DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 08:20

DI - 20 jul 18 kl. 22:38

Rekordstor spelvinst i SverigeNågon eller några har vunnit 258 miljoner kronor på Eurojackpot – den hittills största spelvinsten i Sverige, uppger Svenska Spel..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Eurojackpot, Svenska Spel

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordstor, spelvinsti , Sverige
SR - 20 jul 18 kl. 22:42

Rekordstor spelvinst i Sverige

Någon har vunnit 258 miljoner kronor, det är den hittills största spelvinsten i Sverige..

Barometern - 20 jul 18 kl. 22:43

Just nu: Rekordstor spelvinst i Sverige – 258 miljoner kronor

Någon eller några har kammat hem en Eurojackpot-vinst på hela 257 985 846 kronor. Det är den hittills största spelvinsten i Sverige, enligt Svenska Spel..

SVT - 22 feb 16 kl. 06:08

Kommunerna: Nu är bostadsbristen rekordstor i Sverige

Det visar en sammanställning av SVT Nyheter..

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Alliansfritt Sverige - 04 apr 13 kl. 12:32

Sverige i snart EU-domstolen för visstidsanställningar

Smörgårdsbord för arbetsgivare. Bild: Max Gustafson
NOTIS. Alliansen försöker gång på gång visa handlingskraft mot arbetslösheten genom att uppfinna den ena nya anställningsformen efter den andra.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Munters tecknar kinesiska avtal värda 120 miljoner kronor

Luftbehandlingsbolaget Munters har tecknat tre ordrar med en icke namngiven ”ledande aktör inom fordons- och elektronikindustrin i Kina”, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Christer Gardell: Cevian handlar aktier i tre bolag

Aktivistfonden Cevian köper aktier i tre bolag för närvarande och det kan eventuellt komma att bli aktuellt med flaggningar inom en nära framtid..

DI - 15 minuter sedan

Oförändrad inflation i Finland i november

Finlands konsumentpriser var oförändrade i november jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg priserna 1,3 procent..

DI - 15 minuter sedan

Tyska grossistpriser steg i november

De tyska grossistpriserna steg 0,2 procent i november, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad året före steg priserna 3,5 procent..

DI - 15 minuter sedan

Högre finsk BNP i oktober

Finlands BNP steg med 2,9 procent i oktober jämfört med motsvarande månad året före, enligt BNP-indikatorn från Finlands statistikmyndighet..

DI - 15 minuter sedan

Bilmarknaden i EU fortsätter att rasa

Nybilsförsäljningen i Europa rasade åtta procent i november, jämfört med samma månad förra året. Nya utsläppsregler ses som förklaringen till försäljningstappet..

DI - 30 minuter sedan

Budrykten i lyxfabriken – LVMH uppges vara nära att förvärva Belmond

Den franska lyxbjässen LVMH uppges vara nära att förvärva lyxhotellbolaget Belmond. Det rapporterar Wall Street Journal .

DI - 30 minuter sedan

Preem och Thun Tankers satsar på fler miljöanpassade tankfartyg

Lördagen den 15 december namnger rederiet Thun Tankers det nya, miljöanpassade tankfartyget Thun Evolve i Groningen i Holland. Tankfartyget kommer att långtidsleasas av Preem för leveranser till företagets depåer och kunder i Sverige, Norge och Danmark. Fartyget levereras till Preem i slutet av mars..

DI - 1 timme sedan

Intrum förvärvar spanska Solvia – företagsvärde 3,1 miljarder

Kredithanteringsbolaget Intrum förvärvar 80 procent av spanska Solvia som erbjuder fastighets­förvaltningstjänster i Spanien. Solvias företagsvärde uppgår till omkring 300 miljoner euro motsvarande 3,1 miljarder kronor i transaktionen. .

DI - 1 timme sedan

AF varnar för drakoniska besparingar

Arbetsförmedlingen måste göra sig av med 4.500 personer nästa år – nästan var tredje anställd – för att sedan börja återanställa flertalet 2020. Det är den teoretiska effekten av den nya M- och KD-budgeten, enligt myndigheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.