Aftonbladet > Nöje

Thursday, 18 October, 13:53

Liknande nyheter

Taggar: Det låtertusen , gånger, mer, ABBAmed , Frida, och Agnetha
Supermiljöbloggen - 24 sep 15 kl. 18:01

Fler fuskar: Audibilar släpper ut 22 gånger mer än tillåtet

Volkswagens enorma utsläppsbedrägeri bara växer. Volkswagen har erkänt att de har manipulerat utsläppstesterna av 11 miljoner bilar. Men fler biltillverkare fuskar.

YLE - 01 okt 16 kl. 11:54

Österbottniska riksdagsledamöter kräver mer pengar för vägar

Riksdagsledamöterna Mats Nylund (SFP), Anna-Maja Henriksson (SFP) och Peter Östman (KD) har tillsammans lämnat in två budgetmotioner om regionala trafikprojekt. Vägavsnitten har länge varit i behov av finansiering. Nylund, Henriksson och Östman nämner speciellt vägavsnitt i Pedersöre och Nykarleby samt flygfältsvägen i Kronoby som behöver förbättras.

SVT - 08 jul 18 kl. 15:59

Nya dieselbilar släpper ut fem gånger mer än tillåtet

Inte heller de nyaste dieselbilarna är så rena som tillverkarna påstår. En stor europeisk undersökning av verkliga utsläpp visar att bilar i högsta miljöklassen Euro 6 släpper ut hela fem gånger så mycket kväveoxider som reglerna tillåter..

Kristianstadsbladet - 09 okt 12 kl. 09:22

Juice fräter tänder mer än läsk


Vanlig juice fräter mer på tänder än Coca-Cola. Det visar ett experiment som Svenska Dagbladet och Karolinska institutet gjort.Testet, där mjölktänder lagts i olika sura drycker, visar att energidrycken Red Bull fräter värst.

Expressen - 31 okt 13 kl. 22:39

Villa riskerar böter ? stänger av tre fans

Två parallella polisutredningar försöker nu visa vad Villa Lidköping-supportrar egentligen gjort. Tills vidare är tre anhängare avstängda av klubben från tre hemmamatcher. Det kan bli ytterligare avstängningar - och även böter för föreningen..

EU-Parlamentet - 17 jul 14 kl. 11:55

Artikel - Ledamöter fördömer våldsspiral i israelisk-palestinska konflikten

Allmän information : Ledamöter från hela det politiska spektrumet fördömde den senaste våldsvågen i Gaza och i Israel, under en debatt på onsdagskvällen. De uppmanade alla parter att omedelbart enas om ett eldupphör. De röstar på torsdagen om en resolution om det upptrappade våldet mellan Israel och Palestina.

Dalarnas tidningar - 13 okt 14 kl. 22:19

Skolan i Säter behöver mer pengar

Vid senaste mötet med barn- och utbildningsnämnden i Säter, presenterade förvaltningschef Karin Åberg nästa års förslag till budgetram - 237 660 kronor..

DalaDemokraten - 13 okt 14 kl. 22:19

Skolan i Säter behöver mer pengar

Vid senaste mötet med barn- och utbildningsnämnden i Säter, presenterade förvaltningschef Karin Åberg nästa års förslag till budgetram - 237 660 kronor..

EU-Parlamentet - 29 apr 15 kl. 19:40

Artikel - Ledamöter fördömer dödandet av 147 unga kristna studenter i Kenya

Plenarsammanträde : Massakern på 147 studenter vid Garissa universitetsområde i Kenya var det senaste i en rad terrordåd utförda mot kristna av den Somalia-baserade terroristgruppen Al-Shabaab. Ledamöter fördömde morden i hårda ordalag, och krävde att EU hjälper Kenya i sina insatser för att bekämpa extremisterna. De varnade också för att fattigdom är en grogrund för terrorism.

EU-Parlamentet - 09 mar 16 kl. 13:05

Pressmeddelande - Avtalet EU-Turkiet: ledamöter kräver mer detaljer och respekt för folkrätten

Plenarsammanträde : På onsdagsmorgonen begärde ledamöterna mer information om avtalet om hantering av migranter och flyktingar som EU:s och Turkiets ledare nådde i början av veckan. Flera av ledamöterna betonade att asylrätten måste respekteras och insisterade på att flyktingfrågan inte bör kopplas till anslutningsförhandlingar mellan EU och Turkiet eller visalättnader för turkiska medborgare.

Källa : © Europeiska unionen, 2016 - EP.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 12 timmar sedan

Showen är en risig och själlös soppa

Aftonbladet - 13 timmar sedan

Uppgifter: Stjärnparet bryter upp

Aftonbladet - 14 timmar sedan

Pekka Heino stoppar kyrkklockorna

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Anna Ankas ord efter kritikstormen

Aftonbladet - 16 timmar sedan

Beskrivs som en skata av tv-bonden

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.