FriaTider > Nyheter

Sunday, 21 April, 03:03

FriaTider - 26 jul 18 kl. 11:58

Stenkastande ikonen fortsätter begå brott och lever på bidrag än idag
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stenkastande, ikonenfortsätter , begå, brottoch , lever, bidrag, än idag
YLE - 30 apr 15 kl. 13:40

Ovanligt att flickor begår brott mot liv

Det är ovanligt att flickor begår brott mot liv. Överlag är det inte alls vanligt att unga i Finland begår brott mot liv, i en internationell jämförelse. Det oaktat ligger nu två sådan fall på polisens bord i Österbotten.

Regeringen - 06 mar 17 kl. 15:45

Uppdrag om en snabbare lagföring – med särskilt fokus på unga som begår brott och personer som återfaller i brott

En utredare ges i uppdrag att utreda och föreslå åtgärder som med bibehållen rättssäkerhet och kvalitet leder till en snabbare lagföring av brott. Uppdraget ska särskilt fokusera på unga som begår brott och personer som återkommande begår nya brott..

Expressen - 14 maj 14 kl. 20:06

"De har begått brott mot tobakslagen"

GÖTEBORG. De skickade ut massreklam för Black Ingvars nylanserade snus– något som fick Black Ingvars frontman Magnus Tengby att bli dödshotad. Nu rasar anmälningarna in mot Göteborgsföretaget Swedsnus och Konsumentverket anser att de begått ett solklart brott mot tobakslagen.

DN - 27 jul 18 kl. 11:01

Polisen backar: Oklart om Elin Ersson begått brott

Polisen har tidigare sagt till DN att Elin Ersson, som i måndags stoppade utvisningen av en man i 50-årsåldern, inte begått brott mot luftfartsförordningen. Nu backar polisen, och säger att det i nuläget är oklart om brott har begåtts.  Polisen har mottagit flera polisanmälningar mot Elin Ersson.

SVT - 17 aug 18 kl. 20:33

Morgan Johansson: Det ska bli lättare att utvisa den som begått brott

Justitieminister Morgan Johansson (S) och Ulf Kristersson (M) vill båda att det ska bli enklare att utvisa människor som begått brott ur landet. Framför allt om personen inte är svensk medborgare, framhåller de. – Är du inte svensk medborgare och begår brott i Sverige måste huvudregeln vara att du utvisas, säger Justitieminister Morgan Johansson (S) till TT..

Newsmill - 19 jan 13 kl. 10:35

det behövs tydliga konsekvenser när barn begår brott

http://www.newsmill.se/trackback/48740I områden med stora sociala problem i storstadsområdena uppstår multikriminella så kallade gatugäng.

Regeringen - 17 nov 16 kl. 15:38

Advokater som begår brott utanför verksamheten ska kunna uteslutas ur advokatsamfundet

Justitiedepartementet föreslår i en departementspromemoria att möjligheten att utesluta en advokat som har gjort sig skyldig till brott utanför verksamheten ska utvidgas. Advokater som har begått brott utanför advokatverksamheten har hittills inte kunnat uteslutas ur advokatsamfundet..

YLE - 21 maj 18 kl. 04:32

Kvinnor begår brott i betydligt större omfattning än vi tror - men det syns inte i statistiken

Enligt statistiken för de brott som kommit till myndigheters kännedom kan det inte bli tydligare: det är män som begår brott. Men i självdeklarationsenkäter visar siffrorna något annat: kvinnornas andel är betydligt större än vi tror..

YLE - 03 dec 12 kl. 21:06

HS: Poliser som begår brott behandlas olika

Poliser som begår brott behandlas mycket olika. Det visar en utredning som http://www.hs.

UNT - 25 jan 13 kl. 02:00

ÖB kan ha begått brott

Åklagarkammaren för säkerhetsmål och Säkerhetspolisen för diskussioner om huruvida överbefälhavaren (ÖB) Sverker Göranson kan ha begått brott mot rikets säkerhet när han uttalat sig om Sveriges försvarsförmåga..

Expressen - 14 maj 15 kl. 10:21

25 nämndemän som begått brott får gå

25 nämndemän som själva begått brott har fått lämna sina poster på tingsrätterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.