GöteborgsPosten > Sport

Friday, 14 December, 08:37

Liknande nyheter

Taggar: Neymar, Överdriven, kritik
Helsingborgs Dagblad - 21 jul 18 kl. 23:04

Neymar: Överdriven kritik

Enligt statistiken var Neymar den som låg mest på gräset under fotbolls-VM i Ryssland. Han var också den som fick flest tacklingar som gav frisparkar, 23 stycken. Men den brasilianske stjärnan slår tillbaka mot kritiker som menar att han gick omkull för.

GöteborgsPosten - 21 jul 18 kl. 23:19

Neymar: Överdriven kritik

Dagens Media - 26 jun 14 kl. 14:50

Expressen om Filippa Reinfeldts sommartips: "Överdriven kritik"

Filippa Reinfeldts hånade Stockholmstips i Expressen har blivit en delningsraket. Allt om Resors redaktör Elisabeth Montgomery tycker dock att kritiken är överdriven..

Resume - 05 dec 14 kl. 14:50

Lidbom: Överdriven kritik från PM Nilsson

DI:s politiske redaktör, PM Nilsson, har idag gått till rasande attack mot DN Debatt efter att man publicerat en artikel med rubriken "Så kan vi göra upp med sd om migrationspolitiken". Medieanalytikern Olle Lidbom tycker att kritiken är överdriven och menar att det handlar om att vi lever i en klickomoni..

UNT - 04 nov 14 kl. 00:13

Överdriven kritik

Den nya regeringens förslag att delvis återinföra den särskilda löneskatten för personer som har fyllt 65 år har fått hård kritik från flera remissinstanser..

DI - 04 dec 16 kl. 21:03

Skatteexpert: Överdriven kritik mot 3:12-förslaget

DEBATT. Förslaget om nya 3:12-regler, som berör fåmansföretags möjlighet att ta ut utdelning, har mött stark kritik. Den höjning som utredningen föreslår ger en ökad beskattning från 37,6 procent till 41,5 procent, skriver Urban Rydin, som var expert i 3:12-utredningen..

Expressen - 19 jan 16 kl. 09:51

"De kommer säga att Neymar sköt JFK"

Neymar har kallats för att vittna i utredningen kring hans övergång från Santos till Barcelona. Men klubbens vicepresident Carles Vilarrubi menar att stjärnans inblandning i trasslet kring övergången är överdriven. – Det är orättvist och jag är säker på att de snart kommer att säga att Neymar var i Dallas samma dag som Kennedy blev skjuten, säger Vilarrubi enligt ESPN..

YLE - 22 jul 18 kl. 10:40

Neymar svarar på anklagelserna om rullandet i VM-gräset: "Kritiken mot mig var överdriven"

Brasiliens stora fotbollsstjärna Neymar var under VM hårt kritiserad för sina dramatiska reaktioner efter kontakt med motståndarspelare. Efter att besvikelsen lagt sig kommer han nu med svar. Människor kritiserar snabbare en spelare som foulas än en spelare som foular, säger Neymar..

SVT - 22 jul 18 kl. 12:21

Neymar: ”Jag kan inte vara domare och spelare samtidigt”

Neymar beskylls ofta för att filma, men den brasilianske stjärnan slår nu tillbaka. – Kritiken mot mig var överdriven, säger han om VM..

YLE - 02 jun 13 kl. 18:30

Expert: Överdriven EU-kritik bakom minskad popularitet för Sannf

Sannfinländarnas popularitet har sjunkit. Forskningschefen vid Taloustutkimus tror att det försämrade understödet kan bero på överdriven eurokritiskhet. Yles färska partimätning, som publicerades på onsdagen, gav Centern årets bästa resultat i understöd medan Sannfinländarna fick sitt sämsta.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kanadensisk landslagsmålvakt till Vittsjö

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Lustig utbytt med huvudskada på födelsedagen

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

MFF vidare för Jeppsson: "Log mot oss"

Avancemanget till sextondelsfinalen i Europa League var för den avlidne ordföranden Håkan Jeppssons skull, menar Malmö FF:s tränare Uwe Rösler..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

MFF till slutspel efter skräll i Turkiet

När den behövdes som mest kom den – en bortaseger av Malmö FF i ett Europacupgruppspel. 1–0 mot turkiska storklubben Besiktas i Istanbul tar MFF vidare till sextondelsfinal i Europa League. Därutöver har ett antal sköna miljoner säkrats till den himmelsblå klubbkassan..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Ny skräll av Önnered

Senast tog Önnered poäng mot Malmö. Under torsdagen stod Göteborgslaget för en ny skräll och besegrade IFK Skövde..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Vem ska stå för rutinen nu, Blåvitt?

Föryngring, visst, men så här ungt? IFK Göteborg förbereder sig för allsvensk strid med seriens förmodat yngsta trupp, där min fråga är given: Vem ska stå för rutinen?.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Fifa öppnar för utökning och spridning 2022

Gianni Infantino, ordförande i Internationella fotbollsförbundet, menar att en majoritet av nationsförbunden är positiva till en utökning av herr-VM redan till Qatar om fyra år. Om 32 lag blir 48 öppnar Infantino för att låta några matcher spelas i andra länder än Qatar..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Salomonsson ser ut att lämna Blåvitt för utlandet

Emil Salomonsson, 29, ser ut att lämna IFK Göteborg. Klubben räknar inte med högerbacken till 2019.
– Emil vill annat och vi har önskat honom lycka till, säger Jonas Olsson, tillförordnad sportchef..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Frölunda tar ton för barnen på sjukhuset

Det är förstås kapten Joel Lundqvist som tar ton när Frölunda Indians besöker Drottning Silvias barnsjukhus för att dela ut julklappar – och bjuda på skönsång.
– Den här dagen är den allra mest betydelsefulla, säger Sebastian Stålberg..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Juventus tidigare vd till InterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.