Dagens Media > Ekonomi

Monday, 21 January, 15:25

Liknande nyheter

Taggar: Sex, trenderatt ha , kollpå inför , hösten
Uppsalanyheter.se - 30 dec 14 kl. 23:36

Sexåtalade prästen dömd för våldtäkt mot barn

Den sexåtalade prästen från Uppsala döms av Uppsala Tingsrätt till två år och sex månaders fängelse samt skadestånd på 110 000 kronor för våldtäkt mot barn.Den sexåtalade prästen från Uppsala döms av Uppsala Tingsrätt till två år och sex månaders fängelse samt skadestånd på 110 000 kronor för våldtäkt mot barn.   Den 29-årige prästen ska enligt åtalet ha haft en sexuell relation med en konfirmand som vid första tillfället var 14 år och nio månader.

DN - 28 mar 16 kl. 17:37

Prästen levde på asylsökandes nivå – 61 kronor per dag


I sex veckor levde prästen Pontus Gunnarsson på 61 kronor om dagen, samma ekonomiska villkor som en asylsökande. Det gav honom ”en jobbig känsla av att segregationen är större än jag trott”. Nu uppmanar han regeringen att höja dagersättningen, som inte ändrats på 22 år..

GöteborgsPosten - 28 nov 16 kl. 13:58

Stjärnhästen avlivad efter skada

Toppstoet Donna di Quattro, som tjänat över tre miljoner kronor, har avlivats. Hon blev bara sex år gammal. – Hästen gjorde sig illa igen och vi fick lov att ta bort henne, säger tränaren Tomas Malmqvist..

UNT - 07 mar 18 kl. 10:04

Hämningslöst galen stenåldersexkomedi

Sex och samlevnad på stenåldern testar publikens gränser..

Skånskan - 09 dec 16 kl. 19:12

Dna-koll missades på vapen

Malmö En 17-åring som gripits med en skarpladdad pistol innanför skyddsvästen åtalas för grovt vapenbrott. Han säger att han tillfälligt tagit hand om pistolen, vars ägare förblir okänd. Polisen missade att beställa test av fingeravtryck och DNA.

YLE - 11 dec 16 kl. 09:00

Har du koll på dina vaccineringar?

Vet du när det är dags för nästa stelkrampsspruta? Det är lätt att räkna ut - förutsatt att du gör det rätt. Vacciner gör att vi slipper jobbiga och i många fall dödliga sjukdomar.

YA - 31 jul 13 kl. 06:30

"Hästen blev knivskuren"

Foto: Moa Dahlin
En het debatt om hästskärningar har blossat upp efter att tre veterinärer på DN debatt hävdar att skadorna orsakas av hästarna själva. För ett halvår sedan drabbades hästägaren Thorbjörn Sjunneson när hans sto dog till följd av ett mystiskt sår i underlivet. Han är övertygad om att skadan orsakades av en människa.

YLE - 02 apr 17 kl. 08:45

Sex scenarier för den ultimata domedagen

Vilket är det mest sannolika scenariot för domedagen och mänsklighetens död? Vi listar sex troliga scenarier. Vetenskapsjournalisten Marcus Rosenlund svarar på hur sannolika de olika scenarierna är.

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 16:06

Konsthösten hämtas från samlingarna

Källarfynd och säkra kort, men också allt fler kvinnliga konstnärer och en nypolitisk våg. Den svenska konsthösten är inte bara fallande löv, utan också ett och annat spirande skott mot något nytt.
Det storstädas och dammas i förråden på landets konstinstitutioner.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 13 kl. 16:06

Konsthösten hämtas från samlingarna

Källarfynd och säkra kort, men också allt fler kvinnliga konstnärer och en nypolitisk våg. Den svenska konsthösten är inte bara fallande löv, utan också ett och annat spirande skott mot något nytt.
Det storstädas och dammas i förråden på landets konstinstitutioner.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

"Sorgligt att man återigen leker med kulturministerposten"

Branschen reagerar med förvåning på utnämnandet av Amanda Lind (MP) som ny kultur- och demokratiminister. Bland kritikerna finns medieveteranen Jan Scherman..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Alexander Lydecker tar kliv upp inom Bonnier News

Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker får en utökad roll som Chief Commercial Officer för hela Bonnier News..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Alexander Lydecker tar klivet upp inom Bonnier News

I samband med årsskiftet har Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker fått en utökad roll som Chief Commercial Officer för hela Bonnier News..

Dagens Media - 3 timmar sedan

MP:s Amanda Lind blir ny kulturminister

Amanda Lind, partisekreterare i Miljöpartiet, blir ny kulturminister i Stefan Löfvens regering. "Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka allas rätt till kultur", sade hon under dagens pressträff..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Hon blir ny kulturminister

Amanda Lind, partisekreterare i Miljöpartiet, blir ny kulturminister i Stefan Löfvens regering..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Så rustar Kicks för 2019

Ny flaggskeppsbutik ska stärka bilden av Kicks som spännande och nyskapande. "Självklart har vi också som målsättning att vår nya butik ska ha samma fina försäljningsutveckling som våra andra flagship stores", säger Kicks vd Freddy Sobin, till Dagens Media..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Katarina Gospic: ”Jag lever delvis ett digitalt liv”

"Under 15" gästas av Katarina Gospic, som är läkaren och hjärnforskaren som sadlade om till författare och entreprenör. I dagens avsnitt diskuteras hur hjärnan och teknik samverkar..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Ola Klingenborg lämnar Clear Channel

Efter elva år på Clear Channel lämnar Nordeuropachefen Ola Klingenborg mediebranschen. "Om det är någon gång jag ska prova på någonting helt nytt och mycket större är det nu", säger han..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Svårt att driva köp på Snapchat

Enligt källor till Digiday har Snapchat hittills inte bevisat sig som kommersiell kanal..

Dagens Media - 7 timmar sedan

”Jag lever delvis ett digitalt liv”

"Under 15" gästas av Katarina Gospic som är läkaren och hjärnforskaren som sadlade om till författare och entreprenör. I dagens avsnitt diskuteras hur hjärnan och teknik samverkar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.