Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 August, 19:33

Expressen - 22 jul 18 kl. 14:24

Här anländer tyskarna: ”Jag rös i hela kroppen”Under gårdagen hyllades de polska brandbilarna på triumftåg in mot Sverige.Nu har även tysk räddningstjänst siktats på vägarna.– Jag rös i hela kroppen. Det är nästan så att man vill gråta hur många det är som ställer upp, säger Christina Borck, som bevittnade konvojen i höjd med Slöinge..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Christina Borck, Slöinge

Dela artikeln

27770 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här anländer, tyskarnaJag , rösi hela , kroppen
YLE - 07 sep 17 kl. 10:41

Styckmordet i Jakobstad i rätten - dådet mycket brutalt

På torsdagen inleddes rättegången mot det par som står åtalade för det uppmärksammade styckmordet i Jakobstad. Mannen erkänner att han dödade och styckade offret. Kvinnan nekar till brott.

BT - 12 nov 13 kl. 23:59

Man sköts ihjäl av polis på flyktingboende

Polis har skjutit ihjäl en person på en flyktingförläggning utanför värmländska Hagfors, uppger polisen för aftonbladet.se. Enligt aftonbladet.

BT - 12 nov 13 kl. 23:59

Man sköts ihjäl av polis på flyktingboende

Polis har skjutit ihjäl en person på en flyktingförläggning utanför värmländska Hagfors, uppger polisen för aftonbladet.se. Polisen larmades till flyktingsförläggningen där man mötte en knivbeväpnad man som gick till angrepp.

YA - 20 dec 13 kl. 06:30

Polisen tar krafttag mot rattfylleriet

Polisen vill nästa år samarbeta med rederierna om att stävja rattfylleriet bland lastbilschaufförer som anländer med Polenfärjorna. Men redan i julhelgen kommer polisen trappa upp insatserna mot rattfyllerister på Österlens vägar.
På torsdagsmorgonen grep polisen en lastbilschaufför när han körde av färjan från Polen.

Sydsvenskan - 12 jul 14 kl. 05:30

Tio tips för längre badliv

För varje minut under ytan minskar chansen att överleva med 10 procent. Andreas Claesson, ambulanssjuksköterska och medicine doktor, har i många år forskat på räddning av drunknande. Här är hans viktigaste råd för att undvika och hantera drunkningstillbud på stranden.

BT - 05 aug 14 kl. 11:49

Svår kamp mot skogsbranden

Den våldsamma skogsbranden i Västmanland – troligtvis den största svenska i modern tid – har krävt sitt första liv. Samtidigt fortsätter kampen mot lågorna. Flera flygplan sätts under eftermiddagen in för att vattenbomba.

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 15 kl. 09:24

Stupade när samhället svek

Min vän har eksem över hela sina händer. De är uppsvällda och röda, kliar och svider. Hon smörjer in dem med rosenblomssalva och pratar med mig om tågstationen.

Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 11:13

Hon lär barn att värna om maten

Foto: Bosse Nilsson
Hon brinner för att lära skolbarnen om att äta rätt och att jordens matresurser inte är oändliga. Ibtihaj Alarini har fått barnen på Näsby skola att värna om maten och äta mer grönsaker.
När Ibtihaj Alarini började jobba i skolkök reagerade hon på hur mycket mat skolbarnen slänger.?

YLE - 17 apr 13 kl. 07:13

Sändarvargens liv och död: Här jagade Auli

När en varg förses med en GPS-sändare kan man följa med noggrant var den rör sig. Det här är berättelsen om sändarvargen Aulis liv. Berättelsen om Auli börjar i en helikopter I Pöytyä kommun i området kring Ylänne hade man bestämt att förse ett vargpar med GPS-sändare för att samla information om en lokal vargflock.

YA - 20 dec 13 kl. 12:08

Rattfull förare greps i hamnen


Genom att samarbeta med rederierna kommer Ystadpolisen nästa år att ta i med hårdhandskarna för att stävja rattfylleriet bland lastbilschaufförer som anländer till hamnen. Bland annat har man diskuterat ansvaret som rederierna har avseende förare som lämnar färjorna med alkohol i kroppen. Enligt polisen handlar det oftast om utländska lastbilsförare.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Person hittad i vattnet – "väldigt allvarligt"

En person som hittades i vattnet i Motala har förts till sjukhus.– Det är väldigt allvarligt med den här personen, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik..

Expressen - 1 timme sedan

Fågelexperten: ”Kan ha kört in i en flock tranor”

Ett Jas Gripen-plan kraschade i Ronneby under tisdagen efter en kollision med en flock fåglar på hög höjd.Det är ännu inte bekräftat vad det var för typ av fågel.– Min gissning är att det är antingen grågäss eller tranor, säger Mats Olsson, ordförande Blekinges Ornitologiska Förening..

Expressen - 1 timme sedan

Nazister åtalas för grov hets – filmen ligger kvar

Nazisterna Julius Blomberg, 29, och Linus Edberg Vosthenko, 24 har åtalats för grov hets mot folkgrupp.De misstänks ha satt upp en banderoll med hakkors och en hyllning av Hitler. En film från händelsen spreds sedan på internet.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre till sjukhus efter tvåbilskrock vid rödljus

Två bilar kolliderade med varandra i Angered i Göteborg under tisdagseftermiddagen.Tre personer har hittills fått föras till sjukhus med oklara skador, men ambulans finns fortfarande kvar på platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Eriks sjöjungfru hånas – hon är "för mullig"

Konstnären Erik Valter hade inte kunnat föreställa sig att hans skulptur av en sjöjungfru skulle bli så kontroversiell som den blev.Anledningen?Den är lite rundare än många andra skulpturer.

Expressen - 2 timmar sedan

Daphnes hår totalförstördes – dagar innan bröllopet

Något gammalt, något nytt, något lånat – något blått.Så lyder det gamla bröllopsordspråket.Men för Daphne Martin från Kanada hade det blåa, i det här fallet, kunnat totalförstöra hennes stora dag – när hon en vecka innan satte upp håret med en bläckpenna, skriver Allure..

Expressen - 2 timmar sedan

Årets stora kulturmingel när Bonniers bjuder till sensommarfest

Sveriges kulturelit har sin stora fest på tisdagen.Författare, förläggare och kulturjournalister minglar på Albert Bonniers Förlags sensommarfest på Djurgården i Stockholm..

Expressen - 3 timmar sedan

Toppolitiker utsatt för sprängattentat

En toppolitiker i Skåne blev natten till tisdag utsatt för ett sprängdåd i sin bostad.Tidigare har ytterligare en politiker och andra boende i området utsatts för liknande dåd.– Människor får sin trygghet rubbad, säger toppolitikern..

Expressen - 3 timmar sedan

Hultqvists medarbetare har kopplingar till försvarsindustrin

Innan Marinette Nyh Radebo började jobba för försvarsminister Peter Hultqvist (S) arbetade hon med vapenlobbyism. Det arbetet har fortgått också under hennes tid i regeringskansliet, avslöjar DN.  Hennes pr- och lobbyverksamhet har drivits vidare av hennes son och man.

Expressen - 3 timmar sedan

Bensintjuvarnas slog till med helt nytt knep

Uppfinningsrika tjuvar slog i helgen till mot en bensinmack i norra Jämtland, rapporterar Sveriges Radio P4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.