Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 21 August, 19:09

Liknande nyheter

Taggar: PolisHade , knivpå sig i , köpcentrum
GT - 22 mar 14 kl. 11:53

En man skjuten av polis i köpcentrum

GÖTEBORG. En man hotade personalen inne på en butik i köpcentrumet Allum i Partille på lördagsmorgonen. När polis larmades till platsen hade mannen förskansat sig i sin lägenhet beväpnad med ett spjut – och blev skjuten av polis.

Trelleborgs Allehanda - 01 mar 13 kl. 14:20

Vakter på Valen hotades med kniv

Vid lunchtid blev två väktare på Valens köpcentrum hotade med kniv av två yngre män.
Polis kallades till platsen och kunde strax därefter gripa de båda männen i närheten och har förts till arresten i Ystad för förhör. Vad som föregick hoten är ännu oklart, enligt polisen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk soldat attackerad med kniv vid köpcentrum

En försvarsanställd man blev under fredagen rispad med en kniv vid ett köpcentrum i Skara.Mannen slog själv larm till polisen.LÄS MER: Två svenska IS-soldater dödade i Irak– Jag kan bekräfta att vi har tagit emot uppgifter från en man som sa att han skadats av en kniv, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen region väst till Aftonbladet.

Expressen - 15 dec 17 kl. 13:20

Knivbeväpnad man jagas av polis

Polisen söker en man i Lidköping som ska vara beväpnad med kniv. Enligt polisen ska mannen ha setts springa från ett köpcentrum, men det är oklart om han har hotat någon.– Man tror att han har stulit i någon butik och sedan  sprungit där ifrån, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst..

GT - 28 feb 17 kl. 18:38

iPad startade bilbrand utanför köpcentrum

En bil har brunnit utanför ett köpcentrum i Uddevalla.Anledningen: en iPad mellan sätena, rapporterar polis.Både räddningstjänst och polis kallades till platsen..

GöteborgsPosten - 24 mar 15 kl. 13:16

Man viftade med kniv vid Allum

Vid Allum köpcentrum iakttogs vid lunchtid på tisdagen en man, som enligt polisen, flaxade runt med en kniv..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mordförsök i köpcentrum i Sollentuna

En butikskontrollant blev huggen med ett spetsigt föremål i ett köpcentrum i Häggvik i Sollentuna på onsdagseftermiddagen.Två gärningsmän blev tagna på bar gärning när butikskontrollanten såg dem stjäla i en butik. Vid konfrontationen högg de personen med det spetsiga föremålet.

Kristianstadsbladet - 15 maj 13 kl. 09:43

Polis sköt vid kupp mot köpcentrum


En polisman avlossade ett antal skott mot en flyktbil när gärningsmän försökte köra på honom efter en så kallad "smash and grab"-kupp mot ett köpcentrum i värmländska Charlottenberg, norr om Arvika, natten mot onsdag. Risk finns för att någon av gärningsmännen träffats, uppger polisen i Värmland till TT. - Det var en nödvärnsskjutning.

Dalarnas tidningar - 28 maj 13 kl. 05:23

Det kan bli både flygplats och köpcentrum i Sälen

Nu är siktet inställt på att bygga den nya flygplatsen Sälen-Trysil Airport med ett köpcentrum. Kanske också ett samarbetsprojekt över gränserna inom brandkår, ambulans och polis..

Dalarnas tidningar - 28 maj 13 kl. 05:33

Miljardsatsning i fjällen- nytt köpcentrum planeras

Nu är siktet inställt på att bygga den nya flygplatsen Sälen-Trysil Airport med ett köpcentrum. Kanske också ett samarbetsprojekt över gränserna inom brandkår, ambulans och polis..

Barometern - 10 nov 13 kl. 20:15

Inbrott på köpcentrum

Under lördagsnatten strax efter tolvslaget gick ett larm från Phone Family på Giraffens köpcentrum. När väktare och polis åker dit upptäcker de en krossad ruta till köpcentrumet och ett kassaskåp som det är oklart om det öppnats. Telefoner har stulits.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Bokmässan bjuder in fängslade Minhai

Göteborgs Bokmässa bjuder in den fängslade författaren Gui Minhai. I ett öppet brev i Dagens Nyheter vädjar arrangörerna till kinesiska myndigheter att låta honom resa.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Madonna försvarar sitt MTV-tal

Madonnas tal om Aretha Franklin vid nattens MTV-gala har mötts av hård kritik och beskrivs av kritikerna som självcentrerat. Nu slår popdrottningen tillbaka mot kritiken.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

”Fick bara sitta och hålla käften”

Här, i gläntan på Älgbacken, har Anna Carlbrant (RP) hittat lugnet när det stormat i politiken. – Den här mandatperioden har varit jättejobbig. De två första åren fick jag bara sitta och hålla käften..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ny attack mot Socialdemokraternas sajt

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack. Ip-adresserna bakom attacken spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiets it-leverantör. - Det är allvarligt.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Fruset vatten upptäckt på månens yta

Det finns fruset vatten på månens yta, bekräftar en amerikansk studie. Förekomsten av is på månen är känd sedan tidigare, men det har inte slagits fast med säkerhet att den finns uppe på marken. Forskare har nu kunnat peka på frostfläckar vid månens bägge poler.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Brexitförhandlingar in i slutskedet

Storbritannien tror fortfarande på ett brexitavtal med EU före oktober månads slut, säger den brittiske brexitministern Dominic Raab efter ett möte med EU:s chefsförhandlare Michel Barnier i Bryssel.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Överraskad kinesiska slog världsrekord

Kinesiskan Liu Xiang överraskade sig själv när hon satte världsrekord på 50 meter ryggsim i asiatiska spelen i Jakarta. Hon blev första kvinna under 27 sekunder, klockades för 26,98, och putsade landsmaninnan Zhao Jings superdräktsrekord från 2009 med åtta hundradelar.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Migranter hålls kvar på fartyg

Fem dagar efter att de plockats upp av den italienska kustbevakningen är runt 170 migranter fortfarande fast ombord, trots att fartyget lagt till på Sicilien. Italien vägrar låta dem gå i land. Tvisten kring vem som ska ta emot migranterna fortsätter.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Våldtäktsman höll sig undan - slipper straff

En man från Sundsvall som 2008 dömdes av hovrätten till två års fängelse för en våldtäkt lyckades efter domen hålla sig undan i tio år. Därmed är brottet preskriberat och mannen slipper nu sitt straff, skriver SVT Västernorrland.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ön har en historia att berätta

Karlshamns museum adderar nu ännu en bok i sin skriftserie. Den nya boken handlar om Ekö och dess historia, författad av Claes Westrup..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.