Expressen > Nyheter

Friday, 14 December, 14:15

Expressen - 22 jul 18 kl. 07:00

Fotbollstränarna stoppade misstänkte våldtäktsmannenTre fotbollstränare gjorde en hjälteinsats när en minderårig flicka blev utsatt för ett övergrepp på en badstrand under lördagen.När flickans mamma plötsligt skrek att någon skulle ringa polisen såg tränarna till att hålla kvar den misstänkte tonårspojken som försökte smita.– Man vill gärna tro att alla andra hade gjort samma sak, säger fotbollstränaren Christian Selander, 35..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Christian Selander

Dela artikeln

5910 delningar på Facebook.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Stor polisinsats i Malmö – polisen förtegen

Ett antal polispatruller har deltagit i en stor insats på Lindängen i Malmö på fredagseftermiddagen.På bilder från platsen syns poliser som ser ut att tillhöra insatsstyrkan.– Vi är på plats för att kontrollera uppgifter om ett eventuellt brott, säger Filip Annas, polisens presstalesperson i region syd.

Expressen - 3 timmar sedan

TV: Lööf: M och S kan inte tolerera varandra

 .

Expressen - 1 timme sedan

Ladda hemma-bidraget skrotas i nya budgeten

Moderaternas och Kristdemokraternas budget för 2019 skrotar två bidrag. Både ladda hemma-bidraget och Klimatklivet reduceras eller plockas bort.– Det här är en katastrof.

Expressen - 45 minuter sedan

Inträdesavgiften till museum senareläggs

Den som vill gå in gratis på statliga museer får lite extra tid på sig.Det eftersom förändringarna i fri entré-reformen nu skjuts fram tre månader, till den 1 april, uppger DN.– Vi har lyssnat på berörda personer som basar över de aktuella museerna, uppger Roland Utbult (KD) kulturpolitisk talesperson för tidningen..

Expressen - 45 minuter sedan

Bebisen Reuben bets ihjäl av familjens hundar

Nyfödde Reuben McNulty attackerades av familjens två hundar – Staffordshire bullterrierna Fizzy och Dottie.Han fördes med livshotande skador till sjukhus där han kämpat för sitt liv.Reuben förlorade dock kampen och har nu avlidit – knappt en månad gammal..

Expressen - 45 minuter sedan

”Centerns enda sätt för att inte tappa ansiktet”

Efter två misslyckade statsministeromröstningar ställs det politiska spelet på sin spets. Vilket blir talmannens nästa steg?Expressens statsvetare Jenny Madestam svarar på frågor om regeringsbildningen – och eventuellt extra val.

Expressen - 1 timme sedan

EU vägrar vika sig för May – förbereder brexit-krasch

EU gör sig förberedda på en "No Deal"-brexit under toppmötet i Bryssel.Theresa May försökte under torsdagen få till en omförhandling – men möttes av ett blankt nej, uppger Daily Mail. – Det är inte öppet för förhandling, säger Europeiska rådets ordförande Donald Tusk..

Expressen - 1 timme sedan

Bröderna separeras – efter att de stampat ihjäl sin vän

Tillsammans gav sig Milan och Mladen Milanovic ut på en våldsturné genom Stockholm.De stampade ihjäl en vän, stal en bil och attackerade hotellpersonal.Nu sätter Kriminalvården stopp för brödernas samröre:De skickas till olika fängelser – 40 mil ifrån varandra..

Expressen - 1 timme sedan

Från sexigt till skamligt – hårdare lagar tvingar rökarna att fimpa

För inte så länge sedan låg tobaksröken tung över Sverige.Vi bolmade för fullt på sjukhus och restauranger, i flygplan och skolor.Men allt mer skärpta lagar tvingar rökarna att fimpa på offentliga platser – och nästa år blir det rökning förbjuden också på uteserveringar..

Expressen - 1 timme sedan

Grannarnas jul saboteras: ”En julhatare här på landet"

Någon har bestulit grannarna i Eggby på delar av julen.I förra veckan släcktes årets julbelysning ned – inte ens den gemensamma granen fick lysa som väntat. – Jag tror att vi har en egen liten julhatare här på landet, säger Marthina Stäpel, boende i området..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.