YA > Nyheter

Wednesday, 17 October, 04:50

YA - 23 jul 18 kl. 15:35

Värmeböljan drar in – klass 1-varning utfärdad av SMHI



Att det är en varm sommar råder det ingen tvekan om, och det kan även fastställas genom mätning vid Skillinge mätstation. Vecka 29 gav nytt värmerekord vid mätstationen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
SMHI, Skillinge

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värmeböljandrar in , klass, 1-varning, utfärdadav , SMHI

Fler nyheter från YA

YA - 4 minuter sedan

Amrial: Guantánamo öppet i 25 år till

USA:s tidigare president Barack Obama lovade att stänga det amerikanska fånglägret i Guantánamo Bay på Kuba. Nu uppger amiral John Ring, som är ansvarig för anläggningen, att lägret kommer att kommer att vara öppet i minst 25 år till.(TT).

YA - 10 minuter sedan

Kvinna saknas - gick vilse på svamptur

En 69-årig kvinna saknas på Gotland efter att hon tillsammans med sina två hundar gått ut för att plocka svamp, skriver helagotland. se. Kvinnan hördes av vid 16-tiden på tisdagen då hon ringt en släkting och en vän och berättat att hon gått vilse.

YA - 45 minuter sedan

Rekordvärme slår hårt mot alpina glaciärerna

Den globala uppvärmningen får också glaciärerna i Alperna att smälta. En femtedel av ismassan i Schweiz har försvunnit det senaste decenniet - och årets rekordsommar blev den värsta på länge, visar en ny rapport.(TT).

YA - 1 timme sedan

Trump nominerar ny ambassadör

USA:s president Donald Trump kommer att nominera Ken Howery som nya ambassadör i Sverige, skriver Vita huset i ett uttalande. 42-årige Howery är bland annat medgrundare till betaltjänsten Paypal.(TT).

YA - 1 timme sedan

Pappa döms efter sonens fönsterfall

En pappa döms för vållande till kroppsskada efter att hans 20 månader gamla son i maj 2017 ramlat ut genom ett fönster, rapporterar SVT Nyheter Småland. Pappan tog en dusch med stängd dörr när sonen föll ut genom ett öppet fönster. Vid fallet på åtta meter fick pojken flera frakturer och inre skador.

YA - 1 timme sedan

Ny studie: Så länge lever framtidens svenskar

Svenskarna kommer att leva något längre i framtiden, men de vanligaste dödsorsakerna kommer att förbli, hjärt- och lungsjukdomar, cancer samt självmord, visar en ny studie..

YA - 1 timme sedan

Insändare: Den som skriker högst övertygar inte mest

Nu, Leif Möller, har du spårat ur totalt. Du skriver i din insändare den 8 oktober om kina-puffar och ”ordnung muss sein” och ”ariskt blod” om vartannat. Vilken röra.

YA - 1 timme sedan

Så länge lever framtidens svenskar

Svenskarna kommer att leva något längre i framtiden, men de vanligaste dödsorsakerna kommer att förbli, hjärt- och lungsjukdomar, cancer samt självmord, visar en ny studie.(TT).

YA - 1 timme sedan

USA omförhandlar fler handelsavtal

USA kommer att inleda förhandlingar om avtal med Storbritannien, EU och Japan i landets ansträngningar att omforma den globala handeln.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Synd om bilister för eget oljud?

I måndagens YA (15 oktober ) kunde vi över nästan två helsidor ta del av bilisters bekymmer med vägbuller i kupén. .



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.