DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 08:26

DI - 22 jul 18 kl. 22:49

Bryggeribröder redo för nästa stegKvarnagårdens Bryggeri har gått från dröm till hobby till ett vinstdrivande företag. Nu gör sig bröderna bakom bolaget redo att skala upp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bryggeri

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bryggeribröder, redoför nästa , steg

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Munters tecknar kinesiska avtal värda 120 miljoner kronor

Luftbehandlingsbolaget Munters har tecknat tre ordrar med en icke namngiven ”ledande aktör inom fordons- och elektronikindustrin i Kina”, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Christer Gardell: Cevian handlar aktier i tre bolag

Aktivistfonden Cevian köper aktier i tre bolag för närvarande och det kan eventuellt komma att bli aktuellt med flaggningar inom en nära framtid..

DI - 15 minuter sedan

Oförändrad inflation i Finland i november

Finlands konsumentpriser var oförändrade i november jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg priserna 1,3 procent..

DI - 15 minuter sedan

Tyska grossistpriser steg i november

De tyska grossistpriserna steg 0,2 procent i november, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad året före steg priserna 3,5 procent..

DI - 15 minuter sedan

Högre finsk BNP i oktober

Finlands BNP steg med 2,9 procent i oktober jämfört med motsvarande månad året före, enligt BNP-indikatorn från Finlands statistikmyndighet..

DI - 15 minuter sedan

Bilmarknaden i EU fortsätter att rasa

Nybilsförsäljningen i Europa rasade åtta procent i november, jämfört med samma månad förra året. Nya utsläppsregler ses som förklaringen till försäljningstappet..

DI - 30 minuter sedan

Budrykten i lyxfabriken – LVMH uppges vara nära att förvärva Belmond

Den franska lyxbjässen LVMH uppges vara nära att förvärva lyxhotellbolaget Belmond. Det rapporterar Wall Street Journal .

DI - 45 minuter sedan

Preem och Thun Tankers satsar på fler miljöanpassade tankfartyg

Lördagen den 15 december namnger rederiet Thun Tankers det nya, miljöanpassade tankfartyget Thun Evolve i Groningen i Holland. Tankfartyget kommer att långtidsleasas av Preem för leveranser till företagets depåer och kunder i Sverige, Norge och Danmark. Fartyget levereras till Preem i slutet av mars..

DI - 1 timme sedan

Intrum förvärvar spanska Solvia – företagsvärde 3,1 miljarder

Kredithanteringsbolaget Intrum förvärvar 80 procent av spanska Solvia som erbjuder fastighets­förvaltningstjänster i Spanien. Solvias företagsvärde uppgår till omkring 300 miljoner euro motsvarande 3,1 miljarder kronor i transaktionen. .

DI - 1 timme sedan

AF varnar för drakoniska besparingar

Arbetsförmedlingen måste göra sig av med 4.500 personer nästa år – nästan var tredje anställd – för att sedan börja återanställa flertalet 2020. Det är den teoretiska effekten av den nya M- och KD-budgeten, enligt myndigheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.