Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 14:23

Liknande nyheter

Taggar: Sex, trenderatt ha , kollpå inför , hösten
Uppsalanyheter.se - 30 dec 14 kl. 23:36

Sexåtalade prästen dömd för våldtäkt mot barn

Den sexåtalade prästen från Uppsala döms av Uppsala Tingsrätt till två år och sex månaders fängelse samt skadestånd på 110 000 kronor för våldtäkt mot barn.Den sexåtalade prästen från Uppsala döms av Uppsala Tingsrätt till två år och sex månaders fängelse samt skadestånd på 110 000 kronor för våldtäkt mot barn.   Den 29-årige prästen ska enligt åtalet ha haft en sexuell relation med en konfirmand som vid första tillfället var 14 år och nio månader.

DN - 28 mar 16 kl. 17:37

Prästen levde på asylsökandes nivå – 61 kronor per dag


I sex veckor levde prästen Pontus Gunnarsson på 61 kronor om dagen, samma ekonomiska villkor som en asylsökande. Det gav honom ”en jobbig känsla av att segregationen är större än jag trott”. Nu uppmanar han regeringen att höja dagersättningen, som inte ändrats på 22 år..

GöteborgsPosten - 28 nov 16 kl. 13:58

Stjärnhästen avlivad efter skada

Toppstoet Donna di Quattro, som tjänat över tre miljoner kronor, har avlivats. Hon blev bara sex år gammal. – Hästen gjorde sig illa igen och vi fick lov att ta bort henne, säger tränaren Tomas Malmqvist..

UNT - 07 mar 18 kl. 10:04

Hämningslöst galen stenåldersexkomedi

Sex och samlevnad på stenåldern testar publikens gränser..

Skånskan - 09 dec 16 kl. 19:12

Dna-koll missades på vapen

Malmö En 17-åring som gripits med en skarpladdad pistol innanför skyddsvästen åtalas för grovt vapenbrott. Han säger att han tillfälligt tagit hand om pistolen, vars ägare förblir okänd. Polisen missade att beställa test av fingeravtryck och DNA.

YLE - 11 dec 16 kl. 09:00

Har du koll på dina vaccineringar?

Vet du när det är dags för nästa stelkrampsspruta? Det är lätt att räkna ut - förutsatt att du gör det rätt. Vacciner gör att vi slipper jobbiga och i många fall dödliga sjukdomar.

YA - 31 jul 13 kl. 06:30

"Hästen blev knivskuren"

Foto: Moa Dahlin
En het debatt om hästskärningar har blossat upp efter att tre veterinärer på DN debatt hävdar att skadorna orsakas av hästarna själva. För ett halvår sedan drabbades hästägaren Thorbjörn Sjunneson när hans sto dog till följd av ett mystiskt sår i underlivet. Han är övertygad om att skadan orsakades av en människa.

YLE - 02 apr 17 kl. 08:45

Sex scenarier för den ultimata domedagen

Vilket är det mest sannolika scenariot för domedagen och mänsklighetens död? Vi listar sex troliga scenarier. Vetenskapsjournalisten Marcus Rosenlund svarar på hur sannolika de olika scenarierna är.

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 16:06

Konsthösten hämtas från samlingarna

Källarfynd och säkra kort, men också allt fler kvinnliga konstnärer och en nypolitisk våg. Den svenska konsthösten är inte bara fallande löv, utan också ett och annat spirande skott mot något nytt.
Det storstädas och dammas i förråden på landets konstinstitutioner.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 13 kl. 16:06

Konsthösten hämtas från samlingarna

Källarfynd och säkra kort, men också allt fler kvinnliga konstnärer och en nypolitisk våg. Den svenska konsthösten är inte bara fallande löv, utan också ett och annat spirande skott mot något nytt.
Det storstädas och dammas i förråden på landets konstinstitutioner.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Anna Grönlund Krantz: "Det är en drömroll för mig"

Anna Grönlund Krantz återvänder till konsultsidan efter tre år hos Skandia. Som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson ser hon som sin största utmaning att inte bli omsprungen av andra typer av rådgivare som vill in på kommunikationsområdet. "En viktig sak jag tar med mig är att vara ännu mer framåtlutad", säger hon..

Dagens Media - 1 timme sedan

Så biljerar du med film på Instagram – 10 tips

TIPS OCH INSPIRATION. Vill du bli bättre på att använda film i pr-arbetet? Ninna Prage, pr-konsult och ansvarig för Westanders tjänster inom digital kommunikation, delar med sig av tio praktiska tips om film på Instagram..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Ytterligare en delägare har lämnat F&B

Martin Ringqvist har lämnat Forsman & Bodenfors..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Efter möte med TU – Hanif Bali tar bort kritiserade bilden

Efter gårkvällens möte mellan TU och Moderaterna har Hanif Bali raderat den ena av de kritiserade bilderna från sina sociala medier. "Vi har diskuterat och varit överens om att det blir olämpligt när inlägg kan uppfattas som hotfulla", säger TU:s vd Jeanette Gustafsdotter till Aftonbladet..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Grand Relations vinner uppdraget när Muji expanderar

Japanska varumärket Muji har stora planer på att öppna upp fler butiker i Sverige. För att öka kännedomen kring varumärket tar man hjälp av pr-byrån Grand Relations..

Dagens Media - 6 timmar sedan

De blir nya försäljningschefer på Schibsted

Cecilia Bjärkefur och Christoffer Meier blir nya försäljningschefer på Schibsted Sales & Inventory (SSI)..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Netflix testar att göra reklam mellan avsnitt

Annonser för andra serier mellan avsnitt kan bli verklighet på Netflix..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Adam Kerj till Accenture Interactive

Rollen som kreativ chef för Norden hos Accenture Interactive axlas av Adam Kerj, en av Sveriges mest välmeriterade kreatörer..

Dagens Media - Igår: 14:13

Ytterligare medieföretag granskas av DO efter #metoo

Diskrimineringsombudsmannens (DO) granskning av företag inom inom media, kultur och juridik fortsätter. Nu blir bland annat tidningen Sydöstran och Mediehuset i Umeå föremål för tillsynen..

Dagens Media - Igår: 13:03

Anna Grönlund Krantz blir ny vd på Hallvarsson & Halvarsson

Anna Grönlund Krantz lämnar Skandia och tillträder som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Samtidigt tar Johan Ramsten klivet upp som vice vd för H&H Group..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.