GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 17 October, 19:58

GöteborgsPosten - 23 jul 18 kl. 16:41

Liseberg tappar – men snart rullar Valkyria igångHittills i år har Liseberg tappat 50 000 besökare jämfört med förra året. Men med jättesatsningen Valkyria hoppas nöjesparken vända trenden – och den är klar inom mindre än två-tre veckor, tror vd Andreas Andersen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Valkyria, Liseberg, Andreas Andersen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liseberg, tapparmen snart , rullar, Valkyria, igång
GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 07:00

Liseberg tappar – men snart rullar Valkyria igång

Hittills i år har Liseberg tappat 50 000 besökare jämfört med förra året. Men med jättesatsningen Valkyria hoppas nöjesparken vända trenden – och den är klar inom mindre än två-tre veckor, tror vd Andreas Andersen..

GT - 23 jul 18 kl. 15:58

Efter extremhettan – Liseberg tappar besökare

Förseningen av nya vrålåket kombinerat med värmen och VM-sommaren är en dålig ekvation för Liseberg.Nöjesparken har haft 50 000 färre besökare i år jämfört med förra året.– Det är nog en generell bild för alla nöjesparker, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg..

Dagens Media - 08 jul 14 kl. 10:36

Lotta på Liseberg tappar tittare

Så många såg det tredje avsnittet av "Lotta på Liseberg"..

Aftonbladet - 29 jul 14 kl. 11:28

Lotta på Liseberg tappar tittare

Dagens Media - 11 jul 17 kl. 11:29

"Lotta på Liseberg" tappar tittare

Minskar sitt tittande jämfört med tidigare avsnitt, enligt siffror från MMS..

GT - 19 dec 17 kl. 19:26

Här är Lisebergs nya jättesatsning Valkyria

De senaste månaderna har delar av Liseberg varit avspärrat med ett grönt plank.Bakom planket pågår arbetet med att färdigställa Valkyria – nöjesparkens nya berg- och dalbana som öppnar 2018.– Valkyria är det största, dyraste och kanske mest komplicerade projektet vi har haft på Liseberg, säger vd:n Andreas Andersen.

GöteborgsPosten - 03 aug 18 kl. 12:28

Valkyria kan öppna nästa vecka

Efter många förseningar lämnar Liseberg nu beskedet att monsteråket Valkyria förhoppningsvis kan invigas under nästa vecka.
– Det ser väldigt positivt ut att vi kan köra, säger Ebba Källeskog, PR-ansvarig på Liseberg..

GöteborgsPosten - 06 aug 18 kl. 13:20

Klart: Valkyria öppnar på fredag

Efter en lång tids väntan är det slutgiltiga beskedet fattat – Valkyria öppnar för allmänheten på fredag. Men de som besöker Liseberg tidigare i veckan kan ha tur och få en åktur i monsterattraktionen.
– Det känns helt fantastiskt.

GöteborgsPosten - 06 aug 18 kl. 13:36

Klart: Valkyria öppnar på fredag

Efter en lång tids väntan är det slutgiltiga beskedet fattat – Valkyria öppnar för allmänheten på fredag. Men de som besöker Liseberg tidigare i veckan kan ha tur och få en åktur i monsterattraktionen.
– Det känns helt fantastiskt.

GöteborgsPosten - 03 aug 18 kl. 17:02

Valkyria kan öppna nästa vecka

Efter många förseningar lämnar Liseberg nu beskedet att monsteråket Valkyria förhoppningsvis kan invigas under nästa vecka.
– Det ser väldigt positivt ut att vi kan köra, säger Ebba Källeskog, PR-ansvarig på Liseberg..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Truckdriver–Andreas filmer visar sanningen i trafiken

Med en så kallad dashkamera filmar lastbilsföraren Anders Cöster, 35, var enda meter han kör i trafiken. Filmerna gör nu succé på nätet där tittarna både förfaras över bilisternas usla trafikvett men även charmas av Sveriges fantastiska natur.
– Det finns två typer av tittare, de som gillar det brutala och de som gillar naturen, säger chauffören..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Försökte råna kvinnor – bad om ursäkt och tog i hand

De maskerade männen gick fram till kvinnan som nyss stigit av tåget i Nödinge. Hon fick en pistol intryckt i bröstet samtidigt som de unga männen bad om hennes pengar.
Detta var duons andra rånförsök denna lördagskväll.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Två bilar har krockat på Björlandavägen

Två bilar har krockat på Björlandavägen. Räddningstjänst och ambulans är på plats. Björlandavägen avstängd i båda riktningarna.

GöteborgsPosten - Igår: 17:01

Göteborgs sjukhuskompani övar för krig

Östra Sverige har just angripits med kryssningsmissiler och på Västkusten utför utländska förband omfattande sabotageoperationer. Det är scenariot för den stora militära sjukvårdsövning som pågår i Göteborg.
– I en krigssituation kan chefsläkaren tvingas välja – alla kommer inte att överleva, säger kommendörkapten Tomas Westerling..

GöteborgsPosten - Igår: 19:57

Misstänkt skottlossning i Haga

En misstänkt skottlossning uppges ha ägt rum i Haga i Göteborg. Två maskerade personer ska ha setts lämna platsen på moped..

GöteborgsPosten - Igår: 18:33

Trafikverket ser ljuset i slutet av tunneln

Marieholmstunneln tre jättelika tunneldelar är på plats och anslutna. Om några veckor är möjligt att vandra torrskodd från ena till andra änden. Men redan i helgen får allmänheten en möjlighet att kika in i tunnelmynningen från Hisingssidan..

GöteborgsPosten - Igår: 17:09

Långa köer efter krock på E6

En olycka mellan en personbil och en lastbil har under eftermiddagen skapat långa köer i trafiken längs E6 i södergående riktning..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 16:05

Moped brann på Kronogården

Vid tio i fyra larmades Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund till Skördegatan, Kronogården, i Trollhättan för att släcka en brinnande moped..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 17:04

En personbil inblandad i olycka

En personbil har hamnat i diket efter att ha väjt för ett båtsläp som vikt sig ut i vägen. Trafiken har stoppats i väntan på bärgare..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 19:29

Hästar på schemat vid nytt gymnasium

En friskolekoncern planerar för ett nytt gymnasium i centrala Trollhättan. Från och med nästa höst ska elever kunna plugga program med inriktning hund, häst, natur och äventyr..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.