Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 22 October, 20:17

Liknande nyheter

Taggar: PolisHade , knivpå sig i , köpcentrum
GT - 22 mar 14 kl. 11:53

En man skjuten av polis i köpcentrum

GÖTEBORG. En man hotade personalen inne på en butik i köpcentrumet Allum i Partille på lördagsmorgonen. När polis larmades till platsen hade mannen förskansat sig i sin lägenhet beväpnad med ett spjut – och blev skjuten av polis.

Trelleborgs Allehanda - 01 mar 13 kl. 14:20

Vakter på Valen hotades med kniv

Vid lunchtid blev två väktare på Valens köpcentrum hotade med kniv av två yngre män.
Polis kallades till platsen och kunde strax därefter gripa de båda männen i närheten och har förts till arresten i Ystad för förhör. Vad som föregick hoten är ännu oklart, enligt polisen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk soldat attackerad med kniv vid köpcentrum

En försvarsanställd man blev under fredagen rispad med en kniv vid ett köpcentrum i Skara.Mannen slog själv larm till polisen.LÄS MER: Två svenska IS-soldater dödade i Irak– Jag kan bekräfta att vi har tagit emot uppgifter från en man som sa att han skadats av en kniv, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen region väst till Aftonbladet.

Expressen - 15 dec 17 kl. 13:20

Knivbeväpnad man jagas av polis

Polisen söker en man i Lidköping som ska vara beväpnad med kniv. Enligt polisen ska mannen ha setts springa från ett köpcentrum, men det är oklart om han har hotat någon.– Man tror att han har stulit i någon butik och sedan  sprungit där ifrån, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst..

GT - 28 feb 17 kl. 18:38

iPad startade bilbrand utanför köpcentrum

En bil har brunnit utanför ett köpcentrum i Uddevalla.Anledningen: en iPad mellan sätena, rapporterar polis.Både räddningstjänst och polis kallades till platsen..

GöteborgsPosten - 24 mar 15 kl. 13:16

Man viftade med kniv vid Allum

Vid Allum köpcentrum iakttogs vid lunchtid på tisdagen en man, som enligt polisen, flaxade runt med en kniv..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mordförsök i köpcentrum i Sollentuna

En butikskontrollant blev huggen med ett spetsigt föremål i ett köpcentrum i Häggvik i Sollentuna på onsdagseftermiddagen.Två gärningsmän blev tagna på bar gärning när butikskontrollanten såg dem stjäla i en butik. Vid konfrontationen högg de personen med det spetsiga föremålet.

Kristianstadsbladet - 15 maj 13 kl. 09:43

Polis sköt vid kupp mot köpcentrum


En polisman avlossade ett antal skott mot en flyktbil när gärningsmän försökte köra på honom efter en så kallad "smash and grab"-kupp mot ett köpcentrum i värmländska Charlottenberg, norr om Arvika, natten mot onsdag. Risk finns för att någon av gärningsmännen träffats, uppger polisen i Värmland till TT. - Det var en nödvärnsskjutning.

Dalarnas tidningar - 28 maj 13 kl. 05:23

Det kan bli både flygplats och köpcentrum i Sälen

Nu är siktet inställt på att bygga den nya flygplatsen Sälen-Trysil Airport med ett köpcentrum. Kanske också ett samarbetsprojekt över gränserna inom brandkår, ambulans och polis..

Dalarnas tidningar - 28 maj 13 kl. 05:33

Miljardsatsning i fjällen- nytt köpcentrum planeras

Nu är siktet inställt på att bygga den nya flygplatsen Sälen-Trysil Airport med ett köpcentrum. Kanske också ett samarbetsprojekt över gränserna inom brandkår, ambulans och polis..

Barometern - 10 nov 13 kl. 20:15

Inbrott på köpcentrum

Under lördagsnatten strax efter tolvslaget gick ett larm från Phone Family på Giraffens köpcentrum. När väktare och polis åker dit upptäcker de en krossad ruta till köpcentrumet och ett kassaskåp som det är oklart om det öppnats. Telefoner har stulits.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Glöm andning via mun - för minnets skull

Genom att andas med näsan i stället för munnen kan minnen av lukter lagras bättre. Detta gäller efter att en lukt lärts in, konstaterar forskare från Karolinska institutet (KI). "Vår studie visar att vi minns lukter bättre om vi andas genom näsan när minnet konsolideras.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Linnea Axelsson har skapat ett mäktigt epos om samisk historia

”Ædnan” är ett mäktigt lyriskt epos som på ett beundransvärt sätt ringar in ett sekels historiska konfrontationer mellan den samiska kulturen och det svenska majoritetssamhället, tycker Christian Swalander..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vilt och vackert av debutanten Smirnoff

Karin Smirnoffs debutroman är grym, vild och vacker, ett antikt drama om hemligheter och lögner i ett litet svenskt nutidssamhälle..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Sami Said behöver kasta kryckorna

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

E 22: Larm om personbil som krockat med älg

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Jazzfestival slog publikrekord

Årets upplaga av Stockholm Jazz Festival slog publikrekord med 29 221 besökare. Festivalen har arrangerats sedan 1980 och pågår under tio dagar, redan nu är det klart att nästa års festival äger rum 11-20 oktober.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Förslag om kontanthantering dissas

Staten bör ha ansvaret för att säkra tillgången på kontanter och inte bankerna, anser flera tunga remissinstanser. Riksbankskommitténs utredning möter skarp kritik.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Urgamla lungor var som nya

Forskare i Kina har upptäckt ett 120 miljoner år gammalt fågelfossil med bevarade lungor. Fyndet avslöjar att redan de allra tidigaste fåglarna hade lika effektiva lungor som moderna fåglar. Fossilet, som tillhör den primitiva arten Archaeorhynchus spathula, är extremt välbevarat.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

7-åring fick fingrar avklippta i vägbom

Vägbommen till Nättraby idrottsplats är livsfarlig. Det menar Johan Persson. Han är pappa till sjuårige Liam som fick två fingrar avklippta i bommen..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Pressade portugiser i stormöte i Manchester

En ifrågasatt tränare mot en återvändande och våldtäktsanklagad storstjärna. När Manchester United tar emot Juventus i Champions League är José Mourinho och Cristiano Ronaldo i fokus. De två portugiserna har varit rubrikernas män under den europeiska fotbollssäsongens inledning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.