GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 21 January, 18:47

Liknande nyheter

Taggar: En avlidenperson har , påträffatsvid , Röda, Sten
GöteborgsPosten - 22 jul 18 kl. 09:58

En avliden man har påträffats vid Röda Sten

En avliden man har hittats vid Röda Sten i Göteborg..

BT - 04 nov 14 kl. 05:59

Ensam efter missar i vården

Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, har kommit med en osedvanligt skarp tillsynsrapport om vad som hände i mitten av februari, det dygn då Kjell Dahlströms 73-åriga sambo vårdades på sjukhuset för sina andningsproblem. Hans sambo hade flera sjukdomar, bland annat astma, men gick på täta kontroller på Skene lasarett och fungerade i vardagslivet. – Men jag ringde ambulansen en morgon i vintras när hon hade svårt att andas, och de kom direkt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 06 jan 19 kl. 21:31

Stor uppslutning för de drabbade

De personer som fått evakueras från sina hem på Orust kunde samlas i Kyrkans hus i Henån. Bohusläningen var på plats och pratade med de drabbade och de som slutit upp för att ge sitt stöd..

GöteborgsPosten - 06 jan 19 kl. 23:20

Branden i Henån – Detta har hänt

En kraftig brand i ett flerfamiljshus i Henån startade under lördagskvällen. Ett 30-tal personer fick evakueras och cirka hälften har förlorat sina hem. Polisen rubricerar händelsen som allmänfarlig vårdslöshet..

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 05:00

Över 300 barn går miste om simundervisning

I Trollhättan går flera hundra barn i förskoleklass miste om simundervisning under våren.
Anledningen är att det riktade statliga bidraget som betalades ut efter årsskiftet dras in och kommuner tvingas betala tillbaka överskottet..

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 09:35

Flest mandat behöver inte betyda mest inflytande

Även om mandatfördelningen förändrats, så är det mesta sig likt i regionens toppskikt. David Karlsson, docent i förvaltningsrätt, tror att oppositionen är för splittrad för att utgöra ett hot mot styret..

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 10:38

Magnusson (M): "Finns inget vi pratar om så mycket"

Budgeten för kommande år är satt och det innebär bland annat sparkrav på akutsjukhusen i regionen. Samtliga partier ser sjukvården som en viktig fråga, men om det är pengar som behövs skiljer sig åt..

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 13:34

Nu väntas både snö och regn över området

Veckans väder inleds med en molnig måndag och det kommer att bjudas på både snö, sol och blåsiga vindar under den kommande veckan..

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 15:31

Brott på kasinot: Löste in hittad spelmarker – åtalas

Mannen hade en lyckosam afton vid roulettebordet. På väg att hämta ut vinsten tappade han dock en spelmarker värd 10 000 kronor.
Den plockades upp från golvet, och en kvinna löste in den lilla plastbrickan i kassan och försvann.

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 16:28

Han startar insamling till de drabbade på Orust

I helgen förlorade ett 15-tal personer sina hem i en våldsam brand på Orust. För att stötta de drabbade har företagaren Henrick Eriksson nu startat en insamling.
– Det finns människor som förlorat allt det äger och de behöver hjälp nu på en gång, säger han..

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 17:53

Närf får ersättning efter sommarens insats

När bränderna rasade som värst i Älvdalen i somras bistod räddningstjänster från hela landet kommunen. Norra Älvsborg deltog i insatsen och har nu fått ersättning för arbetet..

GöteborgsPosten - 08 jan 19 kl. 07:53

Var sjunde föderska drabbas av förlossningsrädsla

Konstant oro, ångest och skräck. Över 14 procent av Sveriges alla kvinnor som väntar barn upplever förlossningsrädsla som försvårar kvinnans vardag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.