GöteborgsPosten > Sport

Wednesday, 17 October, 20:13

Liknande nyheter

Taggar: Neymar, Överdriven, kritik
Helsingborgs Dagblad - 21 jul 18 kl. 23:04

Neymar: Överdriven kritik

Enligt statistiken var Neymar den som låg mest på gräset under fotbolls-VM i Ryssland. Han var också den som fick flest tacklingar som gav frisparkar, 23 stycken. Men den brasilianske stjärnan slår tillbaka mot kritiker som menar att han gick omkull för.

GöteborgsPosten - 21 jul 18 kl. 23:19

Neymar: Överdriven kritik

Dagens Media - 26 jun 14 kl. 14:50

Expressen om Filippa Reinfeldts sommartips: "Överdriven kritik"

Filippa Reinfeldts hånade Stockholmstips i Expressen har blivit en delningsraket. Allt om Resors redaktör Elisabeth Montgomery tycker dock att kritiken är överdriven..

Resume - 05 dec 14 kl. 14:50

Lidbom: Överdriven kritik från PM Nilsson

DI:s politiske redaktör, PM Nilsson, har idag gått till rasande attack mot DN Debatt efter att man publicerat en artikel med rubriken "Så kan vi göra upp med sd om migrationspolitiken". Medieanalytikern Olle Lidbom tycker att kritiken är överdriven och menar att det handlar om att vi lever i en klickomoni..

UNT - 04 nov 14 kl. 00:13

Överdriven kritik

Den nya regeringens förslag att delvis återinföra den särskilda löneskatten för personer som har fyllt 65 år har fått hård kritik från flera remissinstanser..

DI - 04 dec 16 kl. 21:03

Skatteexpert: Överdriven kritik mot 3:12-förslaget

DEBATT. Förslaget om nya 3:12-regler, som berör fåmansföretags möjlighet att ta ut utdelning, har mött stark kritik. Den höjning som utredningen föreslår ger en ökad beskattning från 37,6 procent till 41,5 procent, skriver Urban Rydin, som var expert i 3:12-utredningen..

Expressen - 19 jan 16 kl. 09:51

"De kommer säga att Neymar sköt JFK"

Neymar har kallats för att vittna i utredningen kring hans övergång från Santos till Barcelona. Men klubbens vicepresident Carles Vilarrubi menar att stjärnans inblandning i trasslet kring övergången är överdriven. – Det är orättvist och jag är säker på att de snart kommer att säga att Neymar var i Dallas samma dag som Kennedy blev skjuten, säger Vilarrubi enligt ESPN..

YLE - 22 jul 18 kl. 10:40

Neymar svarar på anklagelserna om rullandet i VM-gräset: "Kritiken mot mig var överdriven"

Brasiliens stora fotbollsstjärna Neymar var under VM hårt kritiserad för sina dramatiska reaktioner efter kontakt med motståndarspelare. Efter att besvikelsen lagt sig kommer han nu med svar. Människor kritiserar snabbare en spelare som foulas än en spelare som foular, säger Neymar..

SVT - 22 jul 18 kl. 12:21

Neymar: ”Jag kan inte vara domare och spelare samtidigt”

Neymar beskylls ofta för att filma, men den brasilianske stjärnan slår nu tillbaka. – Kritiken mot mig var överdriven, säger han om VM..

YLE - 02 jun 13 kl. 18:30

Expert: Överdriven EU-kritik bakom minskad popularitet för Sannf

Sannfinländarnas popularitet har sjunkit. Forskningschefen vid Taloustutkimus tror att det försämrade understödet kan bero på överdriven eurokritiskhet. Yles färska partimätning, som publicerades på onsdagen, gav Centern årets bästa resultat i understöd medan Sannfinländarna fick sitt sämsta.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

VM-spelare klar för Detroit

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

EM utom fara för Gulldén

Isabelle Gulldén skadade vaden i Champion League-match i helgen. De första rapporterna sa att hon kunde bli borta i upp till sex veckor. Under onsdagen kom lugnande besked och landslagsstjärnan..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Zengota klar för Smederna

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Formstarka Järnbrott vill förlänga sviten - möter Skottfint borta

I kväll är det dags för match för Skottfint som tar emot Järnbrott hemma på Bravida Arena. Järnbrott har 18 matcher i rad utan förlust i division 7 Göteborg B inför mötet med Skottfint. Det blev seger i den senaste matchen för Skottfint, 3–1 mot Käringön hemma..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ökat missnöje mot La Liga-match i USA

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

"Efterfråga på längdspår i Stockholmsområdet"

OS ska inte vara för dyrt att arrangera. Därför ska så få nya arenor byggas. Och de som byggs måste kunna användas långt efter spelen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Nye SHL-bossen: "Vill värna svenska modellen"

SHL:s nye tillfällige vd Michael Marchal vill värna den svenska modellen och tycker att upp- och nedflyttning fungerar bra som den är i dag. Däremot är han bekymrad över fansens kritik:.

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Har inte spelat en minut i allsvenskan – vill stanna i klubben

Ali Suljic kom till BK Häcken i somras. Han har ännu inte fått debutera i allsvenskan – trots det vill han stanna i klubben.
– Jag trivs utmärkt, säger 21-åringen till Fotbollskanalen..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Solväder segrare efter walk over från Högaborg Kärralunds FC

Det blev ingen match i division 7 Göteborg B i fotboll mellan hemmalaget Högaborg Kärralunds FC och gästande Solväder. Högaborg Kärralunds FC lämnade walk over vilket gör att Solväder tilldöms segern med 3-0..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Brynäs värvar från LinköpingOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.