DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 14:23

DI - 21 jul 18 kl. 15:45

Extrema bränder – då sluter näringslivet upp: "en självklarhet att vi ställer upp"Den extrema brandsituationen har fått stora delar av landet att gå in i beredskap. Och näringslivet är inget undantag. Företag som Ikea, Clas Ohlson och Ica skickar frukt, vatten, madrasser och munskydd till utsatta områden. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ikea, Ohlson, Ica

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extrema, bränder, , sluter, näringslivetupp en , självklarhetatt , vi ställer upp
Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 10:58

Europa förtjänar en rumsren EU-kritik

Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Budgetunderskott och statsskulder utgör en farlig mix som hotar hela EU-samarbetet. Det skriver Philip Lerulf, Junilistan.
När medborgarna i 28 EU-länder på söndag går till val för att välja ett nytt EU-parlament sker det mot bakgrund av en djup ekonomisk och politisk kris.

SmålandsPosten - 20 maj 14 kl. 07:40

Populisterna på frammarsch i Europa

De rycker fram både på höger- och vänsterflanken.
EU-kritiska, nationalistiska och i många fall främlingsfientliga partier med stora svårigheter att dra jämnt.
Bland dessa partier försöker Sverigedemokraterna hitta sin plats i EU-parlamentet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Marknaden straffar ohållbara företag

Det finns ett positivt samband mellan hållbara investeringar och avkastning, slår forskningen nu fast. .

DI - 15 minuter sedan

Stark tillväxt och vinstlyft för VGB

Verkstadsbolaget VBG redovisar ett resultat efter skatt på 77,8 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (70,1). Resultatet per aktie uppgick till 3:11 kronor (2:80)..

DI - 30 minuter sedan

Ökad försäljning för amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 4,0 procent vecka 33, som avslutades den 18 augusti, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,1 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Igrene genomför företrädesemission

Igrenes styrelse har beslutat att genomföra en företrädesemission om högst 5.206.602 aktier.

DI - 45 minuter sedan

22-årig bitcoinmiljonär utsatt för bedrägeri

En 22-årig finsk bitcoinmiljonär uppges ha förlorat motsvarande 220 miljoner kronor  i ett bedrägeri i Thailand. Enligt misstankarna har mannen lurats att investera i luftprojekt. .

DI - 45 minuter sedan

IAEA: Nordkoreas kärnvapenprogram fortsätter – "mycket oroande"

Det internationella atomenergiorganet IAEA ser inga tecken på att Nordkorea har upphört med sitt kärnvapenprogram, trots löften från regeringen i Pyongyang om att nedrusta..

DI - 30 minuter sedan

NCC tar fram prislapp för linbana i Göteborg

Byggkoncernen NCC har fått i uppdrag av Göteborgs stads trafikkontor att bidra i arbetet med en genomförandestudie och ta fram ett riktpris för en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen i centrala Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Bioservo Technologies landar order

Bioservo Technologies, ett teknik- och utvecklingsbolag som kombinerar medicinsk vetenskap med robotteknik, har fått en order avseende Ironhand-systemet värd cirka 0,9 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Kina näst störst på tv-produktion

Kina är numera världens näst största producent av tv-program. I landet lades i fjol motsvarande 99 miljarder kronor på tv-produktion och därmed passerades den tidigare världstvåan Storbritannien, som 2017 satsade 91 miljarder kronor på tv-skapande.  Det skriver tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

DI - 1 timme sedan

Minskad förlust och ökade intäkter för Pen Concept

Pen Concept intäkter under andra kvartalet 2018 ökade till 44,4 miljoner kronor, jämfört med 40,8 miljoner motsvarande period i fjol. Rörelseresultatet förbättrades till -2,9 miljoner kronor (-4,3) och marginalen blev -6,5 procent (-10,6)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.