DI > Ekonomi

Saturday, 18 August, 06:47

DI - 21 jul 18 kl. 16:56

Veckans resenär: "Jag äter bara kött i Japan"Andreas Vural, vd för mobiltillbehörsbolaget Happy Plugs hoppas på att komma ut i rymden och äter bara kött i Japan. Han är veckans resenär..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Japan, Vural, Happy Plugs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckans, resenärJag , äter, bara, kötti , Japan
DI - 07 jul 18 kl. 09:07

Veckans resenär: ”Nunnorna täckte över våra bara ben med handdukar”

Veckans resenär: Anna Sävinger-Åslund, hr-direktör på Essity..

Skånskan - 02 mar 16 kl. 06:00

Färre resenärer på de nya tågstationerna

NORDÖSTRA Skåne Tågresandet till och från de flesta av de nya Pågatågsstationerna i nordöstra Skåne har minskat.
En genomsnittlig dag hade Killeberg vid senaste mätningen 105 på- och avstigande jämfört med 125 för ett år sedan.Så har resandet förändrats på de sju nya tågstationer som öppnade i nordöstra Skåne i december 2013:
2014 2015 Förändring
Önnestad 663 686 +4%
Vittsjö 362 352 -3%
Killeberg 125 105 -16%
Hästveda 422 411 -3%
Fjälkinge 153 164 +7%
Bjärnum 414 397 -4%
Ballingslöv 102 73 -28%Sju nya tågstationer öppnades i december 2013, bland annat i Önnestad, Vittsjö, Killeberg, Ballingslöv och Bjärnum.

Posh24 - 18 okt 11 kl. 18:42

Veckans sämst klädda kändisar!

Den här veckans sämst klädda försökte bara lite för mycket. Som Paloma Faith, hon älskar att mixa och matcha färger och stilar, men den här gången blev det bara en galen röra! Det är inte enkelt att hålla sig kreativ när man ständigt är i strålkastarljuset, och vi har sett veckans värst klädda kändisar med sina nödlösningar!

Dalarnas tidningar - 23 mar 11 kl. 07:52

Här är veckans skivor

Veckans skivflod handlar inte bara om Britney Spears. Vi har också - bland annat - lyssnat på Dan Hylander och The Strokes..

UNT - 06 apr 13 kl. 14:00

24UNT Möter: Friskis & Svettis ihärdiga chef

Hon har 8 barn och basar över 300 anställda och hon missar aldrig chansen till ett träningspass. I veckans 24UNT Möter träffar vi Friskis och Svettis ihärdiga chef Ingrid Hovstadius..

UNT - 27 apr 13 kl. 18:30

24 UNT möter

I veckans program möter 24 UNT fritidsledaren.

UNT - 25 maj 13 kl. 12:28

24UNT möter: Bildkonstnären Lisa Brandelius

Det började som en hobby för fyra år sedan och nu börjar konsten konkurrera på allvar med psykologstudierna. I helgen ställer hon ut på Kulturernas karneval i Uppsala. Veckans 24UNT möter tecknar ett porträtt av bildkonstnären Lisa Brandelius..

UNT - 09 nov 13 kl. 15:00

24UNT möter Laura Addison

Hon kom till Uppsala för två år sedan via London, Milano och Warzawa. I veckans 24UNT möter träffar vi IKEAs varuhuschef Laura Addison..

Aftonbladet - 24 jul 14 kl. 16:02

”Det sitter resenärer i bara kalsonger här”

Zelmerlöw fast på tåg inför SVT:s "Sommarkväll".

Nyheter 24 - 19 apr 12 kl. 07:32

Veckans faktoid: Guldfiskar har bara tre sekunders minne


Är du glömsk har du säkert fått höra att du har ett såkallat "guldfiskminne". Många tror nämligen att en guldfisk är väldigt glömsk och endast kommer ihåg ihåg tre sekunder av sitt liv. Men stämmer verkligen det?

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Här tjänar vd:n 312 gånger så mycket som sina anställda

Vd:arna för USA:s 350 största bolag tjänar i snitt 312 gånger så mycket som en genomsnittlig anställd. Det visar en rapport från tankesmedjan Economic Policy Institute, rapporterar Guardian..

DI - 8 timmar sedan

S&P sänker Turkiets kreditbetyg

Standard & Poor nedgraderar Turkiets kreditbetyg till B+ från tidigare BB-. .

DI - 8 timmar sedan

USA-börser: Brant fall för Tesla

De ledande New York-börserna vände uppåt efter en trevande inledning på fredagen och stängde i positivt territorium. Flera rapporterande bolag var i fokus där inte minst varuhuskedjan Nordstrom gav ett styrkebesked. Halvledarbolag tyngde index efter rapporter som inte imponerade på investerare..

DI - 8 timmar sedan

SEC-chefen: Viktigt att överväga halvårsrapportering

Jay Clayton, ordförande för den amerikanska finansinspektionen, SEC, har gjort ett uttalande som svar på Donald Trumps Twitter-inlägg tidigare under fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Svensk vindkraft får nya ägare

Tre stora svenska vindkraftsparker får snart nya ägare när den tyska kapitalförvaltaren Aquila Capital säljer sina vind- och solkraftprojekt..

DI - 8 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Ratos är inget fynd

Bättre rörelseresultat och lägre skuldsättning. Ratos rapport visar att bolaget är på rätt spår. Men omställningen tar tid och aktien är inget fynd.

DI - 9 timmar sedan

Tesla-investerare oroar sig för finansering om bolaget lämnar börsen

Flera av Teslas aktieägare har uttryckt sin oro över hur elbilstillverkaren ska finansiera tillväxten om bolaget lämnar börsen. Det skriver Reuters..

DI - 9 timmar sedan

Oligarkens bolag vill flytta hem

Ryske oligarken Oleg Deripaskas bolag överväger att flytta hem till Ryssland för att mildra effekterna av USA:s sanktioner..

DI - 9 timmar sedan

Anders Hägerstrand: Tre köplägen för optimister

Det stora svenska gruv- och stålbolagen är under hård press på börsen till följd av oro för att mindre bra tider väntar i den globala industrikonjunkturen. Raset för koppar- och järnmalmspriset driver på kursnedgångarna. Men för optimister har kräftgången gett fina köplägen..

DI - 10 timmar sedan

Elon Musk gråter och Tesla rasar

Tesla rasar 8 procent i fredagens handel på Wall Street efter att en gråtande Elon Musk berättat om sina sömnproblem och hur mycket han jobbar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.