DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 22:42

DI - 21 jul 18 kl. 10:01

Lista: Så bor svenskarna om 30 årBostadsbrist kombinerat med rekordutbud har eldat på samhällsdiskussionen om hur framtidens boende kommer att se ut. Projektengagemangs rapport Samhällsbarometern 2018 visar hur svenskarna själva ser på framtidens boende. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Samhällsbarometern

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lista, , bor, svenskarnaom 30 , år
Dagens PS - 14 nov 16 kl. 08:22

Lista: Här bor Sverige smartaste

Inte oväntat utmärker sig universitetsstäder och större städer med flest personer med exceptionellt högt iq. Dagens PS har tidigare skrivit om enkla tricket som gör att du att framstår som smart på jobbet och om sju mindre smarta misstag som intelligenta begår. Den nu aktuella statistiken har tagits fram av föreningen Mensa och återges av Di.

BT - 13 nov 14 kl. 20:04

Lista: Det skulle Borås få för 3 000 000 000 kronor

– Cirka 330 Pinocchio-skulpturer (kostnad cirka nio miljoner kronor). – 15 stycken Kongresshus enligt gällande beslut om ombyggnad av Folkets hus (200 miljoner kronor) – 30 förbifartsleder utanför Sjöbo (kostnad cirka 100 miljoner kronor). – 300 års driftbidrag till Borås Djurpark (Djurparken får cirka 10 miljoner kronor/år i förlusttäckning).

GöteborgsPosten - 09 nov 17 kl. 15:31

Italienska dissen: Listar sämsta svenskarna i Serie A:s historia

På fredagen spelar Sverige mot Italien i det första av två VM-kvalmöten. Inför matchen passar italienarna på att pika Blågult med att lista "De sämsta svenskarna i Serie A:s historia". En lista där flera göteborgare tar plats..

NSD - 03 aug 18 kl. 11:55

Lista: Detta stjäl svenskarna

En ny undersökning från onlineresebyrån eBeach..

NSD - 10 jul 15 kl. 19:19

Lista: Så stort bor norrbottningar

Så stor bostad har norrbottningen – kommun för kommun..

Nerikes Allehanda - 29 maj 16 kl. 07:40

Lista: Här bor länets äldsta mammor

57,8 år gammal var den mamma i länet som var äldst när hon födde barn. Här nedan listas äldsta mamman kommun för kommun..

DI - 28 feb 18 kl. 11:11

Lista: Här bor det flest miljonärer i Sverige

Mer än var tjugonde svensk betraktar sig som miljonär. Samtidigt är det drygt 300.000 svenskar som har nettotillgångar på över 8 miljoner kronor, så kallade dollarmiljonärer..

DI - 05 jul 18 kl. 06:37

Lista: Här bor de som tjänar bäst

Vill du ha en bra lön ska du bo i Stockholm. Det visar Statistiska centralbyråns senaste statistik över löneläget i landet. Området där man får lägst lön sticker ut.

Dagensanalys.se - 12 sep 16 kl. 10:01

Här är programmen där svenskarna helst vill medverka

Antikviteter, matlagning och överlevnadsäventyr är populära teman för många tv-tittare som drömmer om att bli en TV-kändis. Här är en skön lista över de program som vi helst vill vara med i. Själv skulle  jag tycka det var häftigt att få vara med i Gladiatorerna.

BT - 08 dec 14 kl. 19:36

Lista: Det här fanns med i Alliansens budget

Utbyggnad av Bäckäng, fler papperskorgar i Borås och fler lärlingsutbildningar är bara några av de saker som Alliansen under måndagen föreslog i sin budget. Läs BT:s lista om budgeten – ämne för ämne. Förskolan Tätare samarbete mellan nämnder för att snabbt bygga fler förskolor.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Logistikbolagen rycker på börsen

Den snabbväxande e-handeln har förvandlat lager och logistik till det nya svarta inom fastigheter – både på börsen och på transaktionsmarknaden. ”Vill man sälja finns det hur många köpare som helst”, säger Mikael Söderlundh, analyschef på Pangea Property Partners..

DI - 30 minuter sedan

Castellum: Lager och logistik är otroligt hett

Di ställer fem frågor till Henrik Saxborn, vd för fastighetsjätten Castellum, som i förra veckans rapport pekade ut lager- och logistikfastigheter som en stark marknad..

DI - 45 minuter sedan

Nervös handel på USA-börserna inför tung rapportvecka

Det var en nervös och slagig handel med blandad utveckling på USA-börserna på måndagen. Detta inför en tung rapportvecka när jättar som Amazon, Alphabet Microsoft och Caterpillar ska bekänna färg..

DI - 1 timme sedan

Trump vill ha skattesänkning på 10 procent för medelinkomsttagare

USA:s president Donald Trump sa på måndagen att administrationen planerar att föreslå skattesänkningar på tio procent för medelinkomsttagare..

DI - 1 timme sedan

Oculusgrundaren lämnar Facebook

Brendan Iribe, grundaren till Facebookägda Oculus som tillverkar VR-headset, har lämnat bolaget..

DI - 1 timme sedan

Cannabisbolag i fritt fall – miljarder upp i rök

Cannabisbolagen genomlider den värsta börsdagen på 8 månader på måndagen när investerarna hämtar hem vinsterna brett i sektorn. Den största cannabis-ETF:n ETFMG Alternative Harvest som omfattar 750 miljoner dollar rasar 11 procent..

DI - 1 timme sedan

Börsens bankchefer står inför mardrömsvecka

En ödesvecka väntar för Stockholmsbörsens storbanker, som förutom individuella problem även brottas med marknadens rädsla för nya skandaler efter penningtvättshärvan i Danske Bank. Men ingen av bankcheferna är lika hårt pressad som Nordeas vd Casper von Koskull..

DI - 1 timme sedan

Bankernas status bortblåst av Danske Bank

Nordiska bankers status som säkra hamnar är borta. Tacka Danske Bank för det. Men långt ifrån alla affärer i Baltikum är olagliga..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Öljätte överväger att sälja vinmärken för 2,3 miljarder

Amerikanska Constellation Brands, USA:s tredje största ölproducent med märken som Corona och Modelo, överväger att sälja några av sina amerikanska vinvarumärken, skriver Reuters.

DI - 2 timmar sedan

Theresa May optimistisk – "EU jobbar på mitt förslag"

EU arbetar aktivt på den brittiska premiärministerns förslag om en temporär gräns mellan Storbritannien och EU – och ett avtal är till 95 procent klart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.