DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 20:26

Liknande nyheter

Taggar: Efter storraset, blankarna, satsar, ännu, mermot svenska , pappersgiganten
Dagensanalys.se - 11 feb 16 kl. 12:45

Nu ökar vi och satsar ännu hårdare på våra Native-samarbeten

Vi lägger i en växel till och välkomnar Henrik Furå till vårt team. Henrik kommer att jobba med våra Native-tjänster. Henrik Furå har 20 års erfarenhet av annonsförsäljning inom allt från print till digitalt och nu senast inom Native advertising och branded content.

Expressen - 30 jun 13 kl. 08:35

Expressen satsar ännu mer på Almedalen

I år är Expressens Almedalssatsning större än någonsin. 40 personer finns på plats, det blir ännu mer direktsänt på webben, samtidigt som valstugan har växt sig större än någonsin. Med sin stora scen, en loungedel och storbildskärm som direktsänder "Pihlblad & Svensson" kommer det vara en naturlig samlingspunkt under Almedalsveckan.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 16 kl. 03:00

IFK satsar ännu mer på damerna

Avancemanget till division två är ju redan klart. Nu ska IFK Trelleborg satsa ännu mer på sitt damlag för att etablera laget där. Samtidigt blir Mehmed Celam huvudansvarig tränare..

Dagensanalys.se - 27 feb 18 kl. 12:06

Messenger satsar ännu mer på företag

Det är inte bara Google som vill underlätta för företag att få bättre kommunikation med sina kunder. Facebook meddelade precis att de uppdaterar Messenger med nya kundtjänst-verktyg så att företag kan kommunicera snabbt och enkelt med kunderna. Uppdateringen innebär bland annat ett nytt notifieringssystem som gör att företag kan svara snabbare på sina kunders förfrågningar.

SmålandsPosten - 24 jan 14 kl. 14:13

Satsar på att få ?släcka tvåor?

Ny verkstad. Jonas och Helena Gunnarsson har redan satsat mycket pengar på att flytta sin bilservice till en ny plats och att utrusta verkstan med nya maskiner och bilhissar. – Nu vill vi bli ackrediterade för att kunna ”släcka tvåor” från bilbesiktningen, säger Jonas Gunnarsson.

UNT - 27 maj 15 kl. 17:21

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 15 kl. 17:22

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News. Santorum, som starkt konservativ, gjorde ett misslyckat försök att bli nominerad 2012. Han var amerikansk senator från 1995 till 2007.

Sydsvenskan - 27 maj 15 kl. 17:22

Santorum satsar ännu en gång

Den tidigare republikanske senatorn Rick Santorum från Pennsylvania är näste man att ge sig in i racet för att bli Republikanernas presidentkandidat 2016, rapporterar ABC News. Santorum, som starkt konservativ, gjorde ett misslyckat försök att bli nominerad 2012. Han var amerikansk senator från 1995 till 2007.

SvD - 21 feb 16 kl. 05:05

Watson satsar ännu mer på feminism

Emma Watson tar en paus från skådespelandet under ett år för att satsa på sitt engagemang i feministiska frågor, berättar hon i en intervju i Paper Magazine, som citeras i amerikanska medier..

Västerbottens Folkblad - 21 feb 16 kl. 05:06

Watson satsar ännu mer på feminism

Emma Watson tar en paus från skådespelandet under ett år för att satsa på sitt engagemang i feministiska frågor, berättar hon i en intervju i Paper Magazine, som citeras i amerikanska medier. Watson, som är FN-ambassadör, ska dels fokusera på FN:s uppmärksammade jämställdhetsprojekt ”He for she”, dels fördjupa sina egna feministiska studier. Målet är att […].

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Efter striden i Svenskt Näringsliv - nu landar Maria Rankka nytt toppjobb

Hon föll på målsnöret i rekryteringen av ny vd för Svenskt Näringsliv. Nu landar hon istället jobbet som Sverige-vd på pr-byrån Brunswick.  ”Det var inget självklart val att gå till den här branschen.

DI - 45 minuter sedan

Devinix får förnyat förtroende hos Newsec

Devinix och Newsec har förnyat det strategiska samarbetsavtal som omfattar drift och förvaltning av Newsecs IT-miljö. Avtalet, som innebär ett förnyat förtroende för Devinix som redan haft motsvarande uppdrag i tre års tid, träder i kraft nu i juli 2018 och sträcker sig fram till och med 2021.  .

DI - 45 minuter sedan

Nordisk ungdom låtsas vara moderater

Högerextrema Nordisk ungdom utger sig i en kampanj för att vara moderater. Händelsen har polisanmälts av partiet..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Ett starkt SD hjälper Löfven

Om Moderaterna blir mindre än SD och alliansen mindre än de rödgröna är M:s chanser att bilda regering mycket små. En röst på Sverigedemokraterna är därför en röst på att Stefan Löfven stannar kvar vid makten, skriver tidigare försvarsminister Mikael Odenberg (M) ..

DI - 1 timme sedan

Lotta Engzell-Larsson: Grekland behöver en företagsrevolution

LEDARE. Natten till måndag upphörde EU:s och IMF:s stödprogram till Grekland..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Ansvarslöst tal om nya kapitalskatter

LEDARE. Statsminister Stefan Löfven talade i helgen i en TT-intervju om nya skatter på höga kapitalinkomster: Detta kan bli ”ett bra tillskott” till välfärden..

DI - 1 timme sedan

Åhléns testar kontantfritt på varuhusen

Åhléns har slutat med kontanter på tre av sina varuhus. Testet har pågått i två månader på varuhusen i Väla utanför Helsingborg, i Gävle och i Sickla köpkvarter i Nacka öster om Stockholm..

DI - 1 timme sedan

Så blir din ekonomi efter årsskiftet

Prisbasbeloppet höjs med en tusenlapp efter årsskiftet. Effekten blir bland annat höjda pensioner och bidrag samt sänkta skatter. För höginkomsttagare kan skatten sänkas med uppemot 500 kronor i månaden..

DI - 1 timme sedan

Catena Medias nye vd miljonköper aktier

Catena Medias nyblivna vd Per Hellberg köpte i fredags 10.000 aktier i bolaget till en kurs om cirka 109:76 kronor, innebärande en samlad köpeskilling på närmare 1,1 miljoner kronor..

DI - 2 timmar sedan

Räntegurun varnar för jättesmäll

Blankningspositionerna i amerikanska statsobligationer slår alla rekord. För spekulativa ränteinvesterare hotar en riktig stjärnsmäll. Det varnar Jeffrey Gundlach, räntenestor på Wall Street, enligt Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.