GöteborgsPosten > Sport

Saturday, 18 August, 18:14

Liknande nyheter

Taggar: Neymar, Överdriven, kritik
Helsingborgs Dagblad - 21 jul 18 kl. 23:04

Neymar: Överdriven kritik

Enligt statistiken var Neymar den som låg mest på gräset under fotbolls-VM i Ryssland. Han var också den som fick flest tacklingar som gav frisparkar, 23 stycken. Men den brasilianske stjärnan slår tillbaka mot kritiker som menar att han gick omkull för.

GöteborgsPosten - 21 jul 18 kl. 23:19

Neymar: Överdriven kritik

Dagens Media - 26 jun 14 kl. 14:50

Expressen om Filippa Reinfeldts sommartips: "Överdriven kritik"

Filippa Reinfeldts hånade Stockholmstips i Expressen har blivit en delningsraket. Allt om Resors redaktör Elisabeth Montgomery tycker dock att kritiken är överdriven..

Resume - 05 dec 14 kl. 14:50

Lidbom: Överdriven kritik från PM Nilsson

DI:s politiske redaktör, PM Nilsson, har idag gått till rasande attack mot DN Debatt efter att man publicerat en artikel med rubriken "Så kan vi göra upp med sd om migrationspolitiken". Medieanalytikern Olle Lidbom tycker att kritiken är överdriven och menar att det handlar om att vi lever i en klickomoni..

UNT - 04 nov 14 kl. 00:13

Överdriven kritik

Den nya regeringens förslag att delvis återinföra den särskilda löneskatten för personer som har fyllt 65 år har fått hård kritik från flera remissinstanser..

DI - 04 dec 16 kl. 21:03

Skatteexpert: Överdriven kritik mot 3:12-förslaget

DEBATT. Förslaget om nya 3:12-regler, som berör fåmansföretags möjlighet att ta ut utdelning, har mött stark kritik. Den höjning som utredningen föreslår ger en ökad beskattning från 37,6 procent till 41,5 procent, skriver Urban Rydin, som var expert i 3:12-utredningen..

Expressen - 19 jan 16 kl. 09:51

"De kommer säga att Neymar sköt JFK"

Neymar har kallats för att vittna i utredningen kring hans övergång från Santos till Barcelona. Men klubbens vicepresident Carles Vilarrubi menar att stjärnans inblandning i trasslet kring övergången är överdriven. – Det är orättvist och jag är säker på att de snart kommer att säga att Neymar var i Dallas samma dag som Kennedy blev skjuten, säger Vilarrubi enligt ESPN..

YLE - 22 jul 18 kl. 10:40

Neymar svarar på anklagelserna om rullandet i VM-gräset: "Kritiken mot mig var överdriven"

Brasiliens stora fotbollsstjärna Neymar var under VM hårt kritiserad för sina dramatiska reaktioner efter kontakt med motståndarspelare. Efter att besvikelsen lagt sig kommer han nu med svar. Människor kritiserar snabbare en spelare som foulas än en spelare som foular, säger Neymar..

SVT - 22 jul 18 kl. 12:21

Neymar: ”Jag kan inte vara domare och spelare samtidigt”

Neymar beskylls ofta för att filma, men den brasilianske stjärnan slår nu tillbaka. – Kritiken mot mig var överdriven, säger han om VM..

YLE - 02 jun 13 kl. 18:30

Expert: Överdriven EU-kritik bakom minskad popularitet för Sannf

Sannfinländarnas popularitet har sjunkit. Forskningschefen vid Taloustutkimus tror att det försämrade understödet kan bero på överdriven eurokritiskhet. Yles färska partimätning, som publicerades på onsdagen, gav Centern årets bästa resultat i understöd medan Sannfinländarna fick sitt sämsta.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 minuter sedan

Äntligen dags för Kane i augusti

Om det nu var en förbannelse är den bruten. Harry Kane kan göra mål – även i augusti. Målmaskinens första i Premier League i månaden firades rejält när Tottenham gjorde 3–1 på Fulham..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Assyriska BK vann en uddamålsseger hemma mot Kvarnby

En jämn match slutade till slut med seger för Assyriska BK som vann matchen hemma mot Kvarnby i division 2 västra Götaland i fotboll på lördagen. 2–1 slutade matchen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Rosengård utklassade IFK Kalmar på hemmaplan

Rosengård fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot IFK Kalmar i Allsvenskan med smått otroliga 10–0 (4–0)..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Christian Rönkkö matchvinnare när Skepplanda vann mot Fristad

Skepplanda tog en säker seger på hemmaplan mot Fristad i division 4 Västergötland södra. Matchen slutade 2–0 (1–0) efter två mål av Christian Rönkkö..

GöteborgsPosten - 4 minuter sedan

Världsårsbästa i Göteborg av etiopier

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Johan Einarsson målskytt när Gällstad sänkte Ulricehamn

Målet i andra halvleken av Johan Einarsson blev matchens enda när Gällstad vann med 1–0 (0–0) hemma mot Ulricehamn i division 4 Västergötland södra i fotboll..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Dals Långed segrare borta mot Eds FF 2

Dals Långed besegrade Eds FF 2 på bortaplan i lördagens match i division 6 Dalsland i fotboll. 2–4 slutade matchen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Oavgjort för Leikin hemma mot Tölö

Lagen delade på poängen när Leikin och gästande Tölö möttes i division 4 Halland i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 1–1 (0–0)..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Åsebro/ Brålanda segrare efter walk over från HEF Valbo

Det blev ingen match i division 3 Bohuslän/Dal i fotboll mellan hemmalaget Åsebro/ Brålanda och gästande HEF Valbo. HEF Valbo lämnade walk over vilket gör att Åsebro/ Brålanda tilldöms segern med 3-0..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Husqvarna segrare efter walk over från Växjö BK

Det blev ingen match i division 2 mellersta Götaland i fotboll mellan hemmalaget Husqvarna och gästande Växjö BK. Växjö BK lämnade walk over vilket gör att Husqvarna tilldöms segern med 3-0..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.