DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 13:47

DI - 27 jul 18 kl. 17:53

Analyspodden: Varning för oberäknelig TrumpI veckans avsnitt av Analyspodden diskuterar Agnetha Jönsson och Ulf Petersson risken för ett bakslag i förhandlingarna mellan USA och EU om nya tullavgifter. Även duellen mellan Ericson och Nokia avhandlas samt om det inte är dags att sälja av sitt innehav i Avanza..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Analyspodden, Agnetha Jönsson, Ulf Petersson, USA, EU, Ericson, Nokia, Avanza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analyspodden, Varningför , oberäknelig, Trump
Expressen - 17 apr 17 kl. 13:42

Reinfeldt: Trump en oberäknelig president

Han lät bomba mål i Syrien efter kemgasattacken. Kort därefter fälldes jättebomben över IS-tunnlar i Afghanistan. Donald Trump gjorde nyligen också klart för omvärlden: Han är redo att attackera Nordkorea.

BT - 15 jun 12 kl. 08:22

Oberäknelig bostadsmarknad

Prisrörelserna på bostadsmarknaden har varit små de senaste månaderna. Men många mäklare tycker att marknaden blivit mer oberäknelig.
- Vissa objekt säljs snabbt och för väldigt högt pris, för andra tar det lång tid och säljaren får inte ut det pris de tänkt sig, säger Lars-Erik Nykvist, vd på Fastighetsbyrån.

Expressen - 15 jun 12 kl. 10:29

Bomarknaden allt mer oberäknelig

STOCKHOLM. Prisrörelserna på bostadsmarknaden har varit små de senaste månaderna. Men många mäklare tycker att marknaden blivit mer oberäknelig..

Expressen - 26 jun 12 kl. 08:46

Jogi Löws taktik: "Jag vill vara oberäknelig"

DONETSK. Tyskland planerar nya överraskningar i EM-semifinalen på torsdag. Och Italien kan inte räkna med att startelvan läcker ut igen.

Expressen - 02 aug 12 kl. 07:38

"Han är våldsam och helt oberäknelig"

Malmö. Den misstänkte kvinnomördaren är fortfarande försvunnen. Nu har han häktats i sin frånvaro.

Alingsås tidning - 12 apr 13 kl. 19:15

Oberäknelig och sen Washingtonvår  

ÅRSTIDER: Trots den sydliga breddgraden är våren i Washington vanligtvis ganska oberäknelig och i år ovanligt sen. De berömda körsbärsträden, som traditionellt blommar i slutet av mars, nådde istället sin höjdpunkt 8-10 april i år..

Sydsvenskan - 05 okt 14 kl. 11:43

Oberäknelig och underhållande brygd

Musiken från Bengt Bergers Beches Brew, här i Big-version, är rätt enastående, på många sätt. Den är inte ens nära släkt med Miles Davis "Bitches Brew"-album.Visst, Bergers brygd kan också flyta på i längre sjok och många ljud, klanger och rytmiska finesser får bubbla upp.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 15 kl. 13:10

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål. En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

GöteborgsPosten - 03 jan 15 kl. 13:06

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål.En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

DN - 03 jan 15 kl. 14:51

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål.En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Höga hushållsskulder i Sverige oroar EU-kommissionen

EU-kommissionen beslutade på onsdagen åter granska makroekonomiska obalanser i Sverige och tolv andra EU-länder. Precis som Riksbanken oroas kommissionen av hushållens höga skuldsättning..

DI - 15 minuter sedan

18-årslägsta för omförhandling av bolån i USA

Antalet amerikaner som valde att omförhandla sina bolån föll till lägsta nivån sedan december 2000 under förra veckan..

DI - 15 minuter sedan

Elbilsmässan växer så det knakar

De stora internationella bilsalongerna har det tufft när flera tillverkare väljer att inte ställa ut. Men en bilmässa som växer rejält är elbilsmässan Ecarexpo som fyrfaldigar utställningsytan på Svenska Mässan i Göteborg..

DI - 15 minuter sedan

Oljan återhämtar sig men terminerna indikerar fortsatt högt utbud

Oljepriset stiger igen under tisdagen efter dramatiska tapp tidigare i veckan. Men prissättningen på terminsmarknaden indikerar fortsatta risker på nedsidan för det svarta guldet..

DI - 15 minuter sedan

Iphone-fabrikant måste kapa kostnader med 26 miljarder kronor

Taiwanesiska Foxconn Technology Group som tillverkar Apples Iphone ser sig tvungna att kapa sina kostnader med 2,9 miljarder dollar, motsvarande över 26 miljarder kronor, nästa år. .

DI - 30 minuter sedan

Serneke bygger åt Castellum

Byggbolaget Serneke har fått i uppdrag att bygga ett nytt Porsche-center i Jönköping. Den nya bilhallen byggs på uppdrag av Castellum och ordern är värd omkring 55 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Swedbank trålar tre fyndaktier på Oslobörsen

Swedbank lyfter fram tre norska aktier med särskild rallypotential på Oslobörsen. De ska lyfta 37 till 90 procent, anser analytikerna på samarbetspartnern Kepler Cheuvreux..

DI - 45 minuter sedan

Stefan Persson har köpt H&M-aktier för 321 miljoner

Modejätten H&M:s styrelseordförande och huvudägare Stefan Persson har köpt ytterligare drygt 2 miljoner aktier i klädjätten för omkring 321 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. .

DI - 45 minuter sedan

Tydlig diskriminering av afrosvenskar på arbetsmarknaden

Afrosvenskar måste ha forskarutbildning för att komma upp i samma disponibla inkomst som övrig befolkning med treårig eftergymnasial utbildning. Det visar en ny studie som Länsstyrelsen i Stockholm låtit ta fram..

DI - 45 minuter sedan

Rekar: Saab, Swedish Match höjs till köp – säljråd för Goldman Sachs

Försvarskoncernen Saabs aktie har börjat handlas upp en aning efter rapportraset i slutet på oktober. I dag stiger aktien för andra dagen i rad. Analyshuset AlphaValue höjer Saab till köp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.