DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 14:02

DI - 22 jul 18 kl. 19:44

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärkStopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt? .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Diktatori , styrelsenhär , bostadsrättsägarnas, värsta, huvudvärk
BT - 22 apr 14 kl. 08:31

Fler frågor om brända pengar

I en uppmärksammad debattartikel i december ställde Benneth Lönnberg en rad frågor till ledningen för Överlida Fjärrvärme AB, ÖFAB. Frågorna har inte besvarats, och nu tycker Lönnberg att det är dags att ställa nya frågor. I ett debattinlägg i BT från december förra året ställde jag några frågor till Eva Johansson i egenskap av ordförande i Överlida Fjärrvärme AB, ÖFAB och till bolagets VD Tommy Stensson.

Dagens PS - 27 jan 17 kl. 09:22

Kände finansmannen mordhotad i rätten

Finansmannen Mats Qviberg mordhotades av en åhörare i tingsrätten. (Foto: TT) Mitt under den pågående HQ-rättegången i Stockholm på torsdagen mordhotades finansmannen Mats Qviberg av en åhörare. Det rapporterar Realtid och uppger att Stockholms tingsrätts väktare agerade direkt och ingrep mot den hotfulle mannen.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

SEB-strategen: Fem fyndaktier efter börsfallen

Rapportsäsongen hittills har mötts av överdrivet sura miner på börsen. Flera aktier är “för billiga”, anser SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall..

DI - 15 minuter sedan

Atrium Ljungbergs vd köper aktier för 1,5 miljoner

Atrium Ljungbergs vd Annica Ånäs har köpt en aktiepost till ett värde av 1,5 miljoner kronor. Det framgår av finansinspektionens insynslista..

DI - 15 minuter sedan

Consiliums orderingång ned 7 procent hittills i år

Consiliums orderingång har minskat 7 procent under perioden januari-september i år jämfört med motsvarande period förra året. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Caterpillars vinst i linje med väntat – men aktien tappar i förhandeln

Den amerikanska verkstadsjätten Caterpillar, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco och Volvo, redvisar en vinst i linje med förväntningarna för det tredje kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Verizons justerade vinst något bättre än väntat

Amerikanska Verizon levererade en justerad vinst på 1,22 dollar per aktie för det tredje kvartalet. Analytikerna förväntningar låg på 1,19 dollar per aktie enligt Bloombergs analytikersammanställning. .

DI - 30 minuter sedan

Ogräsmedlet är rena giftet för jättens aktie

Ett amerikanskt domslut att ogräsmedlet Roundup "troligen" orsakar cancer sätter press på det tyska kemi- och läkemedelsbolaget Bayer. Aktiekursen hade vid lunchtid på tisdagen fallit med över 8 procent på Frankfurtbörsen..

DI - 45 minuter sedan

Investors vd miljonköper aktier i Atlas Copco

Investors vd Johan Forssell miljonköper aktier i verkstadsjätten Atlas Copco efter förra veckans rapport. .

DI - 45 minuter sedan

Fortsatt ned på börsen, Arjo i topp bland storbolagen

Stockholmsbörsen handlades likt sin omvärld klart lägre fram till lunch på tisdagen. Bland rapporterande bolag steg Swedbank, medan Saab föll rejält i spåren av beskedet om en nyemission..

DI - 45 minuter sedan

United Technologies höjer vinstprognosen

Det amerikanska flyg- och industrikonglomeratet United Technologies höjer sin resultatprognos för helåret 2018 till en justerad vinst per aktie i intervallet 7:20-7:30. Tidigare bedömning var ett sådant resultat per aktie i intervallet 7:10-7:25 dollar. Det framgår av bolagets delårsrapport.

DI - 45 minuter sedan

Hovrätten friar Fortnoxägare för grovt insiderbrott

Fortnox huvudägare Olof Hallrup har friats i Hovrätten efter att i fjol ha dömts för grovt insiderbrott. Det rapporterar Smålandsposten och Sveriges radio..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.