Sydsvenskan > IT

Thursday, 18 October, 02:37

Sydsvenskan - 21 jul 18 kl. 13:43

Brandbilskonvoj reser genom Sverige – bilister uppmanas att visa hänsynUnder lördagsförmiddagen fick bilisterna trelleborgarna se något ovanligt. 40 brandbilar från Polen anlände till Trelleborgs Hamn för vidare resa mot Jämtland. Där ska de hjälpa den svenska brandkåren för med att släcka de rådande bränderna..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige, Polen, Trelleborgs Hamn, Jämtland

Dela artikeln

19757 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandbilskonvoj, resergenom , Sverige, bilister, uppmanasatt , visa, hänsyn
Expressen - 07 jan 18 kl. 07:39

Stormen Cora drar in över Sverige – bilister varnas

På söndagen väntas vinterstormen Cora dra in över Sverige.I Jämtland och Härjedalen, som får ta första stöten, ställs tågen in under dagen.Samtidigt varnar Trafikverket för avstängda vägar, nedfallna träd och snödrev.

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 18 kl. 13:43

Brandbilskonvoj reser genom Sverige – bilister uppmanas att visa hänsyn

Under lördagsförmiddagen fick bilisterna trelleborgarna se något ovanligt. 40 brandbilar från Polen anlände till Trelleborgs Hamn för vidare resa mot Jämtland. Där ska de hjälpa den svenska brandkåren för med att släcka de rådande bränderna..

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 02 jan 11 kl. 14:54

Hanna: Pensionärerna gör Sverige till ett U-landNOTIS. Centerpartiets kommunalråd i Uppsala, Stefan Hanna, fortsätter att leverera. Efter tjockisskatten och bidragsknarket kommer nu det svarta hålet.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 11 kl. 16:25

Officiellt: Sverige anmäls för vargjakten

VARGJAKT. Supermiljöbloggen rapporterar:
Idag togs det formella beslutet av EU:s miljökommissionär Janez Poto?nik att anmäla Sverige för brott mot EU:s miljölagstiftning.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 12 kl. 11:00

Den amerikanska drömmen finns i Sverige, Ohlsson


KLANTIGT. EU-minister Birtgitta Ohlsson (FP) ser problem i dagens Sverige:EU-minister Birgitta Ohlsson tycker att den sociala rörligheten är a och o för att få fram nya talanger i samhället. ?

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kurserna på Wall Street vände ner

New York-börsen stängde med röda siffror efter gårdagens rally. Publiceringen av centralbanken Federal Reserves protokoll från senaste policymötet i september lyckades inte lyfta kurserna. Det framgår av protokollet att beslutet att höja räntan med 25 p.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Svenskt beachvolleyguld i ungdoms-OS

Den blågula succén vid ungdoms-OS i Buenos Aires fortsätter. Beachvolleybollparet David Åhman, 16, och Jonatan Hellvig, 17, tog Sveriges tredje guld efter att ha utklassat nederländarna Yorick de Groot, 17, och Matthew Immers, 18, i finalen med 2–0 i se.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Leksands starka start gav seger

Almtuna gjorde visserligen det första målet i hemmamötet med Leksand. Men sedan handlade matchen mest om gästerna, som via en stark första period – fyra mål på mindre än fem minuter – till slut vann med 6–2. Tremålsskytten Anton Karlsson kvitterade till.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Storbrand på nöjesparken Bakken

Det brinner på Bakken norr om Köpenhamn..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Vem kan man lita på när både motorvägen och järnvägen är blockerad?

Statistiken talar för att onsdagens kombinerade bil- och tågkaos var tillfälligt..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Missing People bedrägeriutsatt – i ett år

Organisationen Missing People, som hjälper till att söka efter försvunna personer, har utsatts för bedrägerier i över ett år, skriver Nerikes Allehanda. Det handlar om att bedragare kontaktat personer och påstått sig ringa från Missing People för att få.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Larm om farligt gasutsläpp på ESS

Larmet kom klockan 18.34..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Bolt tackar nej till proffskontrakt

Hoppas på ett bättre kontraktserbjudande..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Brf Idas ordförande skyller på minnesluckor och en mystisk man från Möllan

HSB-föreningens ordförande kan inte förklara varför han fick en halv miljon i misstänkta mutor..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Janet Jackson tilldelas ikonpris på EMA

Priserna haglar kring Janet Jackson under 2018. Tidigare i år tilldelades popstjärnan hedersutmärkelsen Billboard Icon Award – och nu står det klart att Jackson prisas med Global Icon Award på årets EMA, rapporterar Billboard. Det prestigefyllda MTV-pri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.