DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 15:35

DI - 23 jul 18 kl. 16:54

Efter storraset – blankarna satsar ännu mer mot svenska pappersgigantenDe korta positionerna i förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs slår återigen rekord.  Det efter att aktien rasat kraftig efter ett svagt andra kvartal. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Billerud Korsnäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter storraset, blankarna, satsar, ännu, mermot svenska , pappersgiganten
Dagensanalys.se - 11 feb 16 kl. 12:45

Nu ökar vi och satsar ännu hårdare på våra Native-samarbeten

Vi lägger i en växel till och välkomnar Henrik Furå till vårt team. Henrik kommer att jobba med våra Native-tjänster. Henrik Furå har 20 års erfarenhet av annonsförsäljning inom allt från print till digitalt och nu senast inom Native advertising och branded content.

Expressen - 30 jun 13 kl. 08:35

Expressen satsar ännu mer på Almedalen

I år är Expressens Almedalssatsning större än någonsin. 40 personer finns på plats, det blir ännu mer direktsänt på webben, samtidigt som valstugan har växt sig större än någonsin. Med sin stora scen, en loungedel och storbildskärm som direktsänder "Pihlblad & Svensson" kommer det vara en naturlig samlingspunkt under Almedalsveckan.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 16 kl. 03:00

IFK satsar ännu mer på damerna

Avancemanget till division två är ju redan klart. Nu ska IFK Trelleborg satsa ännu mer på sitt damlag för att etablera laget där. Samtidigt blir Mehmed Celam huvudansvarig tränare..

Dagensanalys.se - 27 feb 18 kl. 12:06

Messenger satsar ännu mer på företag

Det är inte bara Google som vill underlätta för företag att få bättre kommunikation med sina kunder. Facebook meddelade precis att de uppdaterar Messenger med nya kundtjänst-verktyg så att företag kan kommunicera snabbt och enkelt med kunderna. Uppdateringen innebär bland annat ett nytt notifieringssystem som gör att företag kan svara snabbare på sina kunders förfrågningar.

SmålandsPosten - 24 jan 14 kl. 14:13

Satsar på att få ?släcka tvåor?

Ny verkstad. Jonas och Helena Gunnarsson har redan satsat mycket pengar på att flytta sin bilservice till en ny plats och att utrusta verkstan med nya maskiner och bilhissar. – Nu vill vi bli ackrediterade för att kunna ”släcka tvåor” från bilbesiktningen, säger Jonas Gunnarsson.

UNT - 27 maj 15 kl. 17:21

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 15 kl. 17:22

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News. Santorum, som starkt konservativ, gjorde ett misslyckat försök att bli nominerad 2012. Han var amerikansk senator från 1995 till 2007.

Sydsvenskan - 27 maj 15 kl. 17:22

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News. Santorum, som starkt konservativ, gjorde ett misslyckat försök att bli nominerad 2012. Han var amerikansk senator från 1995 till 2007.

SvD - 21 feb 16 kl. 05:05

Watson satsar ännu mer på feminism

Emma Watson tar en paus från skådespelandet under ett år för att satsa på sitt engagemang i feministiska frågor, berättar hon i en intervju i Paper Magazine, som citeras i amerikanska medier..

Västerbottens Folkblad - 21 feb 16 kl. 05:06

Watson satsar ännu mer på feminism

Emma Watson tar en paus från skådespelandet under ett år för att satsa på sitt engagemang i feministiska frågor, berättar hon i en intervju i Paper Magazine, som citeras i amerikanska medier. Watson, som är FN-ambassadör, ska dels fokusera på FN:s uppmärksammade jämställdhetsprojekt ”He for she”, dels fördjupa sina egna feministiska studier. Målet är att […].

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, JAPAN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, KANADA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 5 minuter sedan

Eurogrupp tar upp beredskap för avtalslös brexit

EU-kommissionen ska på måndagseftermiddagen informera euroländernas finansministrar om förberedelser för alla brexitscenarier, särskilt no deal..

DI - 15 minuter sedan

Erik Åsbrink åker ut

Efter 19 år som ordförande för tjänstepensionsjätten Alecta åker Erik Åsbrink ut. Alectas överstyrelse vill nu byta ut den 71-årige tidigare s-politikern..

DI - 30 minuter sedan

Citi: Rimligt anta att USA och Kina når bättre avtal än väntat

Ett positivt genombrott i handelssamtalen mellan Kina och USA är en sannolik eller rimlig utveckling 2019, skriver Citi i en makroprognos för Asien..

DI - 1 timme sedan

Isabella Lövin tar över som miljö- och klimatminister

När Stefan Löfven i dag strax före lunch presenterade den nya regeringen utsågs Isabella Lövin (MP) till chef för miljödepartementet. .

DI - 1 timme sedan

Teknisk analys: Klippläge inför rapportfloden

Stockholmsbörsen tuffar på uppåt, men den långsiktiga bilden är svagare. Investtechs analytiker pekar ut tre heta aktier för den som vill göra snabba affärer. Men det gäller att slå till nu – före rapporterna..

DI - 1 timme sedan

Ibrahim Baylan: "Sverige för litet för stora konflikter"

Den nye näringsministern Ibrahim Baylan (S) vill se en nystart på relationen sedan vinstfrågan skrotats med fyrpartiuppgörelsen. ”Sverige är för litet för konflikter”, säger han. .

DI - 1 timme sedan

IMF: Global BNP-prognos sänks igen – varnar för ökad handelsoro

Den globala ekonomin fortsätter att expandera men tillväxttakten har dämpats ytterligare och riskerna mot utsikterna väger över mot nedsidan. .

DI - 1 timme sedan

Demokraternas Kamala Harris kandiderar till presidentvalet 2020

Demokraternas senator Kamala Harris i Kalifornien kandiderar till utnämningen som presidentkandidat i valet 2020. Det meddelade hon på måndagen. .

DI - 2 timmar sedan

Bolund avvaktar med besked om skatteförändringar på bomarknaden

Finansmarknadsminister Per Bolund kommer att som ny ansvarig för bostadsfrågorna i regeringen ”sätta igång med full fart” att utreda de förändringar på bostadsmarknaden som man enats om i 73-punktsprogrammet. En annan fråga han kommer att driva är ett mer hållbart byggande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.