GöteborgsPosten > Lokalt

Tuesday, 11 December, 05:16

GöteborgsPosten - 20 jul 18 kl. 14:59

Inbrott och skadegörelse i skolaUnder fredagen fick polisen in en anmälan om inbrott i Brålanda skola. När det har hänt är dock ännu oklart, eftersom det är sommarlov och skolan stått tom..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Brålanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottoch , skadegörelsei , skola
Expressen - 21 dec 15 kl. 14:18

Massiv skadegörelse – skola tvingad stänga

Elever i Tystberga tvingades vända i dörren på måndagen. Anledningen: Hela skolan är vandaliserad. – Vi har vadat i glassplitter.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 13:10

Hakkors och skadegörelse

Malmö I helgen krossades flera fönsterrutor på Risebergaskolan. Händelsen inträffade sent på lördagskvällen. Några personer tog sig även in på skolan och klottrade på väggar och tog sönder en dator.

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

YLE - 15 sep 17 kl. 11:54

Möte om skadegörelse i Sundom i Vasa lockade få föräldrar

Ingen stor uppslutning till mötet, men bra diskussioner. Så kan man sammanfatta det möte som man hade på torsdag kväll om skadegörelsen i Sundom i Vasa. Juha Hartvik från Hem och Skola var nöjd även om han önskar att fler föräldrar hade mött upp.

Skånskan - 15 feb 16 kl. 11:00

Krafttag mot dyr skadegörelse på skola

Blentarp Storskolan har haft problem med skadegörelse i flera år, och på senare tid har den ökat igen. Nu tar skola, polis och kommun till krafttag för att vända den negativa trenden.Under de senaste åren har skadegörelsen på Storkskolan i Blentarp kostat kommuninvånarna mycket pengar.

Alingsås tidning - 04 mar 16 kl. 11:10

Kolonistugor utsatta för skadegörelse

Flera kolonistugor i Nolhaga har utsatts för skadegörelse under senare tid, främst handlar det om fönsterrutor som krossats. – För den enskilde stugägaren är det en stor grej, och det krävs en hel del arbete för att laga skadorna, säger Torbjörn Öhlund, ordförande i koloniföreningen, som har uppmanat alla drabbade att polisanmäla skadegörelserna. Kolonistugeföreningen i Nolhaga har under senare tid varit relativt förskonad från skadegörelse och inbrott.

Skånskan - 04 jul 16 kl. 15:46

Flyktingar får skulden för våg av skadegörelse

TOMELILLA Den senaste tidens många fall av skadegörelse i Tomelilla skylls på ensamkommande flyktingbarn. Men de ligger inte bakom brotten säger Mats Cronhag, chef över lokalpolisområde Österlen.– Det hetsas på internet på ett sätt som inte är okej.

Nerikes Allehanda - 04 jul 17 kl. 19:00

Upprepad skadegörelse väcker oro på Glanshammars skola: "Vi måste få ett stopp"

En lång frid som funnits över Glanshammars skola verkar nu vara slut. Det senaste halvåret har flera händelser som involverar skadegörelse, inbrott och nedskräpning drabbat skolområdet..

YLE - 15 jul 16 kl. 11:06

Skadegörelse och inbrott vanligare i Hangö

I Hangö gymnasium har det förekommit skadegörelse under sommaren. Efter några lugna år har brottsligheten ökat igen, menar överkommissarie Mats Lagerstam. Det var i onsdags som det kom in en brottsanmälan om ett inbrott gymnasiet.

DalaDemokraten - 09 nov 16 kl. 08:47

Inbrott på Morkarlby skola - igen

På onsdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på Morkarlby skola i Mora. Nu har samma skola drabbats av två inbrott med skadegörelse under mindre än en månad..

Dalarnas tidningar - 09 nov 16 kl. 08:47

Inbrott på Morkarlby skola - igen

På onsdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på Morkarlby skola i Mora. Nu har samma skola drabbats av två inbrott med skadegörelse under mindre än en månad..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 05:00

Straffen inte anpassade för dagens Sverige

En anledning till misslyckandet med att stävja gängkriminaliteten hittas i de ideologiska föreställningar som väglett opinionsbildare såväl som lagstiftare och rättskipare. De formulerades för decennier sedan, i ett helt annat Sverige..

GöteborgsPosten - I förrgår: 06:00

Lucia är för alla

Låt inte konflikträdsla stå i vägen för att ge alla tillgång till kulturarvet. Traditioner som får fortleva, också när samhället förändras, blir nycklar till framtiden. Traditioner som göms undan, som pågår bakom stängda dörrar blir däremot exkluderande..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Larm om skottlossning på Hisingen

En stor polisinsats pågår i Brämaregården på Hisingen. Enligt polisen ska man ha fått in larm om skottlossning..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Omöjligt uppdrag att kapa Skeppsbrons kostnader

Politikerna ville komma till rätta med de skenande kostnaderna för Skeppsbron. Nu kommer besked från förvaltningen:
– Vi svarar att det uppdraget inte är möjligt att genomföra, säger Henrik Levin på stadsledningskontoret..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Stora driftstörningar efter avgrävd kabel

Just nu är det helt svart i tv-rutan för många göteborgare. Enligt presstjänsten på Com Hem ska det röra sig om en avgrävd kabel som orsakar problem i flera stadsdelar..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Krock på E6 i Göteborg

Två personbilar har krockat längs E6 i höjd med Tingstadsmotet i Göteborg.
– Högerfilen är avstängd och vägen kommer stängas av helt i fem minuter, troligen när bilarna ska bärgas, säger Björn Wänström på räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Nya elfärjan Elvy försenas – batteriet saknas

Under måndagen var det tänkt att Västtrafiks nya elfärja Elvy skulle börja trafikera Göta Älv. Men efter problem med batterileveransen har premiärturen skjutits upp på en obestämd framtid.
– Prognosen just nu är helt klart osäker, säger Västtrafiks affärschef Christer Olsson..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Överläkaren: Så tar immunterapi kål på cancern

Succémetoden immunterapi är en relativt ny form av cancerbehandling – men hur funkar den? Överläkaren Lars Ny förklarar.
– Den här typen av behandling har revolutionerat cancersjukvården, säger han..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

De tar över Styr och ställ – så ska lånecyklarna förändras

Styr och ställ kommer att förändras rejält till år 2020. Fler och "smartare" cyklar över ett större område ska ge långt fler cyklister i staden än i dag. Men smakar det så kostar det.

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

GP granskar: Vapnens väg till Göteborg

Granater i chokladburkar, nedgrävda vapen i trädgårdsland och priser som drivs upp. Ju fler skottlossningar i Göteborg desto mer pengar gör smugglarna på Balkan. Vapen från forna Jugoslavien fortsätter att skörda liv i stadens gängkrig och skjutningar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.