DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 09:46

DI - 27 jul 18 kl. 17:53

Analyspodden: Varning för oberäknelig TrumpI veckans avsnitt av Analyspodden diskuterar Agnetha Jönsson och Ulf Petersson risken för ett bakslag i förhandlingarna mellan USA och EU om nya tullavgifter. Även duellen mellan Ericson och Nokia avhandlas samt om det inte är dags att sälja av sitt innehav i Avanza..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Analyspodden, Agnetha Jönsson, Ulf Petersson, USA, EU, Ericson, Nokia, Avanza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analyspodden, Varningför , oberäknelig, Trump
Expressen - 17 apr 17 kl. 13:42

Reinfeldt: Trump en oberäknelig president

Han lät bomba mål i Syrien efter kemgasattacken. Kort därefter fälldes jättebomben över IS-tunnlar i Afghanistan. Donald Trump gjorde nyligen också klart för omvärlden: Han är redo att attackera Nordkorea.

BT - 15 jun 12 kl. 08:22

Oberäknelig bostadsmarknad

Prisrörelserna på bostadsmarknaden har varit små de senaste månaderna. Men många mäklare tycker att marknaden blivit mer oberäknelig.
- Vissa objekt säljs snabbt och för väldigt högt pris, för andra tar det lång tid och säljaren får inte ut det pris de tänkt sig, säger Lars-Erik Nykvist, vd på Fastighetsbyrån.

Expressen - 15 jun 12 kl. 10:29

Bomarknaden allt mer oberäknelig

STOCKHOLM. Prisrörelserna på bostadsmarknaden har varit små de senaste månaderna. Men många mäklare tycker att marknaden blivit mer oberäknelig..

Expressen - 26 jun 12 kl. 08:46

Jogi Löws taktik: "Jag vill vara oberäknelig"

DONETSK. Tyskland planerar nya överraskningar i EM-semifinalen på torsdag. Och Italien kan inte räkna med att startelvan läcker ut igen.

Expressen - 02 aug 12 kl. 07:38

"Han är våldsam och helt oberäknelig"

Malmö. Den misstänkte kvinnomördaren är fortfarande försvunnen. Nu har han häktats i sin frånvaro.

Alingsås tidning - 12 apr 13 kl. 19:15

Oberäknelig och sen Washingtonvår  

ÅRSTIDER: Trots den sydliga breddgraden är våren i Washington vanligtvis ganska oberäknelig och i år ovanligt sen. De berömda körsbärsträden, som traditionellt blommar i slutet av mars, nådde istället sin höjdpunkt 8-10 april i år..

Sydsvenskan - 05 okt 14 kl. 11:43

Oberäknelig och underhållande brygd

Musiken från Bengt Bergers Beches Brew, här i Big-version, är rätt enastående, på många sätt. Den är inte ens nära släkt med Miles Davis "Bitches Brew"-album.Visst, Bergers brygd kan också flyta på i längre sjok och många ljud, klanger och rytmiska finesser får bubbla upp.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 15 kl. 13:10

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål. En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

GöteborgsPosten - 03 jan 15 kl. 13:06

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål.En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

DN - 03 jan 15 kl. 14:51

Ocean Race med oberäknelig etapp

Båtarna i Ocean Race har lämnat Abu Dhabi och gett sig ut på den tredje etappen med Sanya i Kina som slutmål.En etapp där framför allt slutdelen är tuff och oberäknelig..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Banken om Lucara: Marknaden är för optimistisk

Rådiamantproducenten Lucara Diamond har varit en framgångssaga och är fortsatt ett av de bästa bolagen i sektorn, men marknadens förväntningar på resultatutvecklingen är för höga mot bakgrunden av tidigare fynd av jättediamanter. Det menar Berenberg, som inleder bevakning av Lucara med en säljrekommendation och riktkursen 1:80 kanadadollar, motsvarande cirka 12:35 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på torsdagen..

DI - 15 minuter sedan

Dansk kommun förbjuder jobbkramar

Politiker och tjänstemän i den danska kommunen Hørsholm får inte längre krama varandra, enligt kommunens borgmästare..

DI - 15 minuter sedan

Fulla lager kan bromsa SKF:s framfart

SKF:s varulager har i år stigit till högsta nivån i förhållande till försäljningen sedan finanskrisen.  Bolaget har lovat att rätta till situationen, men risken är att lönsamheten kommer att bli lidande. .

DI - 30 minuter sedan

Tyska modekedjan vinstvarnar – varma sommaren spökar

Tom Tailor, ett modeföretag från Tyskland med bas i Hamburg, väljer att vinstvarna till följd av varmt väder vilket påverkat tillväxten under augusti och september enligt Bloomberg News. .

DI - 30 minuter sedan

Österrikes förbundskansler: Båda sidor måste kompromissa om brexit

Både EU27 och Storbritannien måste flytta sina positioner för att nå en uppgörelse om ett utträdesavtal. Det sade Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz till journalister på väg in till EU-toppmötets andra dag på torsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Prevas har ingått avtal med Scatec Solar ASA

Blir global implementeringspartner för Infor EAM..

DI - 45 minuter sedan

Spotlight-bolag vinner upphandling av rom på Systembolaget

Spotlightlistade Umida har vunnit Systembolagets senaste upphandling av rom. Ordern bedöms bidra med ett tillskott på upp till 2 miljoner kronor i nettoomsättning per tolvmånadersperiod på den svenska marknaden. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Klockrena siffror för Schweiz klockexport

Schweiz ökade sin export av klockor med 5,5 procent under augusti mätt som årstakt, till 1,5 miljarder schweizerfranc. Under juli var tillväxten 6,6 procent..

DI - 1 timme sedan

Halv miljard i Bitcoin försvann

Bitcoin och annan kryptovaluta värd motsvarande över en halv miljard kronor har stulits i en hackerattack i Japan, efter att kryptovalutahandlaren Tech Bureau drabbats av ett serverintrång..

DI - 1 timme sedan

Följ torsdagens börsmorgon

 .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.