DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 14:23

Liknande nyheter

Taggar: Lista, , bor, svenskarnaom 30 , år
Dagens PS - 14 nov 16 kl. 08:22

Lista: Här bor Sverige smartaste

Inte oväntat utmärker sig universitetsstäder och större städer med flest personer med exceptionellt högt iq. Dagens PS har tidigare skrivit om enkla tricket som gör att du att framstår som smart på jobbet och om sju mindre smarta misstag som intelligenta begår. Den nu aktuella statistiken har tagits fram av föreningen Mensa och återges av Di.

BT - 13 nov 14 kl. 20:04

Lista: Det skulle Borås få för 3 000 000 000 kronor

– Cirka 330 Pinocchio-skulpturer (kostnad cirka nio miljoner kronor). – 15 stycken Kongresshus enligt gällande beslut om ombyggnad av Folkets hus (200 miljoner kronor) – 30 förbifartsleder utanför Sjöbo (kostnad cirka 100 miljoner kronor). – 300 års driftbidrag till Borås Djurpark (Djurparken får cirka 10 miljoner kronor/år i förlusttäckning).

GöteborgsPosten - 09 nov 17 kl. 15:31

Italienska dissen: Listar sämsta svenskarna i Serie A:s historia

På fredagen spelar Sverige mot Italien i det första av två VM-kvalmöten. Inför matchen passar italienarna på att pika Blågult med att lista "De sämsta svenskarna i Serie A:s historia". En lista där flera göteborgare tar plats..

NSD - 03 aug 18 kl. 11:55

Lista: Detta stjäl svenskarna

En ny undersökning från onlineresebyrån eBeach..

NSD - 10 jul 15 kl. 19:19

Lista: Så stort bor norrbottningar

Så stor bostad har norrbottningen – kommun för kommun..

Nerikes Allehanda - 29 maj 16 kl. 07:40

Lista: Här bor länets äldsta mammor

57,8 år gammal var den mamma i länet som var äldst när hon födde barn. Här nedan listas äldsta mamman kommun för kommun..

DI - 28 feb 18 kl. 11:11

Lista: Här bor det flest miljonärer i Sverige

Mer än var tjugonde svensk betraktar sig som miljonär. Samtidigt är det drygt 300.000 svenskar som har nettotillgångar på över 8 miljoner kronor, så kallade dollarmiljonärer..

DI - 05 jul 18 kl. 06:37

Lista: Här bor de som tjänar bäst

Vill du ha en bra lön ska du bo i Stockholm. Det visar Statistiska centralbyråns senaste statistik över löneläget i landet. Området där man får lägst lön sticker ut.

Dagensanalys.se - 12 sep 16 kl. 10:01

Här är programmen där svenskarna helst vill medverka

Antikviteter, matlagning och överlevnadsäventyr är populära teman för många tv-tittare som drömmer om att bli en TV-kändis. Här är en skön lista över de program som vi helst vill vara med i. Själv skulle  jag tycka det var häftigt att få vara med i Gladiatorerna.

BT - 08 dec 14 kl. 19:36

Lista: Det här fanns med i Alliansens budget

Utbyggnad av Bäckäng, fler papperskorgar i Borås och fler lärlingsutbildningar är bara några av de saker som Alliansen under måndagen föreslog i sin budget. Läs BT:s lista om budgeten – ämne för ämne. Förskolan Tätare samarbete mellan nämnder för att snabbt bygga fler förskolor.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Marknaden straffar ohållbara företag

Det finns ett positivt samband mellan hållbara investeringar och avkastning, slår forskningen nu fast. .

DI - 15 minuter sedan

Stark tillväxt och vinstlyft för VGB

Verkstadsbolaget VBG redovisar ett resultat efter skatt på 77,8 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (70,1). Resultatet per aktie uppgick till 3:11 kronor (2:80)..

DI - 30 minuter sedan

Ökad försäljning för amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 4,0 procent vecka 33, som avslutades den 18 augusti, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,1 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Igrene genomför företrädesemission

Igrenes styrelse har beslutat att genomföra en företrädesemission om högst 5.206.602 aktier.

DI - 45 minuter sedan

22-årig bitcoinmiljonär utsatt för bedrägeri

En 22-årig finsk bitcoinmiljonär uppges ha förlorat motsvarande 220 miljoner kronor  i ett bedrägeri i Thailand. Enligt misstankarna har mannen lurats att investera i luftprojekt. .

DI - 45 minuter sedan

IAEA: Nordkoreas kärnvapenprogram fortsätter – "mycket oroande"

Det internationella atomenergiorganet IAEA ser inga tecken på att Nordkorea har upphört med sitt kärnvapenprogram, trots löften från regeringen i Pyongyang om att nedrusta..

DI - 30 minuter sedan

NCC tar fram prislapp för linbana i Göteborg

Byggkoncernen NCC har fått i uppdrag av Göteborgs stads trafikkontor att bidra i arbetet med en genomförandestudie och ta fram ett riktpris för en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen i centrala Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Bioservo Technologies landar order

Bioservo Technologies, ett teknik- och utvecklingsbolag som kombinerar medicinsk vetenskap med robotteknik, har fått en order avseende Ironhand-systemet värd cirka 0,9 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Kina näst störst på tv-produktion

Kina är numera världens näst största producent av tv-program. I landet lades i fjol motsvarande 99 miljarder kronor på tv-produktion och därmed passerades den tidigare världstvåan Storbritannien, som 2017 satsade 91 miljarder kronor på tv-skapande.  Det skriver tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

DI - 1 timme sedan

Minskad förlust och ökade intäkter för Pen Concept

Pen Concept intäkter under andra kvartalet 2018 ökade till 44,4 miljoner kronor, jämfört med 40,8 miljoner motsvarande period i fjol. Rörelseresultatet förbättrades till -2,9 miljoner kronor (-4,3) och marginalen blev -6,5 procent (-10,6)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.