DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 19:11

DI - 27 jul 18 kl. 11:57

Nordea ser positivt på Nokia-aktien efter rapportenEfter Nokias andra kvartal, som innehöll utmaningar för Nokias nätverksverksamhet Networks, ser Nordea ett bra tillfälle att bli mer positiva till aktien. "Vi menar att de flesta riskfaktorer nu antingen har materialiserats (marginaler och prognosen) eller försvunnit (omsättning och marknadsandel)", skriver banken i ett marknadsbrev..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nokia, Nokias, Networks, Nordea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, ser, positivt, Nokia-aktienefter , rapporten
Helsingborgs Dagblad - 05 dec 12 kl. 12:48

Nokia-aktien rusar efter Kina-besked

Nokia-aktien rusade på onsdagen sedan bolaget meddelat att det tillsammans med mobiloperatören China Mobile lanserar nya versioner av mobiltelefonen Lumia, med Windows som operativsystem, anpassade för Kina. Vid lunchtid hade aktien gått upp med 7,3 procent. Trots kurslyftet har Nokia-aktien sedan årsskiftet förlorat cirka 30 procent av sitt värde..

HBL - 01 jul 13 kl. 10:01

Nokia aktien stiger kraftigt

Värdet på Nokia-aktien steg med drygt tio procent när börsen öppnade i dag.Beskedet att Nokia blir ensam ägare av NSN fick ett varmt mottagande av aktiemarknaden. Nokiaaktien steg omedelbart med närmare 10 procent när börshandeln drog i gång.

Affärsvärlden - 01 sep 11 kl. 10:39

Nu haussar Danske Nokia-aktien

Från att ha rekommenderat sälj har Danske Bank nu gjort en kovändning när det gäller Nokia-aktien..

YLE - 26 jun 12 kl. 08:41

Ögonen på Nokia-aktien

Mobiltillverkaren Nokias kräftgång fortsatte på börsen i går. Kursen föll med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sitt marknadsvärde.

DI - 01 feb 16 kl. 10:00

Miljarduppgörelse får Nokia-aktien att falla

Nokias uppgörelse med Samsung ser svagare ut än väntat, vilket får aktien att falla 10 procent..

PrivataAffärer - 23 okt 17 kl. 07:25

Nordea ser skyhög uppsida i Millicom

Millicom har några tunga år bakom sig men nu menar Nordea Fonder att det är läge för bottenfiske i aktien....

Nyhetskanalen - 14 jun 12 kl. 14:49

Nokia-aktien dök på börsen

Efter beskedet att mobiltillverkaren Nokia ska sparka 10.000 anställda globalt fram till 2013 så dök aktien kraftigt.

Nokiaaktien hade på torsdagseftermiddagen fallit med över 10 procent och har tappat över 75 procent av sitt värde sedan bolaget i februari 2011 aviserade övergången från sitt eget operativsystem Symbian till Microsofts Windows Phone.

HBL - 10 jul 12 kl. 12:51

Nokia-aktien störtdyker igen

Nokias aktie har nått en ny bottennivå på Helsingforsbörsen.På tisdag var aktien värd 1,45 euro och mobiltillverkarens marknadsvärde sjönk till 5,4 miljarder. På grund av djupdykningen har Nokia degraderats till det sjätte mest värdefulla bolaget på Helsingforsbörsen.

DI - 03 sep 13 kl. 14:12

"Nokia-aktien har mer att ge"

Trots tisdagens kursrusning i Nokia kan aktien handlas upp..

DI - 07 mar 14 kl. 10:34

Nokia: Aktien är en av Credit Suisse "främsta investeringsidéer"

Nokia är en av Credit Suisse "främsta investeringsidéer" och banken lägger således till aktien på sin europeiska/amerikanska fokuslista, enligt ett marknadsbrev på fredagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Se och lär, Sverige – lösningen finns bakom hörnet

Sverige har stora problem. Men det finns också lösningar närmare än vi tror – och koncept vi borde kopiera. Di har planerat en resrutt för intresserade politiker..

DI - 30 minuter sedan

Projektet Turbinhallen blev dyrare för bostadsutvecklaren SSM

SSM:s byggprojekt Turbinhallen i Järla Sjö i Nacka med 205 bostadsrätter och en skåla åk 6-9 är färdigställt. Men projektet blev dyrare än beräknat, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Trevande uppgångar på europeiska börserna

Europabörserna trevade försiktigt uppåt på måndagen med stöd av desto rejälare kursuppgångar i Asien efter optimism kring de pågående handelssamtalen. Det europeiska regionala indexet Stoxx 600 ökade 0,2 procent under den för amerikansk del helgstängda måndagen..

DI - 1 timme sedan

Sdiptech köper brittiskt bolag värderat till 15,9 miljoner pund

Teknikkoncernen Sdiptech förvärvar det brittiska vattenreningsbolaget Water Treatment Products som omsätter runt 9,4 miljoner pund med ett rörelseresultat på cirka 2,5 miljoner pund, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Danska domen: Risk att Sverige redan är i recession

Riksbankens fönster för fler räntehöjningar har redan smällt igen. I stället hotar recession i Sverige tyngt av trista bostadspriser och en svagare världskonjunktur. Det spår danska banken Nykredit.

DI - 1 timme sedan

Norden: viss uppgÅng med finland i tÄten, vinx30 +0,1%

De nordiska börserna steg överlag något på måndagen och konsoliderade därmed förra veckans kursuppgångar. Måndagens uppåtrörelse kom med stöd av högre Asienbörser. USA-börserna höll helgstängt, vilket dämpade aktiviteten.

DI - 1 timme sedan

Nu elektrifierar vi Stockholms bussflotta

DEBATT. På tisdagen fattar de blågröna i Region Stockholm beslut om 70 nya elbussar från 2021 och lägger grunden för en fullskalig satsning på elektrifiering av bussflottan. Därmed ansluter vi oss till ambitioner som återfinns i ett flertal europeiska städer, såsom London och Paris, skriver Kristofer Tamsons (M) och Tomas Eriksson (MP)..

DI - 1 timme sedan

Alelion vill kunna nyemittera aktier för 135 miljoner kronor

Det First North-listade litiumjonbatteribolaget Alelion Energy Systems har upptagit kortfristiga aktieägarlån om 50 miljoner kronor från huvudägarna Fouriertransform, Pegroco och Sammaj. Brygglånen utbetalas under februari och löper med en ränta om 10 procent. .

DI - 1 timme sedan

Oscar Properties hade sämsta handelsdagen någonsin

Måndagen blev en relativt stillsam handelsdag på Stockholmsbörsen med små rörelser för huvudindexen. Desto mer dramatiskt var det för bostadsutvecklaren Oscar Properties, vars stamaktie med bred marginal hade sin sämsta handelsdag någonsin..

DI - 1 timme sedan

Kina vill skapa nytt tillväxtcentrum i Guangdong-provinsen

Den redan ekonomiskt viktiga provinsen Guangdong i södra Kina ska bli ett ännu starkare tillväxtcentrum, enligt nya riktlinjer från den politiska ledningen, rapporterar Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.