GöteborgsPosten > Lokalt

Friday, 17 August, 16:54

GöteborgsPosten - 20 jul 18 kl. 14:59

Inbrott och skadegörelse i skolaUnder fredagen fick polisen in en anmälan om inbrott i Brålanda skola. När det har hänt är dock ännu oklart, eftersom det är sommarlov och skolan stått tom..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Brålanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottoch , skadegörelsei , skola
Expressen - 21 dec 15 kl. 14:18

Massiv skadegörelse – skola tvingad stänga

Elever i Tystberga tvingades vända i dörren på måndagen. Anledningen: Hela skolan är vandaliserad. – Vi har vadat i glassplitter.

YA - 45 minuter sedan

Ny skadegörelse på skolan: Flera rutor krossade

Ytterligare ett fall av skadegörelse på skola har anmälts till polisen. På onsdagskvällen utsattes Kastanjeskolan igen – någon hade krossat rutor och dessutom försökt dra omkull lyktstolpar med moped eller liknande fordon..

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

YLE - 15 sep 17 kl. 11:54

Möte om skadegörelse i Sundom i Vasa lockade få föräldrar

Ingen stor uppslutning till mötet, men bra diskussioner. Så kan man sammanfatta det möte som man hade på torsdag kväll om skadegörelsen i Sundom i Vasa. Juha Hartvik från Hem och Skola var nöjd även om han önskar att fler föräldrar hade mött upp.

YA - 5 timmar sedan

Skadegörelse: Såg ungdomar slänga möbler i hamnen

En udda form av skadegörelse visade sig ha ägt rum vid Ystads hamn under natten till fredagen. .

Alingsås tidning - 04 mar 16 kl. 11:10

Kolonistugor utsatta för skadegörelse

Flera kolonistugor i Nolhaga har utsatts för skadegörelse under senare tid, främst handlar det om fönsterrutor som krossats. – För den enskilde stugägaren är det en stor grej, och det krävs en hel del arbete för att laga skadorna, säger Torbjörn Öhlund, ordförande i koloniföreningen, som har uppmanat alla drabbade att polisanmäla skadegörelserna. Kolonistugeföreningen i Nolhaga har under senare tid varit relativt förskonad från skadegörelse och inbrott.

Skånskan - 04 jul 16 kl. 15:46

Flyktingar får skulden för våg av skadegörelse

TOMELILLA Den senaste tidens många fall av skadegörelse i Tomelilla skylls på ensamkommande flyktingbarn. Men de ligger inte bakom brotten säger Mats Cronhag, chef över lokalpolisområde Österlen.– Det hetsas på internet på ett sätt som inte är okej.

Nerikes Allehanda - 04 jul 17 kl. 19:00

Upprepad skadegörelse väcker oro på Glanshammars skola: "Vi måste få ett stopp"

En lång frid som funnits över Glanshammars skola verkar nu vara slut. Det senaste halvåret har flera händelser som involverar skadegörelse, inbrott och nedskräpning drabbat skolområdet..

Skånskan - 15 feb 16 kl. 11:00

Krafttag mot dyr skadegörelse på skola

Blentarp Storskolan har haft problem med skadegörelse i flera år, och på senare tid har den ökat igen. Nu tar skola, polis och kommun till krafttag för att vända den negativa trenden.Under de senaste åren har skadegörelsen på Storkskolan i Blentarp kostat kommuninvånarna mycket pengar.

YLE - 15 jul 16 kl. 11:06

Skadegörelse och inbrott vanligare i Hangö

I Hangö gymnasium har det förekommit skadegörelse under sommaren. Efter några lugna år har brottsligheten ökat igen, menar överkommissarie Mats Lagerstam. Det var i onsdags som det kom in en brottsanmälan om ett inbrott gymnasiet.

DalaDemokraten - 09 nov 16 kl. 08:47

Inbrott på Morkarlby skola - igen

På onsdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på Morkarlby skola i Mora. Nu har samma skola drabbats av två inbrott med skadegörelse under mindre än en månad..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Här drar kräftfisket i Göteborg igång

I dag är det premiär i Göteborgsområdet för det populära kräftfisket. GP följer fiskarna när de samlas vid Delsjön. I år har 90 fiskekort delats ut för dagen och kräftfisket kommer vara indelat i sju olika fiskezoner tillsammans med två båtzoner, enligt sportfiskarna..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Siste mannen i bordellhärva åtalad

Den siste av de inblandade personerna i den bordellhärva i Göteborg som avslöjades tidigare i år, har nu åtalats av åklagare, efter att tre andra personer dömdes tidigare i somras. Utöver mannen åtalas även tre andra män för köp av sexuella tjänster..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Brand i SD:s valtält – misstänks vara anlagt

Ett valtält i Kungsparken tillhörande Sverigedemokraterna har brunnit under natten till fredagen. Vittnen har enligt polisen sett tio svartklädda personen vid tälten strax innan det började brinna. Polisen misstänker i nuläget att någon har tänt på tältet..

GöteborgsPosten - Igår: 15:47

Trumps påhopp äventyrar pressfrihet i världen

Närmare 350 medier i USA slår på ledarplats tillbaka mot att Donald Trump kallar dem "folkets fiende" och "falska nyheter". Reportrar utan gränser varnar för att presidentens retorik kan sprida sig över världen..

GöteborgsPosten - Igår: 15:53

Man begärs häktad för bilbränderna

En 20-årig man begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för bilbränderna i Göteborg, uppger Åklagarmyndigheten. Den 19-årige man som också suttit anhållen har släppts, men är fortfarande misstänkt..

GöteborgsPosten - Igår: 15:57

NHL-spelarna drömmer om OS 2022

I Pyeongchang-OS lyste NHL-spelarnas stjärnglans med sin frånvaro. Till Peking 2022 är det alltjämt mycket osäkert – men klart är vad spelarna vill..

GöteborgsPosten - Igår: 16:02

Aretha Franklin död

Soulstjärnan Aretha Franklin har avlidit, rapporterar AP på Twitter..

GöteborgsPosten - Igår: 16:22

Drottningen av soul har tystnat

Drottningen är död. James Brown var the Godfather of soul, men det var Aretha Franklin som var the Queen of soul. En legendarisk artist har gått ur tiden.

GöteborgsPosten - Igår: 16:27

Hjärtstartare utrymde Malmö flygplats

GöteborgsPosten - Igår: 16:36

Förvaltningsrätten ger NMR rätt till kampanj

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.