DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 11:16

DI - 26 jul 18 kl. 14:49

Nokias vd: ”Vi förlorar inte marknadsandelar i Nordamerika”Nokias vd Rajeev Suri tillbakavisade spekulationer om att bolaget har förlorat marknadsandelar i Nordamerika. ”Vi förlorar inte marknad inom Nokia Networks i Nordamerika”, sade han vid torsdagens rapportkonferens..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordamerika, Rajeev Suri, Nokia Networks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nokiasvd Vi , förlorarinte , marknadsandelari , Nordamerika
Cornucopia - 18 jul 14 kl. 08:57

Microsoft sparkar 18 000 och 25% av Nokias fd anställda i Finland

Igår tillkännagav den feta katten Microsoft (NASDAQ:MSFT) sin största personalnedskärning någonsin, där 18 000 personer. Det ser därmed också ut som att ca 25% av Nokias fd anställda i Finland, numera anställda av Microsoft sedan köpet av den forna mobiltelefongigantens mobiltelefoni, kommer bli av med jobben.

Enligt Wall Street Journal handlar det om ca 1 100 finnar som blir av med jobben.

Sydsvenskan - 27 jan 12 kl. 06:30

Lättnad trots Nokias vinstras

Nokias resultat blev inte fullt lika dåligt som befarat och aktieplacerarna drog en lättnadens suck. Men den sargade mobiltelefontillverkaren har fortfarande enorma utmaningar framför sig.
?

YLE - 03 sep 13 kl. 11:05

Läs Nokias otroliga historia

Nokia grundades år 1865 som Tammerfors träsliperi, men flyttade snart till Nokia utanför Tammerfors. Föregångare inom finländsk trävaruindistri, men sedermera blev gummi en viktig råvara för många olika produkter, t.ex.

YLE - 05 dec 12 kl. 15:47

Nokias 920 börjar säljas i Kina

Kinas och världens största mobiloperatör China Mobile börjar sälja Nokias flaggskeppsmodell 920. China Mobile har 700 miljoner kunder, men säljer inte Apples Iphone. Enligt nyhetsbyrån Reuters har Nokia nu en chans att vinna tillbaka marknadsandelar av Apple i Kina.

HBL - 24 jan 13 kl. 07:19

Frågetecken kring Nokias kassaläge

Nokia publicerar sin årsredovisning i dag klockan 13. År 2012 går till historien som året när bolaget lyckades vända skutan mot lönsamhet, men tog hem priset som den största uppsägaren i Finland.Nokia släppte redan sina största nyheter tidigare i januari då bolaget kom med en omvänd vinstvarning.

HBL - 16 dec 13 kl. 17:49

Nokias pekplatta utmanar inte toppnamnen

Nokias efterlängtade pekplatta steg in på marknaden i sista minuten innan bolaget sålde sin mobilverksamhet till Microsoft. Den nya pekplattan, Lumia 2520, påminner om Lumia-telefonerna. Pekplattans bildskärm har förhållandet 16:9, vilket gör att plattan till sin form är mer avlång än de flesta andra pekplattorna på marknaden.

YLE - 14 jun 12 kl. 11:09

Nokias senaste år en stadig nedgång

Mobiljätten Nokia har haft det tufft den senaste tiden. Här hittar du några plock kring svängarna som bolaget varit med om de senaste två åren. Juni 2010 Nokia förlorar titeln som Helsingforsbörsens största bolag när bankkoncernen Nordea går om Nokia i marknadsvärde.

Computer Sweden - 08 jun 11 kl. 04:26

Nokias kreditbetyg nedgraderat


Kreditvärderingsinstitutet Fitch Rating har sänkt Nokias kreditbetyg på grund av förlustvarning och fallande marknadsandelar..

IDG - 08 jun 11 kl. 04:26

Nokias kreditbetyg nedgraderat

Kreditvärderingsinstitutet Fitch Rating har sänkt Nokias kreditbetyg på grund av förlustvarning och fallande marknadsandelar..

IDG - 27 jan 11 kl. 13:29

Nokia tappar marknadsandelar

Nokias försäljning av smarta telefoner är idag 36 procent högre än för ett år sedan. Ändå rasar bolagets andel av den explosivt snabbväxande smartphone-marknaden..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

DI - 15 minuter sedan

SD röstar på alliansens talmanskadidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

DI - 30 minuter sedan

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengar

Den ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .

DI - 1 timme sedan

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging i syfte att underlätta bilförsäljningen fram till utgången av månaden. Det rapporterar Electrek med hänvisning till en källa. .

DI - 1 timme sedan

Pensionsexperten tipsar: Då lönar det sig att löneväxla

Att löneväxla är ett bra sätt att minska skattetrycket vid höga inkomster, men det finns fallgropar. Nu berättar pensionsexperten hur du navigerar förbi dem. .

DI - 1 timme sedan

Rusning i nedtryckt kryptovaluta – var den näst största

XRP/Ripple rusade cirka 80 procent under gårdagen vilket medförde att kryptovalutan var under en period den näst största kryptovalutan sett till marknadsvärde. Det rapporterar CNBC. .

DI - 1 timme sedan

Trump hotar med nya tullavgifter om Kina svarar

USA har många mer möjliga tariffer att införa mot Kina om det asiatiska landet väljer vedergällning mot de existerande tarifferna. Det säger president Donald Trump, enligt Bloomberg News..

DI - 2 timmar sedan

ETF-jätte ryktas köpa fondbolag för över fem miljarder dollar

Invesco ryktas köpa MassMutuals OppenheimerFunds för över fem miljarder dollar. Det rapporterar SeekingAlpha med hänvisning till Financial Times-tjänsten Ignites. .

DI - 2 timmar sedan

Spelutvecklaren avskedar nästan hela personalstyrkan

Spelutvecklaren Telltale Games genomför nedskärningar som innebär att cirka 250 anställda får gå, i stort sett hela personalstyrkan. Det rapporterar The Verge. .

DI - 2 timmar sedan

Lottie Knutson: Snälla chefer är värre än akuta kriser

Snälla chefer är värre för en organisation än akuta kriser. Det tycker styrelseproffset Lottie Knutson som är poddgäst i lördagens Förnuft & Känsla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.