DI > Ekonomi

Sunday, 24 March, 09:47

DI - 21 jul 18 kl. 16:56

Veckans resenär: "Jag äter bara kött i Japan"Andreas Vural, vd för mobiltillbehörsbolaget Happy Plugs hoppas på att komma ut i rymden och äter bara kött i Japan. Han är veckans resenär..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Japan, Vural, Happy Plugs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckans, resenärJag , äter, bara, kötti , Japan
DI - 07 jul 18 kl. 09:07

Veckans resenär: ”Nunnorna täckte över våra bara ben med handdukar”

Veckans resenär: Anna Sävinger-Åslund, hr-direktör på Essity..

Skånskan - 02 mar 16 kl. 06:00

Färre resenärer på de nya tågstationerna

NORDÖSTRA Skåne Tågresandet till och från de flesta av de nya Pågatågsstationerna i nordöstra Skåne har minskat.
En genomsnittlig dag hade Killeberg vid senaste mätningen 105 på- och avstigande jämfört med 125 för ett år sedan.Så har resandet förändrats på de sju nya tågstationer som öppnade i nordöstra Skåne i december 2013:
2014 2015 Förändring
Önnestad 663 686 +4%
Vittsjö 362 352 -3%
Killeberg 125 105 -16%
Hästveda 422 411 -3%
Fjälkinge 153 164 +7%
Bjärnum 414 397 -4%
Ballingslöv 102 73 -28%Sju nya tågstationer öppnades i december 2013, bland annat i Önnestad, Vittsjö, Killeberg, Ballingslöv och Bjärnum.

Posh24 - 18 okt 11 kl. 18:42

Veckans sämst klädda kändisar!

Den här veckans sämst klädda försökte bara lite för mycket. Som Paloma Faith, hon älskar att mixa och matcha färger och stilar, men den här gången blev det bara en galen röra! Det är inte enkelt att hålla sig kreativ när man ständigt är i strålkastarljuset, och vi har sett veckans värst klädda kändisar med sina nödlösningar!

Dalarnas tidningar - 23 mar 11 kl. 07:52

Här är veckans skivor

Veckans skivflod handlar inte bara om Britney Spears. Vi har också - bland annat - lyssnat på Dan Hylander och The Strokes..

UNT - 06 apr 13 kl. 14:00

24UNT Möter: Friskis & Svettis ihärdiga chef

Hon har 8 barn och basar över 300 anställda och hon missar aldrig chansen till ett träningspass. I veckans 24UNT Möter träffar vi Friskis och Svettis ihärdiga chef Ingrid Hovstadius..

UNT - 27 apr 13 kl. 18:30

24 UNT möter

I veckans program möter 24 UNT fritidsledaren.

UNT - 25 maj 13 kl. 12:28

24UNT möter: Bildkonstnären Lisa Brandelius

Det började som en hobby för fyra år sedan och nu börjar konsten konkurrera på allvar med psykologstudierna. I helgen ställer hon ut på Kulturernas karneval i Uppsala. Veckans 24UNT möter tecknar ett porträtt av bildkonstnären Lisa Brandelius..

UNT - 09 nov 13 kl. 15:00

24UNT möter Laura Addison

Hon kom till Uppsala för två år sedan via London, Milano och Warzawa. I veckans 24UNT möter träffar vi IKEAs varuhuschef Laura Addison..

Aftonbladet - 24 jul 14 kl. 16:02

”Det sitter resenärer i bara kalsonger här”

Zelmerlöw fast på tåg inför SVT:s "Sommarkväll".

Nyheter 24 - 19 apr 12 kl. 07:32

Veckans faktoid: Guldfiskar har bara tre sekunders minne


Är du glömsk har du säkert fått höra att du har ett såkallat "guldfiskminne". Många tror nämligen att en guldfisk är väldigt glömsk och endast kommer ihåg ihåg tre sekunder av sitt liv. Men stämmer verkligen det?

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Ministrarna redo att hugga Theresa May i ryggen

Premiärminister Theresa May hotas av revolt i sin egen regering. Flera av ministrar vill få bort henne så snart som möjligt, rapporterar brittiska medier. .

DI - 1 timme sedan

Metros ägare hotar stämma Kinnevik på 300 Mkr

Metros vd och ägare, Christen Ager-Hanssen, hotar att stämma investmentbolaget Kinnevik på 300 miljoner kronor. Det skriver Expressen..

DI - 1 timme sedan

Chefstips: Så lämnar du dåliga besked till personalen

Ingen chef kommer undan tuffa samtal, där medarbetare ska avskedas eller få veta att de underpresterar. Här är retorikexperternas tips på hur du levererar besvärliga besked som ett ledarproffs. .

DI - 1 timme sedan

Motorer i gång på kryssningsfartyg i sjönöd

Hundratals passagerare är kvar på kryssningsfartyget som råkade i sjönöd vid Norges kust. ”Tre helikoptrar går i skytteltrafik”, säger Per Fjeld vid räddningscentralen HRS. Fartyget var nära att gå på grund, men tar sig nu långsamt framåt för egen maskin..

DI - 1 timme sedan

S vill tillåta CSN-lån för yrkeskörkort

Det är sedan ett drygt halvår tillbaka möjligt att få CSN-lån för att ta körkort för personbil. På Socialdemokraternas kongress som pågår i Örebro i helgen, föreslås nu att möjligheterna breddas till att inkludera yrkeskörkort som lastbils- och busskörkort, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 1 timme sedan

Estnisk valsegrare nobbas för populister

Reformpartiet – som fick allra störst väljarstöd i valet i Estland – sätter segerropet i halsen. Regerande Centerpartiet nobbar en bred koalition och för i stället informella samtal med högerpopulistiska, nationalkonservativa Ekre..

DI - 11 timmar sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..

DI - 11 timmar sedan

Han ratade 50 företag – sen hittade han guldklimpen

MÖRRUM. Med förvärvet av Contura Steel blev entreprenörsdrömmen diskbänksrealism.  Efter alla år inom olika storbolag står nu diskbänkstillverkningen i Blekinge – liksom ägaren Patrik Jarlhage – för första gången på egna ben..

DI - 12 timmar sedan

6.000 poliser och militärer gjorde lördagen ”lugn” i Paris

Lördagens protester i Frankrike blev betydligt lugnare än helgen innan, sedan den polisiära närvaron utökats och fått militärt understöd..

DI - 13 timmar sedan

Skatteexperter: Stålbad väntar privat vård

Den infekterade momsstriden inom vårdsektorn fortsätter. Frågan är så komplicerad att inte ens Skatteverket verkar på det klara med tillämpningen:  ”Vi kan inte ha en situation där handläggare gör olika bedömningar”, säger skatterådgivaren Cecilia Smedfors. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.