DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 14:23

DI - 20 jul 18 kl. 17:10

Franklin India backar men ser ljus framtid för indisk ekonomiFranklin India Fund backade med 2,8 procent i juni, vilket medför att avkastningen sedan årsskiftet summerar till negativa tio procent. Fondens jämförelseindex har under samma period sjunkit med 7,5 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
India, India Fund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Franklin, India, backarmen , ser, ljus, framtidför , indisk, ekonomi
Affärsvärlden - 14 apr 16 kl. 10:40

Franklin Templeton: Oanade konsekvenser av negativa styrräntor

Penningpolitiken runt om i världen har tagit en aldrig tidigare skådad vändning med negativa styrräntor som norm i flera delar av världen. Brooks Ritchey, senior chef på K2 Advisors, Franklin Templeton Solutions, ser föga bevis på att den här penningpolitiken fungerar för att stimulera den ekonomiska tillväxten..

Eurosport - 23 nov 14 kl. 10:09

Force India förlänger med Perez: ”Har gjort ett fantastiskt jobb”

Sergio Perez har gjort klart med ett flerårskontrakt med Force India. ”Jag ser fram emot att fira fler starka resultat tillsammans med Checo”, säger teamchefen Vijay Mallya..

Trelleborgs Allehanda - 01 aug 13 kl. 20:29

Franklin simvärldens nya stjärna

Hon är fortfarande tonåring, men det enda som skrämmer amerikanska stjärnan Missy Franklin är att flytta hemifrån.I bassängen räds hon inte någon.18-åringen tog hem sitt fjärde guld i VM på 4x200 meter fritt - och på fredagskvällen kan det vara dags för nästa.

Kristianstadsbladet - 01 aug 13 kl. 20:29

Franklin simvärldens nya stjärna

Hon är fortfarande tonåring, men det enda som skrämmer amerikanska stjärnan Missy Franklin är att flytta hemifrån.I bassängen räds hon inte någon.18-åringen tog hem sitt fjärde guld i VM på 4x200 meter fritt - och på fredagskvällen kan det vara dags för nästa.

YLE - 01 sep 15 kl. 12:16

Hülkenberg väntas fortsätta hos Force India

Det indiska F1-stallet Force India väntas denna vecka bekräfta Nico Hülkenbergs ettåriga fortsättningskontrakt. Den 28-årige tysken kör nu sitt tredje år i Force India. Det var den tyska tidningen Bild som på måndagen aviseradeom saken.

SVT - 3 timmar sedan

Madonna skulle hylla Aretha Franklin – pratade om sig själv

Popdrottningen skulle hylla souldrottningen på nattens VMA-gala. Nu kritiseras Madonna för att ha pratat mer om sig själv än om Aretha Franklin..

BT - 26 aug 11 kl. 07:43

Franklin Belle - en sensation 1961: ?Jag var den enda svarta i Borås?

1961 kom utbytesstudenten Franklin Belle till Borås, som en av de första svarta männen i staden och i tidningen kunde man läsa rubriken ?Negerpojke medlem i Boråsfamilj?.
I dag, femtio år senare, är Franklin tillbaka.

YLE - 12 mar 15 kl. 16:09

Så gick det i fjol - såhär ser kalendern ut i år

Formel 1-årets första Grand Prix tävlas i Melbourne söndagen den 15 mars. Säsongen innehåller total 20 tävlingar varav den sista åks i Abu Dhabi den 29 november. I fjol tävlade man under 19 veckoslut alltså ett färre än i år.

YLE - 08 sep 16 kl. 05:26

Partimätning: SDP och Sannfinländarna framåt – Centern backar

Socialdemokraterna och Sannfinländarna går framåt i Yles partimätning. Statsministerpartiet Centern backar däremot en aning. Överlag är förändringarna små jämfört med motsvarande mätning i juli.

YLE - 09 apr 17 kl. 19:16

SFP växer i Vasa - Samlingspartiet backar rejält

SFP går framåt i Vasa och Samlingspartiet backar rejält. Som det ser ut nu får SFP 18 platser och Samlingspartiet endast 9. När kring 40 procent av rösterna är räknade går SFP mot en seger i Vasa.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Marknaden straffar ohållbara företag

Det finns ett positivt samband mellan hållbara investeringar och avkastning, slår forskningen nu fast. .

DI - 15 minuter sedan

Stark tillväxt och vinstlyft för VGB

Verkstadsbolaget VBG redovisar ett resultat efter skatt på 77,8 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (70,1). Resultatet per aktie uppgick till 3:11 kronor (2:80)..

DI - 30 minuter sedan

Ökad försäljning för amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 4,0 procent vecka 33, som avslutades den 18 augusti, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,1 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Igrene genomför företrädesemission

Igrenes styrelse har beslutat att genomföra en företrädesemission om högst 5.206.602 aktier.

DI - 45 minuter sedan

22-årig bitcoinmiljonär utsatt för bedrägeri

En 22-årig finsk bitcoinmiljonär uppges ha förlorat motsvarande 220 miljoner kronor  i ett bedrägeri i Thailand. Enligt misstankarna har mannen lurats att investera i luftprojekt. .

DI - 45 minuter sedan

IAEA: Nordkoreas kärnvapenprogram fortsätter – "mycket oroande"

Det internationella atomenergiorganet IAEA ser inga tecken på att Nordkorea har upphört med sitt kärnvapenprogram, trots löften från regeringen i Pyongyang om att nedrusta..

DI - 30 minuter sedan

NCC tar fram prislapp för linbana i Göteborg

Byggkoncernen NCC har fått i uppdrag av Göteborgs stads trafikkontor att bidra i arbetet med en genomförandestudie och ta fram ett riktpris för en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen i centrala Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Bioservo Technologies landar order

Bioservo Technologies, ett teknik- och utvecklingsbolag som kombinerar medicinsk vetenskap med robotteknik, har fått en order avseende Ironhand-systemet värd cirka 0,9 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Kina näst störst på tv-produktion

Kina är numera världens näst största producent av tv-program. I landet lades i fjol motsvarande 99 miljarder kronor på tv-produktion och därmed passerades den tidigare världstvåan Storbritannien, som 2017 satsade 91 miljarder kronor på tv-skapande.  Det skriver tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

DI - 1 timme sedan

Minskad förlust och ökade intäkter för Pen Concept

Pen Concept intäkter under andra kvartalet 2018 ökade till 44,4 miljoner kronor, jämfört med 40,8 miljoner motsvarande period i fjol. Rörelseresultatet förbättrades till -2,9 miljoner kronor (-4,3) och marginalen blev -6,5 procent (-10,6)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.