GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 17 October, 06:56

GöteborgsPosten - 20 jul 18 kl. 14:59

Inbrott och skadegörelse i skolaUnder fredagen fick polisen in en anmälan om inbrott i Brålanda skola. När det har hänt är dock ännu oklart, eftersom det är sommarlov och skolan stått tom..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Brålanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottoch , skadegörelsei , skola
Expressen - 21 dec 15 kl. 14:18

Massiv skadegörelse – skola tvingad stänga

Elever i Tystberga tvingades vända i dörren på måndagen. Anledningen: Hela skolan är vandaliserad. – Vi har vadat i glassplitter.

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

YLE - 15 sep 17 kl. 11:54

Möte om skadegörelse i Sundom i Vasa lockade få föräldrar

Ingen stor uppslutning till mötet, men bra diskussioner. Så kan man sammanfatta det möte som man hade på torsdag kväll om skadegörelsen i Sundom i Vasa. Juha Hartvik från Hem och Skola var nöjd även om han önskar att fler föräldrar hade mött upp.

Skånskan - 15 feb 16 kl. 11:00

Krafttag mot dyr skadegörelse på skola

Blentarp Storskolan har haft problem med skadegörelse i flera år, och på senare tid har den ökat igen. Nu tar skola, polis och kommun till krafttag för att vända den negativa trenden.Under de senaste åren har skadegörelsen på Storkskolan i Blentarp kostat kommuninvånarna mycket pengar.

Alingsås tidning - 04 mar 16 kl. 11:10

Kolonistugor utsatta för skadegörelse

Flera kolonistugor i Nolhaga har utsatts för skadegörelse under senare tid, främst handlar det om fönsterrutor som krossats. – För den enskilde stugägaren är det en stor grej, och det krävs en hel del arbete för att laga skadorna, säger Torbjörn Öhlund, ordförande i koloniföreningen, som har uppmanat alla drabbade att polisanmäla skadegörelserna. Kolonistugeföreningen i Nolhaga har under senare tid varit relativt förskonad från skadegörelse och inbrott.

Skånskan - 04 jul 16 kl. 15:46

Flyktingar får skulden för våg av skadegörelse

TOMELILLA Den senaste tidens många fall av skadegörelse i Tomelilla skylls på ensamkommande flyktingbarn. Men de ligger inte bakom brotten säger Mats Cronhag, chef över lokalpolisområde Österlen.– Det hetsas på internet på ett sätt som inte är okej.

Nerikes Allehanda - 04 jul 17 kl. 19:00

Upprepad skadegörelse väcker oro på Glanshammars skola: "Vi måste få ett stopp"

En lång frid som funnits över Glanshammars skola verkar nu vara slut. Det senaste halvåret har flera händelser som involverar skadegörelse, inbrott och nedskräpning drabbat skolområdet..

YLE - 15 jul 16 kl. 11:06

Skadegörelse och inbrott vanligare i Hangö

I Hangö gymnasium har det förekommit skadegörelse under sommaren. Efter några lugna år har brottsligheten ökat igen, menar överkommissarie Mats Lagerstam. Det var i onsdags som det kom in en brottsanmälan om ett inbrott gymnasiet.

DalaDemokraten - 09 nov 16 kl. 08:47

Inbrott på Morkarlby skola - igen

På onsdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på Morkarlby skola i Mora. Nu har samma skola drabbats av två inbrott med skadegörelse under mindre än en månad..

Dalarnas tidningar - 09 nov 16 kl. 08:47

Inbrott på Morkarlby skola - igen

På onsdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på Morkarlby skola i Mora. Nu har samma skola drabbats av två inbrott med skadegörelse under mindre än en månad..

Västerbottens Folkblad - 05 jul 16 kl. 08:44

Inbrott och skadegörelse i länet

Polisen i länet rapporterar skadegörelse och inbrott natten mot tisdag. I Umeå anmäldes två fall av skadegörelse, nämligen klotter på en bod vid Pilbackens förskola samt på Östra Ersbodaskolan. Två anmälningar har upprättats.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Göteborgs sjukhuskompani övar för krig

Östra Sverige har just angripits med kryssningsmissiler och på Västkusten utför utländska förband omfattande sabotageoperationer. Det är scenariot för den stora militära sjukvårdsövning som pågår i Göteborg.
– I en krigssituation kan chefsläkaren tvingas välja – alla kommer inte att överleva, säger kommendörkapten Tomas Westerling..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Misstänkt skottlossning i Haga

En misstänkt skottlossning uppges ha ägt rum i Haga i Göteborg. Två maskerade personer ska ha setts lämna platsen på moped..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Trafikverket ser ljuset i slutet av tunneln

Marieholmstunneln tre jättelika tunneldelar är på plats och anslutna. Om några veckor är möjligt att vandra torrskodd från ena till andra änden. Men redan i helgen får allmänheten en möjlighet att kika in i tunnelmynningen från Hisingssidan..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Långa köer efter krock på E6

En olycka mellan en personbil och en lastbil har under eftermiddagen skapat långa köer i trafiken längs E6 i södergående riktning..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 16:05

Moped brann på Kronogården

Vid tio i fyra larmades Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund till Skördegatan, Kronogården, i Trollhättan för att släcka en brinnande moped..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 17:04

En personbil inblandad i olycka

En personbil har hamnat i diket efter att ha väjt för ett båtsläp som vikt sig ut i vägen. Trafiken har stoppats i väntan på bärgare..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 19:29

Hästar på schemat vid nytt gymnasium

En friskolekoncern planerar för ett nytt gymnasium i centrala Trollhättan. Från och med nästa höst ska elever kunna plugga program med inriktning hund, häst, natur och äventyr..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 21:10

Skräphögar i brand vid skolor

Räddningstjänsten har larmats till tre bränder på fredagskvällen. I alla fallen är det skräp som brunnit och bränderna är troligen anlagda..

GöteborgsPosten - 29 sep 18 kl. 12:38

Bil i brand på Kronogården

Efter flera småbränder i skräphögar på fredagskvällen började en bil brinna på Kronogården vid midnatt..

GöteborgsPosten - 29 sep 18 kl. 19:52

90-årige Evert - Trolldagarnas modekung

Mannekängen Evert Ericsson gjorde succé vid lördagens modevisning i Trollhättan. 90-åringen fick rungande applåder när han modellade på Trolldagars catwalk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.