Barometern > Nyheter

Monday, 22 October, 17:30

Barometern - 23 jul 18 kl. 17:22

Matilda Wärenfalk (S) begär möte för krisledningsnämnden



Matilda Wärenfalk (S) begär att krisledningsnämnden i Mörbylånga kommun skyndsamt kallas till sammanträde. ”Om vi ska kunna fatta rätt beslut måste vi veta hur läget ser ut.” .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Wärenfalk, Mörbylånga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Matilda, WärenfalkS , begär, möteför , krisledningsnämnden
Barometern - 21 apr 16 kl. 06:51

Wärenfalk blir gruppledare för S

Det blir Matilda Wärenfalk som tar över som gruppledare när Carina Adolfsson Elgestam flyttar utomlands..

Barometern - 09 aug 18 kl. 12:00

Wärenfalk: ”Konstigt att det aldrig blir rätt”

Högstadiefrågan har följt med under hela mandatperioden. Men bygget borde ha startat för länge sedan, säger oppositionsledaren Matilda Wärenfalk (S)..

YLE - 27 nov 15 kl. 11:50

För Matilda är matematik en lek

Matildas mamma Katarina Westeren-Hagnäs säger att Matildas matematisk-naturvetenskapliga begåvning märktes tidigt, men föräldrarna tänkte inte så mycket på att det var något speciellt med det. - Matilda är vårt första barn, så vi tänkte bara att alla barn var som hon. Men i något skede då hon var liten så märkte vi att hon löste saker så väldigt fort, säger Katarina.

Magazin24 - 19 jun 12 kl. 20:12

Inget OS för Matilda

Det är nu klart att det inte blir OS för Matilda Ekholm. Nu har både tingsrätten och hovrätten avslagit Matilda Ekholms och Svenska bordtennisförbundets begäran att Matilda ska få utnyttja den plats i OS som hon lyckats att kvalificera sig till. Tingsrätten skrev i sitt utlåtande att, "Tingsrätten anser att Matilda Ekholm inte har visat sannolika skäl för sitt anspråk gentemot SOK.

DN - 19 apr 15 kl. 00:01

Varför dog Matilda?


Matilda var bara tre år när hennes mor tog hennes liv. Tanja var sex när hon dödades av sin mamma och sin ­mormor. Vad var det som hände?

NT - 10 feb 18 kl. 19:06

Matilda gasade i omhoppningen

Bra häst och och taktisk begåvning betalar sig..

Barometern - 02 jun 14 kl. 21:07

Poppis löparfest för de unga sprinters

1 600 barn, tusentals nära och kära, 150 funktionärer, parkeringsinferno och feststämning - Kalvinknatet växer snabbt. Dubbelt så många deltog jämfört med i fjol. – Det är helt otroligt.

Barometern - 23 aug 18 kl. 15:56

S-löfte om enklare hjälp till äldre

Matilda Wärenfalk (S) passade på att presentera ett lokalt vallöfte för äldre i samband med att äldreminister Lena Hallengren besökte Färjestaden på torsdagen. .

Barometern - 10 sep 18 kl. 11:01

S blir störst: ”Vi kommer förhandla”

Socialdemokraterna går om Moderaterna och blir största parti i Mörbylånga kommun. Även om nuvarande alliansstyre får majoritet tänker inte Matilda Wärenfalk (S) ge sig utan strid. .

YLE - 24 nov 16 kl. 13:38

Luciainsamlingen ger hjälp när det riktigt kört ihop sig

I somras fick sexåriga Damien Skuthälla delta i ett familjekraftläger som ordnades för pengar insamlade under luciakampanjen och han minns hur roligt han hade. -Jag tyckte om att simma och jag gjorde både bakåtvolt och framåtvolt. Då man gör bakåtvolter i luften är det nästan som att man flyger.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Lex Maria: Hörntand orsakade tandrotsskada

Tandvårdschef Lise-Lott Hinsegård har gjort en anmälan enligt lex Maria efter en tandrotsskada som kunde ha undvikits. .

Barometern - 15 minuter sedan

Ronaldo talar efter anklagelserna

För första gången sedan våldtäktsanklagelserna ska fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo i kväll möta media. Runt klockan 19.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Växande extremhöger i Spanien

Spanien ser ut att sälla sig till utvecklingen i många andra europeiska länder. För första gången ger en opinionsmätning ett högerextremt parti så stor andel att det skulle ta plats i landets parlament. Den 7 oktober höll partiet Vox ett massmöte i sporthallen Vistalegre i Madrid.

Barometern - 15 minuter sedan

Sittande president tog hem valet i Kamerun

Den sittande presidenten Paul Biya vann presidentvalet i Kamerun. Han fick 71 procent av rösterna, enligt landets konstitutionsråd. 85-årige Paul Biya har suttit vid makten i 36 år, den enda nuvarande president i Afrika som haft sin post längre är Ekvatorialguineas president.

Barometern - 30 minuter sedan

Klimatet i fokus när hamnen byggs om

Tisdag 23 oktober är sista mötet för den som har åsikter om nya planprogrammet för Mörbylånga hamn och sockerbruksområde..

Barometern - 30 minuter sedan

60 jobb försvinner i Kalix

Minst 60 jobb på sågverkskoncernen Setra, som producerar sågade trävaror till bygghandeln, kommer att försvinna från Kalix. Verksamheten på enheten i Rolfs utanför Kalix ska läggas ned då Setra vill "utveckla den långsiktiga konkurrenskraften", enligt ett pressmeddelande.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Kalmarbo SM-trea: ”Handlade mest om att hålla sig levande”

Blåslagen och öm kan Lars Pedersen från Kalmar titulera sig SM-trea i vattenrutschbana. – Jag for som en våt trasa, det gick fruktansvärt fort, säger han om finalen som avgjordes i en jättebana i Västerås..

Barometern - 30 minuter sedan

Fackförbund stämmer LNU

Under flera år har den aktuella personen haft visstidsanställningar på Linnéuniversitetet. I juni i år avslutades hens anställning. Nu stämmer fackförbundet ST universitetet i Arbetsdomstolen.

Barometern - 30 minuter sedan

Landslagsanfallaren knäskadad

Landslagsanfallaren Mikael Ishak har drabbats av ett nytt bakslag på fotbollsplanen. Den 25-årige Nürnbergspelaren klev av i den 41:a minuten av Bundesligamötet med Hoffenheim (1-3) i lördags med en skada på det inre ligamentet i vänster knä, skriver Nürnberg på Twitter.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Just nu: Trafikstörning på Ölandsleden: ”Lastbil har problem”

Strax före 17-tiden på måndagen uppstod vissa trafikstörningar på Ölandsleden vid Tallhagen, uppger P4 Kalmars trafikredaktion..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.