DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 23:26

DI - 23 jul 18 kl. 16:54

Efter storraset – blankarna satsar ännu mer mot svenska pappersgigantenDe korta positionerna i förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs slår återigen rekord.  Det efter att aktien rasat kraftig efter ett svagt andra kvartal. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Billerud Korsnäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter storraset, blankarna, satsar, ännu, mermot svenska , pappersgiganten
Dagensanalys.se - 11 feb 16 kl. 12:45

Nu ökar vi och satsar ännu hårdare på våra Native-samarbeten

Vi lägger i en växel till och välkomnar Henrik Furå till vårt team. Henrik kommer att jobba med våra Native-tjänster. Henrik Furå har 20 års erfarenhet av annonsförsäljning inom allt från print till digitalt och nu senast inom Native advertising och branded content.

Expressen - 30 jun 13 kl. 08:35

Expressen satsar ännu mer på Almedalen

I år är Expressens Almedalssatsning större än någonsin. 40 personer finns på plats, det blir ännu mer direktsänt på webben, samtidigt som valstugan har växt sig större än någonsin. Med sin stora scen, en loungedel och storbildskärm som direktsänder "Pihlblad & Svensson" kommer det vara en naturlig samlingspunkt under Almedalsveckan.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 16 kl. 03:00

IFK satsar ännu mer på damerna

Avancemanget till division två är ju redan klart. Nu ska IFK Trelleborg satsa ännu mer på sitt damlag för att etablera laget där. Samtidigt blir Mehmed Celam huvudansvarig tränare..

Dagensanalys.se - 27 feb 18 kl. 12:06

Messenger satsar ännu mer på företag

Det är inte bara Google som vill underlätta för företag att få bättre kommunikation med sina kunder. Facebook meddelade precis att de uppdaterar Messenger med nya kundtjänst-verktyg så att företag kan kommunicera snabbt och enkelt med kunderna. Uppdateringen innebär bland annat ett nytt notifieringssystem som gör att företag kan svara snabbare på sina kunders förfrågningar.

SmålandsPosten - 24 jan 14 kl. 14:13

Satsar på att få ?släcka tvåor?

Ny verkstad. Jonas och Helena Gunnarsson har redan satsat mycket pengar på att flytta sin bilservice till en ny plats och att utrusta verkstan med nya maskiner och bilhissar. – Nu vill vi bli ackrediterade för att kunna ”släcka tvåor” från bilbesiktningen, säger Jonas Gunnarsson.

UNT - 27 maj 15 kl. 17:21

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 15 kl. 17:22

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News. Santorum, som starkt konservativ, gjorde ett misslyckat försök att bli nominerad 2012. Han var amerikansk senator från 1995 till 2007.

Sydsvenskan - 27 maj 15 kl. 17:22

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News. Santorum, som starkt konservativ, gjorde ett misslyckat försök att bli nominerad 2012. Han var amerikansk senator från 1995 till 2007.

SvD - 21 feb 16 kl. 05:05

Watson satsar ännu mer på feminism

Emma Watson tar en paus från skådespelandet under ett år för att satsa på sitt engagemang i feministiska frågor, berättar hon i en intervju i Paper Magazine, som citeras i amerikanska medier..

Västerbottens Folkblad - 21 feb 16 kl. 05:06

Watson satsar ännu mer på feminism

Emma Watson tar en paus från skådespelandet under ett år för att satsa på sitt engagemang i feministiska frågor, berättar hon i en intervju i Paper Magazine, som citeras i amerikanska medier. Watson, som är FN-ambassadör, ska dels fokusera på FN:s uppmärksammade jämställdhetsprojekt ”He for she”, dels fördjupa sina egna feministiska studier. Målet är att […].

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Sju tips för att bygga drömföretaget

Våga dumpa kunder, sätt priserna på en hög nivå redan från start och håll järnfokus på visionen. Här är råden för att bygga det bolag som du drömmer om. .

DI - 45 minuter sedan

Svenskarna: Därför vågar vi inte bli företagare

Starta bolag står högt i kurs på svenskarnas drömlista. Ändå avstår majoriteten från att bli företagare. Anledningen?

DI - 1 timme sedan

Texas Instruments vinst högre än väntat

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:58 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

Professorn rasar mot bokraven: ”Det är absurt”

De allt tuffare kraven på bolåntagare gör mer skada än nytta. Amorteringskrav, bolånetak och bankernas kalkylskärpningar borde rullas tillbaka, anser John Hassler. Skrämmande bostadsrisker är här för att stanna, enligt ekonomiprofessorn.

DI - 1 timme sedan

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntan

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..

DI - 1 timme sedan

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollar

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna vände upp – men stannade under nollan

När Dow Jones tappat 500 punkter och nådde under 2.700-nivån var det en köpsignal till investerarna som fick handelsdagen att sluta åtminstone i en mindre djupröd färg..

DI - 1 timme sedan

Först då vet vi vad Sandvik-vd:ns ord är värda

Bolaget växer vidare. Realtidsindikatorn skären signalerar fortsatt tillväxt och metallpriserna är tillräckligt höga för att gruvbolagen ska fortsätta investera, särskilt i länder som Sverige och tillväxtländer där valutorna försvagats mot dollarn. Även stålrörelsen gör framsteg.

DI - 1 timme sedan

Sandviks vd har järnkoll på konjunkturen - "Vi har enorm striking power"

Sandviks vd Björn Rosengren med börsens bästa känselspröt hör ännu inte någon konjunkturnedgång. Och skulle den komma är bolaget väl förberett med beredskapsplaner och ”enorm striking power”.  Trots det och ett ännu ett starkt tillväxtkvartal spolade börsen ned verkstadsaktien på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Doldismiljardär kliver in i riktad emission i Index Pharma

Läkemedelsbolaget Index Pharmaceuticals planerar enligt ett pressmeddelande på tisdagskvällen för en riktad nyemission på 6,2 miljoner aktier som kommer att tillföra bolaget 37,5 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.