DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 19:58

Liknande nyheter

Taggar: Veckans, resenärJag , äter, bara, kötti , Japan
DI - 07 jul 18 kl. 09:07

Veckans resenär: ”Nunnorna täckte över våra bara ben med handdukar”

Veckans resenär: Anna Sävinger-Åslund, hr-direktör på Essity..

Skånskan - 02 mar 16 kl. 06:00

Färre resenärer på de nya tågstationerna

NORDÖSTRA Skåne Tågresandet till och från de flesta av de nya Pågatågsstationerna i nordöstra Skåne har minskat.
En genomsnittlig dag hade Killeberg vid senaste mätningen 105 på- och avstigande jämfört med 125 för ett år sedan.Så har resandet förändrats på de sju nya tågstationer som öppnade i nordöstra Skåne i december 2013:
2014 2015 Förändring
Önnestad 663 686 +4%
Vittsjö 362 352 -3%
Killeberg 125 105 -16%
Hästveda 422 411 -3%
Fjälkinge 153 164 +7%
Bjärnum 414 397 -4%
Ballingslöv 102 73 -28%Sju nya tågstationer öppnades i december 2013, bland annat i Önnestad, Vittsjö, Killeberg, Ballingslöv och Bjärnum.

Posh24 - 18 okt 11 kl. 18:42

Veckans sämst klädda kändisar!

Den här veckans sämst klädda försökte bara lite för mycket. Som Paloma Faith, hon älskar att mixa och matcha färger och stilar, men den här gången blev det bara en galen röra! Det är inte enkelt att hålla sig kreativ när man ständigt är i strålkastarljuset, och vi har sett veckans värst klädda kändisar med sina nödlösningar!

Dalarnas tidningar - 23 mar 11 kl. 07:52

Här är veckans skivor

Veckans skivflod handlar inte bara om Britney Spears. Vi har också - bland annat - lyssnat på Dan Hylander och The Strokes..

UNT - 06 apr 13 kl. 14:00

24UNT Möter: Friskis & Svettis ihärdiga chef

Hon har 8 barn och basar över 300 anställda och hon missar aldrig chansen till ett träningspass. I veckans 24UNT Möter träffar vi Friskis och Svettis ihärdiga chef Ingrid Hovstadius..

UNT - 27 apr 13 kl. 18:30

24 UNT möter

I veckans program möter 24 UNT fritidsledaren.

UNT - 25 maj 13 kl. 12:28

24UNT möter: Bildkonstnären Lisa Brandelius

Det började som en hobby för fyra år sedan och nu börjar konsten konkurrera på allvar med psykologstudierna. I helgen ställer hon ut på Kulturernas karneval i Uppsala. Veckans 24UNT möter tecknar ett porträtt av bildkonstnären Lisa Brandelius..

UNT - 09 nov 13 kl. 15:00

24UNT möter Laura Addison

Hon kom till Uppsala för två år sedan via London, Milano och Warzawa. I veckans 24UNT möter träffar vi IKEAs varuhuschef Laura Addison..

Aftonbladet - 24 jul 14 kl. 16:02

”Det sitter resenärer i bara kalsonger här”

Zelmerlöw fast på tåg inför SVT:s "Sommarkväll".

Nyheter 24 - 19 apr 12 kl. 07:32

Veckans faktoid: Guldfiskar har bara tre sekunders minne


Är du glömsk har du säkert fått höra att du har ett såkallat "guldfiskminne". Många tror nämligen att en guldfisk är väldigt glömsk och endast kommer ihåg ihåg tre sekunder av sitt liv. Men stämmer verkligen det?

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

USA:s handelsminister till EU: handelssamtalen går för långsamt

USA:s handelsminister Wilbur Ross kritiserade på onsdagen EU för att röra sig alltför långsamt i handelssamtalen med USA. "Vi behöver verkligen påtagliga framsteg på kort sikt. Presidentens tålamod är inte oändligt", sa han vid en pressträff i Bryssel enligt amerikanska media..

DI - 15 minuter sedan

Swedish Match närmare besked om EU:s snusförbud kan rundas

Frågan om Swedish Match möjlighet att sälja så kallade chew bags i Tyskland och andra europeiska länder kom ett steg närmare en upplösning på onsdagen efter ett beslut i EU-domstolen. .

DI - 30 minuter sedan

Socialdemokraterna kommer att förlora på mittenregering

Den tyska delstatsvalet i Bayern har likheter med den svenska regeringsbildningen. Storkoalitionen mellan de tyska socialdemokraterna och Angela Merkels kristdemokrater anses ha varit avgörande för de två maktpartiernas katastrofval, skriver Enna Gerin och Niels Stöber, utredare i det fackliga idéinstitutet Katalys..

DI - 45 minuter sedan

Valutafesten går mot sitt slut

Oron sprider sig för att räntehöjningar ska stärka kronan och sätta stopp för exportföretagens valutafest.  Årets unika medvind med både högkonjunktur och svag krona hotar att vändas till motvind med kraftigt fallande vinster och aktiekurser för verkstadsbolagen..

DI - 1 timme sedan

Delägaruppror mot Zuckerberg växer

Ytterligare inflytelserika delägare i Facebook ställer sig bakom ett förslag att peta företagets grundare Mark Zuckerberg från vd-posten..

DI - 1 timme sedan

Hela listan i Västernorrland: Nordligaste länen ökar mer än snittet

Det går bra för norra Sverige.  I Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten ökar antalet Gasellföretag mer än rikssnittet.  ”Företagen har väldigt mycket att göra”, säger Anna Hedensjö Johansson, regionchef för Svenskt Näringsliv i Västernorrland.

DI - 1 timme sedan

Lång startsträcka för sportbolag

Efter 18 år av osäkerhet om framtiden tog tillväxten fart för Umeå Sport & Motion. I dag driver bolaget tre anläggningar i Umeå och ser ljust på framtiden..

DI - 1 timme sedan

Gasellvinnaren: ”Vi vill ta över världen, men med förnuft”

För andra året i rad blir Personalkollen Gasellvinnare i Västerbotten. Nu funderar ägarna på nästa steg för bolaget. ”Vi vill ta över världen, men med förnuft.

DI - 1 timme sedan

Theresa May: "Brexitavtal möjligt"

Det går att uppnå en uppgörelse om brexit genom att arbeta mycket hårt, enligt Storbritanniens premiärminister Theresa May. .

DI - 1 timme sedan

Kommunen där flest får ekonomiskt bistånd

Nästan en halv miljon invånare i Sverige är biståndsmottagare, och andelen skiljer stort mellan kommunerna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.