DI > Ekonomi

Tuesday, 18 September, 15:17

DI - 27 jul 18 kl. 11:57

Nordea ser positivt på Nokia-aktien efter rapportenEfter Nokias andra kvartal, som innehöll utmaningar för Nokias nätverksverksamhet Networks, ser Nordea ett bra tillfälle att bli mer positiva till aktien. "Vi menar att de flesta riskfaktorer nu antingen har materialiserats (marginaler och prognosen) eller försvunnit (omsättning och marknadsandel)", skriver banken i ett marknadsbrev..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nokia, Nokias, Networks, Nordea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, ser, positivt, Nokia-aktienefter , rapporten
Helsingborgs Dagblad - 05 dec 12 kl. 12:48

Nokia-aktien rusar efter Kina-besked

Nokia-aktien rusade på onsdagen sedan bolaget meddelat att det tillsammans med mobiloperatören China Mobile lanserar nya versioner av mobiltelefonen Lumia, med Windows som operativsystem, anpassade för Kina. Vid lunchtid hade aktien gått upp med 7,3 procent. Trots kurslyftet har Nokia-aktien sedan årsskiftet förlorat cirka 30 procent av sitt värde..

HBL - 01 jul 13 kl. 10:01

Nokia aktien stiger kraftigt

Värdet på Nokia-aktien steg med drygt tio procent när börsen öppnade i dag.Beskedet att Nokia blir ensam ägare av NSN fick ett varmt mottagande av aktiemarknaden. Nokiaaktien steg omedelbart med närmare 10 procent när börshandeln drog i gång.

Affärsvärlden - 01 sep 11 kl. 10:39

Nu haussar Danske Nokia-aktien

Från att ha rekommenderat sälj har Danske Bank nu gjort en kovändning när det gäller Nokia-aktien..

YLE - 26 jun 12 kl. 08:41

Ögonen på Nokia-aktien

Mobiltillverkaren Nokias kräftgång fortsatte på börsen i går. Kursen föll med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sitt marknadsvärde.

DI - 01 feb 16 kl. 10:00

Miljarduppgörelse får Nokia-aktien att falla

Nokias uppgörelse med Samsung ser svagare ut än väntat, vilket får aktien att falla 10 procent..

PrivataAffärer - 23 okt 17 kl. 07:25

Nordea ser skyhög uppsida i Millicom

Millicom har några tunga år bakom sig men nu menar Nordea Fonder att det är läge för bottenfiske i aktien....

Nyhetskanalen - 14 jun 12 kl. 14:49

Nokia-aktien dök på börsen

Efter beskedet att mobiltillverkaren Nokia ska sparka 10.000 anställda globalt fram till 2013 så dök aktien kraftigt.

Nokiaaktien hade på torsdagseftermiddagen fallit med över 10 procent och har tappat över 75 procent av sitt värde sedan bolaget i februari 2011 aviserade övergången från sitt eget operativsystem Symbian till Microsofts Windows Phone.

HBL - 10 jul 12 kl. 12:51

Nokia-aktien störtdyker igen

Nokias aktie har nått en ny bottennivå på Helsingforsbörsen.På tisdag var aktien värd 1,45 euro och mobiltillverkarens marknadsvärde sjönk till 5,4 miljarder. På grund av djupdykningen har Nokia degraderats till det sjätte mest värdefulla bolaget på Helsingforsbörsen.

DI - 03 sep 13 kl. 14:12

"Nokia-aktien har mer att ge"

Trots tisdagens kursrusning i Nokia kan aktien handlas upp..

DI - 07 mar 14 kl. 10:34

Nokia: Aktien är en av Credit Suisse "främsta investeringsidéer"

Nokia är en av Credit Suisse "främsta investeringsidéer" och banken lägger således till aktien på sin europeiska/amerikanska fokuslista, enligt ett marknadsbrev på fredagen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA-börserna mot plusöppning – trots nya tullar

Tisdagens finansmarknader har hittills visat ganska måttlig reaktion på det upptrappade handelskriget mellan USA och Kina. På måndagen meddelade USA:s president Donald Trump att USA inför importtullar på varor från Kina till ett värde om ytterligare 200 miljarder dollar. .

DI - 15 minuter sedan

Kinas slår tillbaka – inför tullar för 533 miljarder

Kina ska införa tullar på amerikanska varor värda 60 miljarder dollar, motsvarande 534 miljarder kronor, med start den 24 september. Det rapporterar Bloomberg..

DI - 15 minuter sedan

Bättre fart i amerikanska detaljhandeln

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,4 procent vecka 37, som avslutades den 15 september, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 30 minuter sedan

Kina har protesterat till WTO för Trumps tullar

Kinas handelsdepartement har lämnat in ett klagomål till Världshandelsorganisationen WTO vad gäller USA:s annonserade införande av tullar mot Kina om 200 miljarder dollar. Det rapporterar Reuters. .

DI - 45 minuter sedan

Statens fastighetsverk söker anhöriga till omkomna i flodvågskatastrofen

Anhöriga till dem som miste livet i flodvågskatastrofen 2004 i Sydostasien är välkomna att lämna samtycke till att namn graveras in på minnesvården över de omkomna. Senast den 1 oktober vill Statens fastighetsverk ha besked om samtycke för att namnen ska hinna komma med i år..

DI - 45 minuter sedan

Nytt lagförslag kan återinföra sanktioner mot ZTE

En grupp av amerikanska senatorer ska lägga fram ett nytt lagförslag som skulle återinföra USA:s sanktioner mot det kinesiska mobil- och telekomföretaget ZTE. Det rapporterar Axios med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Storytels vd: Ingen fara att bokförläggarna rasar

Det missnöje med Storytel bland förlag och författare som branschpress rapporterat om i förra veckan hotar inte ljudbokföretagets tillväxt, vare sig i Sverige eller utomlands. Det bedömer vd Jonas Tellander i en kommentar till Di..

DI - 45 minuter sedan

BMW stänger fabrik i minst en månad efter brexit

BWM kommer att upphöra med produktionen av Mini-bilar vid sin fabrik i Oxford direkt efter att Storbritannien formellt trätt ur EU den 29 mars 2019..

DI - 1 timme sedan

Audis elbil äntligen presenterad

Redan i samband med bilsalongen i Genève i våras sågs en maskerad Audi susa omkring nästan ljudlöst på stadens gator. Nu har Audi officiellt presenterat bolagets första elbil, E-tron. Utseendet är typiskt Audi och bilen ska klara 40 mil på en laddning enligt den nya tuffare körcykeln WLTP.

DI - 1 timme sedan

Tysk industri oroas över eskalerat handelskrig

Eskaleringen mellan USA och Kina är mycket oroande och kommer att påverka tyska företag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.