DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 13:52

DI - 23 jul 18 kl. 06:48

Trump svingar mot Irans president: Hota aldrig USA igenUSA:s president varnade, via Twitter, på måndagsmorgonen svensk tid Irans president Hassan Rouhani att "aldrig någonsin hota" USA igen. Utspelet kommer efter ett tal där Irans president varnat för att en konfrontation mellan länderna skulle vara "alla krigs moder". .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Irans, USA, Twitter, Hassan Rouhani

Dela artikeln

85 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, svingarmot , Irans, president, Hota, aldrig, USA, igen
DI - 25 sep 18 kl. 13:32

Trump avvisar möte med Irans president

Det har spekulerats om ett möte mellan USA:s president Donald Trump och Irans president Hassan Rohani i samband med att de talar i generalförsamlingen under årets FN-vecka i New York. Men det är inte aktuellt, meddelar båda sidor..

DI - 06 maj 18 kl. 09:44

Irans president: USA kommer att få ångra sig som aldrig förr

Irans president Hassan Rohani säger att landet är förberett på om Donald Trump väljer att lämna kärnenergiavtalet, och att USA skulle få ångra ett sådant beslut. ”Vi har planer på att stå emot vilket beslut som Trump än tar gällande kärnenergiavtalet. Om USA lämnar avtalet kommer man att få ångra sig som aldrig förr, sade han i ett tv-sänt tal på söndagen.

SVT - 13 okt 17 kl. 22:04

Irans president: Trumps anmärkningar inget annat än inbillade anklagelser

Irans president Hassan Rohani slår tillbaka mot USA:s president Donald Trump efter att han kallat Iran för ”en fanatisk regim”.

SvD - 28 jan 17 kl. 10:57

Irans president: Inte rätt tid att bygga murar

Irans president Hassan Rouhani kritiserar sin amerikanske kollega Donald Trump för planerna på att bygga en mur längs gränsen mot Mexiko..

SVT - 06 maj 18 kl. 10:00

Irans president Hassan Rohani: USA kommer att ångra sig

Irans president Hassan Rohani säger att landet är förberett på om Donald Trump väljer att lämna kärnenergiavtalet, och att USA skulle få ångra ett sådant beslut..

Världen Idag - 17 sep 13 kl. 09:02

Översvämma Irans president med brev

Översvämma irans president med brev. Det är uppmaningen från Amerikanska centret för lag och rättvisa, ACLJ, i deras hittills största kampanj någonsin, skriver Christianpost.comMålet är att sända tusentals brev varje vecka till irans nye president Hassan Rouhani med begäran om att den amerikanske pastorn Said Abedini ska släppas ur fängelse.

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 17 kl. 10:21

Irans president träffar Putin i Moskva

Rysslands president Vladimir Putin träffar i dag Irans president Hassan Rohani som gör sitt första statsbesök till landet. En talesperson för Irans regering har sagt att ledarna ska diskutera konflikten i Syrien och terrorism och extremism, samtidigt so.

Världen Idag - 30 sep 13 kl. 00:00

Obama uppmanar Irans president att släppa fängslade pastorn Abedini

Det redan historiska telefonsamtalet mellan Obama och Irans president Hassan Rohani beskrivs som ett diplomatiskt genombrott i relationen mellan Iran och USA. Det var första gången som landets presidenter talade med varandra sedan den islamiska revolutionen 1979.Huvudämnet för samtalet var Irans kärnenergiprogram, men ett av de övriga ämnen som kom upp var den fängslade iransk-amerikanske pastorn Saeed Abedini som suttit i det ökande Evin-fängelset i ett års tid, rapporterar Christian.

Regeringen - 04 feb 14 kl. 08:05

Bildt träffar Irans president

Utrikesminister Carl Bildt besöker Iran den 3-6 februari. Besöket sker på inbjudan av Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif, och är ett av flera utrikesministerbesök från EU den senaste tiden. Det är det första svenska utrikesministerbesöket i landet sedan Anna Lindh var där 2002.

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 07:48

Putin träffar Irans president

Rysslands president Vladimir Putin ska i dag träffa Irans president Hassan Rouhani och Kubas president Raúl Castro. Mötena äger rum vid sidan av den allmänna debatten i FN:s generalförsamling i New York, enligt Kreml..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Succé-vd:n lämnar på bästa sätt – Teliakrossen total

Inför sammanslagningen med Com Hem fortsätter Tele2 att övertyga. Teleoperatörens succé-vd Allison Kirkby slår förväntningarna och höjer helårsprognosen en sista gång innan hon lämnar över nycklarna till Com Hems vd Anders Nilsson..

DI - 15 minuter sedan

Börs: Ericsson i topp på storbolagsindex – banker tynger

Stockholmsbörsen fick stöd av starka rapporter och steg svagt på torsdagen. De båda telekombolagen Ericsson och Tele2 kickade i gång rapportsäsongen med besked och steg. De fyra storbankerna handlades däremot på minus.

DI - 15 minuter sedan

Astra-konkurrenter visar positiva fas 3-resultat

Läkemedelsbolaget Mercks preparat Keytruda, tillsammans med Pfizers Inlyta, visar på en signifikant förbättrad överlevnadsgrad vd användning mot njurcancer i form av metastaserad carcinoma..

DI - 30 minuter sedan

HSBC kan bli första utländska företag på Shanghaibörsen

Storbanken HSBC kan bli första utländska företaget att handlas på Shanghaibörsen som planerar att länka sin aktiemarknad med den i London. Det rapporterar Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

Bayn har tagit fram ett hälsosammare alternativ till socker

I intervjun berättar VD Patrik Edström om deras nya affärsmodell som börjat ge resultat, livsmedelsindustrins ökade efterfrågan och den senaste storordern från Kina..

DI - 45 minuter sedan

Man fick lön i 14 år utan att jobba: ”Ett mysterium”

Sonen till en chef i Falu kommun anställdes 2004 och fick lön i 14 år utan att jobba. När förvaltningen där han var anställd tvingades skära ner 2009 omplacerades andra anställda, men han blev kvar – och fick löneförhöjning, rapporterar  SVT Dalarna..

DI - 45 minuter sedan

Romklubben efterlyser nya ekonomiska modeller

En ny studie från Romklubben visar att det krävs reducerade ojämlikheter och nya ekonomiska modeller för en långsiktig ekonomi och planetär stabilitet..

DI - 45 minuter sedan

Avensias omsättning växte med 48 procent

Avensia, som levererar e-handelslösningar, redovisar ett rörelseresultat på 2,9 miljoner kronor (-0,5) för det tredje kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Lisbeth Palme avliden efter en tids sjukdom

Lisbeth Palme, tidigare statsminister Olof Palmes änka, har avlidit efter en tids sjukdom, meddelar familjen..

DI - 45 minuter sedan

Getinge säljer stämda bolaget

Getinge meddelar i samband med den tredje kvartalsrapporten att bolaget säljer dotterbolaget Atrium Medical. Dotterbolaget är inblandat i en skadeståndsprocess..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.