Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 14 August, 13:17

Nya Wermlands Tidningen - 22 jul 18 kl. 22:41

Värmländskt i topp trots nedtrappningEfter en lång och framgångsrik elitkarriär tackade Emma Johansson från Kristinehamn för sig i landslagssammanhang förra året.Men orientering slutar man inte med hur som helst.I O-ringen i Örnsköldsvik finns Emma med och trots att hon trappat ner har hon en bra chans att blanda sig i slutstriden..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Emma Johansson, Kristinehamn, Örnsköldsvik, Emma

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värmländskti , topptrots , nedtrappning
Nya Wermlands Tidningen - 16 jul 18 kl. 06:00

Mycket västvärmländskt i topp

När fotbollen nu har uppehåll i några veckor kan vi konstatera att det är mycket västvärmländskt i topp, både lag och spelare..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Värmländskt guld på Gotland

Det blev australienskt i topp när Gotland Grand Nationals 32:a upplaga avgjordes i helgen. I Lilla Gotland Grand National blev det värmländskt.– Det gick bättre än väntat, säger debutanten Christian Simonsson från Karlstad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 aug 16 kl. 13:35

Värmländskt i topp i långlopp

Det var mycket värmländskt i toppen när Lögarstrandssimningen i Västerås avgjordes i söndags..

Nya Wermlands Tidningen - 06 maj 14 kl. 06:00

Konst av värmländskt papper

Vem kunde ana att papper från Skoghalls bruk skulle bli konst och att konstkännarna skulle applådera? Designern och textilkonstnärinnan Helena Bengtsson, Snårstad, två mil från Karlstads city, trodde på det här med papper som konst och att pappersbruken skulle få ytterligare en slutprodukt. – Efter den lyckade utställningen, Paper Love, på galleri Sebastian Schildt Plus, Stockholm, åker jag nu till London där jag skall visa upp mina produkter som har sitt ursprung i värmländsk skog och värmländskt papper, säger Helena Bengtsson..

Nya Wermlands Tidningen - 01 jul 13 kl. 17:28

Inget värmländskt lag i SM-finalen

Det blir inget värmländskt lag i kvällens SM-final i inlinehockey i Halmstad..

Nya Wermlands Tidningen - 07 dec 13 kl. 06:00

Värmländskt på prispallen

Det blev värmländskt på prispallen även under den andra dagen av den internationella norska luftgevärstävlingen Fredriksstads Open..

Nya Wermlands Tidningen - 10 jun 14 kl. 22:31

Värmländskt på pallen i fototävling

I fototävlingen Bohuskusten photo challenge blev det värmländskt på andra plats, genom Andreas Sofus Christensen från Töcksfors..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Värmländskt USM-brons

Det blev ett värmländskt brons i H15-klassen, genom Carl Setterström från Karlstad, när alpina USM i Sälen fortsatte med super-G..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Åmåls stadsnät ini värmländskt bolag

Det kommunala bolaget Stadsnät i Åmål AB är på väg in i ett värmländskt samarbete. Tanken är att Karlstads El och Stadsnät AB blir värd och majoritetsägare till ett nytt kommunikationsoperatörsbolag som täcker sex kommuner.Kommunfullmäktige i Åmål förväntas på onsdag, den 29 april, besluta om att låta Såab köpa fem procent av aktierna för 150 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Färjestad har fått ett värmländskt monster

I modern tid har en enda målvakt med värmländskt ursprung tagit sig ända till Tre Kronor. Han heter Lennart ”Nenne” Andersson och är snart 66 år nu. Vi pratar om 70-talet.

Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 16 kl. 18:06

Trippelt värmländskt i topp

Det var en lyckad helg för de värmländska förarna i den sjunde och sista deltävlingen crosskart-SM som kördes i Arboga. Säffleföraren Andreas Carlsson var i topp inför finalhelgen och Per Björnsson samt Jimmie Walfridsson hade även dem vittring på guldet..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Prognos i Dalsland: Rekordår för turismen

Den ovanligt varma sommaren har för Dalslands besöksnäring inneburit rekordartade siffror. Det finns turismbolag där tillströmningen ökat med 40 procent.– Det är bra studs i Åmål, säger Dalslands Turist AB:s vd Johan Abenius..

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Eldningsförbudet upphör på onsdag

Från och med onsdag eftermiddag hävs eldningsförbudet i Värmlands län. Lokalt kan det fortfarande vara mycket torrt i skog och mark och eld bör även fortsättningsvis hanteras med mycket stor försiktighet..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Fimp nära orsaka husbrand

Räddningstjänsten: "Hade det brunnit längre hade det absolut tagit sig".

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Kommunen kan få böta en miljon

Inspektionen för vård och omsorg yrkar att förvaltningsrätten ska ålägga Säffle kommun att betala en miljon i straffavgift för att kommunen inte inom skälig tid ordnat en bostad med särskild service för en person med funktionshinder..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

350 friidrottare på Sannavallen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Ny mötesplats har skapats

Landmärke. Efter två månaders intensivt arbete av studenter, ortsbor och projektledare invigdes den nya mötesplatsen och tillika det nya landmärket och rekreationsområdet vid gästhamnen i Mustadfors/Dals Långed på fredagseftermiddagen..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Bernholm fyra i GP

Anna Bernholm från Molkom blev fyra i 70-kilosklassen i Ungerns GP, som också ingår i OS-kvalet och var sista stortävlingen före VM i Azerbaijan den 20–27 september..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Ny energi genom sången

När förskolepersonalen i förskoleområde två var tillbaka på jobbet efter semestern så väntade en uppstartsdag med skratt, körsång och tänkvärda ord på vägen.– Det är roligare att jobba med någon som är trevlig än någon som är otrevlig, säger körledaren Mats Backlund som var anlitad som inspiratör och glädjespridare..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Succé för Åmålsbördig författare

Den tidigare Tössebon Lin Janssons debutroman ”Ragga som du shoppar” har fått fina recensioner sen den kom ut i början av året..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Kvinna föll från pall

En arbetsplatsolycka inträffade vid 11-tiden på tisdagsförmiddagen på Strömbergsgatan i Åmål..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.