål.En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

DN - 03 jan 15 kl. 14:51

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål.En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Bernie Sanders ställer upp i presidentvalet 2020

Senatorn Bernie Sanders kommer att ställa upp i nästa års amerikanska presidentval. Det bekräftar han för den Vermont-baserade radiostationen VPR..

DI - 10 minuter sedan

Modeskaparen Karl Lagerfeld är död enligt franska medier

Modeskaparen Karl Lagerfeld har avlidit på tisdagen. Han blev 85 år gammal. Det rapporterar Le Figaro och flera andra franska medier.

DI - 30 minuter sedan

Lägre intäkter och resultat för Malmbergs – halverar utdelningen

Handelsföretaget Malmbergs Elektriska redovisade ett rörelseresultat på 14,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 vilket kan jämföras med 25,3 Mkr samma period 2017. Styrelsen föreslår en utdelning på 2,5 kronor per aktie vilket var en minskning från de 5 kronor boalget delade ut i fjol. .

DI - 30 minuter sedan

Honda: Stängning av Swindonfabriken inte brexitrelaterad

Hondas beslut att stänga fabriken i Swindon år 2021, en nedläggning som drabbar 3.500 anställda och tusentals ytterligare i leverantörsled, har inte med brexit att göra..

DI - 45 minuter sedan

BHP: Vi kan inte rädda järnmalmsmarknaden från fortsatt prisuppgång

Världens största gruvbolag BHP har inte tillräckligt hög kapacitet inom järnmalm för att kompensera för det bortfall som är att vänta till följd av brasilianska Vales dammkollaps i januari..

DI - 45 minuter sedan

Lundabaserat forskningsbolag inleder samarbete med global jätte

Den Lundabaserade frysspecialisten Optifreeze har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med det globala växtförädlingsbolaget Syngenta Flowers..

DI - 1 timme sedan

WTO: Handelsindikator når lägsta nivå på nio år

En kvartalsvis ledande indikator om den globala handelsutvecklingen har sjunkit till den lägsta nivån på nio år..

DI - 1 timme sedan

Rayseach får brittisk order värd 48 miljoner

Medicinteknikbolaget Raysearch har fått order på dosplaneringssystemet Raystation från fem stycken cancercenter i Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Uppgift: Estniska finansinspektionen vill stänga Danske Banks filial

Den estniska finansinpektionen avser stänga ned Danske Banks filial i landet efter penningtvättskandalen. Det rapporterar danska Börsen med hänvisning till ej bekräftade uppgifter till den estniska tv-kanalen ERR..

DI - 1 timme sedan

Kanonrapport från spelbolaget – men trenden väcker frågor

Datorspelsbolaget Paradox avslutar 2018 med ett starkt kvartal. Men att rörelsemarginalen fortsätter att falla väcker frågetecken för investerare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.