GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 20 August, 20:26

Liknande nyheter

Taggar: En avlidenperson har , påträffatsvid , Röda, Sten
GöteborgsPosten - 22 jul 18 kl. 09:58

En avliden man har påträffats vid Röda Sten

En avliden man har hittats vid Röda Sten i Göteborg..

BT - 04 nov 14 kl. 05:59

Ensam efter missar i vården

Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, har kommit med en osedvanligt skarp tillsynsrapport om vad som hände i mitten av februari, det dygn då Kjell Dahlströms 73-åriga sambo vårdades på sjukhuset för sina andningsproblem. Hans sambo hade flera sjukdomar, bland annat astma, men gick på täta kontroller på Skene lasarett och fungerade i vardagslivet. – Men jag ringde ambulansen en morgon i vintras när hon hade svårt att andas, och de kom direkt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Antalet barn utan skolplacering växer – 200 utan skolplats

I förra veckan stod 160 elever i Göteborg utan skolplacering, med bara dagar kvar till skolstart. Nu har skolan börjat, men under helgen har 40 nya ansökningar kommit in. Totalt står nu 200 skolbarn utan skolplacering..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Barn förlamades i benen efter misslyckat ingrepp

Ett barn drabbades av förlamning i benen efter att personal på Sahlgrenska sjukhuset misslyckats med att sätta en ryggmärgskateter. Enligt en lex Maria-anmälan hade barnet klagat på ryggont efteråt men detta utreddes inte..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Elledning nedriven i centrala Göteborg

Någon form av elledning ska ha blivit nedriven längs Aschebergsgatan i centrala Göteborg..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Greps med skarpladdad revolver och rånarluva

När polisen upptäckte den narkotikapåverkade 21-åringen längs en gångbana i Länsmangården på Hisingen lade han benen på ryggen.
Kort därefter kunde han gripas beväpnad med en skarpladdad magnumrevolver och en rånarluva.
– En familjevän är skyldig folk pengar.

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Ökad polisnärvaro under skolstarten

I veckan startar skolorna för många och i samband med det kommer det vara ökad närvaro av trafikpoliser i Göteborgs tätort.
– Vi kan dyka upp var som helst när som helst, säger Jeanette Olsson, tillförordnad gruppchef vid trafikpolisen i Västra Götaland..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Sopbil körde in i spårvagnsbro – orsakade stopp

En sopbil har kört in i en spårvagnsbro i Kortedala i Göteborg.
– Det är troligen en lastbil som har kört in i bron, men när vi kom dit var det inget fordon kvar, säger Lars Larsson på räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Körde sicksack inne på Centralen – med vapen och knark i ryggsäcken

På en stulen EU-moped körde han, kors och tvärs i hög hastighet, inne bland fotgängare och resenärer på Centralstationen.
När polisen till slut fick stopp på den gamle gängmedlemmen visade sig ryggsäcken innehålla skjutvapen med ammunition och olika narkotikaklassade droger och läkemedel..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Långa köer i morgontrafiken

Under måndagen har det varit struligt i morgontrafiken. På flera håll har trafiken dirigerats om och flera bilförare har fått sitta i långa köer..

GöteborgsPosten - Igår: 16:29

Göteborgsimmet firar 10 år

Under söndagen var det dags för Göteborgsimmet för tionde året i rad. Den här gången blandades 200 elitidrottare med 500 motionärer..

GöteborgsPosten - Igår: 12:40

Förfalskade tågbiljetter – smet från polis

Två personer misstänks för att ha haft förfalskade biljetter på ett tåg från Göteborg till Stockholm under söndagsförmiddagen. Polisen larmades till tåget men personerna ska ha lyckats smita när tåget stannade vid Skövde resecentrum..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.